Canım bence doktora git istersen son zamanlar herşeyden pimpiriklenmek en mantiklisi bide sana şey soracaktim konu ile alakali değil ama sende bebek arabasını hummer almıştın yaa puset veya portbebe takildiginda sallanıyomu yani sallanmaktan kastim sanki tam saglam oturmuyor gibiKızlar sabahtan beri midem çok kötü fışkırarak kusuyorm doktora ulaşamadım normal midir sizce
Çok şükür iyim tatlım.Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Destek olmaya çalıştım diyelim sadece.Kim olursa olsun aynı şeyi yapardım.Ben böyleyim işte.Elimden geldiğince birilerine (tamımasamda) yardımcı olmak beni rahatlatıyor.Birşey sorulduğunda hemen araştırma içerisine giriyorum.Neyse,çok sevindim canım doğum yaptığına.Çok sabırlı olun,annelik fedakarlık ister.Bu arada sakın ha eşlerinizi ihmal etmeyin.Öpüyorum pipilini deeeermişim.Fıstık kızını kocaman öp tatlım.Allaha emanet olun.Canım duşa girdiğinde suyu biraz sıcak yap ve bi 15 dk kadar masaj yap göğüslerine bana iyi geliyor, bunun dışında günde 3 kez de havlu ısıtıp koyarsan hafif de masaj yaparsan iyi gelebilir, öpüyorum yavrunu da kokluyorum :)
Nişan olabilir, son günler bende de çok oluyordu o sümüksü akıntı :) Sağlıklı doğumlar :)
Geçmiş olsun canım, şükür atlatmışsınız sağ sağlim, yavrunu kokla yerime :)
Hastane 1 saat diyorsun bekleme çık yola, su bu başka şeye benzemez, sağlıklı doğumlar bi avazda inşallahhh :)
Ya ben de nasıl kötüydüm bi bilsen avent göğüs kalkanı aldı eşim hayatım kurtuldu, 24 saat takıyorum hem de süt birikiyor içinde onu da biberonla veriyorum, önce her emzirmeden sonra kremliyordum weewell kremle, ama şimdi günde 3 kez filana düşürdüm, çok iyi geldi dene derim canım 20 tl filan kalkan :) Umarım çabucak iyileşirr
Canım napıyorsun nasılsın :):) Ben doğum yaptım teyzesi, kızım çok sağlıklı şükür 38+2'de :):) Suyum azdı ve sen bana 26 haftalıkken filan çok destek olmuştun, yeniden teşekkür ederiz, kızım öper ellerinden :):)
Canım bence doktora git istersen son zamanlar herşeyden pimpiriklenmek en mantiklisi bide sana şey soracaktim konu ile alakali değil ama sende bebek arabasını hummer almıştın yaa puset veya portbebe takildiginda sallanıyomu yani sallanmaktan kastim sanki tam saglam oturmuyor gibi
Cnm lansinoh u her emzirmeden sonra kullandim catlaklarim gecti demissin. Ama 1saatte bir emziriyorum ve 15-20 dk dan asagi dusmuyor emzirme surem. Yinede bu kadar kisa surede geciyormu yinede. Meme uclarim cok kotu dun avent gogus kalkani aldim mahvoldum yara icinde her ikiside. Esim bile dayamamdi aglamalarima mama verelim diyor kii sutumde iyi olmasina ragmen.
Tesekkur ederim canim bebekten dolayi giremiyorum artik.pedim her degistirmemde islaniyordu ben akinti sanmistim suyum gidiyormus.normal dogumdu cok zorlandim 11 saat kendi sancimi cektim dogdu sonra kizim.dikislerimde 7 tane olmasi lazim yurumekte zorlaniyorum halaHayırlı olsun canım ömrü sağlıklı ve uzun olsun suyun gittiğini nasıl anladın canım günlerimiz aynı doğum nasıldı dikiş var mı oy ben doğuramicam gal8ba korkuyorum
Canım bizimki pihti atıyordu sabah gittik damar kapanmamis yaktı ve ilaç verdi. Umarim hemen geçer. Icim acıyor onun canı yanincaCanım bizim 7. gün düştü 2 gün ufak ufak kanama oldu merak etme, bugün daha iyi :)
Hayır canım dikkatli ol gebelik zehirlenmesi belirtisi olabilir mutlaka görüş doktorunla olmadı hastaneye git..Kızlar sabahtan beri midem çok kötü fışkırarak kusuyorm doktora ulaşamadım normal midir sizce
eğer özel hastaneyse hasta bezini onlar veriyorlar,emzirme sütyenine pek gerek olmayabilir atlet çok işe yarıyor,onun dışında diğerleri gerekli olucaktır,bende iki çanta yapmıştım bebeğe ve kendime,ağırlık yapanlar gecelikler ve sabahlıklar sanırım ama biri kirlenirse diğeri kullanılır onlarda gerekli,fazladan bişey koymamışsın canım hepsi lazım olabilecek şeyler,hayırlı doğumlar olsun inşaallahsezeryanla 2 gece kalış için: iki sabahlık iki gecelik, havlu, hastabezi, ped, çorap, kullan at külot, terlik, taç, emzirme atleti, emzirme südyeni, göğüs pedi. cocuk için 1 hastane çıkışı, 2 tane alttan çıtçıtlı, battaniye, bez, alt değiştirme örtüsü, ağız mendillerinden 5 tane, pişik kremi, ayrıca çikolata ve süs torbası, ayrıca anakucağı var tabi.. çok fazla oldu gibi geldi bana??
