2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ayy hadi hayirlisi insaAllahh. Rabbim birr aavazda kurtarsin. Guzel haberini bekliyoruzz.

Cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin insaAllah. Uzulme canim rabbim bi kolaylik verecektir sana. Icini ferah tut insaAllah bunda da vardir bir hayir. Unutma her zorlukla beraber bir kolaylik vardir.

amin canm Allah razı olsun. Durumu iyi değil doktor ümitli konuşmuyormuş. Bekliyorlar öylece hastanede. Canımı sıkmamaya çalışıyorum bebeğim için ama yapamıyorum. Dua ediyorum sürekli Rabbime

Selam kizlar, gecmisiokuyamadim, musait olunca okumaya calisrim. Suyum artmadigindan dun doktorum dogumu baslatti. Suni sanci verdi ama cok sukur bi komplikasyona sebep olmadan dogum gerceklesti. Oglum Yekta Kemal abd saatiyle dun 15:37'de dunyaya geldi:))) Allah herkese kolay bir dogum versin. Evlat hasretiyle yananherkesin kucagi bebekle dolsun insallah:))

allah kolaylık versin.sağlıkla bebeğini kucağına al canım.

Canim bebekte bir sorun yoksa, planli Doguma bende karsiyim. Cunku gercektende bebegin buna hakki var. Sagligi iyiyse nasilsa gelecektir. Senin bebegini neden erken almak istiyor doktorun
cnm ilk doğumum sezeryan olduğu için bunuda sezeryan olacakmış.
tamm olsun ama oniki gün önce almasın..bunu istemiyorum..

Sağolasın cqnım.kadının halinden kadın anlıyor işte.hayır doğum sonrası daha yaram iyileşmeden ilk damlayacak olanlar da onun tarafı he.bizimkiler geç gelirler.hem anlarlar halimden çünkü hepsinin var ikişer üçer çocuğu.beni kırdığını anladı özür diledi ama artık kaldıramıyorum ben.bu halimle beni üzüyor boşu boşuna.
Bu arada kendi derdime daldım kızlar kusuruma bakmayın.doğum yapmış olan herkezi tekrardan tebrik ediyorum.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize.Darısı da başımıza inşallah.

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsun inşallah suni sancı zor muydu canım

Erkek bebek sanirim senin...
Ilk oglumda ayni başladı bel agrisi aksama kadar gitgide artmisti...
Ne oturabiliyodum ne ayakta durabiliyordum...
Insanin beli kopuyor sanki...
Gece suyum geldi zaten...
Hazir ol cnm heran suyun gelebilir...

benim geçen hafta bi gün 7 dk da kasılmam olmuştu. geçti sonra
dün okadar heyecanlandim gelicek bu sefer dedim ama bizimki yine koyverdi. şuan içimden sanki uzatmalari oynayacaz gibi geliyor. Hayirlisi bakalım..
Bir arkadastan duydum merdivenleri hızla inip çıkmış sancıları başlamış acaba yapsam işe yarar mı?

ben de hizlandiriyor diye duymustum canm.yuruyus de yapabilirsin.

Benimki 2800 den fazla dogmazmis oyle dedi doktor. Kucuk bebek normal dogumu kaldiramayabiliyormus. InsaAllah sizin bebekleriniz kolay dogar canim
Canım benim kızlarımın biri 2,650 diğeri 2,500 gr doğdular.büyük kızım normal doğdu ve çok da kolay doğdu.hiçbir sorun da yaşamadık.ikincisi tersti ama o haliyle normal doğum yaptoracaktı ebe beni.kanama olmadaydı.bence nstye göre karar verilmesi gerek.nstde bebeğin kalbi yavaşlar aksi bir durum olur amenna.onun dışında küçük bebek doğmaz büyük bebek doğmaz hangi bebek normal doğacak illa 3-3,5 mu olması lazım aralığın.bence doktorun kolaya kaçıyor gibi canım.

Canım evde bekleme bence.suyun gelmiiş kuru sancın olsa beklederdim ama suyungeldiğinde hastanede olman gerekli.eve gönderemezler artık merak etme.birde sıcak duş al.kasıklarına ve beline sıcak suyun altında masaj yap yada yaptır.açılmayı çabuklaştırıyor.hadi güzel haberlerinizi alalım inşallah.bir avazda doğur yavrunu.

Maşallah canım.sağlıkla büyüt inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…