- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
evet yürüyüş çok iyi geliyorben de hizlandiriyor diye duymustum canm.yuruyus de yapabilirsin.
Ara ver bugun cnm o zmn yuruyus iyice yorar.evet yürüyüş çok iyi geliyor
biz de normalde yapıyorduk. ama bugün başımız dönüyor
Kolay dogmasinin sebebinin zayif olmasi oldugunumu dusunuyorsun cnm.benimkide su an 2850 gorunuyor benle ayni haftada olanlara gore zayifiz ama ben de sewiniyorm aksine dogumum kolay olur diye.doktorumda iri bi bebek diil boyuda uzun kolay olur dediCanım benim kızlarımın biri 2,650 diğeri 2,500 gr doğdular.büyük kızım normal doğdu ve çok da kolay doğdu.hiçbir sorun da yaşamadık.ikincisi tersti ama o haliyle normal doğum yaptoracaktı ebe beni.kanama olmadaydı.bence nstye göre karar verilmesi gerek.nstde bebeğin kalbi yavaşlar aksi bir durum olur amenna.onun dışında küçük bebek doğmaz büyük bebek doğmaz hangi bebek normal doğacak illa 3-3,5 mu olması lazım aralığın.bence doktorun kolaya kaçıyor gibi canım.
öyle yaptım canımAra ver bugun cnm o zmn yuruyus iyice yorar.
şimdiden hayırlı doğumlar canım, Allah kolaylık versinKızlar beste doğuma giricem . Dua edin nolur heyecan Bastı
Aaa kavuştun mu bebişeee, hadi gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam kizlar, gecmisiokuyamadim, musait olunca okumaya calisrim. Suyum artmadigindan dun doktorum dogumu baslatti. Suni sanci verdi ama cok sukur bi komplikasyona sebep olmadan dogum gerceklesti. Oglum Yekta Kemal abd saatiyle dun 15:37'de dunyaya geldi:))) Allah herkese kolay bir dogum versin. Evlat hasretiyle yananherkesin kucagi bebekle dolsun insallah:))
Canım benim kızlarımın biri 2,650 diğeri 2,500 gr doğdular.büyük kızım normal doğdu ve çok da kolay doğdu.hiçbir sorun da yaşamadık.ikincisi tersti ama o haliyle normal doğum yaptoracaktı ebe beni.kanama olmadaydı.bence nstye göre karar verilmesi gerek.nstde bebeğin kalbi yavaşlar aksi bir durum olur amenna.onun dışında küçük bebek doğmaz büyük bebek doğmaz hangi bebek normal doğacak illa 3-3,5 mu olması lazım aralığın.bence doktorun kolaya kaçıyor gibi canım.
Valla ben çok kolay doğurdum kızımı.sonuçta kafası küçük oluyor küçük bebeğin.bence o yüzden kolay oldu.ama benim haznem çok genişmiş.bebek kolay yerleşti hazneye.yatakta ıkınmam başladı öyle söyliyim.çatala çıkardı hemen ebe.bendeki tek sıkıntı ıkınmayı bilmememdi.kabızmışsın da çıkarmaya çalışıyormuşsun gibi ıkınmak gerekiyormuş.ben ıh ıh diyormuşum.onu da halledince geldi bebişim.birde ağrı eşiğiyle alakalı sanırım.ben çok acı çekmedim doğana kadar.Kolay dogmasinin sebebinin zayif olmasi oldugunumu dusunuyorsun cnm.benimkide su an 2850 gorunuyor benle ayni haftada olanlara gore zayifiz ama ben de sewiniyorm aksine dogumum kolay olur diye.doktorumda iri bi bebek diil boyuda uzun kolay olur dedi
kızlar siz hastaneden dağıtacağınız ikram çikolata, lokum vs. neyde ikram edeceksiniz?
açıkçası ben orada uğraşmak istemiyorum ikram şart mı?
zaten aile yakınları gelecektir hastaneye akraba, ark. vs. daha çok eve geçtikten bir süre sonra gelmeye başlarlar ziyaretler
tepsiydi, sunum tabakları vs bir de bu detaylarla uğraşmak istemiyorum, napsam?
