- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Hayır hepsini de vsr ayrıca etikette yolluyorlarkızlar özellikle hacı şerif'ten çikolata siparişi verenlere sorum olacak; dün kargodan siparişlerim geldi 70 adet dökme madlen almıştım, kutusunun şeffaf bölümünden gördüğüm kadarı ile bazı adetlere etiket basılmamıştı etiketler siparişle gönderilmişti, sizlerinde öyle mi? etiketleri ben mi yapıştırıcam yani?
Tesekkurler darisi size :)gozun aydın ve cok gecmıs olsun canım :)
aynen ya bu hafta ılk defa sıkayette bulunuyorum bende sureklı soylenıyorum hep ıyıydım ama sıcakta eklenınce sanırım yuk agırlastıhamileliğim boyunca ilk defa bu hafta ciddi anlamda işe gelip gitmekte zorlandım, serviste yol bile yordu beni, ayaklarım daha da şiş, bel ve kasık ağrılarımda sıklaşmaya başladı hayırlısı ile yarın finali yapsak bi
inşallah :)Tesekkurler darisi size :)
Gözün aydin canim. Epidural aldin mi.Bende nisan annesi oldum millet. 29nisanda bebegim dogdu. 28inde kontrole gittim 3kere nst ye girdm dalga cikmadi hep duz cikti dr begenmedi nst yi yatiralm seni dedi. Oglen 3ten gece 12ye kadar serviste yattm serum yedim nst ye girdm devamli. Sonra sancilarm cikmaya basladi benmde kesik kesik agrilarm geldi. 1de beni dogumhaneye aldilar. Yine nst ye bagli sekilde tabi arada cikariliyor. Sabah 7de 3ccm aciklk dediler suni sanci taktilar oglen 12.15te kizim dogdu. Sancilarin son evresi zordu ama asil zor olan dogumdan sonra dikislerin acisi iskencesi. bir hafta oldu hala duzgun oturamiyorm
hm pardon canım ben kurdele ile bağlı olduğu için paketi hiç açmadım kutunun şeffaf kısmından gördüm bir tarafta isim yazılı diğer yan tarafında hacı şerifin leylekli etiketi vardı sanırım arka yönünü gördüm o zamanHayır hepsini de vsr ayrıca etikette yolluyorlar
Paketi açıp bak çikolatanın bir tarafın da hacı şerif etiketi vsr diğer tarafın da senin istediğin canım
kesinlikle öyle ama neyse ki şafak 1aynen ya bu hafta ılk defa sıkayette bulunuyorum bende sureklı soylenıyorum hep ıyıydım ama sıcakta eklenınce sanırım yuk agırlastı
EWET SUKUR KI 1 ŞAFAK, DAHA VERMEDIM BU CUMA VERMEYI DUSUNUYORUM, SAOL CNM ALCAM VE BIR SEKILDE MUHAFAZA ETCEM ARTIK GOZUMUN ONUNDE OLSUN ::))kesinlikle öyle ama neyse ki şafak 1
bu arada canım çikolata siparişi verdin mi? karton kutuda geliyor ve köpük var içinde merak etme erime gibi bir durumu olmaz, bilgin olsun
Günaydın kızlar.bugün biraz daha enerjik hissediyorum kendimi.ama kasıklara çok baskı var.bu bebeklerim neden dönmüyor benim yaa.nasılsa sezeryan olucam ama en azından kaburgalarım ve kasıklarım rahat ederdi.genede şükür tabii.bu arada nerdeyse 8-9 gün sonra bebeğime kavuşucam ama işler bitmiyor.bugün halılar geliyor temizlikten.haftasonu temizliği bitirmemiz lazım.inşallah biter.haftaya da kayınvalideye geçicem doğumu orda bekliycem.eşim de izin alıcak alabilirse ve inşallah doktor kabul ederse haftaya cuma da doğum olsun bitsin hayırlısıyla.bizde durumlar bu şekilde.he birde eşimle tartıştık dün akşam ağlattı beni.bende küstüm konuşmuyorum şu anda.biraz da konuşmuycam anlasın hamile kadını ağlatmak ne demekmiş.
3kilo200gr.Bebişin kaç kilo canım benim doktor 25 mayıs vermişti tarihi zaten 40 tan sonrası normal diye direnmem seninki bebek iyise erken değil
İnşallah tatlım.ama insan üzülüyor ya.ben ona hamileliklerim bu kadar zor geçerken 3. Çocuğu veriyorum o gelmiş yok iş falan da yapmıyorum kime yaptırırsan yaptır bilmem ne.sanki bütün işler benim yüküm.eve gelenler sadece beni ayıplıycak zaten sanki.2 çocuğum daha var benim ya.evimin kirli olması kadar normal bişey mi var ki ben gene de temizleyebildiğim kadar yapmaya çalışıyorum.beni çok üzdü çok.ben para vermiyelim kadın tutup zaten elden geçme yapıyor kadınlar diye uğraşıyorum bu halimle.o gelmiş sırf kıza çorbasını yediriversen nolur dedim diye birsürü saydırdı.üzdü beni.yok affetmiycem uzun zaman bu sefer.7 senedir hiç küsmedim böyle durumlarda ama bu fazla geldi bu sefer.Hamileligin son zamanlari boyle enerjik hissedebiliyormusuz canim. Ama sen yinede cok yorma kendini. Enerjini bebisine sakla annessii. Bizler hassasiz zaten bu donemde ama erkeklerde bazen bi o kadar anlayissiz olabiliyor. Takma sen bunu kafana ve aglama. Bende tartisinca agliyorum ama sonra bi bakiyorum bosuna kendimi uzuyorum. Bebisi dusun mutlu ol. Allahim hepimize kolay dogum nasip etsin. Saglikla insaALLAH
İnşallah tatlım.ama insan üzülüyor ya.ben ona hamileliklerim bu kadar zor geçerken 3. Çocuğu veriyorum o gelmiş yok iş falan da yapmıyorum kime yaptırırsan yaptır bilmem ne.sanki bütün işler benim yüküm.eve gelenler sadece beni ayıplıycak zaten sanki.2 çocuğum daha var benim ya.evimin kirli olması kadar normal bişey mi var ki ben gene de temizleyebildiğim kadar yapmaya çalışıyorum.beni çok üzdü çok.ben para vermiyelim kadın tutup zaten elden geçme yapıyor kadınlar diye uğraşıyorum bu halimle.o gelmiş sırf kıza çorbasını yediriversen nolur dedim diye birsürü saydırdı.üzdü beni.yok affetmiycem uzun zaman bu sefer.7 senedir hiç küsmedim böyle durumlarda ama bu fazla geldi bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?