Amin bitanem saol Allahim razi olsunGözün aydin canım bişey çıkmaması sevindim gönlünü ferah tut hayırlı zamanda gelsin bebiş inşallah. ..
Cok sevindim canim hayirli olsin bebisin saglicakla kalin:)Kizlar gecmisi okuyamadim. Ben de kavustum yavruma. Dun kontrolum vardi, bebek streste olunca kalp atisi zayifladi sezaryene alindim. 3250 gr 50 cm dogduk. Cok guzel bi kizim var :) ikimizde iyiyiz. Darisi bekleyen annelere olsun saglikla insallah. Dogum yapanlarin listesine de bi sure bakamicam. Bebekle ugrasiyorum. Optum hepinizi :*
Cok guzel anlatmissin canim, cok sevindim senin adina umarim ben ve tum isteyen diger arkadaslarda normal dogumla bebegimizi senin gibi kucagimiza aliriz, doktorun konusundada sansliymissin, bende dr uma cok guveniyorum ins hersey guzel olr, benimde 1parmak acilmam ve kasilmam var ara ara regl agrimda oluyor, heyecanlandim o yuzden okuyunca:) pilates topu uzerindeki hareketleri anlatabilmen mumkun olursa cok sevinirim, hayirli ugurlu olsun bebisin bol sutunuz olsun ins:)Kızlar selamlar.Henüz doğum yapmayanlara Allah Kolaylıklar versin.En son pazar gecesi sancılar başladığında yazmışım.Pazartesi akşam 19:46'da normal doğumla ilk bebeğimi kucağıma aldım şükür.Aslında ilk sinyaller Perşembe günü sürekli regl ağrısı ve baskı hissiyle başladı.Perşembe doktor muayenesinde 1 cm açıklığım vardı.Nstde de düzensiz sancılar ama sancıları ben karnımda sertleşme olarak hissediyorum.Eve gidip dinlenince regl ağrısı geçti karnım sertleşmeye devam etti.Cumartesi günü açıklığım hala 1 cm idi ağrım yoktu.Nstde de birşey çıkmadı.Pazar sabahtan regl ağrısı tekrar başladı.Ağrı 7-8-10 dakikada bir düzensiz olarak geliyordu.Öğleden sonra hastaneye tekrar gittim kontrol olarak Nst çektirmemi istedi doktorum.Nst de 100'ü geçen on dakikada bir gelen sancılar çıktı.Ama ben bu sancıları karın toplanması sertleşmesi ve regl ağrısı olarak hissediyorum hep.Açıklığım 1 cm yi biraz geçmişti.Eve döndüm.Düzensiz gelen ağrılar geceye kadar devam etti.Gelen ağrılar yavaş yavaş regl ağrısından daha şiddetlenip uyutmamaya başlayınca hastaneye gitmeye karar verdik.
Gece 2 den ertesi sabah 9'a kadar bu sancıları çektim.Sancı araları gayet rahatım.Sancı geldiğinde bi yere tutunup sancının geçmesini bekliyorum o kadar.Sancılar azalmaya başlayıp açıklığımda hala 1 cm olduğundan doktorum suni Sancı teklif etti.Ama ben kesinlikle suni Sancı istemedim.Kendi doğal Sancımı ve açıklığımı bekleyeceğimi söyledim.Pilates topu üzerinde bir saat oturup Bebeğin kanalda ilerlemesini kolaylaştıran 2 hareket yapmamı son bir Nst çekip durum aynıysa eve yollayacağını söyledi doktorum.Bir saat sonra sancılar artmaya ve düzenli hale gelmeye başladı.Sancı geldiğinde bir yere tutunup geçmesini beklemek giderek zorlaşmaya başladı açıklığım çok zor ilerliyordu bebek kanalda takılıp kalmıştı.Pilates topu üzerindeki hareketler doğumun ilerlemesi için gerçekten çok yararlı bunu birebir yaşadım.O Yüzden kesinlikle yatmayın en azından yürüyün.O hareketleri yaptıkça evet sancılar artıyor ama doğum içinde bize bu Lazım değil mi?Düzenli ve şiddetli Sancı.
