- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
aaa bitanem güzel bir doğum olur inşallah. ikiniz de sağlıkla kurtulun canım benimKızlar yarın sabah 07:30 da hastanede olacağım. Sezeryana giriyorum. Aklınıza gelirsem dua edin... 9 aydır bir çok şey paylaştık burada. Hepinize yorumlarınız için, desteğiniz için, herşey için çok teşekkür ederim. Benim yüzünü görmediğim, sesini bile duymadığım bir sürü yol arkadaşım oldu. İyi ki vardınız, varsınız... Bir çok mutluluğu, endişeyi, hüznü paylaştım sizlerle. Beni tanımadan destek oldunuz bir çoğunuz... Şimdi yine desteğinize dualarınıza ihtiyacım var... Şu son satıra kadar ağlamadan yazabilmiştim size ama duygulandım yine :) şimdi ağlıyorum ama mutluluktan. Yarın Allah izin verirse diğer arkadaşlar gibi bende bebeğimi kucağıma almış olacağım. Çok tuhaf bir duygu... Bugün hamileliğimin son günü... Sevmiştim hamileliği, bebeğimi içimde hissetmeyi... Bebeğimi çok merak ediyorum... Yüzünü, kokusunu... Canım oğlum... Allahım onu görmeyi, koklamayı, sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder inşallah... Bugün ev kalabalık. Ev boşalınca bir banyo yapıp meryem suresini okuyacağım. Doğumu kolaylaştırıyormuş öyle dediler. Sonra da uyumaya çalışacağım. Doğumdan sonra ilk fırsatta size güzel haberlerimi vereceğim inşallah.. Öpüyorum hepinizi. Allaha emanet olun.
soguk mu koysam sicakmi sasirdim:) dunde buz koy dediler buz koydum. Azaldi gibi ama canim.sicakta denerim yarina gecmezse.sag saglim bitirelim su hamileligi insHavluyu utuleyip oraya kiysan azcik belki iyi gelir. Yada sicak bi dus.sonrasinda zwytinyagi ile masaj yaparsin
Maşallah doguran dogurana.. bizimde günümüz bugün ama tık yok ne bi sancı ne bir işaret. Bizimkinin keyfi yerinde sanırım biraz daha kalmak istiyor ama ben artık gelsin istiyorum. Nette araştırdım biraz doğal yollarla dogumu hizlandirmayi. dün okadar inip çıktım ki merdivenlerden hala bişi olmadi. Şimdide hurma aldım yiyorum. Ins hurma işe yarar:)
bol bol duş al ALMİRAmmmmmmsoguk mu koysam sicakmi sasirdim:) dunde buz koy dediler buz koydum. Azaldi gibi ama canim.sicakta denerim yarina gecmezse.sag saglim bitirelim su hamileligi ins
allah şifa versin.sağlığına bir an önce kavuşmasını diliyorumKizlar benim oglumda kasik fitigi ciktibuyuk ihtimalle ameliyat olacak kucucuk caniyla dua edin nolur.. Herkes nasil hic takip edemiyorum.. Umarim herkesten guzel haberler aliriz..
allah saag saglim kucagina almak nasip etsin cnmKizlar geceki sancilarim normalmis. ama dogum bbaslamamis. Bebegim 36. Haftada kalmisti biliyosunuz, hala ayni buyumemis.
Pazartesi saat 4 te girisimiz yapilacak. Once suni deneyecegiz, bebegin kaldiramama durumu olursa sezaryen olacagim. Minik kizim pazartesi benimle insaAllah
ewt dus rahatlatiyor canim haklisin giricem dusa kocis bi gelsin. Ewde tekken de korkuyorum nolur nolmaz artik son gunlr. Saol bitanemmbol bol duş al ALMİRAmmmmmm
iyi haberlerle gel ins canim. Artik sabirsizlaniyorum bende kucagima almak icinbugün doktora gidecektik. fakat eşimin yaşadığı bi problem nedeni ile yarın gideceğiz doktora. bakalım doktor ne zaman sezeryana alacak
canim sezeryan olsanda iyilesip sinava gidemezsin zaten.anca normal dogum olur ve bebek erken gelirse gidebilirsinKızlar kontrolden geldim oğlum 3100 gr 50 cm nstde 60 larda 2 sancı çıktı ama bizim dr muz gayet normal diyor.sezeryan mi normal dogum mu istedigime karar vermemi istedi haftayada açıklık var mı diye kontrol edecekmis ne istediğimi bilmiyorum ama 23-24 mayısta AÖF final sınavlarına girmeyi de çok istiyorum giremezsem mezuniyetim uzayacak ama sırf sinav yüzünden de sezeryana girmek ne kadar doğru? Haftaya kadar karar vermem lazım yardım edin bana
