2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Gozum aydinnn gule gule buyut insaAllah

Hanımlar kontrol için geldim yatirdilar düzenli sancim ve 3cm Açılmam var beklemedeyiz dua edin

Rabbim yardimcin olsun.

Canim cati kontrolu oldun mu ben yarin olucam. Bakalim doktor ne diyecek. Benim doktor normal dogum yanlisi ama iri bebek nadil olur ilk dogum ben de bilmiyorum
Yapıldı normal yapabilirsin kemik yapı musait dedi normal doğum istiyorum ama hemoroid var bebek de iri haftaya salı çağırdı ne diyecek bakalım

Dün nsT ye girdim hiç sancı çıkmadı nasıl olacak acaba hiç dogmayacak gibi geliyor

masallah allah bizede nasip etsin
oncesinde bisey yapmismiydin bi hazirlik kolaylastirmak icin
Yok valla yürüyüş bile yapmadım.37. Haftasına kadar okuldaydım ama derslerde falan da hep oruruyordum.herkes doğuramıycaksın sen diyordu.37+4de doğurdum.izne çıktıktan hemen sonra.oturarak doğurdum derim hep kızımı.ama nazar deydi bana ikinci bebeğim dönmedi.Sezeryan olmak zorunda kaldım.ki hastaneye gittiğimde 5 cm açılma olmuştu bile.anlayacağınız yapısal.vücudum doğumu kolay yapıyor ve ağrı eşiğim yüksek.

Bende hastanede sadece cikolata dagitacagim canim.cok gelen olmaz zaten hastaneye bizde.
kızlar yarın saat 4 te sezeryan olucam
allah yardimcin olsun cnm..umarim hersey guzel gecer...

Yapıldı normal yapabilirsin kemik yapı musait dedi normal doğum istiyorum ama hemoroid var bebek de iri haftaya salı çağırdı ne diyecek bakalım
bende de hemoroud var canm ve bende normal istiyorm.hemoroid doktorum normal doguma engel degil dedi.hemoroidim ne boyutta bilemiyorm ama, hamile oldugun icin icten muayne edemiyorum dedi.umarim dogumdan sonra wahim bi hal almaz.

evet demekki yapisal sizin.annenizde boyle miyimis:))

dun esımle tartstım arkdsı yuzunden hızmet edıorm resmen snrm tepeme cıktı bagrdm cagrdım arkadasnn yannda annemn ewıne kalktm gttım orda kaldm 1 gece ewe gerı cagrd yalvardı ewe bı geldım ewım mafolmuss snrden agla agla mafoldm aradm tkrr esımı kıyamt koprdm ewe gelme dedım yuzune kapattım (

Kızlar kızımı emzirirken tık anıyor ya. Süt boğazına geçiyor bogukuyor nefes alamıyor bir süre. Çok korkuyorum artık emzirmek de istemiyorum bu yüzden. Neden öyle oluyor tecrübeli anneler yardimci olun

Kizlar ben epidural normal dogum, eger olmazsa da epidural sezeryan dusunuyorum. Bebegim 1 hafta once 3700 du, ilk dogum icin zorlanabilirsin dediler simdi 4 olmustur diye tahmin ediyorum. var mi tecrubeliler, ne dersiniz ?
Canim o olcumlere pek guvenme bana bi hafta once 3800 dedikleri bebek bi hafta sinra 3450 gram dogdu..

Evet canım annemin de hamilelikleri çok zor geçiyormuş ama doğumları kolay oluyormuş.hamileliğim o kadar zor geçiyor ki doğum mükafat gibi.

Kizlar kilo alimimiz cok az 2750 olmus bi haftada 150gr almis 2600 du dr olsun bsey olmaz diyo ama besleyemiyorum yawrumu sanirim

Sütün fazla geliyordur canım.memenin biraz yukarda durmasını sağla.bebek düz olmasın.biraz memeden yukarda olsun.arada hava alması için memeyi çek biraz ağzından.

Çatı muayenesi nasıl bişey aci veriyomu bana yapmak istese napcam ya hem korkuyorum hem utaniyorumm :'(

Kizlar kilo alimimiz cok az 2750 olmus bi haftada 150gr almis 2600 du dr olsun bsey olmaz diyo ama besleyemiyorum yawrumu sanirim
Son haftalarda bebeğinkilo alimi yavaşliyo zaten canim senin beslemenle alakali değil hem doktorun bişey olmaz demiş stres yapma boşuna o daha çok zarar bebeğin için

Canim seninle gunlerimiz ayni.tirstim bende simdi doktor banada gel alalim bebegi derse diye. Ctesi cati muayenesi var. Daha hic dogum seklini konusmadik
senin ilk doğumun heralde..
korkacak bişe yok..üstelik benim bebek ters duruyo..
planlı sezeryan olacak..yani tarihi erken olacak..

bebişler sütü ağızlarına doldurup öyle yutuyorlar genzine sıçrayabilir sütün ama tıkanıyorsa burnu kapalı olabilir
istersen bi doktora kontrol ettir burnuna falan baksın
öksürüğü var mı

off cnm yaa
bende gecen hafta aynen öyle kavga ettim abimlere gittim 2 gece kaldım.
geldimki ev mahvolmuş..
sinirden deli oldum..ALLAH sanda yardım etsin..takma kafana
bebeğini düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…