- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
saol bitanemHayırlı haberlerle gel inşallah
ooo çok üzme kendini ama. bebeğini düşün canmdun esımle tartstım arkdsı yuzunden hızmet edıorm resmen snrm tepeme cıktı bagrdm cagrdım arkadasnn yannda annemn ewıne kalktm gttım orda kaldm 1 gece ewe gerı cagrd yalvardı ewe bı geldım ewım mafolmuss snrden agla agla mafoldm aradm tkrr esımı kıyamt koprdm ewe gelme dedım yuzune kapattım(
etek giymeni tavsiye ederim canım. çatala oturacaksın. doktor eliyle muayene edecek. canın birraz yanar ama çok korkmaÇatı muayenesi nasıl bişey aci veriyomu bana yapmak istese napcam ya hem korkuyorum hem utaniyorumm :'(
off cnm yaa
bende gecen hafta aynen öyle kavga ettim abimlere gittim 2 gece kaldım.
geldimki ev mahvolmuş..
sinirden deli oldum..ALLAH sanda yardım etsin..takma kafana
bebeğini düşün..
Ayyy aman Allahimmmm[/QUOTE]"kalbiminsahibio, post: 40843572, member: 675180"]etek giymeni tavsiye ederim canım. çatala oturacaksın. doktor eliyle muayene edecek. canın birraz yanar ama çok korkma
Aminn kendileri olsa bir ay çekmezler bu yükü ve stresiBu erkekler bazen cok dusuncesiz ya vallahi. Hamile bi kadin ne hisseder umurlarinda degil. benim esimde Allah razi olsun, agrim sizim oluyo vs diye tutmus bugun bana 'allaha buyuk konusmuyorum ama yemin ederim senden bi daha cocuk yapmam dedi' o kadar zoruma gitti ki annemlerdeyim odaya gectm agladm. Yarin muayenem var ve belki doguma alacak. Allah bu erkeklerin yuregine merhamet duygusu versin
kormka bitanem. hem doğuma hazırlık olur fena mı[/QUOTE]Ayyy aman Allahimmmm
Sağol canim peki kaç parmakla muayene ediyor sorsamm ayipmii olur ki[/QUOTE]kormka bitanem. hem doğuma hazırlık olur fena mı
sanırım iki.[/QUOTE]Sağol canim peki kaç parmakla muayene ediyor sorsamm ayipmii olur ki
Hmm anladım tatlım Hayırlısı olsun sağlıklı olunda ikiniz de normal sezeryan farketmez doğsunlar hayırlısıyla dısarda besleriz kuzucukları hayırlısıyla:)öyle değil canım, benım bebeğim küçük çünkü gelişim geriliği var, ve doktorum kaldıramayabilir normal dogumu dedi. 36. haftadan sonra durdu gelişimi ve kilosu.
Rabbim hayırlısıyla kolay bi doğum nasip etsin cnm bebişinide sağlıkla al kucağına inşkızlar yarın saat 4 te sezeryan olucam
Anladim canim bakalim 37. Haftaya girmiş olucam muayene günü belki bakar alttan[/QUOTE]sanırım iki.
Rica ederim canım ne demekCok saol canim benim Allah razi olsun simdi okuyabildim yazini
Maşallah size göçün Aydın canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt BebeğiniSelam kızlar ben cuma gecesi saat 03:30 da sanciyla uyandim. Tuvalete gittigimde nisanimin geldigini gordum. Ara ara sancim vardi ama yine de sabaha kadar uyudum. Sabah 09 da dr a gittik ama sadece 1 cm acilma oldugunu ve beklememiz gerektigini soyledi. Ama ctesi tum gun duzenli olarak sancilarim devam etti aksam 8 de sancilar siddetlenince tekrar dr a gittim. Bu nerdeyse 12 saat gecmesine ragmen sadece 2 cm acilma olmuştu. Bu defa yatis yapildi. Pazar gece 1 e kadar sanci çektim. Zordu ve artik cok yorulmustum epidurali kabul ettim sonrasi daha rahat gecti. Saat 02:30 gibi dr konrtol ettiginde 9 cm açılma olmuştu ve doguma alindim. Sadece 15 dk da bebegim geldi. Epey detayli anlattim biliyorum ki detaylari cok merak ediyorsunuz ki ben de ediyordum umarim faydali olmustur.
Bu arada dikialerim var ama korktugum kadar kotu degil. Iturup kalkarken biraz batma oluyor o kadar. Ama goguslerim cok fena durumda. Uclari hep yara oldu iki gunde. Aglaya aglaya emziriyorum bebegimi. Ama herseye degen bir ask bu.
Rabbim hepinizin yardimcisi olsun.
InsaAllah canim :)Hmm anladım tatlım Hayırlısı olsun sağlıklı olunda ikiniz de normal sezeryan farketmez doğsunlar hayırlısıyla dısarda besleriz kuzucukları hayırlısıyla:)
Hayırlı olsun canım gözünaydın:) normal doğum oldu o zaman müsait olunca yazar mısın nasıl oldu normal doğumun zorluğu kolaylığı ağrın sızın kaldı mı? Çok sordum galiba:sS.a kizlar nasilsiniz...ben pazar gecesi ufak ufak baslayan sancilarla takip ederek gece 3 gibi hastaneye gittim acilmam baslamisti 1 cm di ama gondeemediler sabaha dogru auni sanci verildi saat 13.35de aldim oglumu kucagima cok sukur..Rabbim helinizin yardimcisi olsun..
Allah kolaylığı versin cnm..Hanımlar kontrol için geldim yatirdilar düzenli sancim ve 3cm Açılmam var beklemedeyiz dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?