2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
böyle bi dünyaya bebek getirip de mutlu oluyoruz işte ne bu dünya ne de içindeki bazı insanlar o melekleri haketmiyor ((((
karamsar olma lütfen.moralini de bozma.bütün bunlar geçici bir süreç.Asıl çocuğumuzu kucağımıza aldıktan sonra iş başlıyor:)başkalarının ne söylediğini çok takıp da kendini de bebeğini de üzme

Hayırlı olsun canımm huysuzluk geçer hemen dünyaya adapte oluyor bebişin herşey düzene girer yakında maşallah size

Canim sızıntı şeklinde gelenler de oluyo. Mesela şafak meley sızıntı şeklinde suyu geldi hastaneye gitmesini söyledi doktoru.benim suyumsa bildiğin bir iki litre su geldi altım degil tüm ortalık islandi yani.
Bende sızıntı oluyordu ama dün doktora sordum doktor birden gelmesi önemli şu süreçte diyor bide suyum çokmuş bana şekeri kes dedi belkide suyum arttı bana söylemiyor

Hayırlı olsun canımm huysuzluk geçer hemen dünyaya adapte oluyor bebişin herşey düzene girer yakında maşallah size

Bende sızıntı oluyordu ama dün doktora sordum doktor birden gelmesi önemli şu süreçte diyor bide suyum çokmuş bana şekeri kes dedi belkide suyum arttı bana söylemiyor
Çok saol tatlımm amin inşallah öyle olur. Senin için de hayırlısı olsun kolay güzel bi doğumun olsun insllah. Benm birden bosalmisti su doktorun öyle diyosa vardır bi bildiği canım. Ama yakındır senin de doğumun

bakalım şafak kaç..
pazar günü sezeryanla doğum olacak..
off çokmu erken oluyo..dr göre zamanı

Hakkınızda hangisi hayırlıysa öyle olsun inşallah. Önemli olan bebeğine kavuşuyosun , sağlıkla gelsin :)
Bugün deryaizm de doğuma girecekti, hayırlısıyla sağlıkla alsın bebeğini kucağına inşallah. Sıra da bize gelsin artıkk :)

GOZUN AYDIN CANIM :)

Bende nisan annesi oldum millet. 29nisanda bebegim dogdu. 28inde kontrole gittim 3kere nst ye girdm dalga cikmadi hep duz cikti dr begenmedi nst yi yatiralm seni dedi. Oglen 3ten gece 12ye kadar serviste yattm serum yedim nst ye girdm devamli. Sonra sancilarm cikmaya basladi benmde kesik kesik agrilarm geldi. 1de beni dogumhaneye aldilar. Yine nst ye bagli sekilde tabi arada cikariliyor. Sabah 7de 3ccm aciklk dediler suni sanci taktilar oglen 12.15te kizim dogdu. Sancilarin son evresi zordu ama asil zor olan dogumdan sonra dikislerin acisi iskencesi. bir hafta oldu hala duzgun oturamiyorm

gozun aydın ve cok gecmıs olsun canım :)

insan haberleri izleyince üzülüyor işte

safakmeley , toist , berree kızlar öncelikle Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı, Allah birbirinizden ayırmasın uzun sağlıklı ömürleri olsun inşallah

kızlar özellikle hacı şerif'ten çikolata siparişi verenlere sorum olacak; dün kargodan siparişlerim geldi 70 adet dökme madlen almıştım, kutusunun şeffaf bölümünden gördüğüm kadarı ile bazı adetlere etiket basılmamıştı etiketler siparişle gönderilmişti, sizlerinde öyle mi? etiketleri ben mi yapıştırıcam yani?

bnmde ve ben artık duramıyorum acaıp sıkıntılardayım ınanılmaz terlıyorum bunalıyorum gece uykusu ztn yok su 2 gun gecsede rahat etsem dıye bakıyorum
hamileliğim boyunca ilk defa bu hafta ciddi anlamda işe gelip gitmekte zorlandım, serviste yol bile yordu beni, ayaklarım daha da şiş, bel ve kasık ağrılarımda sıklaşmaya başladı hayırlısı ile yarın finali yapsak bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…