ben bebek için 2 takım götürmüştüm az geldi,kendim içinde eşofman takımı götürmüştüm ekstradan gerek kalmadı eğer bir gece kalıcaksan tabi,duruma göre iki gecede kalınabilir
bunların dışındada çok şey götürmedim bilinen şeyler.Sizin çantanızda neler var ağırlık yapan,ona göre fikir verebilirim belki
Canim benim de öyleydi yeni yeni iyilesti.ayva cekirdegi jeli yaptik baya iyi geldi bana.bir ayvanin cekirdegine (her ayva icin) bir cay kasigi gul suyunu koy.Gunaydınlarrrrrr. Goğus ucu çatlaklarım geçeceği yerde daha da arttı. Ağlaya ağlaya emziriyorum artık. Ne yapıcam ben. Bir haftadır çekiyorum nerdeyse evladıma meme veremicem o durumdayım. Sabah beri ağlıyorum. sinirim çok bozuldu
Canim benimki de yaraydi aglayarak veriyordum,ponpan varsa onunla sag,sikistikca verirsin hem yaralarin biraz dinlenmis olur.pompa daha az acitiyorCnm lansinoh u her emzirmeden sonra kullandim catlaklarim gecti demissin. Ama 1saatte bir emziriyorum ve 15-20 dk dan asagi dusmuyor emzirme surem. Yinede bu kadar kisa surede geciyormu yinede. Meme uclarim cok kotu dun avent gogus kalkani aldim mahvoldum yara icinde her ikiside. Esim bile dayamamdi aglamalarima mama verelim diyor kii sutumde iyi olmasina ragmen.
Bende bende bendeBende varım merak etme canım
Teşekkür ederiz canım insaallah kendi oğlumla da böyle tatlı fotolar çekebiliriz :)kızturtless profil resmin ne öyle yaa. baayııldımmmm
Geçmiş olsn canım hayırlı uğurlu olsun masallah sana son zamanlar daha fazla dikkatli olmanın ne kadar önemli olduğunu bi kez daha anladikKızlar ben doğum yaptım ama çarşambadan beri hareketleri pek hissetmedm meğer 3 4 tur kordon dolanmış 14 Mayıs Perşembe eşimin doğum günüydü içime doğmuş gibi gece 12 de kutladım sabah ise size anlatmak istemem korkmayın
Tek başıma evde hareket algılamaya çalıştım alamadım taksiye ağla kıyamet bindim tek gitttim doktor belli etmiyor nst iyi ama bebek hareketi göremiyorm usg de yani öyle bie görüntü ki tüm görenler o kordonu korktular
Beni doğuma alacaklar ağlıyorm eşim annem die evden çıkarken herşeyi kapıya yığdım hissettim annemle arkadşımı yolladım herşeyi getirdiler hastahaneye
Eşim doğuma yetişti tarifsiz andı spinal oldum ben oğlumu gördüm ama ağlamadı çok korktum
Şu an beraberiz hwrşey yolunda uykusu ağır uyku halinde sakin bebem
Herkese hayırlar olsun diyorum şimdiden
Canım muhtemelen gitmişsndir ama benim doktorum bi duş al fazla gecikmeden gel demişti şu gelince enfeksiyon için serum takılmasi gerekiyomuşKizlar biraz önce suyum geldi hemde baya fazla geldi dr u aradım ulasamadim sizce beklemeli miyim pak Sancim da yok henüz sancimi mi beklemeli miyim??
Aynı durumdayım :) artık saatler bile geçmiyorGünaydın kızlar bende doğurmak istiyorum ya ne sancı ne kasılma yok içim daraldı artık
Cnm lansinoh u her emzirmeden sonra kullandim catlaklarim gecti demissin. Ama 1saatte bir emziriyorum ve 15-20 dk dan asagi dusmuyor emzirme surem. Yinede bu kadar kisa surede geciyormu yinede. Meme uclarim cok kotu dun avent gogus kalkani aldim mahvoldum yara icinde her ikiside. Esim bile dayamamdi aglamalarima mama verelim diyor kii sutumde iyi olmasina ragmen.
