- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
j
merhaba
rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin
dr um bnm bebisede kucuk diyo belki sizinki gbi surpris yapar
bnde spinal anestezi ile dogum yapmayi planliyrm ama tedirginliklerim yok degil. dha detayli anlatirmiain rica etsem konu hakkindaki tecrubelerini
Maşallah sşze, çok sevindim, çok zorluklar çekmiştin, rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı olsun :)
Hımm bir an önce doğsun istiyorum artık bugün çok umutluydum çık istedim bu mübarek günde doğsun diye hayırlısı artık yürüyüş falan fayda eder mi acababebek Sancı ile de dogum Kanalı'na girebilir bebeğinde bir sorun yoksa Gününü bekle benim hiç sancım yoktu 39+3 te bebek kanalda değildi 3 cm Açıklık vardı ama suyu azalmıştı o Yüzden bekletmedi doktor
Hımm bir an önce doğsun istiyorum artık bugün çok umutluydum çık istedim bu mübarek günde doğsun diye hayırlısı artık yürüyüş falan fayda eder mi acaba
geldiğimizden beri ağlamaktan durduramıyorum kendimi. ondan daha fazla canım acıyorÖy
İyi de canım bu mübarek günde öyle denir mi allah kkorusun sensiz napsın bebiş töbe de hepsi sarılık oluyor alır kilo da
sütüm çok canım. ama zorla emziremiyorum ki. ya uyanmıyo yada kusuyorCanim sakin ol,bir cok yenidogan sarilik oluyor.bir iki gunde gecer ,zorla uyandir emdir sutun yoksa mama ver.allah daha buyuk birsey vervesin.
zorla da emziremiyorum kiCanım lütfen öyle düşünüp sütünü etkileme benim oğlum da bugün 10 günlük 2.gununden beri sarılıklar uğraşıyoruz her iki saate bir uyandırıp uyandırıp emziriyorum askerlik gibi oldu ne topuğunu sıkınca ne de yüzüne Islak mendil sürünce Uyanıyor hep Altını açarak uyandırıyoruz işe yarıyor pes etme üzülme de ben de çok Ağladım ettim ama geçecek Allah cAresi olan hastalık versin
inşallah canımgiriyorum cnm ulturasona benimki de aciklik kontrolu yapmiyor cati muayneside yapmadi.
allah korusun cnm niye oyle diyorsun sarilik normal bisey.iyilesir oglun kisa zamanda.
inşallah çabuk iyileşir. insanın kalbi dayanmıyor ki. evlat sonuçtaAllah razı olsun canım :):) Doğru diyorsun senin gibi tecrübeli anneler hep nasihatte bulundular sağolun :) Bence de eşlerimizi ihmal etmeyelim :) Haha ne yalan söyleyim doğumdan sonra hemen altını değiştirdim teyit için pipi mi kuku mu diye haha :):) Biz de seni çok öptük teyzesi
Sağlıklı doğumlar olsun bi avazda kurtul inşallahh, dualarımız seninle
Oy ben yerim ya Eylülüüü kıyamam yavruma, neyse canım en azından iyi olacak şifa bulacak kuzu, çok kokla yerime
Maşallah sanA :) Ama sen yine de ilk 10 gün ağırdan al biraz:)
Niye öyle kötü konuşuyorsun yaGüzel dua et ikinizinde ömrü sağlıklı bereketli olsun, benim kzıım da 3480 doğdu hastane çıkışında 3210 du ve sarılıktı bugun 11. günümüz sarılık bitti ve kilomuz 3660 o yüzden üzülme ve emzirmeye devam et lütfen sütünü de azaltırsın böyle
@AgustosBasagI napıyorsun canım nasıl gidiyor :)
ben de aynı şekilde oldum. spinal olacaktm olmdıKizlar sabah 10.20 de bebegim dunyaya geldi. Spinal yapilacakti, igneyi yaptilar ama uyusma olmadi. Genel anestezi ile bebegim dogdu, ama genel anestezi korktugum gibi olmadi, cok cabuk uyandim kendime geldim. Bilsem en bastan genel yaptirirdim. Ikimiz de iyiyiz, biraz agrilarim var, yarin da cikacagiz Allah im izin verirse. Bizdrn haberler boyle darisi dogumu bekleyenlerin basina.
İyiyim bebeim bende hamd olsun gorumcem kacti gitti kocaya barismiyolar bizimkilerde dugununude temmuzda yapacaklarmis cok war daha kacti bekliyo isteBiz iyiyiz canım bekliyoruz hala gönlünu yapmaya çalışıyorum oğlumun :) sen nasılsın napıyosun bu arada görüncen ne yaptı canım geçenlerde soracaktim telaştan herşeyi unutuyorum :) :) :)
Evet insan tedirgin oluyor son haftalardayiz çünkü her an herşey olabilirBakiyo canim her kontrolde niye bakmadiki allah allah sinir bozucu
Haftaya zaten normal muayene ücretini ödeyeceğim mecbur bakar ozaman herhalde. Bizim hastanede 10 gün içinde tekrar gittiğinde muayene ücreti ödemiyorsun belkide o yüzden uğraşmadıBen her gittigimde bakiyor canim. HattA ilk once ultrasonla bakiyor. Bugun nst yde girdim. Sanci cikti az. Vajinal muayene etti tekrardan.
Ama kendi soyledi ben ultrasondan takip edicem sende hareketlerini takio edeceksin diye.
sen iste doktorundan canim.
Biz her hafta giriyoruz canım ama benim doktorum da açıklık kontrolü yapmiyor :) illa bi değişiklik oluyor uygulamalar da
Biraz rahatladım demekki varmış böyle drlar haftaya bakar artık oğlum beklerse tabiAynı günümüz canım benimde bakmadı bugun doktor gerek yok artık dedi nst ye bakıyor sadece açıklıkla da yok kafası bile tam yerleşmemiş dedi ebe bakalım beklicez
Rabbim korusun hayatimEvet insan tedirgin oluyor son haftalardayiz çünkü her an herşey olabilir
kimler 40.haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?