2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam kızlar doktordan geliyorum. Gittim bgn catı muayenesi yaptı. Korktuğum gibi değilmiş neyseki.. Sonuç çatılarım gayet iyi normal doğum için çok uygunsn kolsy doğum yapacaksın.ama acılman yok bol bol hurma ye ve yürü dedi. 14 ünde cagırdı

Kolay dogmasinin sebebinin zayif olmasi oldugunumu dusunuyorsun cnm.benimkide su an 2850 gorunuyor benle ayni haftada olanlara gore zayifiz ama ben de sewiniyorm aksine dogumum kolay olur diye.doktorumda iri bi bebek diil boyuda uzun kolay olur dedi

Pazartesi saat 07:07'de çok şükür sağlıkla kucaklaştık bebeğimle. DUALARIYLA DESTEK OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. Darısı diğer tüm anne adaylarının başına işaallah. AMİN. Bu arada epiduralden korkacak hiiiiçbirşey yokmuş :) Birazcık sırt ağrım oldu o da iğne yapılırken kasmışım sanırım biraz ama şimdi iyiyim çok şükür. Cihangir hoca ve anestezi ekibinden de Allah razı olsun harika bir ekipti gerçekten Ankara'da yaşayanlara özellikle tavsiyemdir. Hadi bakalım şimdi de emzirme maratonları başlasın! Herkese tekrar sağlıklı doğumlar diliyorum.

Kızlar beste doğuma giricem . Dua edin nolur heyecan Bastı
şimdiden hayırlı doğumlar canım, Allah kolaylık versin

Aaa kavuştun mu bebişeee, hadi gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah

Doktorum normal dogum dedi yinede canim. Bebegim kaldirabilecek mi ona bakacakmis once ona gore suni sanciya devam edecekmis. Hayirlisi bakalim

kızlar siz hastaneden dağıtacağınız ikram çikolata, lokum vs. neyde ikram edeceksiniz?
açıkçası ben orada uğraşmak istemiyorum ikram şart mı?
zaten aile yakınları gelecektir hastaneye akraba, ark. vs. daha çok eve geçtikten bir süre sonra gelmeye başlarlar ziyaretler
tepsiydi, sunum tabakları vs bir de bu detaylarla uğraşmak istemiyorum, napsam?

Kolay dogmasinin sebebinin zayif olmasi oldugunumu dusunuyorsun cnm.benimkide su an 2850 gorunuyor benle ayni haftada olanlara gore zayifiz ama ben de sewiniyorm aksine dogumum kolay olur diye.doktorumda iri bi bebek diil boyuda uzun kolay olur dedi
Valla ben çok kolay doğurdum kızımı.sonuçta kafası küçük oluyor küçük bebeğin.bence o yüzden kolay oldu.ama benim haznem çok genişmiş.bebek kolay yerleşti hazneye.yatakta ıkınmam başladı öyle söyliyim.çatala çıkardı hemen ebe.bendeki tek sıkıntı ıkınmayı bilmememdi.kabızmışsın da çıkarmaya çalışıyormuşsun gibi ıkınmak gerekiyormuş.ben ıh ıh diyormuşum.onu da halledince geldi bebişim.birde ağrı eşiğiyle alakalı sanırım.ben çok acı çekmedim doğana kadar.

Canim ben devlet hastanesinde dogum yapacagim ve cok kisi gelecrginide sanmiyorum. Ailem gelir. O yuzden ikramlarimi evde yapacagim

Normal mi oldu canim senin

HADI HAYIRLISI CANIM INSALLAH BIR AVAZDA DOGURUSUN :)

GOZUN AYDIN CANIM RABBIM ANALI BABALI BUYUTMEYI NASİP ETSİN İNŞALLAH :)

ben cıkolataları gumus gondolda sunucam cnm susledım kurdelayla gondolu, ben vısene suyu ıkram etcem tepsiyide aynı kumasla kurdelayla susledım bırde kolonya dagıtıcam onuda ferforje tarzında tepsı aldım onla sunucam

Benimki 2800 den fazla dogmazmis oyle dedi doktor. Kucuk bebek normal dogumu kaldiramayabiliyormus. InsaAllah sizin bebekleriniz kolay dogar canim
Hiç böyle birşey duymamistim canım 2800 az deil birincisi ikincisi de daha kolay olması gerekiyor eğer ki bi sağlık problemi yoksa bana hiç mantikli gelmedi dr un söylediği

Cok şükür. Sende atlattin hayırlısıyla canimmm :) gozunaydin:) darısı başımıza ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…