2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Rabbim hayırlısıyla kolay bi doğum nasip etsin cnm bebişinide sağlıkla al kucağına inş
Sagolun kızlar, hepimiz hayırlısiyla bebeklerimize kavusuruz inşallah

Güle güle büyütün canim :)

Kizlar ben epidural normal dogum, eger olmazsa da epidural sezeryan dusunuyorum. Bebegim 1 hafta once 3700 du, ilk dogum icin zorlanabilirsin dediler simdi 4 olmustur diye tahmin ediyorum. var mi tecrubeliler, ne dersiniz ?
Canım tarihlerimiz yakın senin bebeğine iri mi acaba anlamadım bizim bebek yeni 3 oldu

Öncelikle çok ama çok çok üzüldüm bu durumu yaşamanı istemezdim ama böle olacağı belliydi hizmet mi pardon sen hizmet görmelisin bu ne yahu by düpedüz terbiyesizlik arkadası saygısız düşüncesiz

Neden yalvardı orta da ev dağıldı yemek yok gibi bunlar çoğalır

Boşver cidden o arkadaşını getirmesin yada getirsin ver makineyi silip Süpürsünler

Evet kızlar sabah 8 de suyum geldi ama bem doktora 3te geldim yanls yapmsm su gelince hemen gtmek gerkyrmus bebegin mikrop kapma durumu oluyrmus cok sukur oglum iyi. Antibiyotik verdiler bana. O vakitten beri acilma 1 cm. Agrilar sıklasiyor daha muayene olmadim sabah en gec 8 e kadar dogum olmazsa doktor suni sanci verecekmis olur da bebegn suyu biterse sezeryana alacakmis. Evet agrilar zor ama suanki gibi gectigi anlar da oluyor. Dua edin lutfen cok dua edin saglicakla kavusayim evladima.

Rabbim yardimcin olsun insaAllah saglikla kucagina alirsin bebegini canim.

InsaAllah bir an once bebegine saglikla kavusursun. moralini yuksek tut canim. Allah yardimcin olsun

ALlah yardimcin olsun Rabbim sağlicakla hayirla kavuştursun bebişine

Hayırlı olsun canım maşallah Rabbim uzun ömürler versin

Hanımlar kontrol için geldim yatirdilar düzenli sancim ve 3cm Açılmam var beklemedeyiz dua edin
Hadi bi avazda kurtulurdun inş canım Allah yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun canım Sağlıcakla al kızını kucağına inş
Valla yaptım Doğumu Allah hepinizi bi sancıda kurtarsın
Âmin canım hayırlı olsun bebeğin
Allah yardımcın olsun canım inş bi an önce kavuşursun kuzuna bi avazda kurtulursun

Son düzenleme:
Canim merak ediyordum seni. Bizi bilgilendir. İnşallah sabaha kadar doğumun gerçekleşir. Suni almaya gerek kalmaz.

Kizlar saat 6 da falan kasilmalarim vardi. 8 den sonra yarim saatte bi hafif hafif kasiklarima agri vuruyordu. Bebegim asagi vurup duruyor ve yarim saattir sancim artti. Ama doktora gitmek istemiyorim smdi. Nisanim gelmedi suyumda gelmedi. Bugun esime cok uzuldum ondan mi oluyor acaba? Belim kasiklarim karnim aciyo resmen

Canım ben kapı süsümü koydum çantaya mini şişelere bonibon koyup fiyonkla bağlamıştım üstüne stiker yapıstırmıştım,,onu götürücem bide 20 tane falan plastik kadeh aldım limonata ikram edicez hazırlardan..çikolalatayıda minik süslü bi sepete koydum bnce yeterli çok abartmamak lazım ama içindede kalmasın birkaç süslü birseyler yap öyle cok büyük tepsilere falan gerek yok...

Canım ihmal etme... 40 haftanın içindeymişsin bnce doktorunu bi ara..riske atma

ay ne güzel hazırlıklar ne tatlı şeyler bunlar yaaaaa maşallah Rabbim bize de göstersin o zamanları inşallah hepinize hayırlı doğumlar dilerim kızlar Allah kurtarsın bol şans

Sancilarin sıklıgıni kaydet canim düzenliyse git bence

Kizlar dogum yapan herkese hayirli olsun, bizde bekleyenlerdeniz hazirliklardan giremiyorum pek..umarim herkesler iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…