Bende artık çatlamak üzereyım sabır kalmadı hayırlısı diyorumKizlar ya ne bi agri ne bi sanci dogum belirtisi hic bsey yok benim kiziminda simdi gelesi yok erken dogum tehlikesi yasamistik simdide gelesi yok
Canım ememiyo anladigim kadarıyla gerçi belki biliyorsundur da ben yazmadan edemedim bebegin alt dudagin a değdi memeyi bırak o alsın sen ağzının içine sokma öyle daha rahat tutuyorlar bir kaç deneme de. Bir de ağlarken verme kucağında omzunda falan sakinleştir sonra emzir l.dedigim gibi belki de zaten yaptığın şeylerdir...
Canım çok heyecanlı oluyorsun öncelikle yaşadıklarımı detaylı anlatayım sen ve senin gibi düşünenlere fikir olsun.
Önlüğü giyiyorsun ameliyathaneye giriyorsun anestezi doktoru geliyor başına sohbete başlıyorsun sonra yarım oturur pozisyonda beline bir kaç sinek ısırığı iğnelerden yapıyor ve hiç acı duymadım. Yavaş yavaş ayaklarımın ısınacağını ve ağırlaşacağını söyledi dediği gibi oldu ayaklarım sıcacık oldu ve kaldır ayağını dediklerinde kılımı kıpırdatamadım ayağımı bir yerden alıp bir yere koyduklarını gördüm şok oldum o benim mi falan dedik güldük hatta :) başka birinin bir parçasıymış gibi oldu sonra önüme paravan çektiler sonda takıldı bana dokunulduğunu falan hissediyorum ama hiç bir ağrı sızı yok garip bir histi. karnınızda bir şeyler yapıldığını biliyorsunuz o an beklediğiniz tek şey bebeğin bir an önce çıkması. Anestezi doktoruna ne aşamada diye sorup duruyordum :) 15 dk sürmedi bebiş çıktı sesini duydum. Yan tarafta çocuk doktoru muayene etti biraz temizleyip yanağıma dayadılar :) sonra bebeği, bebek bakım odasına çıkardılar banada hafif bir sakinleştirici verdiler sonra yüzümde manasız bir gülümsemeyle odama geçtim sonrasıda ağrı kesicilerle çok hafif ağrılarla geçti adet sancıları yaşıyorsun bugünn . 4. günüm ve bir çok şeyi rahat yapıyorum çok yormadan. Aklına takılan kısımlar varsa sor anlatırım.
Masallah ne guzel gecmis banada nasip olur boylesi ins :) peki heyecanin ne durumdaydi? ben heyecandan falan tansiyonum dusermi acaba diorum :) bi de bebek ve plasenta cikisinda falan agri/baski hiseettin mi? midesi falan da bulananlar oluyomus sanirim sizinki nasildi? bir de spinal sonrasi ayaga kalmaniz ne kdr surdu? bas ve bel agrisi oldu mu?
ne cok aoru sordum dimi? ama tecrube etmis bi anneden dha iyi kim bilir ve anlatabilir ki bunu :)
bebiginizi saglik ve mutlulukla buyutun ins
Evet canım. Hamilelikten önceki kıyafetlerim bol oluyor. Ne kadar tatlı yesem de gidiyo kilolar. Dr normal dedi. Ama ben istemiyorum çok halsiz kaldım. Gece uykusuzluğu, gunduz çocuk bakımı gelen giden temizlik yemek koşturmacayım ben. Loğusalığımı ilk gunumden itibaren yaşayamadım. Çok şukur sutum iyiNadil yani hamile kaldigin kilodan bilr daha mi azsin suanda normalmiymis canim bu dr a bi sorsaydin sutun falan nasil
Haftaya zaten normal muayene ücretini ödeyeceğim mecbur bakar ozaman herhalde. Bizim hastanede 10 gün içinde tekrar gittiğinde muayene ücreti ödemiyorsun belkide o yüzden uğraşmadı
Ayy canım benim kıyamam. Ben de oğlumu suni sancıyla ama yarım saatlik çektiğim bir sancıyla 20 dkda doğurdum. İnsn doğum anı çok basitti. Ama o dikişler yokmu. 45 dk surdu. Ben bağıra bağıra ayaklarım titreye titreye o dikişler atıldı. Ama oğluma baktım her seferinde. Çok şukur bin şukur geçti gitti. Rabbim o yolda kimseyi eyletmesin. Kolay doğumlar nasip etsin herkeseMerhaba kizlar, bugun 3. gunumuz, herkes iyidir insaallah, gigiremedim hic. Oglum iyi elhamdulillah, simdi uyuyor da yazayim dedim. Dogumum kolay oldu cok sukur. Hastaneye gittikten 1.5 saat sonra dogdu. Ama 1 saat dikis attilar, dogum yapmayan arkadaslari korkutmak istemiyorum ama bu Dogumumda nedense dikis.kismi dpgumdan zordu ve uyusturmalarina ragmen canim yandi, agladim. Simdi de cok agrim var, sanirim kesik oldugu icin boyle oldu, 4 tane disarda.dikisim var, icerde kac bilmiyorum. Insaallah hepimiz cabucak iyilesiriz de, bebeklerimizle neseli gunlere kavusuruz sormak.istediginiz bir sey varsa beklerim.
