Aynen bende de canım ne bi Ağrı ne bisi sadece çatı ağrısı oluo o da geçip hemen bende korkuom napcazzz:sbende o da yok ya en ufak bi agri hissetmedim hic.vucud kendini doguma da hazirlamiyo napcaz bilmiyorum :)
ooo enişte seni çok kızdırmış haaKızlar eslerinizi pek takmayınn derim elinizde değil biliyorum ama deneyin en azından. Onlar bizim gibi değil annelik sonradan ogrenilmiyor biz iç gudusel olarak bu sürece hazırız ama onlardan sonradan babalık duygusunu ogreniyorlar.
Benim eşim de bana karşı çok anlayissiz. Her şeye yetismemi bekliyor tüm sorumluluk onda sanıyor oysa ki her şey bende onun tek sorumlulugu ise gitmek. Ev çamaşır bulasik temizlik onun utusu alışveriş bebek hepsinin sorumlulugu bende ve hâlâ fazlasını istiyor. Yok arkadaş motor muyum ben. Ben de Bunaliyorum 17 gündür evdeyim bir anneler gününde çıktım. Çıkmak istiyorum kızımla havalar güzel yok efendim daha küçük yok efendim nazar değer yok efendim tek başına idare edemezsin. Ya bebeği bir yerde unutursam vs saçma sapan şeyler. Lohusa depresyonuna onlar giriyor arkadaş koyacan çuval a hepsini konustuklaronda yapistiracan duvara
İyi geceler kızlar dogum yapmayan kaç kişi kaldık ki biz de kasılma cok ama sancı yok nolcak böyle :) dogum yapmayan kaç kişiyiz sayalım bakalım mesajın altına yazalım :)[/QUOTE bende yapmadım beklemedeiz
bitanecikKızlar hastaneye yatışım yapıldı 2cm açılma var ne olur dua edin riskli biraz
he doğurdum evde saklıyorum de o soran kişilere. bu arada @Ariver in kulakları çınlasın :)Herkes dogurms ya bnde bktm artk dha dguramadn mi diye soranlardan
seni görmek ne güzel hayatım. bebiş aldı seni :)Hayirli aksamlar kizlar. Sukur bugun 2 saat uyuyabildim. Telefona bile bakamiyorum. Melegim ememiyor dolayisiyla ac ve uyumUyor. Bugun saglik ocagina gittik. Sut kanallarim tikanmis cok agriyordu zaten. Sicak havlu ile masaj yaptik. Kendi elimde sutu sagdim rahatladm kizimda tutmaya basladi cok sukur.
Rabbim dogum bekleyenlerin yardimcisi olsun. Tabi bizimde :)
Dogum yapanlar varsa bakaamadim tebrik ederimmm . Anne olmak cok guzel rabbime bin sukur.
Opuyorum hepinizi.
Nisan olabilir mi acabaSlm arkadaşlar bi sorum var. Az önce sümüksü bi akıntım oldu az değildi bi an altıma kacırdığımı düşündüm. Şeffaf ve sarımsı renkteydi belimdede bi ağrı var nedir bu?
Canim merhaba. Ayni problem bendede vardi. Son 3 hafta bebegim kilo almadi hatta kilo verdi. Suyum bitmisti kritik seviyedeydi. 37. Haftamda sezeryanla aldi doktorum bebegi. Icerde tutamam tehlikelj dedi. Baska bi doktorada danismadim gerci. Hakkinda hayırlısı olsun.Selam kizlar. Aranizda bebeginde gelisme geriligi olan varmi ? Bnm 36.haftada bebegimin gelisimi durdu kilo almiyor. Doktorum kan akisi yok bebege, fazla beklememize gerek yok sezeryanla alalim hemen dio ikide bir. Dun gittigim baska bi doktor beklemende sakinca yok normal dogumu bekleyebilirsin dedi. Aklim iyice karisti. Aranizda bu durumu yasayan varmi ? 19gunum kaldi bu arada hic kilo almazmi bebegim ? Suan kilosu 2500gr.
Nisan olabilir mi acaba
Canim seninle gunlerimiz bir ama ben yarin sabah sezeryana girecegim. Ama benim de senin gibi yarim saat yurusem agrim oluyordu. Ellerim ayaklarim yuzum her yerim sis. 3 gundur uyumuyorum zaten. Rabbim hayirlisiyla kucamigimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi.merhaba kızlar doğum yapan anneleri tebrik ederim Allahım yavrularına uzun ömür versin.bende henüz doğum yapmayanlardanım.doğuma dairde henuz hiçbir belirtim yok günde 2 saat yürüyen arkadaslara masallah.ben yarım saat yürüsem kasıklarım yırtılıyor bebek sanki düşecek gibi göbegimi desteklemeden yürüyemıyorum.gecelerim kabus gibi kafamı yastıga koyar koymaz mide yanması yasıyorum.ellerim ve ayaklarım şişiyor .parmaklarımı hissetmiyorum ve nefesim cok daralıyor.kızım son zaman annesini cok zorluyor :)
evetCanim seninle gunlerimiz bir ama ben yarin sabah sezeryana girecegim. Ama benim de senin gibi yarim saat yurusem agrim oluyordu. Ellerim ayaklarim yuzum her yerim sis. 3 gundur uyumuyorum zaten. Rabbim hayirlisiyla kucamigimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?