Oldu canim haaa. Normal mi oldu. Bende seni merak ediyordumBen de varmmm erkek bebek :)
bu sessiz günleri özliycez ama tatlım. ciyaklamaları, yorgunluğumuz :)) bazı kadınlar diyor ya keske hep karnımda kalsaydı diye o laf geldi aklıma :)))))))))iyi haberlerle gel ins canim. Artik sabirsizlaniyorum bende kucagima almak icin
Çok deniyorum canım olmuyor bu düşünceden kurtulamiyorum bebeğe bakıp bakıp ağlıyorum. Ne zormuş. Neyse sen nasılsın canım mucize bebisimiz nasılbogulma durumu 1 2 haftaya gecer canım kendınıde o kadar yıpratma bu ruh halınde bebegın az hareketlendıgı zaman duzelcek ama kendını yıpratma sutun kesılır moralını yuksek tut
ona göre arkadası ewıne gelıp kalıo ben saygısızlık yapıorum neysekı bgun gıttı dayanamdıım laf soktum faceden oda onu gormus esımı arams ben gdyrm dıe sabah gttı ama bz esmle hala konusmuyoruz demn ewe geldı ayrı odalardyız :S
Canim biraz özel olucak ama nette cinsellik erken dogum yapıyo yazıyordu. Benim günüm geldiği için eşim hiç istemiyo bende korkuyorum ama hiç bir şekilde bebeğe bi zararı yok. Kendine stres yapma bebekler hisseder ve onlarda korkarlar dogmaktan. Icini ferah tut hayırlısıyla gelicekler kucagimiza inşNE güzel.beni de stres sardı.illa günüm bitsin istemiyorum artık gelsin.sabırsızım,korkuyorum stresliyim of of.
kurtulman lazım canım suan annelıgın sorumlulugu agır geldıgı ıcın boylesın ama yakında duzelceksın ben cok ıyıyım canım cok sukur bebekte 14 gun gerılık vardı 5 gune dusmus ayın 12sınde kontrolum var sımdılık hersey yolunda inşallah sonunda sag saglım kavusurum bende bebegımeÇok deniyorum canım olmuyor bu düşünceden kurtulamiyorum bebeğe bakıp bakıp ağlıyorum. Ne zormuş. Neyse sen nasılsın canım mucize bebisimiz nasıl
Canım ben o lafı hiç kullanmadım 10 gündür geceleri 2 3 saatlik uykuyla ayakta kalıyorum. Ama hiç şikayetçi değilim bebek uyusa bile sen uyuyamiyorsun canım onu kontrol ediyorsun nsurekli kustu mu nefes alıyor Mu vs diyebu sessiz günleri özliycez ama tatlım. ciyaklamaları, yorgunluğumuz :)) bazı kadınlar diyor ya keske hep karnımda kalsaydı diye o laf geldi aklıma :)))))))))
Kizlar geceki sancilarim normalmis. ama dogum bbaslamamis. Bebegim 36. Haftada kalmisti biliyosunuz, hala ayni buyumemis.
Pazartesi saat 4 te girisimiz yapilacak. Once suni deneyecegiz, bebegin kaldiramama durumu olursa sezaryen olacagim. Minik kizim pazartesi benimle insaAllah
kurtulman lazım canım suan annelıgın sorumlulugu agır geldıgı ıcın boylesın ama yakında duzelceksın ben cok ıyıyım canım cok sukur bebekte 14 gun gerılık vardı 5 gune dusmus ayın 12sınde kontrolum var sımdılık hersey yolunda inşallah sonunda sag saglım kavusurum bende bebegıme
ne guzel yazmissin cnm bnm umarim bizde yasayacagiz bunlari gozunaydin :)Kızlar Merhaba ancak yazabiliyorum.. Doğum hikayemi yazayım ben de ; 04.05.2015 sabah uyandiginda suyum gelmişti biraz 07:00 gibi,, doktora mesaj yazdım hemen gel dediddedi, hemen duş aldım hazırlandık eşimle 08;00 da hastanedeyim.... kendi sancim yoktu muayene ettiler 2 cm açıklık vardı lavman yapıp suni sancı verdiler tam 17; 30 a kadar sancı cektim ve acilmam 4,5cm den öteye gitmedi,, bebek kanala giremedi ve mecburi sezeryana alındım.. Genel anestezi oldum saat 20; 30 da ayildim yavrumu emzirdim saat 23.00 de odama aldılar yoğun bakımdan ilk 2 gun çok zordu kızlar.... ama dünyada böyle bir duygu daha yok y, anne oldum,, yavrum sağ ve yanımda,, rabbime şükür..
