2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ooo çok üzme kendini ama. bebeğini düşün canm

"kalbiminsahibio, post: 40843572, member: 675180"]etek giymeni tavsiye ederim canım. çatala oturacaksın. doktor eliyle muayene edecek. canın birraz yanar ama çok korkma[/QUOTE]
Ayyy aman Allahimmmm

off cnm yaa
bende gecen hafta aynen öyle kavga ettim abimlere gittim 2 gece kaldım.
geldimki ev mahvolmuş..
sinirden deli oldum..ALLAH sanda yardım etsin..takma kafana
bebeğini düşün..

Bu erkekler bazen cok dusuncesiz ya vallahi. Hamile bi kadin ne hisseder umurlarinda degil. benim esimde Allah razi olsun, agrim sizim oluyo vs diye tutmus bugun bana 'allaha buyuk konusmuyorum ama yemin ederim senden bi daha cocuk yapmam dedi' o kadar zoruma gitti ki annemlerdeyim odaya gectm agladm. Yarin muayenem var ve belki doguma alacak. Allah bu erkeklerin yuregine merhamet duygusu versin

Aminn kendileri olsa bir ay çekmezler bu yükü ve stresi

öyle değil canım, benım bebeğim küçük çünkü gelişim geriliği var, ve doktorum kaldıramayabilir normal dogumu dedi. 36. haftadan sonra durdu gelişimi ve kilosu.
Hmm anladım tatlım Hayırlısı olsun sağlıklı olunda ikiniz de normal sezeryan farketmez doğsunlar hayırlısıyla dısarda besleriz kuzucukları hayırlısıyla:)

Cok saol canim benim Allah razi olsun simdi okuyabildim yazini
Rica ederim canım ne demek

Maşallah size göçün Aydın canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt Bebeğini

Doğum yapan herkese hayırlı olsun bebişleri Rabbim mürüvvetlerini görmeyince nasip etsin doğuma giden sancı çekenlerinde bi avazda kurtarıp mis meleklerine kavuştursun benim gibi doğum bekleyenlerinde hayırlı vakitde kolay Doğumlar nasip etsin inş

Hayırlı olsun canım gözünaydın:) normal doğum oldu o zaman müsait olunca yazar mısın nasıl oldu normal doğumun zorluğu kolaylığı ağrın sızın kaldı mı? Çok sordum galiba:s

Slm kızlar ne zamandır gıremedım kosusturmaktan demısrım bebegım donmedı dıye cuma sabahı 10da bebegımı kucagıma alacagım kısmetse bugun gıttık 2900 grdı kızım butun hazırlıklarımızı bıtırdık Derın'ımızı beklıyoruz epıdural sezeryan olacagız cok heyecanlıyım son bır gun kaldı kızlar.
Sızlerle cok guzel seyler paylastık hos sohbetlerımız oldu sanırım bır sure gıremıcem bebegımle zaman nasıl gececek bılmedıgım ıcın en kısa zamanda yazaxagım buraya yasadıklarımı kızımı sızı cok sevıyorum hepımızı rabbım bu guzel surecten guzellıklerle bebeklerımıze kavustursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…