2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım ihmal etme... 40 haftanın içindeymişsin bnce doktorunu bi ara..riske atma

Sancilarin sıklıgıni kaydet canim düzenliyse git bence

ortalama 35 dakikayla basladim saate bakmaya. 15 dakikaya dustu. tecrubesiz olmak cok kotu. Once kasilmaya basliyor karnim sertlesiyor. Sonra kasiklarima sanci vuruyor ve ayni anda tum karnima. Gecenin bu vakti kimseyede bisi diyemedm smdi. Azicik daha bekleyeymde hastneye gidelim derim

doktoru aradınız mı

Erteleme bak 15 dakikaya dusmus git doktora bence veya ara doktorunu soyle

Git bencede canım. Gelmek istiyor artık bebeğin. Allah yardımcın olsun inşallah.

Kızlar deryaizm den haber var mı?? Doğum yapacaktı. İnşallah iyi geçmiştir sağlıkla almıştır bebeğini kucağına...

hıc muhattap dahı olmadım yemek bıle yapmadım yuzsuz ınsan anlarda gıder ıns yrn fln gder yoksa cıldrcam halılarmı bgn yıkamaya verdım daha gecen hafta yapmıstım halılarmı yıkamstm kendım 1 hafta olmadan yıne battı ewım yatak odama dahı almadm esımı ne halı varsa grsun umrm degl bu saatten snra bsy olrsada ewmı bırkp gtmycem kendı ceksın gtsın aılesıne kendı hesap verr snra

off cnm yaa
bende gecen hafta aynen öyle kavga ettim abimlere gittim 2 gece kaldım.
geldimki ev mahvolmuş..
sinirden deli oldum..ALLAH sanda yardım etsin..takma kafana
bebeğini düşün..
ah nedr bu dusuncesızlıklerınden cektıgımızzz vala yaa su halımzde yaptıklrna bak ınsan yedıremıyor kendıne ben ı onemlıyım senn arkadsn mı sırasımıydı cagrmann :/

Doğum yapan yol arkadaşlarımız hayırlı uğurlu olsun hepinize.Fırsat buldukça uğrayın buralara,özleniyorsunuz :) Gerçekten gitgide azalmışız kızlar,eskiden girerdim onlarca sayfa birikirdi okurdum..Zaten duygusallığın zirvesindesindeyim,iyice hüzünleniyorum..

maşşallah canım o sutunun bollugundan bebegının iştahlı olmasından ama tıkanınca yanına cevır yada yuz ustu cevır anında benım buyuk oglumdada cok oluyodu bı ıkı haftaya duzene gırer

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsun inşallah suni sancı zor muydu canım
Canim, normal sanci ckmeden direk suniyle basladim. O yuzden galiba, sancilar baya agirdi. Su nefes egzersizleri olmasaydi nasil baserdim bilmiyorum. Acilmam sabah 9:00'da 1-1.5 cm iken ogleyin 3:00'te 10.5 cm Oldu. Rdan hesap et. Biraz siddetli verdiler ilaci galiba.

Canım çok şaşkınım by halde halımı yıkadın gönder halıyı neye kendini yorum değmez

Eşin aranızda neden sıkıntı olduğunu kavrayanıyor mu yazık günah ya çağır ailen kalsın senle lütfen

Herkese hayırlı mutlu sabahlar canlarr nasılsınızz. Yeni annişler size çok özeniyorum yaa biz hala bekliyoruz ne zaman süpriz yapcak bu bebişlerr tecrübesiz olup o sancidan habersiz olmak mi iyi yoksa herşeyi bilip hazırlıklı olmakmı iyi ufff kafamda deli sorularr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…