Bu arada senin dogumla ilgili bir belirtin var mi.. benim 5 gundur vajinamda acayip agri oluyor.. bir de iki gundur kahverengi ya da pembe akintim var.. tabi bu akinti dojtorun aciklik var mi diye muayenesinden sonra basladi.
Kuru bırakıyorum aslında bezi aşağıdan bağlıyoruz zaten göbek bağı oyuntulu bez kullaniyoruz, bide alkolu var sprey onu sıkıyoruz, ama hala düşmedi, en son 12 günlükken doktora gitmiştik 18 güne kadar normal dedi yarın da düşmezse pazartesi mecbur doktora gitcez yineCanim bi dr a goturseydin baya olmus dusmesi gerekirdi diye biliyorum bende kuru birakmiyomusun gobegi pansuman falan yapiyomusun
Inşallah ise yarar canım ama elbet tutacak öğrenecek biraz zaman alıyor sen pes etme anne sütü çok önemli aldık ca alacak inşallahYapmadim hic bunlari agliyo sakinlestiriyoum ama ben agzina zorla sokmaya calisiyorum deliriyo. Dedigin gibi deneyeyim canim bi de
Canım benim de 12. Günde düştü ama o alkollü dediğin canını acıtiyordur banyo yaptiriyosundur benim doktorum 8. Gün düşmediguni görünce desene kadar banyo yaptırma demişti. Bilmiyorum artık. . Biraz ara mi versen banyosuna.Kuru bırakıyorum aslında bezi aşağıdan bağlıyoruz zaten göbek bağı oyuntulu bez kullaniyoruz, bide alkolu var sprey onu sıkıyoruz, ama hala düşmedi, en son 12 günlükken doktora gitmiştik 18 güne kadar normal dedi yarın da düşmezse pazartesi mecbur doktora gitcez yine
Mrb cnm bn toplamda 12 kilo aldim 10mayista dogum yaptim 7 kilom gitmis cok cabuk gtmis bnd3 sasirdim.normal dofum yapmistim bn bizimde az bisey sariligimiz var emzirirken ilk verdigimde memeyi cnm cok aciyo onun disinda bide hemoroitim agriyo onun disinda annelik guzelmis cokkkkNormal dogum yapan annisler normal dogumla birlikte kac kilo gitti sizden sezaryen olanlar sizlerde kac kilo gitti arada fark oluyo mu
Canim benimde vajina agrisi basladi gecen gun. Baslamasindan bi gun sonra oontrolum vardi. Nst de sanci cikti. Sanirim senin bebis yoklama cekiyor
Kızlar bebeğim benim fark ettiğim son yarım saattir durmadan hareket ediyor ağrım sancim yok ama hareket ettikcede alt tarafa baskı yapiyor bu kadar hareketli olması normal mi?
Tedirgin oldum sizlere sormadan da Dr U aramak istemedim tşk ederim biraz rahatladım. Bu bebekler strese girince nasıl oluyorlar acaba?Belki de kanala girmeye calisiyor.. bence hareketli olmassindan korkma..
Bir saatten fazladir benimde.ayni cok hareketli ama benim alt taraf yerinden cikacak gibi canimida cok yakiyorKızlar bebeğim benim fark ettiğim son yarım saattir durmadan hareket ediyor ağrım sancim yok ama hareket ettikcede alt tarafa baskı yapiyor bu kadar hareketli olması normal mi?
Tedirgin oldum sizlere sormadan da Dr U aramak istemedim tşk ederim biraz rahatladım. Bu bebekler strese girince nasıl oluyorlar acaba?
canım çok geçmiş olsun bu ab-o uyumsuzluğu nedir@safakmeley iyi olmaya çalışıyorum bebeğim sarılıktı 10 gündür baygın gibi uyuyordu her 2 saatte kaldırıp kaldırıp emzirdim tabi bu kaldırmalar yeri geldi 1 saati buldu ANCA uyandı ama dün değerleri düşmeye başladı Ab - 0 uyumsuzluğu varmış o Yüzden geç geçti sarılık sen nasılsın bebişin nasıl
Anamm nedir bu yavv hergün canımı yaka yaka top koşturuyor içimde ama bir türlü yerleşemedi galiba kanala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?