2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayır hepsini de vsr ayrıca etikette yolluyorlar

Paketi açıp bak çikolatanın bir tarafın da hacı şerif etiketi vsr diğer tarafın da senin istediğin canım

aynen ya bu hafta ılk defa sıkayette bulunuyorum bende sureklı soylenıyorum hep ıyıydım ama sıcakta eklenınce sanırım yuk agırlastı

Günaydın kızlar 2 gündür catı agrılarım var arada göbegimden baslayan sızılar giriyor kasılmalar da fazlalastı sizce dogumum yakın mı bebis iyice asagı indi ayaga kalkarken yürürken falan alttan tutma geregi duyuyorum 1 hafta daha beklesin istiyorum esim yanımda degil birden gelirse cok zor olcak bizim icin ne yapmam lazım nasıl hareket etmem lazım minigim biraz daha dursun

Gözün aydin canim. Epidural aldin mi.

Hayır hepsini de vsr ayrıca etikette yolluyorlar

Paketi açıp bak çikolatanın bir tarafın da hacı şerif etiketi vsr diğer tarafın da senin istediğin canım
hm pardon canım ben kurdele ile bağlı olduğu için paketi hiç açmadım kutunun şeffaf kısmından gördüm bir tarafta isim yazılı diğer yan tarafında hacı şerifin leylekli etiketi vardı sanırım arka yönünü gördüm o zaman

aynen ya bu hafta ılk defa sıkayette bulunuyorum bende sureklı soylenıyorum hep ıyıydım ama sıcakta eklenınce sanırım yuk agırlastı
kesinlikle öyle ama neyse ki şafak 1
bu arada canım çikolata siparişi verdin mi? karton kutuda geliyor ve köpük var içinde merak etme erime gibi bir durumu olmaz, bilgin olsun

kesinlikle öyle ama neyse ki şafak 1
bu arada canım çikolata siparişi verdin mi? karton kutuda geliyor ve köpük var içinde merak etme erime gibi bir durumu olmaz, bilgin olsun
EWET SUKUR KI 1 ŞAFAK, DAHA VERMEDIM BU CUMA VERMEYI DUSUNUYORUM, SAOL CNM ALCAM VE BIR SEKILDE MUHAFAZA ETCEM ARTIK GOZUMUN ONUNDE OLSUN ::))

Günaydın kızlar.bugün biraz daha enerjik hissediyorum kendimi.ama kasıklara çok baskı var.bu bebeklerim neden dönmüyor benim yaa.nasılsa sezeryan olucam ama en azından kaburgalarım ve kasıklarım rahat ederdi.genede şükür tabii.bu arada nerdeyse 8-9 gün sonra bebeğime kavuşucam ama işler bitmiyor.bugün halılar geliyor temizlikten.haftasonu temizliği bitirmemiz lazım.inşallah biter.haftaya da kayınvalideye geçicem doğumu orda bekliycem.eşim de izin alıcak alabilirse ve inşallah doktor kabul ederse haftaya cuma da doğum olsun bitsin hayırlısıyla.bizde durumlar bu şekilde.he birde eşimle tartıştık dün akşam ağlattı beni.bende küstüm konuşmuyorum şu anda.biraz da konuşmuycam anlasın hamile kadını ağlatmak ne demekmiş.

Hamileligin son zamanlari boyle enerjik hissedebiliyormusuz canim. Ama sen yinede cok yorma kendini. Enerjini bebisine sakla annessii. Bizler hassasiz zaten bu donemde ama erkeklerde bazen bi o kadar anlayissiz olabiliyor. Takma sen bunu kafana ve aglama. Bende tartisinca agliyorum ama sonra bi bakiyorum bosuna kendimi uzuyorum. Bebisi dusun mutlu ol. Allahim hepimize kolay dogum nasip etsin. Saglikla insaALLAH

Bebişin kaç kilo canım benim doktor 25 mayıs vermişti tarihi zaten 40 tan sonrası normal diye direnmem seninki bebek iyise erken değil
3kilo200gr.
dr da diyo erken değil ama ben sancımın olmasını istiyorum..39 haftalık olacam ...
dr dünde baktı dönmemiş bebek..sancı olursa dönmesse tehlike dedi..zaten kızım sezeryan diye buda sezeryan olacak .
ama içim hiç rahat değil..keşke kendi sancımla olsa doğum.

İnşallah tatlım.ama insan üzülüyor ya.ben ona hamileliklerim bu kadar zor geçerken 3. Çocuğu veriyorum o gelmiş yok iş falan da yapmıyorum kime yaptırırsan yaptır bilmem ne.sanki bütün işler benim yüküm.eve gelenler sadece beni ayıplıycak zaten sanki.2 çocuğum daha var benim ya.evimin kirli olması kadar normal bişey mi var ki ben gene de temizleyebildiğim kadar yapmaya çalışıyorum.beni çok üzdü çok.ben para vermiyelim kadın tutup zaten elden geçme yapıyor kadınlar diye uğraşıyorum bu halimle.o gelmiş sırf kıza çorbasını yediriversen nolur dedim diye birsürü saydırdı.üzdü beni.yok affetmiycem uzun zaman bu sefer.7 senedir hiç küsmedim böyle durumlarda ama bu fazla geldi bu sefer.

Bende buna kiziyorum. Kadin mecbur degil yapmaya gercekten. Yapiyosa eger bu kadinin erkege ikramidir. Dinimizcede bu boyle. Biz onlara kiyamiyoruz ama onlar yapilari geregi mi nedir artik masaAllah bazen bildigin odun gibiler. Sanki biz degil onlar hamile

Amann bosver canim. Az kalmis doguma birak yapabildgni yap. Senden onemli degil. Sonucta cocuklarin var tabiki evin dagilacak kirlenecek. Allah yardimcin olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…