sağloıkla kucağına al bebeğini inş canım dualarımız seninleKızlar beste doğuma giricem . Dua edin nolur heyecan Bastı
Saol canım insallahhsağloıkla kucağına al bebeğini inş canım dualarımız seninle
Hayirlisiyla sagsalim kucagina alirsin insaAllah bide su tosunlarinizin fotolarinjda atin ya:)Saol canım insallahh
hayırlısıyla yavrunu kucagına alırsın ınsallah canım dualarımız senınle .....Kızlar beste doğuma giricem . Dua edin nolur heyecan Bastı
Kızlar beste doğuma giricem . Dua edin nolur heyecan Bastı
Bugun kontrolumuz war teyzeler bakalim kizim gecen haftadan beri nasil olmus kilo almismi
Bizim de saat 1 de kontrolumuz var. Ben de merak ediyorum daha üç Kilo olmadı paşamız...hayırlı haberlerle geliriz inşallah.Bugun kontrolumuz war teyzeler bakalim kizim gecen haftadan beri nasil olmus kilo almismi
hayırlı haberlerle gel cnm ) almıstır tabıkıde kılo annesı sen merak etme....Bugun kontrolumuz war teyzeler bakalim kizim gecen haftadan beri nasil olmus kilo almismi
Eki Görüntüle 1507631 Kizlar ben hala hastanedeyim yarin cikisimiz yapilacak ayrintilari yazamadim size bizim oglan hep emmek istiyor ve benimde agrilarim var o yuzden pek bisey yazamadim insaAllah en kisa zamanda ayrintilari anlaticam Rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin bide fotomu merak edenler olmus sizede gosteeiyim selfie mizi
Hayirlisiyla sagsalim kucagina alirsin insaAllah bide su tosunlarinizin fotolarinjda atin ya:)
hayırlısıyla yavrunu kucagına alırsın ınsallah canım dualarımız senınle .....
deryaizm saglicakla kucagina alirsin insallah canim darisi bizlere
Saolun kızlar öptüm hepiniziRabbim yardimcin olsun canim. Hayirlisiyla kucagina al insaAllah
Hayirli haberlerle gel insaAllah
çok doğru..işte istediğim de bu..sezeryanda olsam bebeğin istediği tarih olsun..ama dr anlatamıyom..
Elif nasılsın canım bebek nasılHayirlisiyla sagsalim kucagina alirsin insaAllah bide su tosunlarinizin fotolarinjda atin ya:)
çok doğru..işte istediğim de bu..sezeryanda olsam bebeğin istediği tarih olsun..ama dr anlatamıyom..
hiç fark yok sancı olsada olmasada diyolar..
kafam allak bullak
Hadi hayırlısı bende geçen hafta yaptırdım doğuma kadar yine gerek olur galibaKizlar yarin doktorum cagirdi.ogleden sonra gidecegim. Doguma alabilme ihtimalide yuksek. Bugun agda yaptrcam mecbur. Genelde alerji oluyorum. Yine olmaz insaAllah. TemIz gideyim derken rezil olmayayimda
Hayırlı haberlerle gel inşallah ama kiloya takılma benimki 3.5 olmuş ama korkuyorum dördü geçerse doğuramam gibi geliyorBugun kontrolumuz war teyzeler bakalim kizim gecen haftadan beri nasil olmus kilo almismi
Hayırlı haberlerle gel inşallah ama kiloya takılma benimki 3.5 olmuş ama korkuyorum dördü geçerse doğuramam gibi geliyor
öyle bi sıkıntıdayım ki, çocuğumu heyecanla beklerken anneannem hastaneye kaldırıldı ve durumu iyi değil.. Annemle kalıyodum doğumu burda yapıp bi süre bebekle kalıcaktım hesapta.. Kayınvalidem de başka bi şehirde kanser hastalığı atlatmıştı onun kontrollerine gidip geliyor, şuan burda değil. Görümcem desen hamile bana faydası olmaz.. Napcam ben kara kara düşünüyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?