canım kenacort dıye agız ıcı yara merhemı var gogus ucuna catlaklarına onu sur emzırmeden once bı kat ılık pamukla sılersın krem kalsa bıle zararı olmuo o rahatlatıyoAynen canım şimdi yarım saat emzirdim daha istiyor. Goguslerim mahvolmus durumda hep yara oldu emzirirken içim gidiyor. Silikon uc kullanıyorum o hafifletiyor acıyı ama boguyor bebeği
Insallahh normal dogum yaparsinnn.. Agrilar siklasmaya baslayinca olucem saniyosun kafandan artik ama dogurunca butun acilar aninda bitiyo..Allah yavrunu sana bağışlasın.ben de normal doğum bekliyorum çok da korkuyorum.çünkü ilk bebeğim.biraz da geç oldu.ona bişey olsun istemiyom.çok az insan normal doğum yapıyor
Krem surmuyo muusn canimmm??Aynen canım şimdi yarım saat emzirdim daha istiyor. Goguslerim mahvolmus durumda hep yara oldu emzirirken içim gidiyor. Silikon uc kullanıyorum o hafifletiyor acıyı ama boguyor bebeği
canim hayirlisiyla Uras bebisi kucagina ins, dualarmiz sizinle, bol bol sutunuz olsun hemen toparlanin ins:) bizlere dua et sende dogumunda..Kızlar yarın sabah 07:30 da hastanede olacağım. Sezeryana giriyorum. Aklınıza gelirsem dua edin... 9 aydır bir çok şey paylaştık burada. Hepinize yorumlarınız için, desteğiniz için, herşey için çok teşekkür ederim. Benim yüzünü görmediğim, sesini bile duymadığım bir sürü yol arkadaşım oldu. İyi ki vardınız, varsınız... Bir çok mutluluğu, endişeyi, hüznü paylaştım sizlerle. Beni tanımadan destek oldunuz bir çoğunuz... Şimdi yine desteğinize dualarınıza ihtiyacım var... Şu son satıra kadar ağlamadan yazabilmiştim size ama duygulandım yine :) şimdi ağlıyorum ama mutluluktan. Yarın Allah izin verirse diğer arkadaşlar gibi bende bebeğimi kucağıma almış olacağım. Çok tuhaf bir duygu... Bugün hamileliğimin son günü... Sevmiştim hamileliği, bebeğimi içimde hissetmeyi... Bebeğimi çok merak ediyorum... Yüzünü, kokusunu... Canım oğlum... Allahım onu görmeyi, koklamayı, sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder inşallah... Bugün ev kalabalık. Ev boşalınca bir banyo yapıp meryem suresini okuyacağım. Doğumu kolaylaştırıyormuş öyle dediler. Sonra da uyumaya çalışacağım. Doğumdan sonra ilk fırsatta size güzel haberlerimi vereceğim inşallah.. Öpüyorum hepinizi. Allaha emanet olun.
Ay masaallah canim hayirli olsun:)Kizlar bende dogum hikayemi yazayim... :)) 29.04.2015 carsamba tarihinde dunyaya geldi kizim... 37. Haftada isi birakmistim 1 hafta tatil yaptimmm sayilir zatennn 38 hafta 4 gunlukken Dogum yaptim. Tatilimn 2. Haftasnda sali gunu 28 nisanda saatt 1 de uyandimm uyku mahmurlugu geziniyodum evin icinde koltuga oturdum boyle karnm birden kasildi semsert oldu dokunsan tas gibiydi sonra gecti 1 2 dk surdu ayaga kalktim biraz sulu bi akinti geldi Kulodumu islatti onunla birlikte belimde bi agri basladi adet sancisi gibi. Kahvalti yaptim falan kayin valideme gidicektm zaten kayin valideme gittm belimn agrisi hala devam ediyodu. Anneme soyledim annem bekle biraz dedi . misafir falan geldi onlarla oyalanirken vakit gecti belimin agrisni demedm esime falan ama. Saat 5 te kursum vardi kursuma da gittim 6 ya kadar kursta durdum bu arada akintim cogaldi ve agrim devam ediodu. Ben ineboluda oturuyorum burda dr olmadigi icin mecburen kastamonuya sevk yapiyorlar 1 saat suruyo kastamonuya da mesafe.agrimda gecmeyince hastaneye ebelere muayne olayim bi dedim esimi aradm hastaneye gttik.ebe muayne etti dogumun baslamis senin dedi 2 cm de aciklik war dedi. Nst bagladi agrim yoktu belim agriyodu sadece. Yarin kont war zaten dedim yarin deil simdi hemen gidiyorsunuz bu gecce dogurursun sen dedi sevk yaptilar bizi . eve geldik valizimizi aldik falan annemler hazrlandi aksam namazini kilip kastamonuya gittik. 