Normal mi oldu canim seninPazartesi saat 07:07'de çok şükür sağlıkla kucaklaştık bebeğimle. DUALARIYLA DESTEK OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. Darısı diğer tüm anne adaylarının başına işaallah. AMİN. Bu arada epiduralden korkacak hiiiiçbirşey yokmuş :) Birazcık sırt ağrım oldu o da iğne yapılırken kasmışım sanırım biraz ama şimdi iyiyim çok şükür. Cihangir hoca ve anestezi ekibinden de Allah razı olsun harika bir ekipti gerçekten Ankara'da yaşayanlara özellikle tavsiyemdir. Hadi bakalım şimdi de emzirme maratonları başlasın!Herkese tekrar sağlıklı doğumlar diliyorum.
HADI HAYIRLISI CANIM INSALLAH BIR AVAZDA DOGURUSUN :)sabah 8 de suyum geldi. hala da azar azar geliyor. Adet sancısı gibi sancım var. Ama doktora gitmedim. Kayınvalidemlere geldim. Hastane onlara yakın zaten. Sancılar artsın diye bekliyorum açıkçası. Nst ye bağlayacaklar açılmaya bakıp eve göndereceklerdir diye tahmin ettim. Bebeğin hareketleri normal. Onları takip ediyorum şuan. Bakalım nasip artık. Dua edelim birbirimize Allah umduklarımıza kolaylıkla hayrlıca nail eylesin, korktuklarımızdan emin eylesin kızlar
Rabbim hayırlı kolay dogumlar nasip etsin insKızlar beste doğuma giricem . Dua edin nolur heyecan Bastı
GOZUN AYDIN CANIM RABBIM ANALI BABALI BUYUTMEYI NASİP ETSİN İNŞALLAH :)Selam kizlar, gecmisiokuyamadim, musait olunca okumaya calisrim. Suyum artmadigindan dun doktorum dogumu baslatti. Suni sanci verdi ama cok sukur bi komplikasyona sebep olmadan dogum gerceklesti. Oglum Yekta Kemal abd saatiyle dun 15:37'de dunyaya geldi:))) Allah herkese kolay bir dogum versin. Evlat hasretiyle yananherkesin kucagi bebekle dolsun insallah:))
ben cıkolataları gumus gondolda sunucam cnm susledım kurdelayla gondolu, ben vısene suyu ıkram etcem tepsiyide aynı kumasla kurdelayla susledım bırde kolonya dagıtıcam onuda ferforje tarzında tepsı aldım onla sunucamkızlar siz hastaneden dağıtacağınız ikram çikolata, lokum vs. neyde ikram edeceksiniz?
açıkçası ben orada uğraşmak istemiyorum ikram şart mı?
zaten aile yakınları gelecektir hastaneye akraba, ark. vs. daha çok eve geçtikten bir süre sonra gelmeye başlarlar ziyaretler
tepsiydi, sunum tabakları vs bir de bu detaylarla uğraşmak istemiyorum, napsam?
Hiç böyle birşey duymamistim canım 2800 az deil birincisi ikincisi de daha kolay olması gerekiyor eğer ki bi sağlık problemi yoksa bana hiç mantikli gelmedi dr un söylediğiBenimki 2800 den fazla dogmazmis oyle dedi doktor. Kucuk bebek normal dogumu kaldiramayabiliyormus. InsaAllah sizin bebekleriniz kolay dogar canim
Cok şükür. Sende atlattin hayırlısıyla canimmm :) gozunaydin:) darısı başımıza ins..Pazartesi saat 07:07'de çok şükür sağlıkla kucaklaştık bebeğimle. DUALARIYLA DESTEK OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. Darısı diğer tüm anne adaylarının başına işaallah. AMİN. Bu arada epiduralden korkacak hiiiiçbirşey yokmuş :) Birazcık sırt ağrım oldu o da iğne yapılırken kasmışım sanırım biraz ama şimdi iyiyim çok şükür. Cihangir hoca ve anestezi ekibinden de Allah razı olsun harika bir ekipti gerçekten Ankara'da yaşayanlara özellikle tavsiyemdir. Hadi bakalım şimdi de emzirme maratonları başlasın!Herkese tekrar sağlıklı doğumlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?