2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Hayirlisiyla sagsalim kucagina alirsin insaAllah bide su tosunlarinizin fotolarinjda atin ya:)

hayırlısıyla yavrunu kucagına alırsın ınsallah canım dualarımız senınle .....

deryaizm saglicakla kucagina alirsin insallah canim darisi bizlere

Rabbim yardimcin olsun canim. Hayirlisiyla kucagina al insaAllah

Hayirli haberlerle gel insaAllah
Saolun kızlar öptüm hepinizi

Kizlar yarin doktorum cagirdi.ogleden sonra gidecegim. Doguma alabilme ihtimalide yuksek. Bugun agda yaptrcam mecbur. Genelde alerji oluyorum. Yine olmaz insaAllah. TemIz gideyim derken rezil olmayayimda

çok doğru..işte istediğim de bu..sezeryanda olsam bebeğin istediği tarih olsun..ama dr anlatamıyom..
hiç fark yok sancı olsada olmasada diyolar..
kafam allak bullak

Canim bebekte bir sorun yoksa, planli Doguma bende karsiyim. Cunku gercektende bebegin buna hakki var. Sagligi iyiyse nasilsa gelecektir. Senin bebegini neden erken almak istiyor doktorun

Kizlar yarin doktorum cagirdi.ogleden sonra gidecegim. Doguma alabilme ihtimalide yuksek. Bugun agda yaptrcam mecbur. Genelde alerji oluyorum. Yine olmaz insaAllah. TemIz gideyim derken rezil olmayayimda
Hadi hayırlısı bende geçen hafta yaptırdım doğuma kadar yine gerek olur galiba

Hayırlı haberlerle gel inşallah ama kiloya takılma benimki 3.5 olmuş ama korkuyorum dördü geçerse doğuramam gibi geliyor

Benimki 2800 den fazla dogmazmis oyle dedi doktor. Kucuk bebek normal dogumu kaldiramayabiliyormus. InsaAllah sizin bebekleriniz kolay dogar canim

öyle bi sıkıntıdayım ki, çocuğumu heyecanla beklerken anneannem hastaneye kaldırıldı ve durumu iyi değil.. Annemle kalıyodum doğumu burda yapıp bi süre bebekle kalıcaktım hesapta.. Kayınvalidem de başka bi şehirde kanser hastalığı atlatmıştı onun kontrollerine gidip geliyor, şuan burda değil. Görümcem desen hamile bana faydası olmaz.. Napcam ben kara kara düşünüyorum ((

sabah 8 de suyum geldi. hala da azar azar geliyor. Adet sancısı gibi sancım var. Ama doktora gitmedim. Kayınvalidemlere geldim. Hastane onlara yakın zaten. Sancılar artsın diye bekliyorum açıkçası. Nst ye bağlayacaklar açılmaya bakıp eve göndereceklerdir diye tahmin ettim. Bebeğin hareketleri normal. Onları takip ediyorum şuan. Bakalım nasip artık. Dua edelim birbirimize Allah umduklarımıza kolaylıkla hayrlıca nail eylesin, korktuklarımızdan emin eylesin kızlar

Cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin insaAllah. Uzulme canim rabbim bi kolaylik verecektir sana. Icini ferah tut insaAllah bunda da vardir bir hayir. Unutma her zorlukla beraber bir kolaylik vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…