Kıyamam lagusalik bunalımı yapma canım bak sağ salim kavustun bebegine yazık günah sütünden olacaksın annesi o sensiz ne yapsın yaparsın sen at üstünden olumsuzlukları Serpil bi kendine gel Allah daha büyük dert vermesin sukret dua oku maşallah bebis ne annesi sen mutsuz olunca o da öyle olurgeldiğimizden beri ağlamaktan durduramıyorum kendimi. ondan daha fazla canım acıyor
dün sezeryan olasim geldi ebe ikna etti beni yapma bekle dedi :)Kimisine ediyor ama son kararı yine sıpalar veriyor ben günde 4 km Yürüdüm açılmam artsın bebek kanala girsin diye ama nafile ama sezaryen olmak zorunda kalırsan da sakın üzülme bebiş kollarına gelince normalmiş seAryenmiş unutuyorsun
Sezaryen oldum canim bir haftada 8kilo gitti,7 kilom kaldi,emzirirken veririm insallah onu da.gerci karnim surekli acikiyor:)Normal dogum yapan annisler normal dogumla birlikte kac kilo gitti sizden sezaryen olanlar sizlerde kac kilo gitti arada fark oluyo mu
kimler 40.haftada
giriyorum cnm ulturasona benimki de aciklik kontrolu yapmiyor cati muayneside yapmadi.
allah korusun cnm niye oyle diyorsun sarilik normal bisey.iyilesir oglun kisa zamanda.
Ben normal doğum yaptım canım. Bebeğim 16 gunluk. 11 kilo verdim. Ve vermeye de devam ediyorum.bu arada hamileliğimde sadece 3 buçuk kilo almıştım.Normal dogum yapan annisler normal dogumla birlikte kac kilo gitti sizden sezaryen olanlar sizlerde kac kilo gitti arada fark oluyo mu
Canim senin bebek kanala girmis mi40+2 oldum bugun.. kendi sancimi bekliyorum hala.. gunu benden daha ileride olan yok heralde..
dogumunun kolay olmasi icin bisey yapmismiydin canimMerhaba kizlar, bugun 3. gunumuz, herkes iyidir insaallah, gigiremedim hic. Oglum iyi elhamdulillah, simdi uyuyor da yazayim dedim. Dogumum kolay oldu cok sukur. Hastaneye gittikten 1.5 saat sonra dogdu. Ama 1 saat dikis attilar, dogum yapmayan arkadaslari korkutmak istemiyorum ama bu Dogumumda nedense dikis.kismi dpgumdan zordu ve uyusturmalarina ragmen canim yandi, agladim. Simdi de cok agrim var, sanirim kesik oldugu icin boyle oldu, 4 tane disarda.dikisim var, icerde kac bilmiyorum. Insaallah hepimiz cabucak iyilesiriz de, bebeklerimizle neseli gunlere kavusuruz sormak.istediginiz bir sey varsa beklerim.
Canim senin bebek kanala girmis mi
Canim senin bebek kanala girmis mi
Anladim hayatim iyi gitmis genede werirsin sende kalanini insallah bakalim bizim nasil olcak hayirlisiyla su dogumu bi atlatsakSezaryen oldum canim bir haftada 8kilo gitti,7 kilom kaldi,emzirirken veririm insallah onu da.gerci karnim surekli acikiyor:)
Nadil yani hamile kaldigin kilodan bilr daha mi azsin suanda normalmiymis canim bu dr a bi sorsaydin sutun falan nasilBen normal doğum yaptım canım. Bebeğim 16 gunluk. 11 kilo verdim. Ve vermeye de devam ediyorum.bu arada hamileliğimde sadece 3 buçuk kilo almıştım.
Canim bi dr a goturseydin baya olmus dusmesi gerekirdi diye biliyorum bende kuru birakmiyomusun gobegi pansuman falan yapiyomusunkizlar merhabalar, foruma giremiyorum hiç doğum yapanları tebrik ediyorum allah anali babalı büyütsün, bekleyenlere de sağlıklı hayırlı vakitli kolay doğumlar olsun inşallah,
Doğum yapan arkadaşlar, tecrübeliler size bişey sormak istiyorum, bugün 17. günümüz gobegimiz düşmedi hala neden olabilir ve ne yapilabilir bileninz var mi, kafama takılıyor artık hiç duymamıştım bu kadar geç düşeni
Canim bizimde 11.gun dustu ama 22.gunumuz olmasina ragmen hala kanamamiz var p.tesi tekrar doktora goturecemkizlar merhabalar, foruma giremiyorum hiç doğum yapanları tebrik ediyorum allah anali babalı büyütsün, bekleyenlere de sağlıklı hayırlı vakitli kolay doğumlar olsun inşallah,
Doğum yapan arkadaşlar, tecrübeliler size bişey sormak istiyorum, bugün 17. günümüz gobegimiz düşmedi hala neden olabilir ve ne yapilabilir bileninz var mi, kafama takılıyor artık hiç duymamıştım bu kadar geç düşeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?