2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok sevindim canim hayirli olsin bebisin saglicakla kalin:)

Cok guzel anlatmissin canim, cok sevindim senin adina umarim ben ve tum isteyen diger arkadaslarda normal dogumla bebegimizi senin gibi kucagimiza aliriz, doktorun konusundada sansliymissin, bende dr uma cok guveniyorum ins hersey guzel olr, benimde 1parmak acilmam ve kasilmam var ara ara regl agrimda oluyor, heyecanlandim o yuzden okuyunca:) pilates topu uzerindeki hareketleri anlatabilmen mumkun olursa cok sevinirim, hayirli ugurlu olsun bebisin bol sutunuz olsun ins:)

Cok sevindim senin adina gozunaydin, hosgelmis minik bebisimiz:)

Çok teşekkür ederim canım sen doğum yaptın mı ayy inanamıyorum Allah size bağışlasın kızını maşallah ya hangi ara oldu gözünüz aydın
Hehe yaptım ben de biraz zor oldu ama oldu, teşekkür ederim :) Amin cümlemizin yavrusunu :):)

kızlar lansinoh göğüs ucu kremim var, her gün mü kullanmalıyım yoksa gün aşırı mı?
bir de göğüslerimde ele gelen kitle farkettim; ne olabilir ki, ilk kez böyle bişeyle kaşılaştım
Ben her emzirmeden sonra sürüyorum, seni tedirgin etmek istemem ama bi ara genel cerrahiye görün derim, emzirme döneminde ihmal edilen kitleler ilerde sıkıntıya neden olabiliyor, bende de var en kısa zamanda göstereceğim, sen bence riske atma ve git :)

Oh maşallah, ömrü bereketli olsun :)

Takipteyim şekerim :):))

Birgun buraya bende dogurdum yazmak varmis nasipte cok sukur:>kizlar 12.05.2015 te 16.34 te normal dogumla aldim kizimi kucagima cok sukur....Darisi sizlerin basina dogum hikayemide yazicam bi ara
Maşallahhhhhhh, ömrü bereketli olsun sağlıkla büyüsün :)

Oh maşallah umarım bi an önce toparlarsın :) Yavrunun ömrü bereketli olsun :)

Kızlar idrarda yanma ve kaşıntım var çok fenayım. Aslında bi kaç gündür sinyal veriyordu ama önemsemedim fırsatım da olmadı çocuktan ama bugün çok kötüyüm duramıyorum napsam

Maşallah size , ömrü bereketli olsun yavrunun :)
Resmen bi azim hikayesi, bravo size, Allah ömrünü bereketli etsin yavrunun, bol bol koklayın :)

Çok sevindim ya :) Hayırlı uğurlu olsun, azminize hayranım bu arada :):) Bi ara uygun olduğunuzda hikayenizi dinlemek isterim, sağlıkla büyüsün yavrunuz, ömrü bereketli olsun :)

bende yogun bi akinti yok canim.dikkat et bebegin suyu sizmasin.su gibi cok civik olmasin.

Kızlar 13 gunluğuz ve sol mememde tıkanıklık var. Sağma mak. Kullanıyorum ama işe yaramıyo. Mastite doğru gidiyorum. Ateş ve kızarıklık var goğsumde. İçinizde aynı durumda olan varmı
geçmiş olsun bitanem. sağmaya çalış. mutlaka gelecektir bi süre sonra

Yeni doğan bebek ne kadar uyumalı?

1 aylık bebeğin günlük uyuma süresi 15 saattir.

Bebekler gece-gündüz ayrımını üç aylık olduktan sonra anlayabilir.

Annenin gündüz vakti bebekle sohbet etmesi gerekir. Bebeğin gece-gündüz ayrımını öğrenebilmesi için bebek gündüz saatlerinde aydınlık bir yerde olmalı.

Müziğin açık olması ve annenin bebekle sohbet etmesi bebeğin gündüz ayrımına varmasını sağlar.

Gece uykusu önemli

Bebek gece uyandığında ışıklar fazla açılmamalı ve ortam sakin olmalı. Bebeğin gece ayrımına varabilmesi için annenin bebekle konuşmaması gerekir.

Anne sütü alan bebekler ilk 3 ay boyunca 3-4 saatte bir kendiliğinden uyanır. Anne sütü alan ve 3-4 saatte bir uyanıp ağlayan bebek acıktığını ağlayarak ifade eder.

Bebeğin 4-5 saat boyunca uyanmadığı görülürse bebeğin uyandırılıp beslenmesi gerekir.

Ben de hevesle bekliyorum kizimi ama gelmiyor yuruyus yaptigim halde kanala da girmiyor.hicbir belirti yok.dogum yaklastikca normal dogumla ilgili ufak korkularim oluyor ama hala cok istiyorum.hayirlisi..

Bende her agri sizida saate bakiyorum merakli merakli devami gelecek mi duzenli olacak mi diye ama nerdeee. Sadece bugun sabah saatlerinde kasilma ve bel agrisi oldu o kadar. Simdi turp gibiyim he hee

Selam kızlar.oğluşumu gördük bugün.doğum için gün aldık hayırlısıyla beklerse pazartesi kavuşuyoruz.erken gelirse de gelicek artık. Bugün bu bebeğimde ilk kez nstye girdim.herşey normal çıktı.yarın da anesyezi doktoruyla görüşücez ve doğumu bekliycez artık.bu arada bebek kanala girmiş.benim kaburgada hissettiğim ayağıymış.nasıl döndü ne ara becerdi bilmiyorum.yanı 37.Haftada bile dönebiliyormuş onu öğrenmiş olduk.
Kızım için iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.şükür şimdi iyi.çocuklar çabuk atlatıyormuş inşallah.

Kizlaar, saat 20.30da oglumuzu normal dogumla kucagima aldim. Kolay bir dogum oldu elh, bekleyen herkese kolay dogumlar diliyorum, biz iyiyiz oglum 3.9 kg dogdu, hep emmek istiyor gobuslum :)
Canım hayırlı olsun kokla Paşa'nı bizim yerimize de öp Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Kizlaar, saat 20.30da oglumuzu normal dogumla kucagima aldim. Kolay bir dogum oldu elh, bekleyen herkese kolay dogumlar diliyorum, biz iyiyiz oglum 3.9 kg dogdu, hep emmek istiyor gobuslum :)
Hayirli olsun canim bol sutlu gazsiz gunler diliyorun:)

benim kizin keyfi yerinde daha niyeti yok

Gözün aydın canım, allah analı babalı büyütsün pasani inşallah,sanada geçmiş olsun

Gözün aydın, ömrü bereketli olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…