2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim sen niye veriyorsun mama, nasil karar verdin mama vermeye?
Bana hastanede sütün tam gelene kadar ver dediler canım,sonrada kontrole götürmüştük biraz daha arttır mamayı dedi doktor,aile hekimliğinde tekrar bakıldı kilo alımı iyiydi mamayla birlikte,senin bebişte 10 günlük olmuş aile hekimliğine götürüp kilosuna baktırabilirsin,yada kaka çiş sayısını takip edebilirsin öylede anlaşılır,bizde 14 günlük olduk :)

Benim esim de tam tersi cok rahat.. bi dogsun 3 gun sonra gezmeye kaldigimiz yerden devam ederiz diyor.. 2.5 yasinda bir oglum daha var.. ikisi birlikte cok zor diyorum.. 40'i ciksin tatile gideriz diyor..
Bizimki de öyle diyordu canım doğumdan sonra fikri değişti :)
Maşallah prensese canım. Buz alıştık. Göbek bagimiz biraz gec düştü. Iki gündür de göbeği kanıyor dün gece farkettim eşime bugün doktora gidelim dedim gitmedi. Şimdi de içim daralmis bir şekilde oturuyorum niye onu dinledim ki bilmiyorum yarın sabahtan goturecem
Ne güzel canım benimki buyumuyor sanki ya da hep gördüğüm için farkedmeiyorum :) gaz problemini herkes yaşıyor sanırım canım ya. Benim çatlaklar geçti her emzirmeden sonra lansinoh sürdüm. Amin canım :)
Kizlarrr yardim lutfen.. Benim oglum hep emmek istiyor birakinca agliyor, doymuyor heralde mama ver diyorlar mama vermek istemiyorum, psikolojim bozuldu ogluma yetemiyorum diye.. Napcam ben?..
Canım sütün geliyor mu. Bebek emerken yutkunuyor mu. Gazi vardır minigin benimki de hep memede kalmak istiyordu ben de sütüm yok sanıyordum ama sagdim sonra olduğunu görünce emzik aldım mecburen

Benimkisi simdi dogum kilosunun altinda ama doktor normal dedi.. Bebekler kilosunun yuzde onunu kaybedermis dogumdan sonra.. Haftaya bi daha gidicem insallah ac kalmiyordur yavrum.. Uzuluyorum..

benim 1 gün kala suyum geldi merak etme o doğacağı zamanı bilirmiş.

Kızlar hastaneye yatışım yapıldı 2cm açılma var ne olur dua edin riskli biraz
Rabbim kolaylıkla yavrunu kucagina almayi nasip etsin. .. ben de gecen hafta senin gibi yatisim yapıldı ama simdi 1 haftalık olduk bile. Mis kokulu yavrunu kucagina alinca gozun hicbirseyi görmeyecek. Hersey cok geride kalacak...

Guzel anneler meleklerine kavusanlari tebrik ediyorum. Bekleyenlere ise hayirli dogumlar diliyorum. 7.5.15 saat 9.04 tee spinal sezaryen ile Central hospitalde dogumumu gerceklestirdim. Bin sukur.

Bugun 7.gun. gunduz uykusunda sorun yasiyoruz. Karni doydugu halde,sutumu sagiyorum geldigini biliyorum kaka cis de iyi, memeden ayrilinca uyaniyor sipa. Normal midir? Nasil bir yontem izlemeli?

ameliyat ekibinizle tanışın konuşun derim ben
ben doğumdan bir kaç ay önce apandis ameliyatı olmuştum aynı ekipti ameliyathaneye girer girmez tanıdılar bir muhabbet bir muhabbet müzik falanda açtılar

Benimkisi simdi dogum kilosunun altinda ama doktor normal dedi.. Bebekler kilosunun yuzde onunu kaybedermis dogumdan sonra.. Haftaya bi daha gidicem insallah ac kalmiyordur yavrum.. Uzuluyorum..
canim bizimkide iki gunlukken hep meme istiyordu ve emmesine ragmen cok kotu agliyordu ve sesi kisildi aglamaktan sabah doktor kontrol etti ve bebege bakan hemsireye cok kizmisti benim bebis megersem doymuyormus ve acliktan sesi kisilmis hemen mama takviyesi yapildi dedi hakkaten yedigi gibi aglamasi kesildi sadece o gun mama verdim ondan sonra sutum masaAllah cogaldi dogumdan 1 hafta sonra kontrolumuzde kilosu dogum kilosunu gecmisti masaAllah subhanAllah

Pilates topu üzerine oturup bacakları açabildiğin kadar iki yana açıyorsun.Yani böylelikle top üzerinde popo üzeri değilde vajina üzerinde oturmuş oluyorsun.Bu pozisyonda hafif hafif topla beraber yaylanıyorsun.İkinci hareket yine aynı oturma pozisyonunda Sağa ve sola doğru onar kere kalçanda daire hareketi yapma.Bunu doktorum doğumdan öncede egzersiz olarak verdi günde on dakika.

Gozun aydin.. Allah bebegini saglikla buyutmeyi nasip etsin.. pilates topu uzerinde yaptigin hareketlerini tarif eder misin

Sağol cnm âmin hepimizinkini inşallah.
Pilates topu üzerine oturup bacakları açabildiğin kadar iki yana açıyorsun.Yani böylelikle top üzerinde popo üzeri değilde vajina üzerinde oturmuş oluyorsun.Bu pozisyonda hafif hafif topla beraber yaylanıyorsun.İkinci hareket yine aynı oturma pozisyonunda Sağa ve sola doğru onar kere kalçanda daire hareketi yapma.Bunu doktorum doğumdan öncede egzersiz olarak verdi günde on dakika.

bende evde yapayım bunları bi arkadasımda top üzerinde 8 çizmeyi söylemişti

Kızlar hastaneye yatışım yapıldı 2cm açılma var ne olur dua edin riskli biraz
Sağlıklı doğumlar olsun inşallah, dualarımız seninle :)

arkadaşlar hepinize merhaba, gelen gidenden ve bebeğimden,gelen telefonlardan dolayı yazamıyorum.bebeğimi sağlıkla dünyaya getirdim.ayrıntıları yazacam. Allah bekleyen herkese yardımcı olsun.
Gözün aydın, sağlıkla mutlulukla büyüsün, ömrü bereketli olsun inşallah..

safakmeley sen ne zaman doğum yaptın canım hayırlı olsun
10 günlük oldu bebeğim teyzesi :):)

Maşallah ömrü bereketli olsun yavrunun, çoğumuzun problemi aynı :):) Kaybedenler kulübüyüz resmen :)

Canım bizim 7. gün düştü 2 gün ufak ufak kanama oldu merak etme, bugün daha iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…