2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet canım günlerimiz aynı oglunun masallahı var bebegım son 1 aydır hıc kılo almadı.normali bekliycez biz bakalım ne zaman gelecek :) Allah yardımcın olsun cok heyecanlı olmalısın :)bir olarak gecırdıgınız son gece ...

@Ariver hayatim sen kocisi hemen kovala lohusaya byle davranilmaz git basimdan benim psikolejimi bozdun de strese seni esin sokmus bence hayatim

İyi geceler taze annecikler.temmuz annannesi olarak bisey sormak istiyorum.ben çalışıyorum doğum izni için hangi haftada almam lazim.32*0-32*6 arasında mi yoksa 33ten gün alınca mi.net birşey diyen yok kafam karisti

İyi geceler taze annecikler.temmuz annannesi olarak bisey sormak istiyorum.ben çalışıyorum doğum izni için hangi haftada almam lazim.32*0-32*6 arasında mi yoksa 33ten gün alınca mi.net birşey diyen yok kafam karisti

32+0 da, 32 haftanın dolduğu gün alabilirsin

Peki canım cevabın için teşekkür ederim , tecrübeli annelerden duyunca biraz daha rahat ediyor insan

Kızlar ben doğum yaptım ama çarşambadan beri hareketleri pek hissetmedm meğer 3 4 tur kordon dolanmış 14 Mayıs Perşembe eşimin doğum günüydü içime doğmuş gibi gece 12 de kutladım sabah ise size anlatmak istemem korkmayın

Tek başıma evde hareket algılamaya çalıştım alamadım taksiye ağla kıyamet bindim tek gitttim doktor belli etmiyor nst iyi ama bebek hareketi göremiyorm usg de yani öyle bie görüntü ki tüm görenler o kordonu korktular

Beni doğuma alacaklar ağlıyorm eşim annem die evden çıkarken herşeyi kapıya yığdım hissettim annemle arkadşımı yolladım herşeyi getirdiler hastahaneye

Eşim doğuma yetişti tarifsiz andı spinal oldum ben oğlumu gördüm ama ağlamadı çok korktum

Şu an beraberiz hwrşey yolunda uykusu ağır uyku halinde sakin bebem

Herkese hayırlar olsun diyorum şimdiden

Kizlar biraz önce suyum geldi hemde baya fazla geldi dr u aradım ulasamadim sizce beklemeli miyim pak Sancim da yok henüz sancimi mi beklemeli miyim??

Gunaydınlarrrrrr. Goğus ucu çatlaklarım geçeceği yerde daha da arttı. Ağlaya ağlaya emziriyorum artık. Ne yapıcam ben. Bir haftadır çekiyorum nerdeyse evladıma meme veremicem o durumdayım. Sabah beri ağlıyorum. sinirim çok bozuldu

Canim benim anne kalbi hissetti demek ki neyse sağ salim kavuştun hayırlı olsun

Günaydın kızlar bende doğurmak istiyorum ya ne sancı ne kasılma yok içim daraldı artık

Ayn durumdayiz. Cevremdeki herkes sabret gecer diyor ama sabredecegim gibi degil. Her emzirisimde Allahima yalvariyorum bebegimden ozur diliyorum surekli kendimi suclu ve cok kotu hissediyorum emzirirken tepiniyorum.

Cnm lansinoh u her emzirmeden sonra kullandim catlaklarim gecti demissin. Ama 1saatte bir emziriyorum ve 15-20 dk dan asagi dusmuyor emzirme surem. Yinede bu kadar kisa surede geciyormu yinede. Meme uclarim cok kotu dun avent gogus kalkani aldim mahvoldum yara icinde her ikiside. Esim bile dayamamdi aglamalarima mama verelim diyor kii sutumde iyi olmasina ragmen.

Ayn durumdayiz. Cevremdeki herkes sabret gecer diyor ama sabredecegim gibi degil. Her emzirisimde Allahima yalvariyorum bebegimden ozur diliyorum surekli kendimi suclu ve cok kotu hissediyorum emzirirken tepiniyorum.
Günaydın arkadaşlar.İlk zamanlar malesef oluyo bu çatlaklar.Daha aza indirmek istiyorsanız inatla memenin kahverengi bölgesini ağzına verin bebeğin.Çünkü ağızları küçük olduğundan ucunu kapıyorlar hemen.Eğer ucunu aldıysa çıkarın tekrar dediğim kısmı verin.Bir de mutlaka, ki yapıyorsunuzdur her emzirmeden önce meme ucunu yıkayın,bitince de yıkayın ve kremleyin.Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…