2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Suni sanci ile dogal sanci arasinda pek fark yokmus diye duydum ama yasayanlar daha yardimci olacaktir fikirleriyle.

ikinci gittigin dojtor ne guzel moral vermis canim. Dogumu normal akisina birakmak lazim bencede.mudahale edice sureci gereksiz yere uzatip yipratiyorlar insani.

Ben sana inaniyorum canim normal yapacaksin insallah. Guzel bir dogum hikayesi bekliyoruz senden

Ben her gittigimde bakiyor canim. HattA ilk once ultrasonla bakiyor. Bugun nst yde girdim. Sanci cikti az. Vajinal muayene etti tekrardan.
Ama kendi soyledi ben ultrasondan takip edicem sende hareketlerini takio edeceksin diye.
sen iste doktorundan canim.

Biz her hafta giriyoruz canım ama benim doktorum da açıklık kontrolü yapmiyor :) illa bi değişiklik oluyor uygulamalar da

Oglumla doktordan geldik. 3.150 grama dusmus ve sarilik olmus. Cok fazla uyuyor. Uyandirip emzirmeye calisiyorum. Yemiyor da. Anca uyaninca emzirebiliyorum. Moralim cok kotu. ALLAHIM BENIM CANIMI ALSIN, BENI HASTA ETSIN. OGLUM IYI OLSUN

Aynı günümüz canım benimde bakmadı bugun doktor gerek yok artık dedi nst ye bakıyor sadece açıklıkla da yok kafası bile tam yerleşmemiş dedi ebe bakalım beklicez

Kızlar biz doktor dan geldik açıklık yok sancı da çıkmadı bebeğin kafası da tam yerleşmemiş ne önerirsiniz normal doguma müsaitim

Öy
Oglumla doktordan geldik. 3.150 grama dusmus ve sarilik olmus. Cok fazla uyuyor. Uyandirip emzirmeye calisiyorum. Yemiyor da. Anca uyaninca emzirebiliyorum. Moralim cok kotu. ALLAHIM BENIM CANIMI ALSIN, BENI HASTA ETSIN. OGLUM IYI OLSUN
İyi de canım bu mübarek günde öyle denir mi allah kkorusun sensiz napsın bebiş töbe de hepsi sarılık oluyor alır kilo da

Canım lütfen öyle düşünüp sütünü etkileme benim oğlum da bugün 10 günlük 2.gununden beri sarılıklar uğraşıyoruz her iki saate bir uyandırıp uyandırıp emziriyorum askerlik gibi oldu ne topuğunu sıkınca ne de yüzüne Islak mendil sürünce Uyanıyor hep Altını açarak uyandırıyoruz işe yarıyor pes etme üzülme de ben de çok Ağladım ettim ama geçecek Allah cAresi olan hastalık versin

Kızlar biz doktor dan geldik açıklık yok sancı da çıkmadı bebeğin kafası da tam yerleşmemiş ne önerirsiniz normal doguma müsaitim
bebek Sancı ile de dogum Kanalı'na girebilir bebeğinde bir sorun yoksa Gününü bekle benim hiç sancım yoktu 39+3 te bebek kanalda değildi 3 cm Açıklık vardı ama suyu azalmıştı o Yüzden bekletmedi doktor

giriyorum cnm ulturasona benimki de aciklik kontrolu yapmiyor cati muayneside yapmadi.

allah korusun cnm niye oyle diyorsun sarilik normal bisey.iyilesir oglun kisa zamanda.

Canım lansinoh yara oluşumunu engelliyor eğer yara olmuşsa garmastandan bsşkası çözüm değilmiş

Bir doktorun yalan soylemesi o kadar igrenc bir sey ki.. doktorlara guvenemeyeceksek kime guvenecegiz.. acik acik soylese niyetini boyle dusunmeyecegim.. ama numara cevirmesi moral bozucu..

Ilk dogumumu suniyle yaptigim ve 9 saat surdugu icin bu dogumum da kendi sancimi beklemek istiyorum.. suni biraz yipratici

Allah razı olsun canım :):) Doğru diyorsun senin gibi tecrübeli anneler hep nasihatte bulundular sağolun :) Bence de eşlerimizi ihmal etmeyelim :) Haha ne yalan söyleyim doğumdan sonra hemen altını değiştirdim teyit için pipi mi kuku mu diye haha :):) Biz de seni çok öptük teyzesi

Sağlıklı doğumlar olsun bi avazda kurtul inşallahh, dualarımız seninle

Canım bizimki pihti atıyordu sabah gittik damar kapanmamis yaktı ve ilaç verdi. Umarim hemen geçer. Icim acıyor onun canı yaninca
Oy ben yerim ya Eylülüüü kıyamam yavruma, neyse canım en azından iyi olacak şifa bulacak kuzu, çok kokla yerime

Maşallah sanA :) Ama sen yine de ilk 10 gün ağırdan al biraz:)

Niye öyle kötü konuşuyorsun ya Güzel dua et ikinizinde ömrü sağlıklı bereketli olsun, benim kzıım da 3480 doğdu hastane çıkışında 3210 du ve sarılıktı bugun 11. günümüz sarılık bitti ve kilomuz 3660 o yüzden üzülme ve emzirmeye devam et lütfen sütünü de azaltırsın böyle

AgustosBasagI napıyorsun canım nasıl gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…