2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar eslerinizi pek takmayınn derim elinizde değil biliyorum ama deneyin en azından. Onlar bizim gibi değil annelik sonradan ogrenilmiyor biz iç gudusel olarak bu sürece hazırız ama onlardan sonradan babalık duygusunu ogreniyorlar.
Benim eşim de bana karşı çok anlayissiz. Her şeye yetismemi bekliyor tüm sorumluluk onda sanıyor oysa ki her şey bende onun tek sorumlulugu ise gitmek. Ev çamaşır bulasik temizlik onun utusu alışveriş bebek hepsinin sorumlulugu bende ve hâlâ fazlasını istiyor. Yok arkadaş motor muyum ben. Ben de Bunaliyorum 17 gündür evdeyim bir anneler gününde çıktım. Çıkmak istiyorum kızımla havalar güzel yok efendim daha küçük yok efendim nazar değer yok efendim tek başına idare edemezsin. Ya bebeği bir yerde unutursam vs saçma sapan şeyler. Lohusa depresyonuna onlar giriyor arkadaş koyacan çuval a hepsini konustuklaronda yapistiracan duvara

Ay ben seni de doğum yaptın biliyorum hihi siz de yapınca hiç kimse kalmicak yalnız kalcam :, ( sen ne yapacaksın suni sanci mi sezeryan mı
canım nasipten gayrisi olmaz bakalım hayırlısıyla sağlıkla kavuşalim da gerisi çokta mühim değil ama gönlüm tabi ki normal doğumdan yana :)

Benim esim de tam tersi cok rahat.. bi dogsun 3 gun sonra gezmeye kaldigimiz yerden devam ederiz diyor.. 2.5 yasinda bir oglum daha var.. ikisi birlikte cok zor diyorum.. 40'i ciksin tatile gideriz diyor..

Canım özledim. . Nasılsın nasıl gidiyor prenses nasıl yoruyor mu seni :)
Daha dün doğumu konuşuyorduk şimdi çok şükür anne olduk hepimiz :)
Canım benim ben de çok özlüyorum eski muhabbetlerimizi, seni, sizleri :):):) Yormuyor çok fazla teyzesi maşallah, Eylül napıyor canım? Alıştınız mı birbirinize ??

turtless
Faydasını göreceğini düşünüyorum Tuğbacım :):) Ederim tabi canım Allah gönlüne göre versin, takipteyim :):)

İyi geceler kızlar dogum yapmayan kaç kişi kaldık ki biz de kasılma cok ama sancı yok nolcak böyle :) dogum yapmayan kaç kişiyiz sayalım bakalım mesajın altına yazalım :)
bende warim hic belirti yok gelsin artikk

Vee 14 mayis. Hamilelik takvimim bitti fakat benim sipa hala ortalarda yok.. sancim da yok. Bugun doktor kontrolumuz var. Bakalim ne diyecek.
en az bi hafta daha bekleme sansin var nasilsa canim suni sanci istrmiyosun sen bende oyle bekleyebildigim kadar beklicem

Dert etme cnm korkuyodur arkadaslarin dedigi gibi.cocuk dogupda kucagina alip kokusunu cekince bambaska olur.
Arkadaşlar countryrose arkadaşımmız acil doğuma alınacak dua edelim insaallah bebeğinin boynuna kordon dolanmış
Uc tur dolanmamissa cok sknti olmuyor cnm hayirlisiyla atlatir ins

countryrose da doğuma almışlar kızlar. Kordon dolanmış. Sezeryan olucak sanırım. Hangi hastaneye gidiyordu bileniniz var mı? Söylemişti ama hatırlayamadım ben.

Evet hem de çok karnimi tutup yukarı çekesim geliyor kanal a giremedi galiba yavrucak bu yarın Kont. var bakalım nolacak
Hayirlisi olsun insallah. Bende Kanala girdi sancimda cikiyor ama acilma yok belki dedim bu agrilar acilmaya isarettir benimde haftaya kontrolum var yine

Be
Ben de ayni durumdayim sikintidan catliyorum,kirki cikmadan olmazmisarkadasimin evine gidelim arabayla ona bile izin yok.annem ve k.v basimda.onlarin eşşiz logusa deneyimleri ile cildirmak üzereyim.balkona cikma,kat kat giyin,ne bulursan ye ,özellikle tatli ,ortalarda dolanma habire yat...ne logusalikmis yaa az kaldi ikisini de kovalayacagim.cocukla ilgili sacma sapan batil inanclari cabasi.

Maşallah canım kocaman olmussunuz darısı başımıza :)
Evet canim buyuyor bir sure sonra bebeginin elleri kollari bacaklari kagasi yuzu buyudukce insan inanamiyor :) gaz problemimiz var tatlim o olmasa hersey guzel tabi birde meme basi catlaklari...amaaa cektiklerimize deyiyor evlat sevgisi bambaskaymis allah yavrularimuzdan ayirmasin :)

Doğum yapan anneler bir bakarmısınız, hastane çantam çok ağır oldu benim. Hem anne hem de bebek için lütfen götürme gereksizmiş kullanmadm diyeceğiniz ya da keşke götürseydim çok lazım oldu diyeceğiniz şeyler var mı ???? Biraz boşaltmak istiyorum. Teşekkürler.

emzirince geçer, oğlum kuvözdeyken birer avuç olmuştu o kitleler bende

süt bezesi olabilir canım,doğumdan sonra kontrol et yine kaybolucakmı.Endişe etme ama ihmalde etme tabi olmazsa doğumdan sonra mamografi çektirirsin için rahat eder

Ondan bende ee oldu peki doğumdan önce süt geldi mi bende akıyor sürekli sizlerde oldu mı daha bebiş gelmedi

teşekkür ederim kızlar, anneme göre de süt bezesi olabilirmiş; bu arada ilk bebeğim ve ilk hamileliğim...
doğumdan sonra gözlemlicem halen var ise doktora gideceğim tabi, umarım dediğiniz gibidir.

Sağol cnm darısı başına.Sancıları çok net hissettim sadece sancının Şiddetini daha az hissediyorsun.Bir nebze daha dayanılabilir oluyor.Yoksa Epiduralde Sancı hissedilmiyor diye birşey yokmuş.Ama ıkınma hissi hiç gelmedi evet.Onu da şöyle yaptırdı doktorum.Ayakta durdum Sancı geldiğinde sancıyla beraber çömelme pozisyonunda ıkındım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…