2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay ben seni de doğum yaptın biliyorum hihi siz de yapınca hiç kimse kalmicak yalnız kalcam :, ( sen ne yapacaksın suni sanci mi sezeryan mı

Tatlim bence esinde korkular nuksetmeye baslamis sen bebeginize odaklan dogum cok yakin we byke krndini uzme sakin

İyi geceler kızlar dogum yapmayan kaç kişi kaldık ki biz de kasılma cok ama sancı yok nolcak böyle :) dogum yapmayan kaç kişiyiz sayalım bakalım mesajın altına yazalım :)
Günaydın bende varm pazartesi doluyor günüm gelmezse sezaryen olacak

O ne demek öyle ne kadar ayıp şu son zamanda destek olacağına köstek mi oluyor şimdi mi gelmiş aklı başına üzüldüm gerçekten neyse sorumluluk korkutuyor olabilir sen çok takma canım üzülme

Bende varım arkadaşlar.Yarin kismetse 7 de hastaneye gidip spinal sezeryanla oğluma kavusacagim.Babaları cok takmamak bu süreçte en iyisi ama cok zor.Uzulmeyelim diyoruz ama maalesef en hassas donemimiz.Su kesin bizim hissettiklerimizi , yaşadıklarımızi anlaşamıyorlar.

Hayırlı günler arkadaşlar ben yarin 38. Haftaya giricem ama doktorum bana alttan muayene yapmak istemiyo doğum sancılarıyla bakip ona göre karar veririz şimdi normal yada sezeryan demek doğru değil dedi ama normal doğum istiyorum doktorumda normal yapmam için elinden geleni yapicak inaniyorum

Normal doğum yapan arkadaşlar hurmanin rahim kaslarinin açılmasina yardimci olduğunu duydum yiyip de faydasi oldu diyen varmi aranizda :-D

Canım bendede oldu 2 hafta önce 4 gün sürdü ama doğum hala olması tık yok korkma

İyi geceler kızlar dogum yapmayan kaç kişi kaldık ki biz de kasılma cok ama sancı yok nolcak böyle :) dogum yapmayan kaç kişiyiz sayalım bakalım mesajın altına yazalım :)
Bende varım nst sancı çıkıyo ama bişey Değişmiyo gelmiyo paşam rahat galiba

Vee 14 mayis. Hamilelik takvimim bitti fakat benim sipa hala ortalarda yok.. sancim da yok. Bugun doktor kontrolumuz var. Bakalim ne diyecek.
Hayırlı haberlerle gel canım
Gunaydin kizlarrr
Günaydın
Hayırlı olsun canım bebeğin maşallah
Hadi inş bi avazda kurtulursun canım

Canım doktoruna güveniyorsan hiç stres yapma bence inş istediğin gibi olur herşey

Erkekler de tıpkı bizler gibi, korku duyuyorlar yeni yaşamları için, sorumluluk artacak ve başarabilecek miyim kaygısı da tavan yapacak, senin ilgiye ve desteğe en çok ihtiyaç duyduğun zaman olması kötü olmuş ama hemen gemileri yakma, sen nasıl korkuyorsan bebeğe yetebilecek miyim diye, o da ikinize bakabilip yetebilecek miyim diye korkuyor.. Bunları çok kafana takma olur mu, kendine ve bebeğine dikkat et :*

Tubişim doğum yakın, bol bol inşirah suresini oku ve yürüyüş yap olur mu, inşallah suni sancıya gerek kalmaz :*

daha iki haftan var.. niye simdiden dogum seklini belirlyorsun ya da doktorun belirliyor ki.. birak bebegin belirlesin ne zaman, nasil gelecegini..
Sezeryan istersem eğer bildirmem gerekiyormuş son dakika sezeryana alın beni deme dedi ama bugünkü kontrole göre normal doğum uygunsa bende bebegimin ne zaman isterse o zaman gelmesinden yanayım

Aklı başına yeni mi gelmiş saçmalamis bence hiç takılma bebeğin doğduktan sonra böyle düşünmez bazen yaşayacağimiz sorumluluk aklımıza geldikçe biz bile napsam şimdi diyoruz moralini bozma cnm

Normal doğum yapan arkadaşlar hurmanin rahim kaslarinin açılmasina yardimci olduğunu duydum yiyip de faydasi oldu diyen varmi aranizda :-D

ben de 2 kilo hurma yedim çok şükür doğumum normal oldu.
kasları da güçlendiriyor bebeği de besliyor son günlerde bol bol yiyin.
ahududu yaprağı çayı içtim ben netten sip. vermiştim o da faydalı oldu sanırım
merdiven inip çıkın
en önemlisi acele etmeyin gününüzü bekleyin +10 gün daha vaktiniz olacaktır

Canım özledim. . Nasılsın nasıl gidiyor prenses nasıl yoruyor mu seni :)
Daha dün doğumu konuşuyorduk şimdi çok şükür anne olduk hepimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…