evet canım günlerimiz aynı oglunun masallahı var bebegım son 1 aydır hıc kılo almadı.normali bekliycez biz bakalım ne zaman gelecek :) Allah yardımcın olsun cok heyecanlı olmalısın :)bir olarak gecırdıgınız son gece ...Canim seninle gunlerimiz bir ama ben yarin sabah sezeryana girecegim. Ama benim de senin gibi yarim saat yurusem agrim oluyordu. Ellerim ayaklarim yuzum her yerim sis. 3 gundur uyumuyorum zaten. Rabbim hayirlisiyla kucamigimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi.
İyi geceler taze annecikler.temmuz annannesi olarak bisey sormak istiyorum.ben çalışıyorum doğum izni için hangi haftada almam lazim.32*0-32*6 arasında mi yoksa 33ten gün alınca mi.net birşey diyen yok kafam karisti
Sağol canım 32+0 ile 32+6 arasında alsak oluyor dimi32+0 da, 32 haftanın dolduğu gün alabilirsin
Sağol cnm darısı başına.Sancıları çok net hissettim sadece sancının Şiddetini daha az hissediyorsun.Bir nebze daha dayanılabilir oluyor.Yoksa Epiduralde Sancı hissedilmiyor diye birşey yokmuş.Ama ıkınma hissi hiç gelmedi evet.Onu da şöyle yaptırdı doktorum.Ayakta durdum Sancı geldiğinde sancıyla beraber çömelme pozisyonunda ıkındım.
Günaydın. Hastane yakınsa bekleyin derim.Kizlar biraz önce suyum geldi hemde baya fazla geldi dr u aradım ulasamadim sizce beklemeli miyim pak Sancim da yok henüz sancimi mi beklemeli miyim??
Canım bence neyi bekliyorsun hemen drna gitKizlar biraz önce suyum geldi hemde baya fazla geldi dr u aradım ulasamadim sizce beklemeli miyim pak Sancim da yok henüz sancimi mi beklemeli miyim??
Hastanee bi saat filan canımGünaydın. Hastane yakınsa bekleyin derim.
Sancim filan yok henüz emin olamıyorumCanım bence neyi bekliyorsun hemen drna git
Canim benim anne kalbi hissetti demek ki neyse sağ salim kavuştun hayırlı olsunKızlar ben doğum yaptım ama çarşambadan beri hareketleri pek hissetmedm meğer 3 4 tur kordon dolanmış 14 Mayıs Perşembe eşimin doğum günüydü içime doğmuş gibi gece 12 de kutladım sabah ise size anlatmak istemem korkmayın
Tek başıma evde hareket algılamaya çalıştım alamadım taksiye ağla kıyamet bindim tek gitttim doktor belli etmiyor nst iyi ama bebek hareketi göremiyorm usg de yani öyle bie görüntü ki tüm görenler o kordonu korktular
Beni doğuma alacaklar ağlıyorm eşim annem die evden çıkarken herşeyi kapıya yığdım hissettim annemle arkadşımı yolladım herşeyi getirdiler hastahaneye
Eşim doğuma yetişti tarifsiz andı spinal oldum ben oğlumu gördüm ama ağlamadı çok korktum
Şu an beraberiz hwrşey yolunda uykusu ağır uyku halinde sakin bebem
Herkese hayırlar olsun diyorum şimdiden
Git tabiki su gelince bebek enfeksiyon kalabilir demişti doktor hemde bi saatHastan
Hastanee bi saat filan canım
Peki canım cevabın için teşekkür ederim , tecrübeli annelerden duyunca biraz daha rahat ediyor insan
Gunaydınlarrrrrr. Goğus ucu çatlaklarım geçeceği yerde daha da arttı. Ağlaya ağlaya emziriyorum artık. Ne yapıcam ben. Bir haftadır çekiyorum nerdeyse evladıma meme veremicem o durumdayım. Sabah beri ağlıyorum. sinirim çok bozuldu
Günaydın arkadaşlar.İlk zamanlar malesef oluyo bu çatlaklar.Daha aza indirmek istiyorsanız inatla memenin kahverengi bölgesini ağzına verin bebeğin.Çünkü ağızları küçük olduğundan ucunu kapıyorlar hemen.Eğer ucunu aldıysa çıkarın tekrar dediğim kısmı verin.Bir de mutlaka, ki yapıyorsunuzdur her emzirmeden önce meme ucunu yıkayın,bitince de yıkayın ve kremleyin.Allah yardımcınız olsun.Ayn durumdayiz. Cevremdeki herkes sabret gecer diyor ama sabredecegim gibi degil. Her emzirisimde Allahima yalvariyorum bebegimden ozur diliyorum surekli kendimi suclu ve cok kotu hissediyorum emzirirken tepiniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?