- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.280
- 158
Hiç böyle birşey duymamistim canım 2800 az deil birincisi ikincisi de daha kolay olması gerekiyor eğer ki bi sağlık problemi yoksa bana hiç mantikli gelmedi dr un söylediği
hayırlısı olsun canım hakkında saglıkla yavruna kavusursun ınşallah ...kızlar yarın saat 4 te sezeryan olucam
saol canım Allah razı olsun. aynen öyle yavrum hep gaz sancısı çekiyor naparsam yapayım hep gazı var. bağırsakları geliştiği içinde olabilir. o çekmesin ben çekeyim diyorum. bide hastaneden çıkardığımızda pişik olmuştu bi türlü geçmiyor. nasıl acıyordur inşallah hissetmiyordur diyorum çünkü çok kötü. pişik kremleri kullanıyorum hah geçti diyorum geri oluyorAllah sabır versin cnm ya insan nasıl da üzülüyor yavrusuna inşallah acı hissetmiyordur.
sağol canım hepimiz inşallahhayırlısı olsun canım hakkında saglıkla yavruna kavusursun ınşallah ...
Kullandığın bezin markasını değiştirdin mi canım? Bazı bezler bazı bebeklere iyi gelmiyor.inşallah çabuk geçer.çişli bırakmıyorsundur eminim ama daha sık aralıklarla bezi değiltir.saol canım Allah razı olsun. aynen öyle yavrum hep gaz sancısı çekiyor naparsam yapayım hep gazı var. bağırsakları geliştiği içinde olabilir. o çekmesin ben çekeyim diyorum. bide hastaneden çıkardığımızda pişik olmuştu bi türlü geçmiyor. nasıl acıyordur inşallah hissetmiyordur diyorum çünkü çok kötü. pişik kremleri kullanıyorum hah geçti diyorum geri oluyor
canım sıvı yagı kızdır tavada soguyunca pişigine sur en ıyı pısık kremıne bın basar benım oglumda olmustu cok buyuk pişigi vardı hıc bıseyle gecıremedım sıvı yag ertesı gune tertemız ettı poposunu gazı ıcınde yuz ustu yatır sırtına masak yap rahatlatırsaol canım Allah razı olsun. aynen öyle yavrum hep gaz sancısı çekiyor naparsam yapayım hep gazı var. bağırsakları geliştiği içinde olabilir. o çekmesin ben çekeyim diyorum. bide hastaneden çıkardığımızda pişik olmuştu bi türlü geçmiyor. nasıl acıyordur inşallah hissetmiyordur diyorum çünkü çok kötü. pişik kremleri kullanıyorum hah geçti diyorum geri oluyor
Canim ben devlet hastanesinde dogum yapacagim ve cok kisi gelecrginide sanmiyorum. Ailem gelir. O yuzden ikramlarimi evde yapacagim
bunların hepsini evde mi sunacaksın canım yoksa hastaneye mi taşıyacaksın?ben cıkolataları gumus gondolda sunucam cnm susledım kurdelayla gondolu, ben vısene suyu ıkram etcem tepsiyide aynı kumasla kurdelayla susledım bırde kolonya dagıtıcam onuda ferforje tarzında tepsı aldım onla sunucam
hadi hayırlısı olsun tek avazda kurtulman dileğiyle canımkızlar yarın saat 4 te sezeryan olucam
hayırlı olsun cnm...sağlıkla al kucağınakızlar yarın saat 4 te sezeryan olucam
BEN HASTANEDE SUNCAM CANIM TABI ILK GUNLER EWE GELENLEREDE VERILIR SONUCTA HMN BITMICEK SEYLER BEN SERBET YERINE KARAFTA AYNI SENIN GIBI TABI TEPSİYIDE SUSLEDIM VISNE SUYU VERCEM ,SART DIYE BISEY YOK CNM SEN KENDIN NE ISTERSEN ONU YAP KIMSE SANA NEDEN BU BOLE DIYEMEZ BUNLAR BENIM GONLUMDEN GECEN HERKES AYNI OLCOK DIE BISEY YOKbende ailelerin yanı sıra iş ark.larının geleceğini tahmin ediyorum ama ne yapsam karar veremedim valizi bir de gıda ve ikram tabakları ile doldurmak istemiyorum. çünkü ilk başta eşim hastaneye götürecek puset, doğum çantası bir de bunların taşınması bunları da düşünüyorum.
bunların hepsini evde mi sunacaksın canım yoksa hastaneye mi taşıyacaksın?