bebek yardımı bugün başladı :)Kizlar selam 38+6 yiz bugun. Doktirdan geldik simdi. Hanfendinin keyfi yerinde.
bi kac gundur bel agrisi vardi. Ayakta 10 dk kalinca bevek duscekmis gibi baski hissi vardi. Doktor normal oldugunu soyledi. Nst de biraz sanci cikti. Tekrar alttan bakti. Acilma yokmus.
sabret yat dinlen. Daha vakit var 1 haftada ilave suremiz var. Gereksiz mudahale yok ama seni ve bebegi tehlikeye atmiycam icin rahat olsun dedi. Eve gonderdi.
cok sikilmistim bende 38 i gorunce gelir diyordum. Allah sabrimizi boyle siniyor simdi. Bu guzel gunde bol bol dua edelim.
hayirli kandiller.
Doguramayan annelet bugunde dogurmazsak 300 tl devlet yardimini kaptik he hee
Seninki baya baya dogum belirtileri gibi canim.hayirlisiyla atlatirsin ins.Hayırlısı belim ve kasıklarımda ağrıyor bakalım ne zaman gelir :)
Kizlar selam 38+6 yiz bugun. Doktirdan geldik simdi. Hanfendinin keyfi yerinde.
bi kac gundur bel agrisi vardi. Ayakta 10 dk kalinca bevek duscekmis gibi baski hissi vardi. Doktor normal oldugunu soyledi. Nst de biraz sanci cikti. Tekrar alttan bakti. Acilma yokmus.
sabret yat dinlen. Daha vakit var 1 haftada ilave suremiz var. Gereksiz mudahale yok ama seni ve bebegi tehlikeye atmiycam icin rahat olsun dedi. Eve gonderdi.
cok sikilmistim bende 38 i gorunce gelir diyordum. Allah sabrimizi boyle siniyor simdi. Bu guzel gunde bol bol dua edelim.
hayirli kandiller.
Doguramayan annelet bugunde dogurmazsak 300 tl devlet yardimini kaptik he hee
ise bak ya bu doktorlara guwen olmuyor valla iyiki baska doktora gitmissin.acikligida fazla gostermiski yolu yarilamisim suni uzun surmez diyesin diye heralde.iki cm acildigina gore uzun surmez muhtemeln sancinin gelmesi bekle canimben de dun kontrole gittim.. doktor 4 cm acikligim oldugunu, hemen hastaneye yatmam gerektigini soyledi.. ben de sancimin olmadigini, basladiginda gitmek istedigimi soyledim.. kabul etmedi.. tamam esyalarimi alayim diye ciktim eve geldim.. tabi mi ne sanci ne bir sey var.. kadin nobetci oldgu icin beni yatirip zorla dogumumu baslatmak istedi.. gunum daha dun dolmasina ragmen, beklemeye ne gerek var diyor.. neyse bu sabah baska bir doktora gittim.. acikligim sadece 2 cm oldugunu soyledi.. sancimi beklememi, daha iki hafta bekleyebilecegimi soyledi.. diger doktora kalsam suniyi dayamisti.
Seninki baya baya dogum belirtileri gibi canim.hayirlisiyla atlatirsin ins.
evet yaa ben onu unutmusum hadi yirttik :)))
ise bak ya bu doktorlara guwen olmuyor valla iyiki baska doktora gitmissin.acikligida fazla gostermiski yolu yarilamisim suni uzun surmez diyesin diye heralde.iki cm acildigina gore uzun surmez muhtemeln sancinin gelmesi bekle canim
Allah yardimcin olsun cnmm. Umarim istedigin gibi sag saglim olurKızlar dediğiniz gibi doktora geldim acilmam 1 cm yok denecek kadar ama suyum oluk oluk gelio hala sabahtan beri dr suni sancı vereceğiz enfeksiyon riskinden dolayı dedi dua edin kızlar suni de olsa hayırlısıyla normal olsun istiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bakiyo canim her kontrolde niye bakmadiki allah allah sinir bozucubenim haftalarimda olanlar her hafta ultrasona sokuyor mu Dr larınız? Ben geçen hafta girmiştim dün sadece açıklık kontrolü yaptı gönderdi ultrasonla bakmıycak mısınız diye sorduğumda geçen hafta bakmadik mi gerek yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?