Durumu hızlandırmak için doktorum su kesemi patlattı.Ondan sonra sancılar artmaya sıklaşmaya ve giderek güçleşmeye başladı.Açıklığım 4 cm gibiydi.Epidural almamaya direniyodum ama Açıklık ilerledikçe maalesef mümkün olmadı.Açıklığım ilerliyor ama bebek kanalda ilerlemiyordu.Moralimi de bozdu bu durum.4-5 saat kendi sancımı çektikten sonra ilk doz epidurali kabul etmek zorunda kaldım.Doktorum Bebeğin kanalda ilerlememesinden dolayı sezaryana alabileceğini söylemiş aileme.Ama bir yandan da yapabileceği herşeyi deniyordu.Sanıyorum başka bir doktor kesinlikle bu kadar uğraşmaz doğrudan bu sebeple sezaryana alırdı.Ben de hiçbir zaman pes edip beni sezeryana alın demedim.
Akşam 7 gibi tam açıklıkla doğumhaneye alındım.Ama bebek hala aşağıda değil ve yüzü tersti.Normal doğum yapabilmeyi o kadar istedim ki 9 ay boyunca bebeğim için.Ama biliyodum ki doktorum sezaryana alsaydı yapılacak başka birşey kalmadığı için olacaktı.Yaklaşık 45 dakika sonra doktorumun,bebeğimin ve benim bütün özverisi sonucu bebeğimi nihayet istediğim gibi normal doğumla kucağıma aldım.Evet Sancı çektim.Ama buna değerdi.Yine olsa yine normal doğum Yaparım.İkimiz de gayet iyiyiz.Anne olmak muhteşem bir duygu.Herkese sevgiler,
Cok sevindim senin adina gozunaydin, hosgelmis minik bebisimiz:)Merhaba
10 mayıs 'ta sezaryandan sonra NORMAL doğumla bebeğimi kucağıma aldım çok şükür.
1 kere sezaryan hep sezaryan değilmiş.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bebişi olanlara bol sütlü gazsız günler :)
Hehe yaptım ben de biraz zor oldu ama oldu, teşekkür ederim :) Amin cümlemizin yavrusunu :):)Çok teşekkür ederim canım sen doğum yaptın mı ayy inanamıyorum Allah size bağışlasın kızını maşallah ya hangi ara oldu gözünüz aydın
Ben her emzirmeden sonra sürüyorum, seni tedirgin etmek istemem ama bi ara genel cerrahiye görün derim, emzirme döneminde ihmal edilen kitleler ilerde sıkıntıya neden olabiliyor, bende de var en kısa zamanda göstereceğim, sen bence riske atma ve git :)kızlar lansinoh göğüs ucu kremim var, her gün mü kullanmalıyım yoksa gün aşırı mı?
bir de göğüslerimde ele gelen kitle farkettim; ne olabilir ki, ilk kez böyle bişeyle kaşılaştım
Oh maşallah, ömrü bereketli olsun :)slm kızlar nasılsınız biz Bebişimizı aldık kucağımiza sukurler olsun 10da hastaneye gittik suni sancı verdiler 1.30 da doğdu sukurler olsun iyiyiz normal doğum yaptım Rabbim herkezin yardımcısı olsun çok kolay oldu Allaha şükür
Takipteyim şekerim :):))Kizlar yazamiyorum pek ama devamli okuyorun vakit buldukca. Oncelikle.dogum yapan herkese hayirli olsun darisi bize insallah :)Gecen gun arkadasim çok fazla kasntiidan dolayı druna gitti tahlillerinde yüksek bi deger cikinca acil sezeryana aldilar kasintilari ihmal etmeyin muhakkak drunuza soyleyin bence benimde uc hafta once cok oluyodu ama artik olmuyor
Maşallahhhhhhh, ömrü bereketli olsun sağlıkla büyüsün :)Birgun buraya bende dogurdum yazmak varmis nasipte cok sukur:>kizlar 12.05.2015 te 16.34 te normal dogumla aldim kizimi kucagima cok sukur....Darisi sizlerin basina dogum hikayemide yazicam bi ara
Oh maşallah umarım bi an önce toparlarsın :) Yavrunun ömrü bereketli olsun :)Günaydııııın herkese,
dün 17:30 gibi uzanırken suyum geldi, anneme de uzanmadan önce bu oğlanın kendi geleceği yok demiştim, apar topar hastaneye geldik 20:30 gibi genel anastezi ile sezerysn oldum aslında ayın 15'inde epidural sezeryan diye anlaşmıştık fakat yemek yiyeli çok olmadığı için genel oldu. Oğlum çooook çok güzel bir bebek tüm bebekler gibi ben de çok iyiyim Allaha şükür darısı kalanların başına
