2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen canım şimdi yarım saat emzirdim daha istiyor. Goguslerim mahvolmus durumda hep yara oldu emzirirken içim gidiyor. Silikon uc kullanıyorum o hafifletiyor acıyı ama boguyor bebeği
canım kenacort dıye agız ıcı yara merhemı var gogus ucuna catlaklarına onu sur emzırmeden once bı kat ılık pamukla sılersın krem kalsa bıle zararı olmuo o rahatlatıyo

Allah yavrunu sana bağışlasın.ben de normal doğum bekliyorum çok da korkuyorum.çünkü ilk bebeğim.biraz da geç oldu.ona bişey olsun istemiyom.çok az insan normal doğum yapıyor
Insallahh normal dogum yaparsinnn.. Agrilar siklasmaya baslayinca olucem saniyosun kafandan artik ama dogurunca butun acilar aninda bitiyo..

canim hayirlisiyla Uras bebisi kucagina ins, dualarmiz sizinle, bol bol sutunuz olsun hemen toparlanin ins:) bizlere dua et sende dogumunda..
M miss claire hayirli olsun canim bebisin:)@hukukcu_ canim ins hemencecik toparlanir, cok daha saglikli olur..

Ay masaallah canim hayirli olsun:)

hayırlısıyla gelsin.sağlıkla.sizde de oluyor mu bilmem doğum da bebeğime birşey olursa korkusu sardı beni.herkes sezeryan yapıyor.benim herşey normal ama normal doğum yapan niye bu kadar az.korkuyommmmm

Vallahi ben normal dogum cok istiyorum. InsaAllah suni sanciyla acilmam gerceklesir. Sezaryen zaten dogum sekli degil , ameliyat. Normal dogum yapamazsak mecburen yapacaklar ama kacis yokk. Saglikla kucagimiza alalim da Allahin izniyle biseycikk olmaz bebislerimize :)

Geçmişler olsun Allah analı babalı büyütsün.

Merhaba tatli anneler bugun doktora gttik kizim 3500 kilo olmus pozisyon almis ama dogum kanalina grmemis 1 hafta daha bkliycez cati muayenesi oldum ilk defa catim musaitmis fena degil dedi....heyecanla bkliruz saglikla gelsinler insallah gelenlerde anali babali buyusunler bahtlari acik olsun insallah....

Geçmiş olsun cnm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Allah yardım etsin inşallah sağlıkla kavuş bebeğine.

@almira22 plates topunu bende kullanıyorum hep hareketliyim ama bebek geleceği zaman geliyo sanırım :) bu gece dogurmazsam günümü gecicem. Ins çok uzamaz :) senin daha günün var ama hareketli olman hep iyi... Rabbim hepimize kolay doğum nasip eder inş

11 günüm kaldı kız bebeğim olacak ama halen isim konusunda kararsızım sizler ne düşünüyorsunuz acil yardım :)

Dra bi sorsaydın KESKe canım geçer inş biran önce

Allah yardım etsin kolay bir doğum olsun inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…