ben de dun kontrole gittim.. doktor 4 cm acikligim oldugunu, hemen hastaneye yatmam gerektigini soyledi.. ben de sancimin olmadigini, basladiginda gitmek istedigimi soyledim.. kabul etmedi.. tamam esyalarimi alayim diye ciktim eve geldim.. tabi mi ne sanci ne bir sey var.. kadin nobetci oldgu icin beni yatirip zorla dogumumu baslatmak istedi.. gunum daha dun dolmasina ragmen, beklemeye ne gerek var diyor.. neyse bu sabah baska bir doktora gittim.. acikligim sadece 2 cm oldugunu soyledi.. sancimi beklememi, daha iki hafta bekleyebilecegimi soyledi.. diger doktora kalsam suniyi dayamisti.
Kızlar dediğiniz gibi doktora geldim acilmam 1 cm yok denecek kadar ama suyum oluk oluk gelio hala sabahtan beri dr suni sancı vereceğiz enfeksiyon riskinden dolayı dedi dua edin kızlar suni de olsa hayırlısıyla normal olsun istiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Biz iyiyiz canım bekliyoruz hala gönlünu yapmaya çalışıyorum oğlumun :) sen nasılsın napıyosun bu arada görüncen ne yaptı canım geçenlerde soracaktim telaştan herşeyi unutuyorum :) :) :)Kizlar nasilsiniz neler yapiyosunuz
benim haftalarimda olanlar her hafta ultrasona sokuyor mu Dr larınız? Ben geçen hafta girmiştim dün sadece açıklık kontrolü yaptı gönderdi ultrasonla bakmıycak mısınız diye sorduğumda geçen hafta bakmadik mi gerek yok dedi.
Biz her hafta giriyoruz canım ama benim doktorum da açıklık kontrolü yapmiyor :) illa bi değişiklik oluyor uygulamalar dabenim haftalarimda olanlar her hafta ultrasona sokuyor mu Dr larınız? Ben geçen hafta girmiştim dün sadece açıklık kontrolü yaptı gönderdi ultrasonla bakmıycak mısınız diye sorduğumda geçen hafta bakmadik mi gerek yok dedi.
Kizlar nasilsiniz neler yapiyosunuz
Aynı günümüz canım benimde bakmadı bugun doktor gerek yok artık dedi nst ye bakıyor sadece açıklıkla da yok kafası bile tam yerleşmemiş dedi ebe bakalım beklicezbenim haftalarimda olanlar her hafta ultrasona sokuyor mu Dr larınız? Ben geçen hafta girmiştim dün sadece açıklık kontrolü yaptı gönderdi ultrasonla bakmıycak mısınız diye sorduğumda geçen hafta bakmadik mi gerek yok dedi.
İyi de canım bu mübarek günde öyle denir mi allah kkorusun sensiz napsın bebiş töbe de hepsi sarılık oluyor alır kilo daOglumla doktordan geldik. 3.150 grama dusmus ve sarilik olmus. Cok fazla uyuyor. Uyandirip emzirmeye calisiyorum. Yemiyor da. Anca uyaninca emzirebiliyorum. Moralim cok kotu. ALLAHIM BENIM CANIMI ALSIN, BENI HASTA ETSIN. OGLUM IYI OLSUN
Canim sakin ol,bir cok yenidogan sarilik oluyor.bir iki gunde gecer ,zorla uyandir emdir sutun yoksa mama ver.allah daha buyuk birsey vervesin.Ne olur dua edin oglum iyi olsun. Buna cok ihtiyacim var
Canım lütfen öyle düşünüp sütünü etkileme benim oğlum da bugün 10 günlük 2.gununden beri sarılıklar uğraşıyoruz her iki saate bir uyandırıp uyandırıp emziriyorum askerlik gibi oldu ne topuğunu sıkınca ne de yüzüne Islak mendil sürünce Uyanıyor hep Altını açarak uyandırıyoruz işe yarıyor pes etme üzülme de ben de çok Ağladım ettim ama geçecek Allah cAresi olan hastalık versinOglumla doktordan geldik. 3.150 grama dusmus ve sarilik olmus. Cok fazla uyuyor. Uyandirip emzirmeye calisiyorum. Yemiyor da. Anca uyaninca emzirebiliyorum. Moralim cok kotu. ALLAHIM BENIM CANIMI ALSIN, BENI HASTA ETSIN. OGLUM IYI OLSUN
bebek Sancı ile de dogum Kanalı'na girebilir bebeğinde bir sorun yoksa Gününü bekle benim hiç sancım yoktu 39+3 te bebek kanalda değildi 3 cm Açıklık vardı ama suyu azalmıştı o Yüzden bekletmedi doktorKızlar biz doktor dan geldik açıklık yok sancı da çıkmadı bebeğin kafası da tam yerleşmemiş ne önerirsiniz normal doguma müsaitim
giriyorum cnm ulturasona benimki de aciklik kontrolu yapmiyor cati muayneside yapmadi.benim haftalarimda olanlar her hafta ultrasona sokuyor mu Dr larınız? Ben geçen hafta girmiştim dün sadece açıklık kontrolü yaptı gönderdi ultrasonla bakmıycak mısınız diye sorduğumda geçen hafta bakmadik mi gerek yok dedi.
