2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı uğurlu , ömrü bereketli olsun :)

Canım yeni gördüm gözün aydın allah analı babalı büyütsün yavrunun bir anda mi oldu doğum hayrola kusura bakma çok giremiyorum isten ayrıldıktan sonra yoğun geçip ev yeni gordum

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün insallah :)

Allahimmm goguslerim cocugumun boyuna yaklasti. yavrum bildigin kavga ediyo memeyle. Ben bu cocugu nasi tutturucam memeye kizlar? Tutmuyo bi turlu sinirinden cenesi titriyo artik. Pompayla sagmaya calisiyorum of

seni görmek ne güzel hayatım. bebiş aldı seni :)

Sorma canim ya. Yaramaz kiz iste :)

Cok tesekkur ederm canimm. InsaAllah eahatlarm biraz.Optumm prenses kizini .

Çok teşekkür ederim canım benim biz de seni öpüyoruz

Allahimmm goguslerim cocugumun boyuna yaklasti. yavrum bildigin kavga ediyo memeyle. Ben bu cocugu nasi tutturucam memeye kizlar? Tutmuyo bi turlu sinirinden cenesi titriyo artik. Pompayla sagmaya calisiyorum of
Canım ememiyo anladigim kadarıyla gerçi belki biliyorsundur da ben yazmadan edemedim bebegin alt dudagin a değdi memeyi bırak o alsın sen ağzının içine sokma öyle daha rahat tutuyorlar bir kaç deneme de. Bir de ağlarken verme kucağında omzunda falan sakinleştir sonra emzir l.dedigim gibi belki de zaten yaptığın şeylerdir...

Günaydın hanımlar bende foruma uyeyim ama yazmiyordum okuyorum sadece
Mayis annesi olacam inş bisey sormak istiyorum size dun gece tuvalete girdiğimde açık yeşil gibi koyu boyle balgam gibi değişik bisey geldi nisan olabilir mi illa kanlı mi oluyor yoksa nisan
boyle başına gelen varsa veya bi bilgisi olan varsa anlatabilir mi

Hımm bir an önce doğsun istiyorum artık bugün çok umutluydum çık istedim bu mübarek günde doğsun diye hayırlısı artık yürüyüş falan fayda eder mi acaba
Kimisine ediyor ama son kararı yine sıpalar veriyor ben günde 4 km Yürüdüm açılmam artsın bebek kanala girsin diye ama nafile ama sezaryen olmak zorunda kalırsan da sakın üzülme bebiş kollarına gelince normalmiş seAryenmiş unutuyorsun

safakmeley iyi olmaya çalışıyorum bebeğim sarılıktı 10 gündür baygın gibi uyuyordu her 2 saatte kaldırıp kaldırıp emzirdim tabi bu kaldırmalar yeri geldi 1 saati buldu ANCA uyandı ama dün değerleri düşmeye başladı Ab - 0 uyumsuzluğu varmış o Yüzden geç geçti sarılık sen nasılsın bebişin nasıl

Oy yerim ben onu kuzum benim, ışın aldı mı?? Çok geçmiş olsun canım.. Bizimde ilk bi hafta hep uyudu sarılıktan şimdi cadılık yapıyor :):) Yeni hayatımıza alışıyoruz bizde :) Ya ben devasa kaldım ^^ Sen ne yaptın :)

Benimde olmuştu doktora söyledim son haftalarda normal dedi ama enfeksiyon olmasin diye krem ve fitil verdi akinti gibi bişey canim o nişan değil

Normal dogum yapan annisler normal dogumla birlikte kac kilo gitti sizden sezaryen olanlar sizlerde kac kilo gitti arada fark oluyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…