- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
Hayırlı uğurlu , ömrü bereketli olsun :)Kizlar sabah 10.20 de bebegim dunyaya geldi. Spinal yapilacakti, igneyi yaptilar ama uyusma olmadi. Genel anestezi ile bebegim dogdu, ama genel anestezi korktugum gibi olmadi, cok cabuk uyandim kendime geldim. Bilsem en bastan genel yaptirirdim. Ikimiz de iyiyiz, biraz agrilarim var, yarin da cikacagiz Allah im izin verirse. Bizdrn haberler boyle darisi dogumu bekleyenlerin basina.
Canım yeni gördüm gözün aydın allah analı babalı büyütsün yavrunun bir anda mi oldu doğum hayrola kusura bakma çok giremiyorum isten ayrıldıktan sonra yoğun geçip ev yeni gordumCanım çok heyecanlı oluyorsun öncelikle yaşadıklarımı detaylı anlatayım sen ve senin gibi düşünenlere fikir olsun.
Önlüğü giyiyorsun ameliyathaneye giriyorsun anestezi doktoru geliyor başına sohbete başlıyorsun sonra yarım oturur pozisyonda beline bir kaç sinek ısırığı iğnelerden yapıyor ve hiç acı duymadım. Yavaş yavaş ayaklarımın ısınacağını ve ağırlaşacağını söyledi dediği gibi oldu ayaklarım sıcacık oldu ve kaldır ayağını dediklerinde kılımı kıpırdatamadım ayağımı bir yerden alıp bir yere koyduklarını gördüm şok oldum o benim mi falan dedik güldük hatta :) başka birinin bir parçasıymış gibi oldu sonra önüme paravan çektiler sonda takıldı bana dokunulduğunu falan hissediyorum ama hiç bir ağrı sızı yok garip bir histi. karnınızda bir şeyler yapıldığını biliyorsunuz o an beklediğiniz tek şey bebeğin bir an önce çıkması. Anestezi doktoruna ne aşamada diye sorup duruyordum :) 15 dk sürmedi bebiş çıktı sesini duydum. Yan tarafta çocuk doktoru muayene etti biraz temizleyip yanağıma dayadılar :) sonra bebeği, bebek bakım odasına çıkardılar banada hafif bir sakinleştirici verdiler sonra yüzümde manasız bir gülümsemeyle odama geçtim sonrasıda ağrı kesicilerle çok hafif ağrılarla geçti adet sancıları yaşıyorsun bugünn . 4. günüm ve bir çok şeyi rahat yapıyorum çok yormadan. Aklına takılan kısımlar varsa sor anlatırım.
Teşekkür ederiz canım benim. Amin hepimize inşallahhh
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün insallah :)Kizlar sabah 10.20 de bebegim dunyaya geldi. Spinal yapilacakti, igneyi yaptilar ama uyusma olmadi. Genel anestezi ile bebegim dogdu, ama genel anestezi korktugum gibi olmadi, cok cabuk uyandim kendime geldim. Bilsem en bastan genel yaptirirdim. Ikimiz de iyiyiz, biraz agrilarim var, yarin da cikacagiz Allah im izin verirse. Bizdrn haberler boyle darisi dogumu bekleyenlerin basina.