Maşallah size , ömrü bereketli olsun yavrunun :)Kizlar gecmisi okuyamadim. Ben de kavustum yavruma. Dun kontrolum vardi, bebek streste olunca kalp atisi zayifladi sezaryene alindim. 3250 gr 50 cm dogduk. Cok guzel bi kizim var :) ikimizde iyiyiz. Darisi bekleyen annelere olsun saglikla insallah. Dogum yapanlarin listesine de bi sure bakamicam. Bebekle ugrasiyorum. Optum hepinizi :*
Resmen bi azim hikayesi, bravo size, Allah ömrünü bereketli etsin yavrunun, bol bol koklayın :)Kızlar selamlar.Henüz doğum yapmayanlara Allah Kolaylıklar versin.En son pazar gecesi sancılar başladığında yazmışım.Pazartesi akşam 19:46'da normal doğumla ilk bebeğimi kucağıma aldım şükür.Aslında ilk sinyaller Perşembe günü sürekli regl ağrısı ve baskı hissiyle başladı.Perşembe doktor muayenesinde 1 cm açıklığım vardı.Nstde de düzensiz sancılar ama sancıları ben karnımda sertleşme olarak hissediyorum.Eve gidip dinlenince regl ağrısı geçti karnım sertleşmeye devam etti.Cumartesi günü açıklığım hala 1 cm idi ağrım yoktu.Nstde de birşey çıkmadı.Pazar sabahtan regl ağrısı tekrar başladı.Ağrı 7-8-10 dakikada bir düzensiz olarak geliyordu.Öğleden sonra hastaneye tekrar gittim kontrol olarak Nst çektirmemi istedi doktorum.Nst de 100'ü geçen on dakikada bir gelen sancılar çıktı.Ama ben bu sancıları karın toplanması sertleşmesi ve regl ağrısı olarak hissediyorum hep.Açıklığım 1 cm yi biraz geçmişti.Eve döndüm.Düzensiz gelen ağrılar geceye kadar devam etti.Gelen ağrılar yavaş yavaş regl ağrısından daha şiddetlenip uyutmamaya başlayınca hastaneye gitmeye karar verdik.
Gece 2 den ertesi sabah 9'a kadar bu sancıları çektim.Sancı araları gayet rahatım.Sancı geldiğinde bi yere tutunup sancının geçmesini bekliyorum o kadar.Sancılar azalmaya başlayıp açıklığımda hala 1 cm olduğundan doktorum suni Sancı teklif etti.Ama ben kesinlikle suni Sancı istemedim.Kendi doğal Sancımı ve açıklığımı bekleyeceğimi söyledim.Pilates topu üzerinde bir saat oturup Bebeğin kanalda ilerlemesini kolaylaştıran 2 hareket yapmamı son bir Nst çekip durum aynıysa eve yollayacağını söyledi doktorum.Bir saat sonra sancılar artmaya ve düzenli hale gelmeye başladı.Sancı geldiğinde bir yere tutunup geçmesini beklemek giderek zorlaşmaya başladı açıklığım çok zor ilerliyordu bebek kanalda takılıp kalmıştı.Pilates topu üzerindeki hareketler doğumun ilerlemesi için gerçekten çok yararlı bunu birebir yaşadım.O Yüzden kesinlikle yatmayın en azından yürüyün.O hareketleri yaptıkça evet sancılar artıyor ama doğum içinde bize bu Lazım değil mi?Düzenli ve şiddetli Sancı.
Durumu hızlandırmak için doktorum su kesemi patlattı.Ondan sonra sancılar artmaya sıklaşmaya ve giderek güçleşmeye başladı.Açıklığım 4 cm gibiydi.Epidural almamaya direniyodum ama Açıklık ilerledikçe maalesef mümkün olmadı.Açıklığım ilerliyor ama bebek kanalda ilerlemiyordu.Moralimi de bozdu bu durum.4-5 saat kendi sancımı çektikten sonra ilk doz epidurali kabul etmek zorunda kaldım.Doktorum Bebeğin kanalda ilerlememesinden dolayı sezaryana alabileceğini söylemiş aileme.Ama bir yandan da yapabileceği herşeyi deniyordu.Sanıyorum başka bir doktor kesinlikle bu kadar uğraşmaz doğrudan bu sebeple sezaryana alırdı.Ben de hiçbir zaman pes edip beni sezeryana alın demedim.
