- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
karamsar olma lütfen.moralini de bozma.bütün bunlar geçici bir süreç.Asıl çocuğumuzu kucağımıza aldıktan sonra iş başlıyor:)başkalarının ne söylediğini çok takıp da kendini de bebeğini de üzmeböyle bi dünyaya bebek getirip de mutlu oluyoruz iştene bu dünya ne de içindeki bazı insanlar o melekleri haketmiyor ((((
Hayırlı olsun canımm huysuzluk geçer hemen dünyaya adapte oluyor bebişin herşey düzene girer yakında maşallah sizeBiz de beş günlük olduk teyzeleri. Hic birseye vakit bulamıyorum annem yanımda olduğu halde cok zorlaniyorum. Uykusuzluk göğüs yarasi dikiş ağrıları hepsi üst üste gecem gündüzm karıştı Cok huysuz bir bebeğim var inşallah zamanla hersey düzene girer. Bütün bunlara rağmen o herseye deger mükemmel bi duygu. Kimler dogum yapti yapmadi takip edemiyorum. Dogum yapanlarin gözü aydin hayırlı ugurlu olsun. Yapmayanlar da hayrlsyla kolay bi dogumla bebislerini kucağına alsın ins. Öpüyorumm hepinizi :-*
Bende sızıntı oluyordu ama dün doktora sordum doktor birden gelmesi önemli şu süreçte diyor bide suyum çokmuş bana şekeri kes dedi belkide suyum arttı bana söylemiyorCanim sızıntı şeklinde gelenler de oluyo. Mesela şafak meley sızıntı şeklinde suyu geldi hastaneye gitmesini söyledi doktoru.benim suyumsa bildiğin bir iki litre su geldi altım degil tüm ortalık islandi yani.
Hayırlı olsun canımm huysuzluk geçer hemen dünyaya adapte oluyor bebişin herşey düzene girer yakında maşallah size
Çok saol tatlımm amin inşallah öyle olur. Senin için de hayırlısı olsun kolay güzel bi doğumun olsun insllah. Benm birden bosalmisti su doktorun öyle diyosa vardır bi bildiği canım. Ama yakındır senin de doğumunBende sızıntı oluyordu ama dün doktora sordum doktor birden gelmesi önemli şu süreçte diyor bide suyum çokmuş bana şekeri kes dedi belkide suyum arttı bana söylemiyor
Bebişin kaç kilo canım benim doktor 25 mayıs vermişti tarihi zaten 40 tan sonrası normal diye direnmem seninki bebek iyise erken değilbakalım şafak kaç..
pazar günü sezeryanla doğum olacak..
off çokmu erken oluyo..dr göre zamanı
Hakkınızda hangisi hayırlıysa öyle olsun inşallah. Önemli olan bebeğine kavuşuyosun , sağlıkla gelsin :)Kizlar hepinize iyi aksamlar,
Nihayet bekledigim gun geldi. Yarin doktorum dogumumu baslatiyor. Sabah yatisimiz olacak. Sancilarima ragmen acilmam olmadigi icin rahim agzini acacak ilac verilecek once.acilma olmazsa suni sanci yine olmazsa son care sezeryan yapilacak.herseyimizi hazirladik sabahi bekliyoruz artik. Hakkimizda hayirlisi olsun. Hepinize sevgiler. Dualarinizi esirgemeyin kizlar...
GOZUN AYDIN CANIM :)Selam kızlar ben cuma gecesi saat 03:30 da sanciyla uyandim. Tuvalete gittigimde nisanimin geldigini gordum. Ara ara sancim vardi ama yine de sabaha kadar uyudum. Sabah 09 da dr a gittik ama sadece 1 cm acilma oldugunu ve beklememiz gerektigini soyledi. Ama ctesi tum gun duzenli olarak sancilarim devam etti aksam 8 de sancilar siddetlenince tekrar dr a gittim. Bu nerdeyse 12 saat gecmesine ragmen sadece 2 cm acilma olmuştu. Bu defa yatis yapildi. Pazar gece 1 e kadar sanci çektim. Zordu ve artik cok yorulmustum epidurali kabul ettim sonrasi daha rahat gecti. Saat 02:30 gibi dr konrtol ettiginde 9 cm açılma olmuştu ve doguma alindim. Sadece 15 dk da bebegim geldi. Epey detayli anlattim biliyorum ki detaylari cok merak ediyorsunuz ki ben de ediyordum umarim faydali olmustur.
Bu arada dikialerim var ama korktugum kadar kotu degil. Iturup kalkarken biraz batma oluyor o kadar. Ama goguslerim cok fena durumda. Uclari hep yara oldu iki gunde. Aglaya aglaya emziriyorum bebegimi. Ama herseye degen bir ask bu.
Rabbim hepinizin yardimcisi olsun.
gozun aydın ve cok gecmıs olsun canım :)Bende nisan annesi oldum millet. 29nisanda bebegim dogdu. 28inde kontrole gittim 3kere nst ye girdm dalga cikmadi hep duz cikti dr begenmedi nst yi yatiralm seni dedi. Oglen 3ten gece 12ye kadar serviste yattm serum yedim nst ye girdm devamli. Sonra sancilarm cikmaya basladi benmde kesik kesik agrilarm geldi. 1de beni dogumhaneye aldilar. Yine nst ye bagli sekilde tabi arada cikariliyor. Sabah 7de 3ccm aciklk dediler suni sanci taktilar oglen 12.15te kizim dogdu. Sancilarin son evresi zordu ama asil zor olan dogumdan sonra dikislerin acisi iskencesi. bir hafta oldu hala duzgun oturamiyorm
insan haberleri izleyince üzülüyor iştekaramsar olma lütfen.moralini de bozma.bütün bunlar geçici bir süreç.Asıl çocuğumuzu kucağımıza aldıktan sonra iş başlıyor:)başkalarının ne söylediğini çok takıp da kendini de bebeğini de üzme
bakalım şafak kaç..
pazar günü sezeryanla doğum olacak..
off çokmu erken oluyo..dr göre zamanı
bnmde ve ben artık duramıyorum acaıp sıkıntılardayım ınanılmaz terlıyorum bunalıyorum gece uykusu ztn yok su 2 gun gecsede rahat etsem dıye bakıyorumgünaydınlaaaaaarr herkese, yarın işyerinde son günümüz
hamileliğim boyunca ilk defa bu hafta ciddi anlamda işe gelip gitmekte zorlandım, serviste yol bile yordu beni, ayaklarım daha da şiş, bel ve kasık ağrılarımda sıklaşmaya başladı hayırlısı ile yarın finali yapsak bibnmde ve ben artık duramıyorum acaıp sıkıntılardayım ınanılmaz terlıyorum bunalıyorum gece uykusu ztn yok su 2 gun gecsede rahat etsem dıye bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?