2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
masallah allah bizede nasip etsin
oncesinde bisey yapmismiydin bi hazirlik kolaylastirmak icin

Ah canım yaa Allah kolaylık versin acımıyordur inşallah. Bağırsaklardan kaynaklanıyordur o zaman.antibiyotiklerde de aynı şey olur ya onun gibi.canım sütünden geçen bişey de alerji yapıyor olabilir.mama kullanıyorsa o da yapabilir.inşallah çabuk geçer.

S.a kizlar nasilsiniz...ben pazar gecesi ufak ufak baslayan sancilarla takip ederek gece 3 gibi hastaneye gittim acilmam baslamisti 1 cm di ama gondeemediler sabaha dogru auni sanci verildi saat 13.35de aldim oglumu kucagima cok sukur..Rabbim helinizin yardimcisi olsun..

hayırlı olsun canım.
suni sancı nasıldı. epidural aldın mı? biraz anlatır mısın?

Dogum yapan arkadaşlar oda sıcaklığını olcuyor musunuz? Ben termometre aldim bugun 24 derece gosreriyo. Kombi kapali kapi pencere acikken. Pek guvenemedim

Kizlar ben epidural normal dogum, eger olmazsa da epidural sezeryan dusunuyorum. Bebegim 1 hafta once 3700 du, ilk dogum icin zorlanabilirsin dediler simdi 4 olmustur diye tahmin ediyorum. var mi tecrubeliler, ne dersiniz ?

Gozun aydin canim

cnm ilk doğumum sezeryan olduğu için bunuda sezeryan olacakmış.
tamm olsun ama oniki gün önce almasın..bunu istemiyorum..

Canim seninle gunlerimiz ayni.tirstim bende simdi doktor banada gel alalim bebegi derse diye. Ctesi cati muayenesi var. Daha hic dogum seklini konusmadik

Kizlar ben epidural normal dogum, eger olmazsa da epidural sezeryan dusunuyorum. Bebegim 1 hafta once 3700 du, ilk dogum icin zorlanabilirsin dediler simdi 4 olmustur diye tahmin ediyorum. var mi tecrubeliler, ne dersiniz ?
Benimki de geçen hafta 3500 du bende korkuyorum dört olursa normal olur mu diye

Benimki de geçen hafta 3500 du bende korkuyorum dört olursa normal olur mu diye

Canim cati kontrolu oldun mu ben yarin olucam. Bakalim doktor ne diyecek. Benim doktor normal dogum yanlisi ama iri bebek nadil olur ilk dogum ben de bilmiyorum

hayırlı olsun canım.
suni sancı nasıldı. epidural aldın mı? biraz anlatır mısın?
Sagol cnm Allah razi olsun...biraz zor tabi ama doz yukselttikce siddeti artiyor epidural istemedim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…