Bende hastanede sadece cikolata dagitacagim canim.cok gelen olmaz zaten hastaneye bizde.
allah yardimcin olsun cnm..umarim hersey guzel gecer...
bende de hemoroud var canm ve bende normal istiyorm.hemoroid doktorum normal doguma engel degil dedi.hemoroidim ne boyutta bilemiyorm ama, hamile oldugun icin icten muayne edemiyorum dedi.umarim dogumdan sonra wahim bi hal almaz.
evet demekki yapisal sizin.annenizde boyle miyimis:))
Sagolun kızlar, hepimiz hayırlısiyla bebeklerimize kavusuruz inşallahRabbim hayırlısıyla kolay bi doğum nasip etsin cnm bebişinide sağlıkla al kucağına inş
Güle güle büyütün canim :)Selam kizlar, gecmisiokuyamadim, musait olunca okumaya calisrim. Suyum artmadigindan dun doktorum dogumu baslatti. Suni sanci verdi ama cok sukur bi komplikasyona sebep olmadan dogum gerceklesti. Oglum Yekta Kemal abd saatiyle dun 15:37'de dunyaya geldi:))) Allah herkese kolay bir dogum versin. Evlat hasretiyle yananherkesin kucagi bebekle dolsun insallah:))
Canım olcumde hata olabilir. Benim gecen hafta persembe 3700 cikti bugun gittigimde 3600.Kizlar kilo alimimiz cok az 2750 olmus bi haftada 150gr almis 2600 du dr olsun bsey olmaz diyo ama besleyemiyorum yawrumu sanirim
Valla yaptım Doğumu Allah hepinizi bi sancıda kurtarsınAy ne yaptın merak ettim seni inşallah iyisindir şimdiye kadar hastaneye gitmişsindir heralde ihmal etme aman.
Acı verici değil biraz rahatsız ediyor tabi ama korkma canım iki saniyelik isÇatı muayenesi nasıl bişey aci veriyomu bana yapmak istese napcam ya hem korkuyorum hem utaniyorumm :'(
Canım tarihlerimiz yakın senin bebeğine iri mi acaba anlamadım bizim bebek yeni 3 olduKizlar ben epidural normal dogum, eger olmazsa da epidural sezeryan dusunuyorum. Bebegim 1 hafta once 3700 du, ilk dogum icin zorlanabilirsin dediler simdi 4 olmustur diye tahmin ediyorum. var mi tecrubeliler, ne dersiniz ?
Bizde öyle 1 haftada 200 gram 150 gram normal m yahu takma bak ben de Aymıyım sakın kendini strese sokmaKizlar kilo alimimiz cok az 2750 olmus bi haftada 150gr almis 2600 du dr olsun bsey olmaz diyo ama besleyemiyorum yawrumu sanirim
Öncelikle çok ama çok çok üzüldüm bu durumu yaşamanı istemezdim ama böle olacağı belliydi hizmet mi pardon sen hizmet görmelisin bu ne yahu by düpedüz terbiyesizlik arkadası saygısız düşüncesizdun esımle tartstım arkdsı yuzunden hızmet edıorm resmen snrm tepeme cıktı bagrdm cagrdım arkadasnn yannda annemn ewıne kalktm gttım orda kaldm 1 gece ewe gerı cagrd yalvardı ewe bı geldım ewım mafolmuss snrden agla agla mafoldm aradm tkrr esımı kıyamt koprdm ewe gelme dedım yuzune kapattım(
Hayırlısı bakalım ya iki parmaktan korkarsamm bebişi nasıl çıkarcam dimi ama :-DAcı verici değil biraz rahatsız ediyor tabi ama korkma canım iki saniyelik is
Slm kızlar ne zamandır gıremedım kosusturmaktan demısrım bebegım donmedı dıye cuma sabahı 10da bebegımı kucagıma alacagım kısmetse bugun gıttık 2900 grdı kızım butun hazırlıklarımızı bıtırdık Derın'ımızı beklıyoruz epıdural sezeryan olacagız cok heyecanlıyım son bır gun kaldı kızlar.
Sızlerle cok guzel seyler paylastık hos sohbetlerımız oldu sanırım bır sure gıremıcem bebegımle zaman nasıl gececek bılmedıgım ıcın en kısa zamanda yazaxagım buraya yasadıklarımı kızımı sızı cok sevıyorum hepımızı rabbım bu guzel surecten guzellıklerle bebeklerımıze kavustursun...
Evet kızlar sabah 8 de suyum geldi ama bem doktora 3te geldim yanls yapmsm su gelince hemen gtmek gerkyrmus bebegin mikrop kapma durumu oluyrmus cok sukur oglum iyi. Antibiyotik verdiler bana. O vakitten beri acilma 1 cm. Agrilar sıklasiyor daha muayene olmadim sabah en gec 8 e kadar dogum olmazsa doktor suni sanci verecekmis olur da bebegn suyu biterse sezeryana alacakmis. Evet agrilar zor ama suanki gibi gectigi anlar da oluyor. Dua edin lutfen cok dua edin saglicakla kavusayim evladima.
ALlah yardimcin olsun Rabbim sağlicakla hayirla kavuştursun bebişineEvet kızlar sabah 8 de suyum geldi ama bem doktora 3te geldim yanls yapmsm su gelince hemen gtmek gerkyrmus bebegin mikrop kapma durumu oluyrmus cok sukur oglum iyi. Antibiyotik verdiler bana. O vakitten beri acilma 1 cm. Agrilar sıklasiyor daha muayene olmadim sabah en gec 8 e kadar dogum olmazsa doktor suni sanci verecekmis olur da bebegn suyu biterse sezeryana alacakmis. Evet agrilar zor ama suanki gibi gectigi anlar da oluyor. Dua edin lutfen cok dua edin saglicakla kavusayim evladima.
