- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.280
- 158
sabah 8 de suyum geldi. hala da azar azar geliyor. Adet sancısı gibi sancım var. Ama doktora gitmedim. Kayınvalidemlere geldim. Hastane onlara yakın zaten. Sancılar artsın diye bekliyorum açıkçası. Nst ye bağlayacaklar açılmaya bakıp eve göndereceklerdir diye tahmin ettim. Bebeğin hareketleri normal. Onları takip ediyorum şuan. Bakalım nasip artık. Dua edelim birbirimize Allah umduklarımıza kolaylıkla hayrlıca nail eylesin, korktuklarımızdan emin eylesin kızlar
Ne mutlu Sağlıkla kucağına al. Dualarımız seninleKızlar beste doğuma giricem . Dua edin nolur heyecan Bastı
Cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin insaAllah. Uzulme canim rabbim bi kolaylik verecektir sana. Icini ferah tut insaAllah bunda da vardir bir hayir. Unutma her zorlukla beraber bir kolaylik vardir.
Canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun dua ediyorum sana allahım sağlıkla kavuş evladınaKızlar beste doğuma giricem . Dua edin nolur heyecan Bastı
allah kolaylık versin.sağlıkla bebeğini kucağına al canım.sabah 8 de suyum geldi. hala da azar azar geliyor. Adet sancısı gibi sancım var. Ama doktora gitmedim. Kayınvalidemlere geldim. Hastane onlara yakın zaten. Sancılar artsın diye bekliyorum açıkçası. Nst ye bağlayacaklar açılmaya bakıp eve göndereceklerdir diye tahmin ettim. Bebeğin hareketleri normal. Onları takip ediyorum şuan. Bakalım nasip artık. Dua edelim birbirimize Allah umduklarımıza kolaylıkla hayrlıca nail eylesin, korktuklarımızdan emin eylesin kızlar
cnm ilk doğumum sezeryan olduğu için bunuda sezeryan olacakmış.Canim bebekte bir sorun yoksa, planli Doguma bende karsiyim. Cunku gercektende bebegin buna hakki var. Sagligi iyiyse nasilsa gelecektir. Senin bebegini neden erken almak istiyor doktorun
Sağolasın cqnım.kadının halinden kadın anlıyor işte.hayır doğum sonrası daha yaram iyileşmeden ilk damlayacak olanlar da onun tarafı he.bizimkiler geç gelirler.hem anlarlar halimden çünkü hepsinin var ikişer üçer çocuğu.beni kırdığını anladı özür diledi ama artık kaldıramıyorum ben.bu halimle beni üzüyor boşu boşuna.Bende buna kiziyorum. Kadin mecbur degil yapmaya gercekten. Yapiyosa eger bu kadinin erkege ikramidir. Dinimizcede bu boyle. Biz onlara kiyamiyoruz ama onlar yapilari geregi mi nedir artik masaAllah bazen bildigin odun gibiler. Sanki biz degil onlar hamile
Amann bosver canim. Az kalmis doguma birak yapabildgni yap. Senden onemli degil. Sonucta cocuklarin var tabiki evin dagilacak kirlenecek. Allah yardimcin olsunn
Iyiyiz canim ustumuzu batirmaktan giysi yetistiremiyoruz sadece bi tek sorunumuz bu suanda:)Elif nasılsın canım bebek nasıl
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsun inşallah suni sancı zor muydu canımSelam kizlar, gecmisiokuyamadim, musait olunca okumaya calisrim. Suyum artmadigindan dun doktorum dogumu baslatti. Suni sanci verdi ama cok sukur bi komplikasyona sebep olmadan dogum gerceklesti. Oglum Yekta Kemal abd saatiyle dun 15:37'de dunyaya geldi:))) Allah herkese kolay bir dogum versin. Evlat hasretiyle yananherkesin kucagi bebekle dolsun insallah:))
Ayy yerim onu ben bizde kavuşsak artık yaaIyiyiz canim ustumuzu batirmaktan giysi yetistiremiyoruz sadece bi tek sorunumuz bu suanda:)
Erkek bebek sanirim senin...