Ay ne bilim sancim gelmicekde suni sanci wermek zorunda kalcaklar diye korkuyorum valla.sancim gelse sewinecem baya.pazartesi kontrolum var bi haftadir gormuyorm doktorumu bakalim ne zaman gelir dicek.Aynen bende de canım ne bi Ağrı ne bisi sadece çatı ağrısı oluo o da geçip hemen bende korkuom napcazzz:s
Inş canım normal olmuycak maalesef bebek strese girmiş dünden veri iki cm Açıklık ilerlemiyor dua et Öğlen giriyorum sezeryanabitanecikhakus um dualarım seninle. güzel haberlerini bekliyorum. meleğini de öp benim yerime.
Slm arkadaşlar bi sorum var. Az önce sümüksü bi akıntım oldu az değildi bi an altıma kacırdığımı düşündüm. Şeffaf ve sarımsı renkteydi belimdede bi ağrı var nedir bu?
Canım duşa girdiğinde suyu biraz sıcak yap ve bi 15 dk kadar masaj yap göğüslerine bana iyi geliyor, bunun dışında günde 3 kez de havlu ısıtıp koyarsan hafif de masaj yaparsan iyi gelebilir, öpüyorum yavrunu da kokluyorum :)Hayirli aksamlar kizlar. Sukur bugun 2 saat uyuyabildim. Telefona bile bakamiyorum. Melegim ememiyor dolayisiyla ac ve uyumUyor. Bugun saglik ocagina gittik. Sut kanallarim tikanmis cok agriyordu zaten. Sicak havlu ile masaj yaptik. Kendi elimde sutu sagdim rahatladm kizimda tutmaya basladi cok sukur.
Rabbim dogum bekleyenlerin yardimcisi olsun. Tabi bizimde :)
Dogum yapanlar varsa bakaamadim tebrik ederimmm . Anne olmak cok guzel rabbime bin sukur.
Opuyorum hepinizi.
Nişan olabilir, son günler bende de çok oluyordu o sümüksü akıntı :) Sağlıklı doğumlar :)Slm arkadaşlar bi sorum var. Az önce sümüksü bi akıntım oldu az değildi bi an altıma kacırdığımı düşündüm. Şeffaf ve sarımsı renkteydi belimdede bi ağrı var nedir bu?
Geçmiş olsun canım, şükür atlatmışsınız sağ sağlim, yavrunu kokla yerime :)Kızlar ben doğum yaptım ama çarşambadan beri hareketleri pek hissetmedm meğer 3 4 tur kordon dolanmış 14 Mayıs Perşembe eşimin doğum günüydü içime doğmuş gibi gece 12 de kutladım sabah ise size anlatmak istemem korkmayın
Tek başıma evde hareket algılamaya çalıştım alamadım taksiye ağla kıyamet bindim tek gitttim doktor belli etmiyor nst iyi ama bebek hareketi göremiyorm usg de yani öyle bie görüntü ki tüm görenler o kordonu korktular
Beni doğuma alacaklar ağlıyorm eşim annem die evden çıkarken herşeyi kapıya yığdım hissettim annemle arkadşımı yolladım herşeyi getirdiler hastahaneye
Eşim doğuma yetişti tarifsiz andı spinal oldum ben oğlumu gördüm ama ağlamadı çok korktum
Şu an beraberiz hwrşey yolunda uykusu ağır uyku halinde sakin bebem
Herkese hayırlar olsun diyorum şimdiden
Hastane 1 saat diyorsun bekleme çık yola, su bu başka şeye benzemez, sağlıklı doğumlar bi avazda inşallahhh :)Kizlar biraz önce suyum geldi hemde baya fazla geldi dr u aradım ulasamadim sizce beklemeli miyim pak Sancim da yok henüz sancimi mi beklemeli miyim??
