- 13 Ekim 2014
- 273
- 399
- 78
- 42
Canim bebis le uğraşmaktan bakamadım nst ağrı değil kasilmayi olcuyor zaten. Nasıl oldun durumun ne şu anCanim nstye duzenli sekilde almiyorlar burda, eger gunu gecmisse veya bebek hareketleri azsa aliyorlar, o yuzden nst istemedi, ben hicbir sey hissetmiyorum, nstye girsem cikar miydi bbilmiyorum, su an kasilmadan baska bir sey yok.
Sütün gelmiyor mu canim?pompan varsa sag da bak ne kadar geliyorKizlarrr yardim lutfen.. Benim oglum hep emmek istiyor birakinca agliyor, doymuyor heralde mama ver diyorlar mama vermek istemiyorum, psikolojim bozuldu ogluma yetemiyorum diye.. Napcam ben?..
Bizim bidik da oyle.doydugundan emin oldugumuz icin emzik verdik biz aventin soothiesini ac degilse alio acsa atio agzindan.yetemio durumu yoktur sanmiyorum emiosa kontrollerde kilo alimina bakip ondan sonra danis bence cnm doktoruna mama verip vermemeyiKizlarrr yardim lutfen.. Benim oglum hep emmek istiyor birakinca agliyor, doymuyor heralde mama ver diyorlar mama vermek istemiyorum, psikolojim bozuldu ogluma yetemiyorum diye.. Napcam ben?..
Kizlarsacma gelecek biliyorum ama ben dogumdan sezeryandan degil bacaklar hissizlesicek hissedemiycem bu yuzden panik yaparmiyim diye dusunmekten kendimi alamiyorum. dusundukce cok kotu hissediyoeum kendimi. Nasil telkin edicem onu da bilmiyorum. Yarin sabah 9 gibi doguma girecegim
Canim ben panik yaptim salavat getire getire panigi atlatmistim sanada tavsiyem bol duaKizlarsacma gelecek biliyorum ama ben dogumdan sezeryandan degil bacaklar hissizlesicek hissedemiycem bu yuzden panik yaparmiyim diye dusunmekten kendimi alamiyorum. dusundukce cok kotu hissediyoeum kendimi. Nasil telkin edicem onu da bilmiyorum. Yarin sabah 9 gibi doguma girecegim
Canim kac gunluk bebeginKizlarrr yardim lutfen.. Benim oglum hep emmek istiyor birakinca agliyor, doymuyor heralde mama ver diyorlar mama vermek istemiyorum, psikolojim bozuldu ogluma yetemiyorum diye.. Napcam ben?..
Kizlarrr yardim lutfen.. Benim oglum hep emmek istiyor birakinca agliyor, doymuyor heralde mama ver diyorlar mama vermek istemiyorum, psikolojim bozuldu ogluma yetemiyorum diye.. Napcam ben?..
Benim oğlan da öyle. Her Dakka memede. Doymadığından değil bence anne kokusu istediğnden. Kakası çişi felan gunluk normal çıkartıyo. Mamaya alıştırma bence. Emzirdikçe emzir ki sutun artsın. Her kafadan bi ses çıkıyo. Bizde de böyle her gelen bile soyluyoKizlarrr yardim lutfen.. Benim oglum hep emmek istiyor birakinca agliyor, doymuyor heralde mama ver diyorlar mama vermek istemiyorum, psikolojim bozuldu ogluma yetemiyorum diye.. Napcam ben?..
bnde de ayni heyecan ve stres soz konusu hatta ellerimin de bagli olmasi hepten zorlarmi bni acaba diye tirsmiuobdegilim hani ama sonra bebegime kavusma animi dusunuyrm onun sesini duydugum yanima getirildigi ani ve aninda tum korkularim bitiyo aslinda bu tarz dogumlarda yanimiza muhabbet etcek birini alsalar ne guzel olur dimi kafa dagilir hem bnde 21mayista spinal olcak kismetse, anestezistimle konustum telslarimdan bahsettim, guzel motive etti bni dha rahatim hatta simdi. snde dr un ve anestezi uzmani ile bi konus cnm rahatlatirlar sni
Bende doğum yapmadibende warim hic belirti yok gelsin artikk
en az bi hafta daha bekleme sansin var nasilsa canim suni sanci istrmiyosun sen bende oyle bekleyebildigim kadar beklicem
Dert etme cnm korkuyodur arkadaslarin dedigi gibi.cocuk dogupda kucagina alip kokusunu cekince bambaska olur.
Uc tur dolanmamissa cok sknti olmuyor cnm hayirlisiyla atlatir ins
inş benimde hayirlisiyla normal ve kolay olur her hurmaya inşirah suresi okuyup atiyorum ağzimaaben de 2 kilo hurma yedim çok şükür doğumum normal oldu.
kasları da güçlendiriyor bebeği de besliyor son günlerde bol bol yiyin.
ahududu yaprağı çayı içtim ben netten sip. vermiştim o da faydalı oldu sanırım
merdiven inip çıkın
en önemlisi acele etmeyin gününüzü bekleyin +10 gün daha vaktiniz olacaktır
ben bebek için 2 takım götürmüştüm az geldi,kendim içinde eşofman takımı götürmüştüm ekstradan gerek kalmadı eğer bir gece kalıcaksan tabi,duruma göre iki gecede kalınabilirDoğum yapan anneler bir bakarmısınız, hastane çantam çok ağır oldu benim. Hem anne hem de bebek için lütfen götürme gereksizmiş kullanmadm diyeceğiniz ya da keşke götürseydim çok lazım oldu diyeceğiniz şeyler var mı ???? Biraz boşaltmak istiyorum. Teşekkürler.
10 gunluk canim..Canim kac gunluk bebegin
hiç psikolojini bozma canım,ne kadar kilo almış kaç günlük oldu takip ettinmi,bir haftalık kilo takibi yapın bakalım olmazsa mamada verirsin takviye olarak üzülecek bişey yok,bende veriyorum gönül isterdiki o biberondaki süt kadar anne sütü olsun :–) ama her bebek öyle hepsi sürekli meme emmek ister,çevreden gelen sözlerede kulak asma lütfenKizlarrr yardim lutfen.. Benim oglum hep emmek istiyor birakinca agliyor, doymuyor heralde mama ver diyorlar mama vermek istemiyorum, psikolojim bozuldu ogluma yetemiyorum diye.. Napcam ben?..
Evet canim her kafadan bir ses.. Zaten iyi bakamiyor muyum diye endiseliyim.. Mama vermek hic istemiyorum ama ac mi kaliyor diye de korkuyorum.. Anne olmak ne zormus..Benim oğlan da öyle. Her Dakka memede. Doymadığından değil bence anne kokusu istediğnden. Kakası çişi felan gunluk normal çıkartıyo. Mamaya alıştırma bence. Emzirdikçe emzir ki sutun artsın. Her kafadan bi ses çıkıyo. Bizde de böyle her gelen bile soyluyo
Canim sen niye veriyorsun mama, nasil karar verdin mama vermeye?hiç psikolojini bozma canım,ne kadar kilo almış kaç günlük oldu takip ettinmi,bir haftalık kilo takibi yapın bakalım olmazsa mamada verirsin takviye olarak üzülecek bişey yok,bende veriyorum gönül isterdiki o biberondaki süt kadar anne sütü olsun :–) ama her bebek öyle hepsi sürekli meme emmek ister,çevreden gelen sözlerede kulak asma lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?