Günaydın canimGunaydin kizlarr
seni görmek ne güzel hayatım. bebiş aldı seni :)
Canım duşa girdiğinde suyu biraz sıcak yap ve bi 15 dk kadar masaj yap göğüslerine bana iyi geliyor, bunun dışında günde 3 kez de havlu ısıtıp koyarsan hafif de masaj yaparsan iyi gelebilir, öpüyorum yavrunu da kokluyorum :)
Nişan olabilir, son günler bende de çok oluyordu o sümüksü akıntı :) Sağlıklı doğumlar :)
Geçmiş olsun canım, şükür atlatmışsınız sağ sağlim, yavrunu kokla yerime :)
Hastane 1 saat diyorsun bekleme çık yola, su bu başka şeye benzemez, sağlıklı doğumlar bi avazda inşallahhh :)
Ya ben de nasıl kötüydüm bi bilsen avent göğüs kalkanı aldı eşim hayatım kurtuldu, 24 saat takıyorum hem de süt birikiyor içinde onu da biberonla veriyorum, önce her emzirmeden sonra kremliyordum weewell kremle, ama şimdi günde 3 kez filana düşürdüm, çok iyi geldi dene derim canım 20 tl filan kalkan :) Umarım çabucak iyileşirr
Canım napıyorsun nasılsın :):) Ben doğum yaptım teyzesi, kızım çok sağlıklı şükür 38+2'de :):) Suyum azdı ve sen bana 26 haftalıkken filan çok destek olmuştun, yeniden teşekkür ederiz, kızım öper ellerinden :):)
Çok teşekkür ederim canım benim biz de seni öpüyoruzAllah razı olsun canım :):) Doğru diyorsun senin gibi tecrübeli anneler hep nasihatte bulundular sağolun :) Bence de eşlerimizi ihmal etmeyelim :) Haha ne yalan söyleyim doğumdan sonra hemen altını değiştirdim teyit için pipi mi kuku mu diye haha :):) Biz de seni çok öptük teyzesi
Sağlıklı doğumlar olsun bi avazda kurtul inşallahh, dualarımız seninle
Oy ben yerim ya Eylülüüü kıyamam yavruma, neyse canım en azından iyi olacak şifa bulacak kuzu, çok kokla yerime
Maşallah sanA :) Ama sen yine de ilk 10 gün ağırdan al biraz:)
Niye öyle kötü konuşuyorsun yaGüzel dua et ikinizinde ömrü sağlıklı bereketli olsun, benim kzıım da 3480 doğdu hastane çıkışında 3210 du ve sarılıktı bugun 11. günümüz sarılık bitti ve kilomuz 3660 o yüzden üzülme ve emzirmeye devam et lütfen sütünü de azaltırsın böyle
AgustosBasagI napıyorsun canım nasıl gidiyor :)
Canım ememiyo anladigim kadarıyla gerçi belki biliyorsundur da ben yazmadan edemedim bebegin alt dudagin a değdi memeyi bırak o alsın sen ağzının içine sokma öyle daha rahat tutuyorlar bir kaç deneme de. Bir de ağlarken verme kucağında omzunda falan sakinleştir sonra emzir l.dedigim gibi belki de zaten yaptığın şeylerdir...Allahimmm goguslerim cocugumun boyuna yaklasti. yavrum bildigin kavga ediyo memeyle. Ben bu cocugu nasi tutturucam memeye kizlar? Tutmuyo bi turlu sinirinden cenesi titriyo artik. Pompayla sagmaya calisiyorum of
Benkimler 40.haftada
Kimisine ediyor ama son kararı yine sıpalar veriyor ben günde 4 km Yürüdüm açılmam artsın bebek kanala girsin diye ama nafile ama sezaryen olmak zorunda kalırsan da sakın üzülme bebiş kollarına gelince normalmiş seAryenmiş unutuyorsunHımm bir an önce doğsun istiyorum artık bugün çok umutluydum çık istedim bu mübarek günde doğsun diye hayırlısı artık yürüyüş falan fayda eder mi acaba
Oy yerim ben onu kuzum benim, ışın aldı mı?? Çok geçmiş olsun canım.. Bizimde ilk bi hafta hep uyudu sarılıktan şimdi cadılık yapıyor :):) Yeni hayatımıza alışıyoruz bizde :) Ya ben devasa kaldım ^^ Sen ne yaptın :)safakmeley iyi olmaya çalışıyorum bebeğim sarılıktı 10 gündür baygın gibi uyuyordu her 2 saatte kaldırıp kaldırıp emzirdim tabi bu kaldırmalar yeri geldi 1 saati buldu ANCA uyandı ama dün değerleri düşmeye başladı Ab - 0 uyumsuzluğu varmış o Yüzden geç geçti sarılık sen nasılsın bebişin nasıl
Benimde olmuştu doktora söyledim son haftalarda normal dedi ama enfeksiyon olmasin diye krem ve fitil verdi akinti gibi bişey canim o nişan değilGünaydın hanımlar bende foruma uyeyim ama yazmiyordum okuyorum sadece
Mayis annesi olacaniş bisey sormak istiyorum size dun gece tuvalete girdiğimde açık yeşil gibi koyu boyle balgam gibi değişik bisey geldi nisan olabilir mi illa kanlı mi oluyor yoksa nisan
boyle başına gelen varsa veya bi bilgisi olan varsa anlatabilir mi
Çok tesekkur ederim inş enfeksiyon değildir.Benimde olmuştu doktora söyledim son haftalarda normal dedi ama enfeksiyon olmasin diye krem ve fitil verdi akinti gibi bişey canim o nişan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?