2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
geldiğimizden beri ağlamaktan durduramıyorum kendimi. ondan daha fazla canım acıyor
Kıyamam lagusalik bunalımı yapma canım bak sağ salim kavustun bebegine yazık günah sütünden olacaksın annesi o sensiz ne yapsın yaparsın sen at üstünden olumsuzlukları Serpil bi kendine gel Allah daha büyük dert vermesin sukret dua oku maşallah bebis ne annesi sen mutsuz olunca o da öyle olur

dün sezeryan olasim geldi ebe ikna etti beni yapma bekle dedi :)

Normal dogum yapan annisler normal dogumla birlikte kac kilo gitti sizden sezaryen olanlar sizlerde kac kilo gitti arada fark oluyo mu
Sezaryen oldum canim bir haftada 8kilo gitti,7 kilom kaldi,emzirirken veririm insallah onu da.gerci karnim surekli acikiyor:)

benim gibi doğuramayan var mı ? yarın 40. hafta bitecek, halaa ses seda yok

giriyorum cnm ulturasona benimki de aciklik kontrolu yapmiyor cati muayneside yapmadi.

allah korusun cnm niye oyle diyorsun sarilik normal bisey.iyilesir oglun kisa zamanda.

beni dr da yapmadı çatı muayenesi normal doguma müsait miyim onu da bilmiyorum nstde sancı cıkacak ki öyle dedi, yumuşama olmalıymış sancı cıkınca öyle bakacakmış.. Kafam karışık valla

nisan nasil bir sey biri beni bilgilendirebilir mi? Iki gun once muayene oldum.. muayeden sonra kahverengine yakin bir renkte sumuksu yogun akinti geldi.. o gunden beri de o yogunlukta olmasa da geliyor.. akiskan kan degil.. akinti gibi.. nisan mi oluyor bu

Normal dogum yapan annisler normal dogumla birlikte kac kilo gitti sizden sezaryen olanlar sizlerde kac kilo gitti arada fark oluyo mu
Ben normal doğum yaptım canım. Bebeğim 16 gunluk. 11 kilo verdim. Ve vermeye de devam ediyorum.bu arada hamileliğimde sadece 3 buçuk kilo almıştım.

Merhaba kizlar, bugun 3. gunumuz, herkes iyidir insaallah, gigiremedim hic. Oglum iyi elhamdulillah, simdi uyuyor da yazayim dedim. Dogumum kolay oldu cok sukur. Hastaneye gittikten 1.5 saat sonra dogdu. Ama 1 saat dikis attilar, dogum yapmayan arkadaslari korkutmak istemiyorum ama bu Dogumumda nedense dikis.kismi dpgumdan zordu ve uyusturmalarina ragmen canim yandi, agladim. Simdi de cok agrim var, sanirim kesik oldugu icin boyle oldu, 4 tane disarda.dikisim var, icerde kac bilmiyorum. Insaallah hepimiz cabucak iyilesiriz de, bebeklerimizle neseli gunlere kavusuruz sormak.istediginiz bir sey varsa beklerim.

dogumunun kolay olmasi icin bisey yapmismiydin canim

Canim senin bebek kanala girmis mi

Doktor girmis ama istedigim kadar degil demisti.. heralde kafasi tam yerlesemedi ya da tam ilerleyemedi.. bu hamileligimde her sey yavas ilerliyor.. ben de agirlastim.. yurumem lazim ama hiicc halim yok.. her tarafim agriyor.. sanki omur boyu hamile kalacakmisim gibi geliyor. Tabi her gun bin tane insanin doguramadin mi diye sormasi da cabasi.. ben bebek asagi insin diye pilates topunda 0 seklinde donuyorum..

Sezaryen oldum canim bir haftada 8kilo gitti,7 kilom kaldi,emzirirken veririm insallah onu da.gerci karnim surekli acikiyor:)
Anladim hayatim iyi gitmis genede werirsin sende kalanini insallah bakalim bizim nasil olcak hayirlisiyla su dogumu bi atlatsak

Ben normal doğum yaptım canım. Bebeğim 16 gunluk. 11 kilo verdim. Ve vermeye de devam ediyorum.bu arada hamileliğimde sadece 3 buçuk kilo almıştım.
Nadil yani hamile kaldigin kilodan bilr daha mi azsin suanda normalmiymis canim bu dr a bi sorsaydin sutun falan nasil

kizlar merhabalar, foruma giremiyorum hiç doğum yapanları tebrik ediyorum allah anali babalı büyütsün, bekleyenlere de sağlıklı hayırlı vakitli kolay doğumlar olsun inşallah,
Doğum yapan arkadaşlar, tecrübeliler size bişey sormak istiyorum, bugün 17. günümüz gobegimiz düşmedi hala neden olabilir ve ne yapilabilir bileninz var mi, kafama takılıyor artık hiç duymamıştım bu kadar geç düşeni

Kizlar ya ne bi agri ne bi sanci dogum belirtisi hic bsey yok benim kiziminda simdi gelesi yok erken dogum tehlikesi yasamistik simdide gelesi yok

Canim bi dr a goturseydin baya olmus dusmesi gerekirdi diye biliyorum bende kuru birakmiyomusun gobegi pansuman falan yapiyomusun

Canim bizimde 11.gun dustu ama 22.gunumuz olmasina ragmen hala kanamamiz var p.tesi tekrar doktora goturecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…