Ilk oglumda ayni başladı bel agrisi aksama kadar gitgide artmisti...
Ne oturabiliyodum ne ayakta durabiliyordum...
Insanin beli kopuyor sanki...
Gece suyum geldi zaten...
Hazir ol cnm heran suyun gelebilir...
inanmiyorum resmen beni anlattin bende bel agrisiyla uyandim sabah sanci dakkasi tuttuk 7 dakkaya kadar indi biraz daha bekliyeyim dedik buseferde dakikalar arasi azalmak yerine artti.ama yinede doktora gittik doktor bakti bisey yokmus.zaten dogum olursa agrilar hic durmaz dedi hep devam eder dedi...
dün okadar heyecanlandim gelicek bu sefer dedim ama bizimki yine koyverdi. şuan içimden sanki uzatmalari oynayacaz gibi geliyor. Hayirlisi bakalım..benim geçen hafta bi gün 7 dk da kasılmam olmuştu. geçti sonra
ben de hizlandiriyor diye duymustum canm.yuruyus de yapabilirsin.dün okadar heyecanlandim gelicek bu sefer dedim ama bizimki yine koyverdi. şuan içimden sanki uzatmalari oynayacaz gibi geliyor. Hayirlisi bakalım..
Bir arkadastan duydum merdivenleri hızla inip çıkmış sancıları başlamış acaba yapsam işe yarar mı?
Canım benim kızlarımın biri 2,650 diğeri 2,500 gr doğdular.büyük kızım normal doğdu ve çok da kolay doğdu.hiçbir sorun da yaşamadık.ikincisi tersti ama o haliyle normal doğum yaptoracaktı ebe beni.kanama olmadaydı.bence nstye göre karar verilmesi gerek.nstde bebeğin kalbi yavaşlar aksi bir durum olur amenna.onun dışında küçük bebek doğmaz büyük bebek doğmaz hangi bebek normal doğacak illa 3-3,5 mu olması lazım aralığın.bence doktorun kolaya kaçıyor gibi canım.Benimki 2800 den fazla dogmazmis oyle dedi doktor. Kucuk bebek normal dogumu kaldiramayabiliyormus. InsaAllah sizin bebekleriniz kolay dogar canim
Canım evde bekleme bence.suyun gelmiiş kuru sancın olsa beklederdim ama suyungeldiğinde hastanede olman gerekli.eve gönderemezler artık merak etme.birde sıcak duş al.kasıklarına ve beline sıcak suyun altında masaj yap yada yaptır.açılmayı çabuklaştırıyor.hadi güzel haberlerinizi alalım inşallah.bir avazda doğur yavrunu.sabah 8 de suyum geldi. hala da azar azar geliyor. Adet sancısı gibi sancım var. Ama doktora gitmedim. Kayınvalidemlere geldim. Hastane onlara yakın zaten. Sancılar artsın diye bekliyorum açıkçası. Nst ye bağlayacaklar açılmaya bakıp eve göndereceklerdir diye tahmin ettim. Bebeğin hareketleri normal. Onları takip ediyorum şuan. Bakalım nasip artık. Dua edelim birbirimize Allah umduklarımıza kolaylıkla hayrlıca nail eylesin, korktuklarımızdan emin eylesin kızlar
deneyim bugün :)ben de hizlandiriyor diye duymustum canm.yuruyus de yapabilirsin.
Maşallah canım.sağlıkla büyüt inşallah.Selam kizlar, gecmisiokuyamadim, musait olunca okumaya calisrim. Suyum artmadigindan dun doktorum dogumu baslatti. Suni sanci verdi ama cok sukur bi komplikasyona sebep olmadan dogum gerceklesti. Oglum Yekta Kemal abd saatiyle dun 15:37'de dunyaya geldi:))) Allah herkese kolay bir dogum versin. Evlat hasretiyle yananherkesin kucagi bebekle dolsun insallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?