masallah allah bizede nasip etsinValla ben çok kolay doğurdum kızımı.sonuçta kafası küçük oluyor küçük bebeğin.bence o yüzden kolay oldu.ama benim haznem çok genişmiş.bebek kolay yerleşti hazneye.yatakta ıkınmam başladı öyle söyliyim.çatala çıkardı hemen ebe.bendeki tek sıkıntı ıkınmayı bilmememdi.kabızmışsın da çıkarmaya çalışıyormuşsun gibi ıkınmak gerekiyormuş.ben ıh ıh diyormuşum.onu da halledince geldi bebişim.birde ağrı eşiğiyle alakalı sanırım.ben çok acı çekmedim doğana kadar.
Ah canım yaa Allah kolaylık versin acımıyordur inşallah. Bağırsaklardan kaynaklanıyordur o zaman.antibiyotiklerde de aynı şey olur ya onun gibi.canım sütünden geçen bişey de alerji yapıyor olabilir.mama kullanıyorsa o da yapabilir.inşallah çabuk geçer.bezide değiştirdim canım çişli bırakmıyorum yapar yapmaz değiştiriyorum hatta yarım yapmış oluyor değiştirince geri yapıyor tekrar değiştiriyorum doktorumuz bağırsaklarındaki bişeydende olabilir dedi
onuda denedimdoktorumuz bağırsaklarındaki bişeydende olabilir dedi damla yazdı onuda kullanıyorum daha etkili pişik kremi verdi bugün sanki biraz sönmüş gibi
ayyy oğluşumun pipisi düşecek geçeydi bi kuzum benm ya
yüzüstü masaj için teşekkürler ciddi rahatlıyor
hayırlı olsun canım.S.a kizlar nasilsiniz...ben pazar gecesi ufak ufak baslayan sancilarla takip ederek gece 3 gibi hastaneye gittim acilmam baslamisti 1 cm di ama gondeemediler sabaha dogru auni sanci verildi saat 13.35de aldim oglumu kucagima cok sukur..Rabbim helinizin yardimcisi olsun..
Kızlar beste doğuma giricem . Dua edin nolur heyecan Bastı
Hanımlar kontrol için geldim yatirdilar düzenli sancim ve 3cm Açılmam var beklemedeyiz dua edin
Sağol canım allah senin de yardımcın olsunCanım Allah yardımcın olsun... Bende cuma sabahı gircem sezeryana... Uff hayırlısıyla kurtulsaydık.
hacı şeriften çikolatamız geldi
canm bebekler çabuk üşürDogum yapan arkadaşlar oda sıcaklığını olcuyor musunuz? Ben termometre aldim bugun 24 derece gosreriyo. Kombi kapali kapi pencere acikken. Pek guvenemedim
Selam kizlar, gecmisiokuyamadim, musait olunca okumaya calisrim. Suyum artmadigindan dun doktorum dogumu baslatti. Suni sanci verdi ama cok sukur bi komplikasyona sebep olmadan dogum gerceklesti. Oglum Yekta Kemal abd saatiyle dun 15:37'de dunyaya geldi:))) Allah herkese kolay bir dogum versin. Evlat hasretiyle yananherkesin kucagi bebekle dolsun insallah:))
cnm ilk doğumum sezeryan olduğu için bunuda sezeryan olacakmış.
tamm olsun ama oniki gün önce almasın..bunu istemiyorum..
Benimki de geçen hafta 3500 du bende korkuyorum dört olursa normal olur mu diyeKizlar ben epidural normal dogum, eger olmazsa da epidural sezeryan dusunuyorum. Bebegim 1 hafta once 3700 du, ilk dogum icin zorlanabilirsin dediler simdi 4 olmustur diye tahmin ediyorum. var mi tecrubeliler, ne dersiniz ?
Benimki de geçen hafta 3500 du bende korkuyorum dört olursa normal olur mu diye
Tesekkurler almadm canimGözün aydin canim. Epidural aldin mi.
Canim Internette arastirdigimda 25 derece yaziyodu.bana da kombi acmadan usur gibi geldi. Termometre mi yanlis olcuyo acabacanm bebekler çabuk üşür
Sagol cnm Allah razi olsun...biraz zor tabi ama doz yukselttikce siddeti artiyor epidural istemedim ben...hayırlı olsun canım.
suni sancı nasıldı. epidural aldın mı? biraz anlatır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?