kızlar geçmişi okuyamadim kusura bakmayın gerçekten çok az vaktim oluyor bebeklerine kavuşan annelere tebrikler yavrularinin ömrü bereketli olsun,, yavrulari şifa bekleyenler varsa Rabbim şifa versin.. Dogumu bekleyenler allah yardımcınız olsun..
soru soracak olan varsa özel yazin kızlar geneli okuyamadim öptüm sizi
Gecmis olsun cnm bnmm. Umarim sorunsuz atlatirsinizKizlar benim oglumda kasik fitigi ciktibuyuk ihtimalle ameliyat olacak kucucuk caniyla dua edin nolur.. Herkes nasil hic takip edemiyorum.. Umarim herkesten guzel haberler aliriz..
bende rahattim bnde dun oldum cnm bnada cok uygunsun dedi. Bekliyoruz bakalim bizde. Umarim dr. Dedigi gibi kolay gecer.Kizlar ben kontrolden geldim. Bebegim kanala girmiş. Cati muayenesi yaptı. Normale uygunmusum. Her an gelebilir dedi. Sali günü tekrar gel dedi. Cati muayesi sirasinda rahattim. Sen normal yaparsin dedi. Bekliyoruz artik.
Allah anali babali buyutsun gozunaydin cnmKizlar oglumu normal dogumla saat 13:15 te kucagma aldm saka gibi hala coksaolun dualarnz icin gayet saglikliyz darisi tum hamilelere ins
heheheh bende hurma yiyorum. Baya iyi geliyormus. Aksamlari yuruyus yapiyorum. Bide pilates topuna otur dedi doktor. Onu yapiyorum. Acilmam olsun ins sorunsuz.Maşallah doguran dogurana.. bizimde günümüz bugün ama tık yok ne bi sancı ne bir işaret. Bizimkinin keyfi yerinde sanırım biraz daha kalmak istiyor ama ben artık gelsin istiyorum. Nette araştırdım biraz doğal yollarla dogumu hizlandirmayi. dün okadar inip çıktım ki merdivenlerden hala bişi olmadi. Şimdide hurma aldım yiyorum. Ins hurma işe yarar:)
sende allaha emanet ol umarim kolay gecer cnm sag saglim ikinizde guzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar yarın sabah 07:30 da hastanede olacağım. Sezeryana giriyorum. Aklınıza gelirsem dua edin... 9 aydır bir çok şey paylaştık burada. Hepinize yorumlarınız için, desteğiniz için, herşey için çok teşekkür ederim. Benim yüzünü görmediğim, sesini bile duymadığım bir sürü yol arkadaşım oldu. İyi ki vardınız, varsınız... Bir çok mutluluğu, endişeyi, hüznü paylaştım sizlerle. Beni tanımadan destek oldunuz bir çoğunuz... Şimdi yine desteğinize dualarınıza ihtiyacım var... Şu son satıra kadar ağlamadan yazabilmiştim size ama duygulandım yine :) şimdi ağlıyorum ama mutluluktan. Yarın Allah izin verirse diğer arkadaşlar gibi bende bebeğimi kucağıma almış olacağım. Çok tuhaf bir duygu... Bugün hamileliğimin son günü... Sevmiştim hamileliği, bebeğimi içimde hissetmeyi... Bebeğimi çok merak ediyorum... Yüzünü, kokusunu... Canım oğlum... Allahım onu görmeyi, koklamayı, sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder inşallah... Bugün ev kalabalık. Ev boşalınca bir banyo yapıp meryem suresini okuyacağım. Doğumu kolaylaştırıyormuş öyle dediler. Sonra da uyumaya çalışacağım. Doğumdan sonra ilk fırsatta size güzel haberlerimi vereceğim inşallah.. Öpüyorum hepinizi. Allaha emanet olun.
arivercimmm cnm yaa ins cabuk atlatrsin. Hamilelik bitiyor lohusalik basliyor. Iste anne olmak boyle zor biseymis. Guclu ol bitanem.Inan canım bu aralar çok korkagim lohusa depresyonunu hat safada yaşıyorum geceleri bebeğin nefesini kontrol etmekten uyuyamiyorum hep ona bişey olacakmış gibi hissediyorum bu yüzden de hep ağlıyorum her şeye. Ne zaman geçer bu ruh hali bilmiyorumboğulma durumu da ne zaman geçer
aslında bebekle yanlız olmak daha ıyıdır ama ılk bebekte ınsan endıselı oldugundan yanında destek arıyo korkma hıc canım yakında bu donem gecıcek bebegını buyutmenın zevkıne varcaksın. ınsallah canım rabbım bu sefer bagıslasın ınsallahHemen kurtulmak istiyorum canım. Daha dışarı çıkamıyorum belki o da etkiliyor yalnız kalıyorum diye. Geç döllenme olmuştur canım. Inşallah sağ salim kavusacaksin busefer moralini yüksek tut kötü düşünme canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?