ben gümüş tepsiye cam karafta lohusa şerbetini, cam şekerlikte ceviz tozunu ikram edicem; pembik fiyonklarla süsledim hepsini tek tek, çikolataları ise 2 katlı kurabiyeliğe dizeceğim, (kule gibi) badem şekerlerini de gondola dökeceğim ve yine aynı konseptte saten pembe kurdele ile süsleyeceğim. ama tüm bunları evde salonumda yemek masasının üzerine sunum şekli hazırlamak istiyorum, hastaneye ikram şart mı yawww
zaten gittiğim hastane cam karafta lohusa şerbeti dağıtıyor
hadi hayırlısı olsun tek avazda kurtulman dileğiyle canım
bende ailelerin yanı sıra iş ark.larının geleceğini tahmin ediyorum ama ne yapsam karar veremedim valizi bir de gıda ve ikram tabakları ile doldurmak istemiyorum. çünkü ilk başta eşim hastaneye götürecek puset, doğum çantası bir de bunların taşınması bunları da düşünüyorum.
bunların hepsini evde mi sunacaksın canım yoksa hastaneye mi taşıyacaksın?
ben gümüş tepsiye cam karafta lohusa şerbetini, cam şekerlikte ceviz tozunu ikram edicem; pembik fiyonklarla süsledim hepsini tek tek, çikolataları ise 2 katlı kurabiyeliğe dizeceğim, (kule gibi) badem şekerlerini de gondola dökeceğim ve yine aynı konseptte saten pembe kurdele ile süsleyeceğim. ama tüm bunları evde salonumda yemek masasının üzerine sunum şekli hazırlamak istiyorum, hastaneye ikram şart mı yawww
zaten gittiğim hastane cam karafta lohusa şerbeti dağıtıyor
hadi hayırlısı olsun tek avazda kurtulman dileğiyle canım
sağolun kızlar amin inşallahhayırlı olsun cnm...sağlıkla al kucağına
Allah sağlıkla kavuşrursun sizi canımsağolun kızlar amin inşallah
amin canım çok sağolAllah sağlıkla kavuşrursun sizi canım
muhtemelen sadece çikolata ikram ederim, diğerlerini eve ziyarete gelenlere sunarımBEN HASTANEDE SUNCAM CANIM TABI ILK GUNLER EWE GELENLEREDE VERILIR SONUCTA HMN BITMICEK SEYLER BEN SERBET YERINE KARAFTA AYNI SENIN GIBI TABI TEPSİYIDE SUSLEDIM VISNE SUYU VERCEM ,SART DIYE BISEY YOK CNM SEN KENDIN NE ISTERSEN ONU YAP KIMSE SANA NEDEN BU BOLE DIYEMEZ BUNLAR BENIM GONLUMDEN GECEN HERKES AYNI OLCOK DIE BISEY YOK
bezide değiştirdim canım çişli bırakmıyorum yapar yapmaz değiştiriyorum hatta yarım yapmış oluyor değiştirince geri yapıyor tekrar değiştiriyorum doktorumuz bağırsaklarındaki bişeydende olabilir dediKullandığın bezin markasını değiştirdin mi canım? Bazı bezler bazı bebeklere iyi gelmiyor.inşallah çabuk geçer.çişli bırakmıyorsundur eminim ama daha sık aralıklarla bezi değiltir.
onuda denedimcanım sıvı yagı kızdır tavada soguyunca pişigine sur en ıyı pısık kremıne bın basar benım oglumda olmustu cok buyuk pişigi vardı hıc bıseyle gecıremedım sıvı yag ertesı gune tertemız ettı poposunu gazı ıcınde yuz ustu yatır sırtına masak yap rahatlatır
pişik kremi olarak desitin almıştım mor rengini, bir tane daha almak istiyorum ama ne nette ne de eczanelerde yok?
bazı eczaneler hatta üretimden kalktığını sadece mavi rengin olduğunu söylüyorlar sizin bilginiz var mı kızlar?
eğer bulamazsam başka hangi pişik önleyici kremi alabilirim? tavsiyelerinizi rica ediyorum
Eki Görüntüle 1518595 Eki Görüntüle 1518596
canım işte alternatif çokta ben şimdi ilk desitin aldığım için devamını da onu alayım dedim ama bulamıyorum ki,Ben sudocrem aldim canim. Kullanan yakinim vardi memnundu. Ama kullanmadan bisi diyemem simdi. Yine sen bilirsin
sağolun kızlar amin inşallah
Canım Allah yardımcın olsun... Bende cuma sabahı gircem sezeryana... Uff hayırlısıyla kurtulsaydık.sağolun kızlar amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?