Ya ben de nasıl kötüydüm bi bilsen avent göğüs kalkanı aldı eşim hayatım kurtuldu, 24 saat takıyorum hem de süt birikiyor içinde onu da biberonla veriyorum, önce her emzirmeden sonra kremliyordum weewell kremle, ama şimdi günde 3 kez filana düşürdüm, çok iyi geldi dene derim canım 20 tl filan kalkan :) Umarım çabucak iyileşirrGunaydınlarrrrrr. Goğus ucu çatlaklarım geçeceği yerde daha da arttı. Ağlaya ağlaya emziriyorum artık. Ne yapıcam ben. Bir haftadır çekiyorum nerdeyse evladıma meme veremicem o durumdayım. Sabah beri ağlıyorum. sinirim çok bozuldu
Canım napıyorsun nasılsın :):) Ben doğum yaptım teyzesi, kızım çok sağlıklı şükür 38+2'de :):) Suyum azdı ve sen bana 26 haftalıkken filan çok destek olmuştun, yeniden teşekkür ederiz, kızım öper ellerinden :):)Günaydın arkadaşlar.İlk zamanlar malesef oluyo bu çatlaklar.Daha aza indirmek istiyorsanız inatla memenin kahverengi bölgesini ağzına verin bebeğin.Çünkü ağızları küçük olduğundan ucunu kapıyorlar hemen.Eğer ucunu aldıysa çıkarın tekrar dediğim kısmı verin.Bir de mutlaka, ki yapıyorsunuzdur her emzirmeden önce meme ucunu yıkayın,bitince de yıkayın ve kremleyin.Allah yardımcınız olsun.
Dualarımız seninle, sağlıcakla çıkın doğumdan ikinizde :) Yavrunu koklamana çok az kaldııı :)Canlar ben sezeryana gircem Öğlen bebeğin haremleri yavaşladı dua edermisiniz hepinizden Allah Razı olsun
Ayn durumdayiz. Cevremdeki herkes sabret gecer diyor ama sabredecegim gibi degil. Her emzirisimde Allahima yalvariyorum bebegimden ozur diliyorum surekli kendimi suclu ve cok kotu hissediyorum emzirirken tepiniyorum.
Herkes dogurms ya bnde bktm artk dha dguramadn mi diye soranlardan
Rabbim yardımcı olsun canım..Canlar ben sezeryana gircem Öğlen bebeğin haremleri yavaşladı dua edermisiniz hepinizden Allah Razı olsun
Ay ne bilim sancim gelmicekde suni sanci wermek zorunda kalcaklar diye korkuyorum valla.sancim gelse sewinecem baya.pazartesi kontrolum var bi haftadir gormuyorm doktorumu bakalim ne zaman gelir dicek.
Canım duşa girdiğinde suyu biraz sıcak yap ve bi 15 dk kadar masaj yap göğüslerine bana iyi geliyor, bunun dışında günde 3 kez de havlu ısıtıp koyarsan hafif de masaj yaparsan iyi gelebilir, öpüyorum yavrunu da kokluyorum :)
Nişan olabilir, son günler bende de çok oluyordu o sümüksü akıntı :) Sağlıklı doğumlar :)
Geçmiş olsun canım, şükür atlatmışsınız sağ sağlim, yavrunu kokla yerime :)
Hastane 1 saat diyorsun bekleme çık yola, su bu başka şeye benzemez, sağlıklı doğumlar bi avazda inşallahhh :)
Ya ben de nasıl kötüydüm bi bilsen avent göğüs kalkanı aldı eşim hayatım kurtuldu, 24 saat takıyorum hem de süt birikiyor içinde onu da biberonla veriyorum, önce her emzirmeden sonra kremliyordum weewell kremle, ama şimdi günde 3 kez filana düşürdüm, çok iyi geldi dene derim canım 20 tl filan kalkan :) Umarım çabucak iyileşirr
Canım napıyorsun nasılsın :):) Ben doğum yaptım teyzesi, kızım çok sağlıklı şükür 38+2'de :):) Suyum azdı ve sen bana 26 haftalıkken filan çok destek olmuştun, yeniden teşekkür ederiz, kızım öper ellerinden :):)
Hayirlisi ins Panik yaptigimdan degil artik dogsun istiyorum tskler :)Nişan değil ama doğumun yaklaştığını gösteriyor. Zaten 10 gün daha varmış panik yapmana gerek yok belirtiler başlamış.
bence doktora gitmelisin, benım yengemın doğumları hep kusma ile olurmuş.. herkesin aynı olacak diye bişi yok tabi ama yıne de gıtmekte fayda varKızlar sabahtan beri midem çok kötü fışkırarak kusuyorm doktora ulaşamadım normal midir sizce
Kizlar biraz önce suyum geldi hemde baya fazla geldi dr u aradım ulasamadim sizce beklemeli miyim pak Sancim da yok henüz sancimi mi beklemeli miyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?