Akşam 7 gibi tam açıklıkla doğumhaneye alındım.Ama bebek hala aşağıda değil ve yüzü tersti.Normal doğum yapabilmeyi o kadar istedim ki 9 ay boyunca bebeğim için.Ama biliyodum ki doktorum sezaryana alsaydı yapılacak başka birşey kalmadığı için olacaktı.Yaklaşık 45 dakika sonra doktorumun,bebeğimin ve benim bütün özverisi sonucu bebeğimi nihayet istediğim gibi normal doğumla kucağıma aldım.Evet Sancı çektim.Ama buna değerdi.Yine olsa yine normal doğum Yaparım.İkimiz de gayet iyiyiz.Anne olmak muhteşem bir duygu.Herkese sevgiler,
Çok sevindim ya :) Hayırlı uğurlu olsun, azminize hayranım bu arada :):) Bi ara uygun olduğunuzda hikayenizi dinlemek isterim, sağlıkla büyüsün yavrunuz, ömrü bereketli olsun :)Merhaba
10 mayıs 'ta sezaryandan sonra NORMAL doğumla bebeğimi kucağıma aldım çok şükür.
1 kere sezaryan hep sezaryan değilmiş.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bebişi olanlara bol sütlü gazsız günler :)
Kaç günlük oldunuz siz canımSorma ben de aynen oyleyim
bende yogun bi akinti yok canim.dikkat et bebegin suyu sizmasin.su gibi cok civik olmasin.Kızlar doğum yapan arkadaslara sormak istiyorum,veya benimle aynı haftalarda olanlara.bende çok yoğun akıntı geliyor.bu doğum başlamasıyla ilgili bişey olabilir mi.adet olmuşum gibi akıyor bir bakıyorum ki akıntı. cuma sezeryan olacam zaten ama önce gelmesinden korkuyorum.
6.aydan itibaren gelmesi normal sütünOndan bende ee oldu peki doğumdan önce süt geldi mi bende akıyor sürekli sizlerde oldu mı daha bebiş gelmedi
geçmiş olsun bitanem. sağmaya çalış. mutlaka gelecektir bi süre sonraKızlar 13 gunluğuz ve sol mememde tıkanıklık var. Sağma mak. Kullanıyorum ama işe yaramıyo. Mastite doğru gidiyorum. Ateş ve kızarıklık var goğsumde. İçinizde aynı durumda olan varmı
Ben de hevesle bekliyorum kizimi ama gelmiyor yuruyus yaptigim halde kanala da girmiyor.hicbir belirti yok.dogum yaklastikca normal dogumla ilgili ufak korkularim oluyor ama hala cok istiyorum.hayirlisi..
Canım hayırlı olsun kokla Paşa'nı bizim yerimize de öp Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsinKizlaar, saat 20.30da oglumuzu normal dogumla kucagima aldim. Kolay bir dogum oldu elh, bekleyen herkese kolay dogumlar diliyorum, biz iyiyiz oglum 3.9 kg dogdu, hep emmek istiyor gobuslum :)
Hayirli olsun canim bol sutlu gazsiz gunler diliyorun:)Kizlaar, saat 20.30da oglumuzu normal dogumla kucagima aldim. Kolay bir dogum oldu elh, bekleyen herkese kolay dogumlar diliyorum, biz iyiyiz oglum 3.9 kg dogdu, hep emmek istiyor gobuslum :)
benim kizin keyfi yerinde daha niyeti yokHehe yaptım ben de biraz zor oldu ama oldu, teşekkür ederim :) Amin cümlemizin yavrusunu :):)
Ben her emzirmeden sonra sürüyorum, seni tedirgin etmek istemem ama bi ara genel cerrahiye görün derim, emzirme döneminde ihmal edilen kitleler ilerde sıkıntıya neden olabiliyor, bende de var en kısa zamanda göstereceğim, sen bence riske atma ve git :)
Oh maşallah, ömrü bereketli olsun :)
Takipteyim şekerim :):))
Maşallahhhhhhh, ömrü bereketli olsun sağlıkla büyüsün :)
Oh maşallah umarım bi an önce toparlarsın :) Yavrunun ömrü bereketli olsun :)
Gözün aydın canım, allah analı babalı büyütsün pasani inşallah,sanada geçmiş olsunKizlaar, saat 20.30da oglumuzu normal dogumla kucagima aldim. Kolay bir dogum oldu elh, bekleyen herkese kolay dogumlar diliyorum, biz iyiyiz oglum 3.9 kg dogdu, hep emmek istiyor gobuslum :)
Gözün aydın, ömrü bereketli olsun..Kizlaar, saat 20.30da oglumuzu normal dogumla kucagima aldim. Kolay bir dogum oldu elh, bekleyen herkese kolay dogumlar diliyorum, biz iyiyiz oglum 3.9 kg dogdu, hep emmek istiyor gobuslum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?