2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba kızlar. .uzun zamandır yazamadım sizlere..doğum yapan arkadaşlarıma gözleri aydin oldun..Rabbim bebeklerini nazarlardan korusun..ben de daha doğum yapamayanlardanim. .Halbuki doktor 38 de gelir demişti :)) o yüzden sabırsızlgim daha da çok arttı. .günde 2 saat yürü dedi..yürüyorum inşallah faydası olur. Yarın tekrar kontrol var. Açılma var mı ona da bakacak..bakalım. ne zaman gelcek bebislerimiz :)) sağlıklı bir şekilde gelsinler de..beklemeye razıyım

ooo enişte seni çok kızdırmış haa

Hayirli aksamlar kizlar. Sukur bugun 2 saat uyuyabildim. Telefona bile bakamiyorum. Melegim ememiyor dolayisiyla ac ve uyumUyor. Bugun saglik ocagina gittik. Sut kanallarim tikanmis cok agriyordu zaten. Sicak havlu ile masaj yaptik. Kendi elimde sutu sagdim rahatladm kizimda tutmaya basladi cok sukur.

Rabbim dogum bekleyenlerin yardimcisi olsun. Tabi bizimde :)

Dogum yapanlar varsa bakaamadim tebrik ederimmm . Anne olmak cok guzel rabbime bin sukur.

Opuyorum hepinizi.

seni görmek ne güzel hayatım. bebiş aldı seni :)

Slm arkadaşlar bi sorum var. Az önce sümüksü bi akıntım oldu az değildi bi an altıma kacırdığımı düşündüm. Şeffaf ve sarımsı renkteydi belimdede bi ağrı var nedir bu?

Canim merhaba. Ayni problem bendede vardi. Son 3 hafta bebegim kilo almadi hatta kilo verdi. Suyum bitmisti kritik seviyedeydi. 37. Haftamda sezeryanla aldi doktorum bebegi. Icerde tutamam tehlikelj dedi. Baska bi doktorada danismadim gerci. Hakkinda hayırlısı olsun.

Kızlar Bebeğinizin higgg diye ses ciksrtgi boğazında bişey var gibi yutkunamiyo gibi oluyomu. Dilini uzatio bişey varmis gibi yapio

merhaba kızlar doğum yapan anneleri tebrik ederim Allahım yavrularına uzun ömür versin.bende henüz doğum yapmayanlardanım.doğuma dairde henuz hiçbir belirtim yok günde 2 saat yürüyen arkadaslara masallah.ben yarım saat yürüsem kasıklarım yırtılıyor bebek sanki düşecek gibi göbegimi desteklemeden yürüyemıyorum.gecelerim kabus gibi kafamı yastıga koyar koymaz mide yanması yasıyorum.ellerim ve ayaklarım şişiyor .parmaklarımı hissetmiyorum ve nefesim cok daralıyor.kızım son zaman annesini cok zorluyor :)

Canim seninle gunlerimiz bir ama ben yarin sabah sezeryana girecegim. Ama benim de senin gibi yarim saat yurusem agrim oluyordu. Ellerim ayaklarim yuzum her yerim sis. 3 gundur uyumuyorum zaten. Rabbim hayirlisiyla kucamigimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi.

evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…