allah korusun cnm niye oyle diyorsun sarilik normal bisey.iyilesir oglun kisa zamanda.Oglumla doktordan geldik. 3.150 grama dusmus ve sarilik olmus. Cok fazla uyuyor. Uyandirip emzirmeye calisiyorum. Yemiyor da. Anca uyaninca emzirebiliyorum. Moralim cok kotu. ALLAHIM BENIM CANIMI ALSIN, BENI HASTA ETSIN. OGLUM IYI OLSUN
Canım lansinoh yara oluşumunu engelliyor eğer yara olmuşsa garmastandan bsşkası çözüm değilmişCnm lansinoh u her emzirmeden sonra kullandim catlaklarim gecti demissin. Ama 1saatte bir emziriyorum ve 15-20 dk dan asagi dusmuyor emzirme surem. Yinede bu kadar kisa surede geciyormu yinede. Meme uclarim cok kotu dun avent gogus kalkani aldim mahvoldum yara icinde her ikiside. Esim bile dayamamdi aglamalarima mama verelim diyor kii sutumde iyi olmasina ragmen.
Seninki baya baya dogum belirtileri gibi canim.hayirlisiyla atlatirsin ins.
evet yaa ben onu unutmusum hadi yirttik :)))
ise bak ya bu doktorlara guwen olmuyor valla iyiki baska doktora gitmissin.acikligida fazla gostermiski yolu yarilamisim suni uzun surmez diyesin diye heralde.iki cm acildigina gore uzun surmez muhtemeln sancinin gelmesi bekle canim
Suni sanci ile dogal sanci arasinda pek fark yokmus diye duydum ama yasayanlar daha yardimci olacaktir fikirleriyle.
ikinci gittigin dojtor ne guzel moral vermis canim. Dogumu normal akisina birakmak lazim bencede.mudahale edice sureci gereksiz yere uzatip yipratiyorlar insani.
Allah razı olsun canım :):) Doğru diyorsun senin gibi tecrübeli anneler hep nasihatte bulundular sağolun :) Bence de eşlerimizi ihmal etmeyelim :) Haha ne yalan söyleyim doğumdan sonra hemen altını değiştirdim teyit için pipi mi kuku mu diye haha :):) Biz de seni çok öptük teyzesiÇok şükür iyim tatlım.Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Destek olmaya çalıştım diyelim sadece.Kim olursa olsun aynı şeyi yapardım.Ben böyleyim işte.Elimden geldiğince birilerine (tamımasamda) yardımcı olmak beni rahatlatıyor.Birşey sorulduğunda hemen araştırma içerisine giriyorum.Neyse,çok sevindim canım doğum yaptığına.Çok sabırlı olun,annelik fedakarlık ister.Bu arada sakın ha eşlerinizi ihmal etmeyin.Öpüyorum pipilini deeeermişim.Fıstık kızını kocaman öp tatlım.Allaha emanet olun.
Sağlıklı doğumlar olsun bi avazda kurtul inşallahh, dualarımız seninleKızlar dediğiniz gibi doktora geldim acilmam 1 cm yok denecek kadar ama suyum oluk oluk gelio hala sabahtan beri dr suni sancı vereceğiz enfeksiyon riskinden dolayı dedi dua edin kızlar suni de olsa hayırlısıyla normal olsun istiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Oy ben yerim ya Eylülüüü kıyamam yavruma, neyse canım en azından iyi olacak şifa bulacak kuzu, çok kokla yerimeCanım bizimki pihti atıyordu sabah gittik damar kapanmamis yaktı ve ilaç verdi. Umarim hemen geçer. Icim acıyor onun canı yaninca
Maşallah sanA :) Ama sen yine de ilk 10 gün ağırdan al biraz:)Merhaba kizlarrr :) bgn sezeryan bantimida aldim sukur:) onuda atlattik. Korsr giyebilirsin dedi doktorum. Bgn dogum yapali 4.gunum ewimin islerini yapiyorum yemek yapiyorum. Cok iyiyim. Herkes cok cabuk atlatir umarim. Bebisiminde kontrolu yapildi. Ofa gayet saglikli. Takip edemedigim icin genel yaziyorum hep.doguramayanlar hayirlisiyla gelsin ins. Sezeryan oldum hatirlatayim. Sorusu olan mesaj atabilir :) opuyorum sizi kocaman
Allah yardimcin olsun cnmm. Umarim istedigin gibi sag saglim olur
Niye öyle kötü konuşuyorsun yaOglumla doktordan geldik. 3.150 grama dusmus ve sarilik olmus. Cok fazla uyuyor. Uyandirip emzirmeye calisiyorum. Yemiyor da. Anca uyaninca emzirebiliyorum. Moralim cok kotu. ALLAHIM BENIM CANIMI ALSIN, BENI HASTA ETSIN. OGLUM IYI OLSUN
dualarım sennle bitanem. güzel haberlerle gelCanlar ben sezeryana gircem Öğlen bebeğin haremleri yavaşladı dua edermisiniz hepinizden Allah Razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?