2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
aaa bitanem güzel bir doğum olur inşallah. ikiniz de sağlıkla kurtulun canım benim

Havluyu utuleyip oraya kiysan azcik belki iyi gelir. Yada sicak bi dus.sonrasinda zwytinyagi ile masaj yaparsin
soguk mu koysam sicakmi sasirdim:) dunde buz koy dediler buz koydum. Azaldi gibi ama canim.sicakta denerim yarina gecmezse.sag saglim bitirelim su hamileligi ins

NE güzel.beni de stres sardı.illa günüm bitsin istemiyorum artık gelsin.sabırsızım,korkuyorum stresliyim of of.

Kizlar benim oglumda kasik fitigi cikti buyuk ihtimalle ameliyat olacak kucucuk caniyla dua edin nolur.. Herkes nasil hic takip edemiyorum.. Umarim herkesten guzel haberler aliriz..
allah şifa versin.sağlığına bir an önce kavuşmasını diliyorum

bugün doktora gidecektik. fakat eşimin yaşadığı bi problem nedeni ile yarın gideceğiz doktora. bakalım doktor ne zaman sezeryana alacak

allah saag saglim kucagina almak nasip etsin cnm

bol bol duş al ALMİRAmmmmmm
ewt dus rahatlatiyor canim haklisin giricem dusa kocis bi gelsin. Ewde tekken de korkuyorum nolur nolmaz artik son gunlr. Saol bitanemm

canim sezeryan olsanda iyilesip sinava gidemezsin zaten.anca normal dogum olur ve bebek erken gelirse gidebilirsin

bogulma durumu 1 2 haftaya gecer canım kendınıde o kadar yıpratma bu ruh halınde bebegın az hareketlendıgı zaman duzelcek ama kendını yıpratma sutun kesılır moralını yuksek tut
Çok deniyorum canım olmuyor bu düşünceden kurtulamiyorum bebeğe bakıp bakıp ağlıyorum. Ne zormuş. Neyse sen nasılsın canım mucize bebisimiz nasıl

eşin gerçekten anlayışsızca davranmışAma arkadaşı daha da anlayıssız.ne işi var uzun bi tatilde. gelmiş arkadaşını görmüş.tamam bir gece kalıp gitseymiş.oda çok düşüncesiz.yada eşinle aşırı samimiler,eşin onu yabancı görmüyor senin de aynı tutumu sergileyeceğini düşündü.ben evi temizledim bitirdim hazırlıkları falan.görümcem kızımı göndereyim seninle kalsın elinin önunde gelip gitsin.yemek temizlik yapsın sen yorulma dedi.ben eşime dedim istemiyom herşey bitti.evim de rahat rahat dinlenmek,internete girmek vs istiyom.birde ne yaptığımı 7/24 takip edip rapor verecek birini istemiyom dedim.sen bilirsin dedi.ve görümceme uygun dille anlattı.

NE güzel.beni de stres sardı.illa günüm bitsin istemiyorum artık gelsin.sabırsızım,korkuyorum stresliyim of of.
Canim biraz özel olucak ama nette cinsellik erken dogum yapıyo yazıyordu. Benim günüm geldiği için eşim hiç istemiyo bende korkuyorum ama hiç bir şekilde bebeğe bi zararı yok. Kendine stres yapma bebekler hisseder ve onlarda korkarlar dogmaktan. Icini ferah tut hayırlısıyla gelicekler kucagimiza inş

Çok deniyorum canım olmuyor bu düşünceden kurtulamiyorum bebeğe bakıp bakıp ağlıyorum. Ne zormuş. Neyse sen nasılsın canım mucize bebisimiz nasıl
kurtulman lazım canım suan annelıgın sorumlulugu agır geldıgı ıcın boylesın ama yakında duzelceksın ben cok ıyıyım canım cok sukur bebekte 14 gun gerılık vardı 5 gune dusmus ayın 12sınde kontrolum var sımdılık hersey yolunda inşallah sonunda sag saglım kavusurum bende bebegıme

bu sessiz günleri özliycez ama tatlım. ciyaklamaları, yorgunluğumuz :)) bazı kadınlar diyor ya keske hep karnımda kalsaydı diye o laf geldi aklıma :)))))))))
Canım ben o lafı hiç kullanmadım 10 gündür geceleri 2 3 saatlik uykuyla ayakta kalıyorum. Ama hiç şikayetçi değilim bebek uyusa bile sen uyuyamiyorsun canım onu kontrol ediyorsun nsurekli kustu mu nefes alıyor Mu vs diye

hayırlısıyla gelsin.sağlıkla.sizde de oluyor mu bilmem doğum da bebeğime birşey olursa korkusu sardı beni.herkes sezeryan yapıyor.benim herşey normal ama normal doğum yapan niye bu kadar az.korkuyommmmm

Hemen kurtulmak istiyorum canım. Daha dışarı çıkamıyorum belki o da etkiliyor yalnız kalıyorum diye. Geç döllenme olmuştur canım. Inşallah sağ salim kavusacaksin busefer moralini yüksek tut kötü düşünme canım.

ne guzel yazmissin cnm bnm umarim bizde yasayacagiz bunlari gozunaydin :)

Kizlar benim oglumda kasik fitigi cikti buyuk ihtimalle ameliyat olacak kucucuk caniyla dua edin nolur.. Herkes nasil hic takip edemiyorum.. Umarim herkesten guzel haberler aliriz..
Gecmis olsun cnm bnmm. Umarim sorunsuz atlatirsiniz (
Kizlar ben kontrolden geldim. Bebegim kanala girmiş. Cati muayenesi yaptı. Normale uygunmusum. Her an gelebilir dedi. Sali günü tekrar gel dedi. Cati muayesi sirasinda rahattim. Sen normal yaparsin dedi. Bekliyoruz artik.
bende rahattim bnde dun oldum cnm bnada cok uygunsun dedi. Bekliyoruz bakalim bizde. Umarim dr. Dedigi gibi kolay gecer.

Kizlar oglumu normal dogumla saat 13:15 te kucagma aldm saka gibi hala coksaolun dualarnz icin gayet saglikliyz darisi tum hamilelere ins
Allah anali babali buyutsun gozunaydin cnm
heheheh bende hurma yiyorum. Baya iyi geliyormus. Aksamlari yuruyus yapiyorum. Bide pilates topuna otur dedi doktor. Onu yapiyorum. Acilmam olsun ins sorunsuz.

sende allaha emanet ol umarim kolay gecer cnm sag saglim ikinizde guzel haberlerini bekliyoruz.

arivercimmm cnm yaa ins cabuk atlatrsin. Hamilelik bitiyor lohusalik basliyor. Iste anne olmak boyle zor biseymis. Guclu ol bitanem.

aslında bebekle yanlız olmak daha ıyıdır ama ılk bebekte ınsan endıselı oldugundan yanında destek arıyo korkma hıc canım yakında bu donem gecıcek bebegını buyutmenın zevkıne varcaksın. ınsallah canım rabbım bu sefer bagıslasın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…