- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
Bana hastanede sütün tam gelene kadar ver dediler canım,sonrada kontrole götürmüştük biraz daha arttır mamayı dedi doktor,aile hekimliğinde tekrar bakıldı kilo alımı iyiydi mamayla birlikte,senin bebişte 10 günlük olmuş aile hekimliğine götürüp kilosuna baktırabilirsin,yada kaka çiş sayısını takip edebilirsin öylede anlaşılır,bizde 14 günlük olduk :)Canim sen niye veriyorsun mama, nasil karar verdin mama vermeye?
Bizimki de öyle diyordu canım doğumdan sonra fikri değişti :)Benim esim de tam tersi cok rahat.. bi dogsun 3 gun sonra gezmeye kaldigimiz yerden devam ederiz diyor.. 2.5 yasinda bir oglum daha var.. ikisi birlikte cok zor diyorum.. 40'i ciksin tatile gideriz diyor..
Maşallah prensese canım. Buz alıştık. Göbek bagimiz biraz gec düştü. Iki gündür de göbeği kanıyor dün gece farkettim eşime bugün doktora gidelim dedim gitmedi. Şimdi de içim daralmis bir şekilde oturuyorum niye onu dinledim ki bilmiyorum yarın sabahtan goturecemCanım benim ben de çok özlüyorum eski muhabbetlerimizi, seni, sizleri :):):) Yormuyor çok fazla teyzesi maşallah, Eylül napıyor canım? Alıştınız mı birbirinize ??
@tuubaa60
Faydasını göreceğini düşünüyorum Tuğbacım :):) Ederim tabi canım Allah gönlüne göre versin, takipteyim :):)
Ne güzel canım benimki buyumuyor sanki ya da hep gördüğüm için farkedmeiyorum :) gaz problemini herkes yaşıyor sanırım canım ya. Benim çatlaklar geçti her emzirmeden sonra lansinoh sürdüm. Amin canım :)Evet canim buyuyor bir sure sonra bebeginin elleri kollari bacaklari kagasi yuzu buyudukce insan inanamiyor :) gaz problemimiz var tatlim o olmasa hersey guzel tabi birde meme basi catlaklari...amaaa cektiklerimize deyiyor evlat sevgisi bambaskaymis allah yavrularimuzdan ayirmasin :)
Canım sütün geliyor mu. Bebek emerken yutkunuyor mu. Gazi vardır minigin benimki de hep memede kalmak istiyordu ben de sütüm yok sanıyordum ama sagdim sonra olduğunu görünce emzik aldım mecburenKizlarrr yardim lutfen.. Benim oglum hep emmek istiyor birakinca agliyor, doymuyor heralde mama ver diyorlar mama vermek istemiyorum, psikolojim bozuldu ogluma yetemiyorum diye.. Napcam ben?..
Benimkisi simdi dogum kilosunun altinda ama doktor normal dedi.. Bebekler kilosunun yuzde onunu kaybedermis dogumdan sonra.. Haftaya bi daha gidicem insallah ac kalmiyordur yavrum.. Uzuluyorum..Bana hastanede sütün tam gelene kadar ver dediler canım,sonrada kontrole götürmüştük biraz daha arttır mamayı dedi doktor,aile hekimliğinde tekrar bakıldı kilo alımı iyiydi mamayla birlikte,senin bebişte 10 günlük olmuş aile hekimliğine götürüp kilosuna baktırabilirsin,yada kaka çiş sayısını takip edebilirsin öylede anlaşılır,bizde 14 günlük olduk :)
benim 1 gün kala suyum geldi merak etme o doğacağı zamanı bilirmiş.herkese merhaba :) beklemekten sıkılan , her telefonda yok daha doğmadı diye cevap vermekten bunalan var mı ? napiimm yanii doğmuyor ... pek sancım filanda yok , acaba terse mı dondü yada kanala mı yerlesşöedi , benzer duurmu yaşayanlar var mı?
bebeği alıp eve geldik.ayrıntıları yazacam aklım sizlerde ama hem bebek hem de çevredekiler 1 dak yalnız bırakmıyor.Hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin insallah.. :) sen de doguruyorsun, ben yalniz kaliyorum desene.
Rabbim kolaylıkla yavrunu kucagina almayi nasip etsin. .. ben de gecen hafta senin gibi yatisim yapıldı ama simdi 1 haftalık olduk bile. Mis kokulu yavrunu kucagina alinca gozun hicbirseyi görmeyecek. Hersey cok geride kalacak...Kızlar hastaneye yatışım yapıldı 2cm açılma var ne olur dua edin riskli biraz
Rabbim yardimcin olsun canım insallahKızlar hastaneye yatışım yapıldı 2cm açılma var ne olur dua edin riskli biraz
Günaydın,herkes ne kadar mutlu heyecanlı.Ama biz de durumlar öyle değil eşim aile babası olmak istemiyomuş zaten çok uzaklaşmıştı anlamıştım bişiler olduğunu dun gece söyledi istemiyomuş,kendimi büyük boşlukta hissediyorum
ameliyat ekibinizle tanışın konuşun derim benbnde de ayni heyecan ve stres soz konusu hatta ellerimin de bagli olmasi hepten zorlarmi bni acaba diye tirsmiuobdegilim hani ama sonra bebegime kavusma animi dusunuyrm onun sesini duydugum yanima getirildigi ani ve aninda tum korkularim bitiyo aslinda bu tarz dogumlarda yanimiza muhabbet etcek birini alsalar ne guzel olur dimi kafa dagilir hem bnde 21mayista spinal olcak kismetse, anestezistimle konustum telslarimdan bahsettim, guzel motive etti bni dha rahatim hatta simdi. snde dr un ve anestezi uzmani ile bi konus cnm rahatlatirlar sni
canim bizimkide iki gunlukken hep meme istiyordu ve emmesine ragmen cok kotu agliyordu ve sesi kisildi aglamaktan sabah doktor kontrol etti ve bebege bakan hemsireye cok kizmisti benim bebis megersem doymuyormus ve acliktan sesi kisilmis hemen mama takviyesi yapildi dedi hakkaten yedigi gibi aglamasi kesildi sadece o gun mama verdim ondan sonra sutum masaAllah cogaldi dogumdan 1 hafta sonra kontrolumuzde kilosu dogum kilosunu gecmisti masaAllah subhanAllahBenimkisi simdi dogum kilosunun altinda ama doktor normal dedi.. Bebekler kilosunun yuzde onunu kaybedermis dogumdan sonra.. Haftaya bi daha gidicem insallah ac kalmiyordur yavrum.. Uzuluyorum..