9 buuckta falan ordaydik. Ordada bi muayne ettiler 3 cm olmustu aciklik hala sancim yoktu kasilmalar baslmadi yani dr geldi o da bakti nerdeyse eve yollayacaklardi ki uzaktan geldik diye musahedeye aldilar yatis yapmadilar .. Saat 12 de yatis verdiler ve dogumhaneye Cikardilar .. Dogumhaneye kimseyi almiyolar tabi annemler disarda ben icerde tek basima kaldim kimse yoktu dogumhanede benden baska cok sessizdi heryer. Nst bagladilar bebegmn kalp atislari ve ben vardik bide tik tik yapan o gicik yanlis saat vardi. Arada bi annemle4n yanina gitmeme izin verdi ebeler .. Bu arada azar azar kasilmalar gelemye baslamisti. Sonra ilerleyen saatlerde dogumlar gelmeye basladi saat dabah 7 ye kadar tam 4 yada 5 dogum geldi hepsi dogurdu giittii ben kaldim yine bide bi kadn vardi. Aciklik olmadi 4 cmde kaldi aciklik 7 de ikimize birden suni sanciyi taktilar zaten psikolojik olark sanciya da odaklandm takilinca.. O arkadasta dogurdu gitti benm sanncilar artmaya basladi zaten tektim bu arada dogumhane harwketlenmeye basladi ogrenciler falan hemsireler gelmeye is basi yapmaya basladilar. Artik dayanamaz hale geldim sancilarim acayip siklasmaya basladi ve ben iki sanci arasi o kisa 1 dk arada uykuya dalmaya basladim saat 9 da suyumu patlattilar 10 bucuk ta falan birden bire bole ikinma gelmeye basladi icimden tutamiodum kendimi hemen seslendim ebe geldi bakti 9 cm olmustu zaten artik dogum basladi ikinma sakin dediler masaya aldilar beni.sanci gelince soyle ve ikin ddediler bu arada epizyotomiyide yapti kesti yani. Sanci geldi ikindim sanci gidince dinlendm. Dr da geldi bu arada yardimci olmamai istermisin dedi evet dedm karnima havlu koydu sanci gelince haber verdi sanci geldi ben ikindim guclu bi sekilde o da yikardan bebegi itti 3 ikinmada falan 5 dk kada kizim sagsaglim dogdu allaha sukur ama kordonu bogazina dolanmisti ve mosmor dogdu allah korusun olecekmis nerdeyse yawrum tirnaklarindaki morluk ertesi gune ancak gecti. .. Dikisim atildi 1 saat surdu dikisimde.baya bi kesilmis hatta yirtilma da oldu sanirm.. Bu arada devlet hastanesinde dogurdum kastamonuda cok memnun kaldim herkesten ebelerden. Onlarin dediklerini yapinca hic sikinti olmuyo ikin dediklerinde tum gucunle ikinirsan rabbmde yardm ediyo... Tek sikinti benim icin bir ogrenci wardi dogumhanede izliyolardi onlarnda staji dogal olarak mecburen izliyolar. Onu. Diisnda gayet iyiyim bugun 8. Gun dikislerim de iyiless3 artik cok guzel olacak ... Cok uzun oldu hakkinizi helal edinnn.. NORMAL DOGUMDDN SAKIN KORKMAYINNN BEBEK DOGDUGU ANDA BUTUN ACILAR BITIYO EMIN OLUN KI
.. SORMAK ISTEDIGINIZ BISEY OLURSA CEVAPLARIM...)
hayırlısıyla gelsin.sağlıkla.sizde de oluyor mu bilmem doğum da bebeğime birşey olursa korkusu sardı beni.herkes sezeryan yapıyor.benim herşey normal ama normal doğum yapan niye bu kadar az.korkuyommmmm
Canım güEl haberlerini bekliyoru şimdiden hayırlı olsunKızlar iyi dilekte bulunan herkese çoook teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım.
benimde aynı gün pazartesi muayene var bakalım ne olacakGünümüzde aynıymis haftaya salı çağırdı beni doktor suni sancıdan korkuyorum hayırlısı olsun bakalım
Geçmişler olsun Allah analı babalı büyütsün.Kızlar biz geldik çok şükür iyiyiz :) çok merakta bıraktım dizleri çünkü biraz zor ve yoğun geçti. Tamamen kordonda alakalı yoksa harika bir durum. Normalde başladık 7 cm e kadar açıldı sonra devanı olmadı kızlar. Bebeğin 2 tur dolandığını için kordonu ineniyormuş aşağıya. Spinal sezeryan oldum çok rahat geçti. Bol pijama ve normal düşünenler bol gecelik görürsün :) birde hasta külodu depent alın canped sızlıyor. Ve kesin alın Hayatımı kurtardı. Şimdi çok iyiyiz ama kızım çok yaramaz be nazlı :)) okuyamadım Hiçbirini ama Allahbtazı olsun hepinizden inşallah hepsini okucam. Hiçbirşeyden korkmayın kızlar harika bir duygu. Hala inanamıyorum baktıkça. Öptük hepinizi ve bebişlerimizi.
