2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım çok heyecanlı oluyorsun öncelikle yaşadıklarımı detaylı anlatayım sen ve senin gibi düşünenlere fikir olsun.
Önlüğü giyiyorsun ameliyathaneye giriyorsun anestezi doktoru geliyor başına sohbete başlıyorsun sonra yarım oturur pozisyonda beline bir kaç sinek ısırığı iğnelerden yapıyor ve hiç acı duymadım. Yavaş yavaş ayaklarımın ısınacağını ve ağırlaşacağını söyledi dediği gibi oldu ayaklarım sıcacık oldu ve kaldır ayağını dediklerinde kılımı kıpırdatamadım ayağımı bir yerden alıp bir yere koyduklarını gördüm şok oldum o benim mi falan dedik güldük hatta :) başka birinin bir parçasıymış gibi oldu sonra önüme paravan çektiler sonda takıldı bana dokunulduğunu falan hissediyorum ama hiç bir ağrı sızı yok garip bir histi. karnınızda bir şeyler yapıldığını biliyorsunuz o an beklediğiniz tek şey bebeğin bir an önce çıkması. Anestezi doktoruna ne aşamada diye sorup duruyordum :) 15 dk sürmedi bebiş çıktı sesini duydum. Yan tarafta çocuk doktoru muayene etti biraz temizleyip yanağıma dayadılar :) sonra bebeği, bebek bakım odasına çıkardılar banada hafif bir sakinleştirici verdiler sonra yüzümde manasız bir gülümsemeyle odama geçtim sonrasıda ağrı kesicilerle çok hafif ağrılarla geçti adet sancıları yaşıyorsun bugünn . 4. günüm ve bir çok şeyi rahat yapıyorum çok yormadan. Aklına takılan kısımlar varsa sor anlatırım.
Maşallah sşze, çok sevindim, çok zorluklar çekmiştin, rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı olsun :)

Teşekkür ederiz canım benim. Amin hepimize inşallahhh

Hımm bir an önce doğsun istiyorum artık bugün çok umutluydum çık istedim bu mübarek günde doğsun diye hayırlısı artık yürüyüş falan fayda eder mi acaba

Kizlar sabah 10.20 de bebegim dunyaya geldi. Spinal yapilacakti, igneyi yaptilar ama uyusma olmadi. Genel anestezi ile bebegim dogdu, ama genel anestezi korktugum gibi olmadi, cok cabuk uyandim kendime geldim. Bilsem en bastan genel yaptirirdim. Ikimiz de iyiyiz, biraz agrilarim var, yarin da cikacagiz Allah im izin verirse. Bizdrn haberler boyle darisi dogumu bekleyenlerin basina.

Cati muayenemiz oldu ve pazartesi epidural sezeryan oluyoruz Allahin izniyle
Hep normale alistirmisiz kendimizi
Doktor cati dar normal zor deyince sanki hic dogum olmayacakmiş gibi şoka girdik
Evdeyiz daha kendimize gelemedik
Ben hamileligi cok benimsemisim

zorla da emziremiyorum ki

inşallah çabuk iyileşir. insanın kalbi dayanmıyor ki. evlat sonuçta

ben de aynı şekilde oldum. spinal olacaktm olmdı

Biz iyiyiz canım bekliyoruz hala gönlünu yapmaya çalışıyorum oğlumun :) sen nasılsın napıyosun bu arada görüncen ne yaptı canım geçenlerde soracaktim telaştan herşeyi unutuyorum :) :) :)
İyiyim bebeim bende hamd olsun gorumcem kacti gitti kocaya barismiyolar bizimkilerde dugununude temmuzda yapacaklarmis cok war daha kacti bekliyo iste

Haftaya zaten normal muayene ücretini ödeyeceğim mecbur bakar ozaman herhalde. Bizim hastanede 10 gün içinde tekrar gittiğinde muayene ücreti ödemiyorsun belkide o yüzden uğraşmadı

Biz her hafta giriyoruz canım ama benim doktorum da açıklık kontrolü yapmiyor :) illa bi değişiklik oluyor uygulamalar da
Aynı günümüz canım benimde bakmadı bugun doktor gerek yok artık dedi nst ye bakıyor sadece açıklıkla da yok kafası bile tam yerleşmemiş dedi ebe bakalım beklicez
Biraz rahatladım demekki varmış böyle drlar haftaya bakar artık oğlum beklerse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…