Cok sevindim canim hayirli olsin bebisin saglicakla kalin:)
Cok guzel anlatmissin canim, cok sevindim senin adina umarim ben ve tum isteyen diger arkadaslarda normal dogumla bebegimizi senin gibi kucagimiza aliriz, doktorun konusundada sansliymissin, bende dr uma cok guveniyorum ins hersey guzel olr, benimde 1parmak acilmam ve kasilmam var ara ara regl agrimda oluyor, heyecanlandim o yuzden okuyunca:) pilates topu uzerindeki hareketleri anlatabilmen mumkun olursa cok sevinirim, hayirli ugurlu olsun bebisin bol sutunuz olsun ins:)
Cok sevindim senin adina gozunaydin, hosgelmis minik bebisimiz:)
Gozun aydin.. Allah bebegini saglikla buyutmeyi nasip etsin.. pilates topu uzerinde yaptigin hareketlerini tarif eder misin
bende evde yapayım bunları bi arkadasımda top üzerinde 8 çizmeyi söylemiştiPilates topu üzerine oturup bacakları açabildiğin kadar iki yana açıyorsun.Yani böylelikle top üzerinde popo üzeri değilde vajina üzerinde oturmuş oluyorsun.Bu pozisyonda hafif hafif topla beraber yaylanıyorsun.İkinci hareket yine aynı oturma pozisyonunda Sağa ve sola doğru onar kere kalçanda daire hareketi yapma.Bunu doktorum doğumdan öncede egzersiz olarak verdi günde on dakika.
arkadaslar bişi sorcammm :) bu açıklıkkontrolü nasıl yapılıyo
Bana bugün yapıldı Dr la konuşurken o iki parmagina jel sürüp alttan baktı benim acimadi korkulacak birsey yok bence
Bende varım merak etme canımHerkes dogurms ya bnde bktm artk dha dguramadn mi diye soranlardan
Sağlıklı doğumlar olsun inşallah, dualarımız seninle :)Kızlar hastaneye yatışım yapıldı 2cm açılma var ne olur dua edin riskli biraz
Gözün aydın, sağlıkla mutlulukla büyüsün, ömrü bereketli olsun inşallah..arkadaşlar hepinize merhaba, gelen gidenden ve bebeğimden,gelen telefonlardan dolayı yazamıyorum.bebeğimi sağlıkla dünyaya getirdim.ayrıntıları yazacam. Allah bekleyen herkese yardımcı olsun.
10 günlük oldu bebeğim teyzesi :):)safakmeley sen ne zaman doğum yaptın canım hayırlı olsun
Maşallah ömrü bereketli olsun yavrunun, çoğumuzun problemi aynı :):) Kaybedenler kulübüyüz resmen :)Guzel anneler meleklerine kavusanlari tebrik ediyorum. Bekleyenlere ise hayirli dogumlar diliyorum. 7.5.15 saat 9.04 tee spinal sezaryen ile Central hospitalde dogumumu gerceklestirdim. Bin sukur.
Bugun 7.gun. gunduz uykusunda sorun yasiyoruz. Karni doydugu halde,sutumu sagiyorum geldigini biliyorum kaka cis de iyi, memeden ayrilinca uyaniyor sipa. Normal midir? Nasil bir yontem izlemeli?
Canım bizim 7. gün düştü 2 gün ufak ufak kanama oldu merak etme, bugün daha iyi :)Bizimki de öyle diyordu canım doğumdan sonra fikri değişti :)
Maşallah prensese canım. Buz alıştık. Göbek bagimiz biraz gec düştü. Iki gündür de göbeği kanıyor dün gece farkettim eşime bugün doktora gidelim dedim gitmedi. Şimdi de içim daralmis bir şekilde oturuyorum niye onu dinledim ki bilmiyorum yarın sabahtan goturecem
Ne güzel canım benimki buyumuyor sanki ya da hep gördüğüm için farkedmeiyorum :) gaz problemini herkes yaşıyor sanırım canım ya. Benim çatlaklar geçti her emzirmeden sonra lansinoh sürdüm. Amin canım :)
Canım sütün geliyor mu. Bebek emerken yutkunuyor mu. Gazi vardır minigin benimki de hep memede kalmak istiyordu ben de sütüm yok sanıyordum ama sagdim sonra olduğunu görünce emzik aldım mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?