2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Acliklada alakali mi ilk defa duyuyorum bunu canim cok saol
evet canım doktor tok karna gel ddi ama heyecan yaptım iştah yoktu az birşey yiyip gittim bir zaman sonra ağrılar hissetmedim doğum anında güçsüz kaldım ama herşeye değer

Canım meraba gözün aydın öncelikle , sormak istediğim birşey var bilgilendirsen sevinirim .. bende haziran annesiyim allah nasip ederse bir kızım olucak bende epidural normal doğum yapmak istiyorum .. Epidural verildikten sonra sancın olmuyor , sancı olmadığı için ıkınma zor oluyormuş senin nasıl oldu ıkınmada zorluk yaşadın mı ?

Bazen oturduktan sonra kalkinca alt tarafta bi agirlik oluyor bende zor adim atiyorum bunu yasayan varmi? Rahim acilmasimi oluyor?

tecrübeli arkadaşlara bir sorum var pazartesi 39+0 da çatı muayenesi yapıldı üzerinden 2 gün geçti halen kanamam var ama hiç bir şekilde sancım yok doktora telefonla bilgi verdim sorun olmaz diyor kanama daha ne kadar sürer ki haftaya p.tesi tekrardan kontrol var verilen süre doluyor bakalım ne olacak

Bende her agri sizida saate bakiyorum merakli merakli devami gelecek mi duzenli olacak mi diye ama nerdeee. Sadece bugun sabah saatlerinde kasilma ve bel agrisi oldu o kadar. Simdi turp gibiyim he hee
bende o da yok ya en ufak bi agri hissetmedim hic.vucud kendini doguma da hazirlamiyo napcaz bilmiyorum :)

İyi geceler kızlar dogum yapmayan kaç kişi kaldık ki biz de kasılma cok ama sancı yok nolcak böyle :) dogum yapmayan kaç kişiyiz sayalım bakalım mesajın altına yazalım :)
Az Kisie kalmis görünüse bakilirsa. Sizdede yürürken asagda zorlanma varmi? Yürümekte zorlanuyormusunuz?

Benim de bebeğim uyuyor sürekli. Emziremiyorum. Uyandirmak zor oluyor. Uyanmiyor. Gogsumun biri aciyo. Zormus Anne ilk.

Yarın 13.30 da nst randevum arkasindanda açıklık kontrolüm olacak ve Dr a artık normal mi sezeryan mı istediğimi bildirmem lazım. Bende ne sanci ne bi ağrı şimdilik hiç birşey yok ne karar verecegimi bilmiyorum (

daha iki haftan var.. niye simdiden dogum seklini belirlyorsun ya da doktorun belirliyor ki.. birak bebegin belirlesin ne zaman, nasil gelecegini..

Vee 14 mayis. Hamilelik takvimim bitti fakat benim sipa hala ortalarda yok.. sancim da yok. Bugun doktor kontrolumuz var. Bakalim ne diyecek.

Günaydın,herkes ne kadar mutlu heyecanlı.Ama biz de durumlar öyle değil eşim aile babası olmak istemiyomuş zaten çok uzaklaşmıştı anlamıştım bişiler olduğunu dun gece söyledi istemiyomuş,kendimi büyük boşlukta hissediyorum

Gunaydinnnn :) nasilsnz kimler dogum yapti kimler yapacak :) uyku bile harammm giremiyorum:) cok sukur iyiyiz paZartesi dikis yerimin bantini alacaklar:) kizimla coktann emzirmeyi astik:) cok sukur yetiyor sutuum. Allah herkesi kurtarsinn hic korkmayinnn herseyi unutuyorsunuZ

Canim hic canini sıkma erkeklerde oluyor sonlara dogru boyle vakalar, acaba yapabilcek miyim iyi bir baba olabilecek miyim gibi gibi bunalimlara giriyolar. Sen su anda sadece bebegine odaklan, bunlari dusunup onu da strese sokma. Hersey duzelecektir. Hele bir kucagina alsin da.

Gunaydin.. bazi erkeklerde kadinlardaki lohusa depresyonu gibi depresyonlar olabiliyormus.. esin basta istiyor muydu cocuk sahibi olmayi? Senin icin cook zor olmali.. yardima, destege en cok ihtiyac duydugun zamanda boyle bir seyle ugrasmak zor..

İyi geceler kızlar dogum yapmayan kaç kişi kaldık ki biz de kasılma cok ama sancı yok nolcak böyle :) dogum yapmayan kaç kişiyiz sayalım bakalım mesajın altına yazalım :)
Ben de daha doğurmadim canım biyologanne 1ben 2galiba en yakın tarihli olan dun kontrol vardı pazartesiye kadar gelmezse bi plan yaparız dedi doktorum fakat ben çok tedirginim sancı çok çok az çıkıyor aşağıda baskı hissi ise çok fazla kaldı ki oturduğum yerden kasık agrisndan zar zor kalkabiliyorm insaallah hepimiz sağ salim bi an önce hayırlısıyla kavusurz bebiklerimıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…