Hayırlı olsun canım maşallah Rabbim uzun ömürler versinS.a kizlar nasilsiniz...ben pazar gecesi ufak ufak baslayan sancilarla takip ederek gece 3 gibi hastaneye gittim acilmam baslamisti 1 cm di ama gondeemediler sabaha dogru auni sanci verildi saat 13.35de aldim oglumu kucagima cok sukur..Rabbim helinizin yardimcisi olsun..
Hadi bi avazda kurtulurdun inş canım Allah yardımcın olsunHanımlar kontrol için geldim yatirdilar düzenli sancim ve 3cm Açılmam var beklemedeyiz dua edin
Allah yardımcın olsun canım Sağlıcakla al kızını kucağına inşSlm kızlar ne zamandır gıremedım kosusturmaktan demısrım bebegım donmedı dıye cuma sabahı 10da bebegımı kucagıma alacagım kısmetse bugun gıttık 2900 grdı kızım butun hazırlıklarımızı bıtırdık Derın'ımızı beklıyoruz epıdural sezeryan olacagız cok heyecanlıyım son bır gun kaldı kızlar.
Sızlerle cok guzel seyler paylastık hos sohbetlerımız oldu sanırım bır sure gıremıcem bebegımle zaman nasıl gececek bılmedıgım ıcın en kısa zamanda yazaxagım buraya yasadıklarımı kızımı sızı cok sevıyorum hepımızı rabbım bu guzel surecten guzellıklerle bebeklerımıze kavustursun...
Âmin canım hayırlı olsun bebeğinValla yaptım Doğumu Allah hepinizi bi sancıda kurtarsın
Allah yardımcın olsun canım inş bi an önce kavuşursun kuzuna bi avazda kurtulursunEvet kızlar sabah 8 de suyum geldi ama bem doktora 3te geldim yanls yapmsm su gelince hemen gtmek gerkyrmus bebegin mikrop kapma durumu oluyrmus cok sukur oglum iyi. Antibiyotik verdiler bana. O vakitten beri acilma 1 cm. Agrilar sıklasiyor daha muayene olmadim sabah en gec 8 e kadar dogum olmazsa doktor suni sanci verecekmis olur da bebegn suyu biterse sezeryana alacakmis. Evet agrilar zor ama suanki gibi gectigi anlar da oluyor. Dua edin lutfen cok dua edin saglicakla kavusayim evladima.
Canim merak ediyordum seni. Bizi bilgilendir. İnşallah sabaha kadar doğumun gerçekleşir. Suni almaya gerek kalmaz.Evet kızlar sabah 8 de suyum geldi ama bem doktora 3te geldim yanls yapmsm su gelince hemen gtmek gerkyrmus bebegin mikrop kapma durumu oluyrmus cok sukur oglum iyi. Antibiyotik verdiler bana. O vakitten beri acilma 1 cm. Agrilar sıklasiyor daha muayene olmadim sabah en gec 8 e kadar dogum olmazsa doktor suni sanci verecekmis olur da bebegn suyu biterse sezeryana alacakmis. Evet agrilar zor ama suanki gibi gectigi anlar da oluyor. Dua edin lutfen cok dua edin saglicakla kavusayim evladima.
kızlar siz hastaneden dağıtacağınız ikram çikolata, lokum vs. neyde ikram edeceksiniz?
açıkçası ben orada uğraşmak istemiyorum ikram şart mı?
zaten aile yakınları gelecektir hastaneye akraba, ark. vs. daha çok eve geçtikten bir süre sonra gelmeye başlarlar ziyaretler
tepsiydi, sunum tabakları vs bir de bu detaylarla uğraşmak istemiyorum, napsam?
Kizlar saat 6 da falan kasilmalarim vardi. 8 den sonra yarim saatte bi hafif hafif kasiklarima agri vuruyordu. Bebegim asagi vurup duruyor ve yarim saattir sancim artti. Ama doktora gitmek istemiyorim smdi. Nisanim gelmedi suyumda gelmedi. Bugun esime cok uzuldum ondan mi oluyor acaba? Belim kasiklarim karnim aciyo resmen
ay ne güzel hazırlıklar ne tatlı şeyler bunlar yaaaaaCanım ben kapı süsümü koydum çantaya mini şişelere bonibon koyup fiyonkla bağlamıştım üstüne stiker yapıstırmıştım,,onu götürücem bide 20 tane falan plastik kadeh aldım limonata ikram edicez hazırlardan..çikolalatayıda minik süslü bi sepete koydum bnce yeterli çok abartmamak lazım ama içindede kalmasın birkaç süslü birseyler yap öyle cok büyük tepsilere falan gerek yok...
Sancilarin sıklıgıni kaydet canim düzenliyse git benceKizlar saat 6 da falan kasilmalarim vardi. 8 den sonra yarim saatte bi hafif hafif kasiklarima agri vuruyordu. Bebegim asagi vurup duruyor ve yarim saattir sancim artti. Ama doktora gitmek istemiyorim smdi. Nisanim gelmedi suyumda gelmedi. Bugun esime cok uzuldum ondan mi oluyor acaba? Belim kasiklarim karnim aciyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?