2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

sezeryanla 2 gece kalış için: iki sabahlık iki gecelik, havlu, hastabezi, ped, çorap, kullan at külot, terlik, taç, emzirme atleti, emzirme südyeni, göğüs pedi. cocuk için 1 hastane çıkışı, 2 tane alttan çıtçıtlı, battaniye, bez, alt değiştirme örtüsü, ağız mendillerinden 5 tane, pişik kremi, ayrıca çikolata ve süs torbası, ayrıca anakucağı var tabi.. çok fazla oldu gibi geldi bana??

Canim benim de öyleydi yeni yeni iyilesti.ayva cekirdegi jeli yaptik baya iyi geldi bana.bir ayvanin cekirdegine (her ayva icin) bir cay kasigi gul suyunu koy.
Kapali bir kapta karanlikta 2 gun bekle.jel kivaminda Oluyor.onu sur aklina geldikce.

Canim benimki de yaraydi aglayarak veriyordum,ponpan varsa onunla sag,sikistikca verirsin hem yaralarin biraz dinlenmis olur.pompa daha az acitiyor

Bende varım merak etme canım
Bende bende bende
kız turtless profil resmin ne öyle yaa. baayııldımmmm
Teşekkür ederiz canım insaallah kendi oğlumla da böyle tatlı fotolar çekebiliriz :)
Geçmiş olsn canım hayırlı uğurlu olsun masallah sana son zamanlar daha fazla dikkatli olmanın ne kadar önemli olduğunu bi kez daha anladik
Kizlar biraz önce suyum geldi hemde baya fazla geldi dr u aradım ulasamadim sizce beklemeli miyim pak Sancim da yok henüz sancimi mi beklemeli miyim??
Canım muhtemelen gitmişsndir ama benim doktorum bi duş al fazla gecikmeden gel demişti şu gelince enfeksiyon için serum takılmasi gerekiyomuş
Günaydın kızlar bende doğurmak istiyorum ya ne sancı ne kasılma yok içim daraldı artık
Aynı durumdayım :) artık saatler bile geçmiyor

canm bana bi tanıdığım evicap diye ilaç verdi eczaneden bakıp al istersen, o çok rahat etmiş onunla, kapsülü kırıp içindekini meme ucuna sürüyormuşsun

Aynen bende de canım ne bi Ağrı ne bisi sadece çatı ağrısı oluo o da geçip hemen bende korkuom napcazzz:s
Ay ne bilim sancim gelmicekde suni sanci wermek zorunda kalcaklar diye korkuyorum valla.sancim gelse sewinecem baya.pazartesi kontrolum var bi haftadir gormuyorm doktorumu bakalim ne zaman gelir dicek.

Slm arkadaşlar bi sorum var. Az önce sümüksü bi akıntım oldu az değildi bi an altıma kacırdığımı düşündüm. Şeffaf ve sarımsı renkteydi belimdede bi ağrı var nedir bu?

Nişan değil ama doğumun yaklaştığını gösteriyor. Zaten 10 gün daha varmış panik yapmana gerek yok belirtiler başlamış.

Canım duşa girdiğinde suyu biraz sıcak yap ve bi 15 dk kadar masaj yap göğüslerine bana iyi geliyor, bunun dışında günde 3 kez de havlu ısıtıp koyarsan hafif de masaj yaparsan iyi gelebilir, öpüyorum yavrunu da kokluyorum :)

Slm arkadaşlar bi sorum var. Az önce sümüksü bi akıntım oldu az değildi bi an altıma kacırdığımı düşündüm. Şeffaf ve sarımsı renkteydi belimdede bi ağrı var nedir bu?
Nişan olabilir, son günler bende de çok oluyordu o sümüksü akıntı :) Sağlıklı doğumlar :)

Geçmiş olsun canım, şükür atlatmışsınız sağ sağlim, yavrunu kokla yerime :)

Kizlar biraz önce suyum geldi hemde baya fazla geldi dr u aradım ulasamadim sizce beklemeli miyim pak Sancim da yok henüz sancimi mi beklemeli miyim??
Hastane 1 saat diyorsun bekleme çık yola, su bu başka şeye benzemez, sağlıklı doğumlar bi avazda inşallahhh :)

Ya ben de nasıl kötüydüm bi bilsen avent göğüs kalkanı aldı eşim hayatım kurtuldu, 24 saat takıyorum hem de süt birikiyor içinde onu da biberonla veriyorum, önce her emzirmeden sonra kremliyordum weewell kremle, ama şimdi günde 3 kez filana düşürdüm, çok iyi geldi dene derim canım 20 tl filan kalkan :) Umarım çabucak iyileşirr

Canım napıyorsun nasılsın :):) Ben doğum yaptım teyzesi, kızım çok sağlıklı şükür 38+2'de :):) Suyum azdı ve sen bana 26 haftalıkken filan çok destek olmuştun, yeniden teşekkür ederiz, kızım öper ellerinden :):)

Ayn durumdayiz. Cevremdeki herkes sabret gecer diyor ama sabredecegim gibi degil. Her emzirisimde Allahima yalvariyorum bebegimden ozur diliyorum surekli kendimi suclu ve cok kotu hissediyorum emzirirken tepiniyorum.

Meme ucunu nemli tutmak için buzdolabı poşetinden parçalar koparıp meme ucuna koyun sürekli. İşe yarıyor deneyin bi

Ay ne bilim sancim gelmicekde suni sanci wermek zorunda kalcaklar diye korkuyorum valla.sancim gelse sewinecem baya.pazartesi kontrolum var bi haftadir gormuyorm doktorumu bakalim ne zaman gelir dicek.

Daha doğum tarihinize var tarih gelsin bi kaç gün geçsin +10 güne kadar vakti var. Acele etmeyin suni sancı kendi sancınızdan daha zor olacak. Müdahaleye izin vermeyin. Dr net tarih veremez zaten bebeğiniz o tarihi biliyor.

Kızlar sabahtan beri midem çok kötü fışkırarak kusuyorm doktora ulaşamadım normal midir sizce

Hayırlısı belim ve kasıklarımda ağrıyor bakalım ne zaman gelir :)

Nişan değil ama doğumun yaklaştığını gösteriyor. Zaten 10 gün daha varmış panik yapmana gerek yok belirtiler başlamış.
Hayirlisi ins Panik yaptigimdan degil artik dogsun istiyorum tskler :)

Kızlar sabahtan beri midem çok kötü fışkırarak kusuyorm doktora ulaşamadım normal midir sizce
bence doktora gitmelisin, benım yengemın doğumları hep kusma ile olurmuş.. herkesin aynı olacak diye bişi yok tabi ama yıne de gıtmekte fayda var

Canim bana doktor suyun geldiginde.bekleme hastaneye gel demisti. Cok beklersen kuruya kalan bebekte enfeksiyon riski oluyor. Sakin sakin abdestini al hastaneye git. Opuyorum. Hayirli haberlerle don insallah tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…