Geçmiş olsun cnm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Kızlar Merhaba ancak yazabiliyorum.. Doğum hikayemi yazayım ben de ; 04.05.2015 sabah uyandiginda suyum gelmişti biraz 07:00 gibi,, doktora mesaj yazdım hemen gel dediddedi, hemen duş aldım hazırlandık eşimle 08;00 da hastanedeyim.... kendi sancim yoktu muayene ettiler 2 cm açıklık vardı lavman yapıp suni sancı verdiler tam 17; 30 a kadar sancı cektim ve acilmam 4,5cm den öteye gitmedi,, bebek kanala giremedi ve mecburi sezeryana alındım.. Genel anestezi oldum saat 20; 30 da ayildim yavrumu emzirdim saat 23.00 de odama aldılar yoğun bakımdan ilk 2 gun çok zordu kızlar.... ama dünyada böyle bir duygu daha yok y, anne oldum,, yavrum sağ ve yanımda,, rabbime şükür..
kızlar geçmişi okuyamadim kusura bakmayın gerçekten çok az vaktim oluyor bebeklerine kavuşan annelere tebrikler yavrularinin ömrü bereketli olsun,, yavrulari şifa bekleyenler varsa Rabbim şifa versin.. Dogumu bekleyenler allah yardımcınız olsun..
soru soracak olan varsa özel yazin kızlar geneli okuyamadim öptüm sizi
Allah yardım etsin inşallah sağlıkla kavuş bebeğine.Kizlar geceki sancilarim normalmis. ama dogum bbaslamamis. Bebegim 36. Haftada kalmisti biliyosunuz, hala ayni buyumemis.
Pazartesi saat 4 te girisimiz yapilacak. Once suni deneyecegiz, bebegin kaldiramama durumu olursa sezaryen olacagim. Minik kizim pazartesi benimle insaAllah
Cnm üzülme bebekler çabuk iyileşiyo izi bile kalmıyo.Kizlar benim oglumda kasik fitigi ciktibuyuk ihtimalle ameliyat olacak kucucuk caniyla dua edin nolur.. Herkes nasil hic takip edemiyorum.. Umarim herkesten guzel haberler aliriz..
Dra bi sorsaydın KESKe canım geçer inş biran önceMerhaba kizlar.. Dun hastaneden Sonra nts de yatarken sag gogsumun oraya agri girmisti. O anlik sandim ama geceden beri ne cektim anlatamam(( hareket edemiyorum dogru duzgun.annemlerde uZerine yattigin icin yada ters hareket yapmissindir. Damar damar uzerine binmistir diyor.dokununca aciyor resmen. Buz koydum aksam. Bgn biraz daha iyi ama mahvetti beni. ((((((
Doğum şeklini konuştunuz Mu pekibenimde aynı gün pazartesi muayene var bakalım ne olacak
Allah yardım etsin kolay bir doğum olsun inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına.Kızlar yarın sabah 07:30 da hastanede olacağım. Sezeryana giriyorum. Aklınıza gelirsem dua edin... 9 aydır bir çok şey paylaştık burada. Hepinize yorumlarınız için, desteğiniz için, herşey için çok teşekkür ederim. Benim yüzünü görmediğim, sesini bile duymadığım bir sürü yol arkadaşım oldu. İyi ki vardınız, varsınız... Bir çok mutluluğu, endişeyi, hüznü paylaştım sizlerle. Beni tanımadan destek oldunuz bir çoğunuz... Şimdi yine desteğinize dualarınıza ihtiyacım var... Şu son satıra kadar ağlamadan yazabilmiştim size ama duygulandım yine :) şimdi ağlıyorum ama mutluluktan. Yarın Allah izin verirse diğer arkadaşlar gibi bende bebeğimi kucağıma almış olacağım. Çok tuhaf bir duygu... Bugün hamileliğimin son günü... Sevmiştim hamileliği, bebeğimi içimde hissetmeyi... Bebeğimi çok merak ediyorum... Yüzünü, kokusunu... Canım oğlum... Allahım onu görmeyi, koklamayı, sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder inşallah... Bugün ev kalabalık. Ev boşalınca bir banyo yapıp meryem suresini okuyacağım. Doğumu kolaylaştırıyormuş öyle dediler. Sonra da uyumaya çalışacağım. Doğumdan sonra ilk fırsatta size güzel haberlerimi vereceğim inşallah.. Öpüyorum hepinizi. Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?