2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Yapmadim hic bunlari agliyo sakinlestiriyoum ama ben agzina zorla sokmaya calisiyorum deliriyo. Dedigin gibi deneyeyim canim bi de

Nadil yani hamile kaldigin kilodan bilr daha mi azsin suanda normalmiymis canim bu dr a bi sorsaydin sutun falan nasil
Evet canım. Hamilelikten önceki kıyafetlerim bol oluyor. Ne kadar tatlı yesem de gidiyo kilolar. Dr normal dedi. Ama ben istemiyorum çok halsiz kaldım. Gece uykusuzluğu, gunduz çocuk bakımı gelen giden temizlik yemek koşturmacayım ben. Loğusalığımı ilk gunumden itibaren yaşayamadım. Çok şukur sutum iyi

Haftaya zaten normal muayene ücretini ödeyeceğim mecbur bakar ozaman herhalde. Bizim hastanede 10 gün içinde tekrar gittiğinde muayene ücreti ödemiyorsun belkide o yüzden uğraşmadı

Bende 15 gun icinde ikinci gidisimde ucret odemiyorum doktora. Kontrol randevusu sayiyorlar. Hareketletlerini takip et bebegin canim. Doktorlar daha iyi bilirler bizden. Takilma bence.

Ayy canım benim kıyamam. Ben de oğlumu suni sancıyla ama yarım saatlik çektiğim bir sancıyla 20 dkda doğurdum. İnsn doğum anı çok basitti. Ama o dikişler yokmu. 45 dk surdu. Ben bağıra bağıra ayaklarım titreye titreye o dikişler atıldı. Ama oğluma baktım her seferinde. Çok şukur bin şukur geçti gitti. Rabbim o yolda kimseyi eyletmesin. Kolay doğumlar nasip etsin herkese

Bu arada senin dogumla ilgili bir belirtin var mi.. benim 5 gundur vajinamda acayip agri oluyor.. bir de iki gundur kahverengi ya da pembe akintim var.. tabi bu akinti dojtorun aciklik var mi diye muayenesinden sonra basladi.

Canim benimde vajina agrisi basladi gecen gun. Baslamasindan bi gun sonra oontrolum vardi. Nst de sanci cikti. Sanirim senin bebis yoklama cekiyor

Canim bi dr a goturseydin baya olmus dusmesi gerekirdi diye biliyorum bende kuru birakmiyomusun gobegi pansuman falan yapiyomusun
Kuru bırakıyorum aslında bezi aşağıdan bağlıyoruz zaten göbek bağı oyuntulu bez kullaniyoruz, bide alkolu var sprey onu sıkıyoruz, ama hala düşmedi, en son 12 günlükken doktora gitmiştik 18 güne kadar normal dedi yarın da düşmezse pazartesi mecbur doktora gitcez yine

Yapmadim hic bunlari agliyo sakinlestiriyoum ama ben agzina zorla sokmaya calisiyorum deliriyo. Dedigin gibi deneyeyim canim bi de
Inşallah ise yarar canım ama elbet tutacak öğrenecek biraz zaman alıyor sen pes etme anne sütü çok önemli aldık ca alacak inşallah

Canım benim de 12. Günde düştü ama o alkollü dediğin canını acıtiyordur banyo yaptiriyosundur benim doktorum 8. Gün düşmediguni görünce desene kadar banyo yaptırma demişti. Bilmiyorum artık. . Biraz ara mi versen banyosuna.

Normal dogum yapan annisler normal dogumla birlikte kac kilo gitti sizden sezaryen olanlar sizlerde kac kilo gitti arada fark oluyo mu
Mrb cnm bn toplamda 12 kilo aldim 10mayista dogum yaptim 7 kilom gitmis cok cabuk gtmis bnd3 sasirdim.normal dofum yapmistim bn bizimde az bisey sariligimiz var emzirirken ilk verdigimde memeyi cnm cok aciyo onun disinda bide hemoroitim agriyo onun disinda annelik guzelmis cokkkk

Canim benimde vajina agrisi basladi gecen gun. Baslamasindan bi gun sonra oontrolum vardi. Nst de sanci cikti. Sanirim senin bebis yoklama cekiyor

Insallah ya.. hayirlisiyla dogsun artik.. bugun 40+2 de bitiyor.. rahim acikligi icin bol bol yuru dedi doktor ama ben o kadar hantallastim ki.. yuru yuru biktim artik..

Kızlar bebeğim benim fark ettiğim son yarım saattir durmadan hareket ediyor ağrım sancim yok ama hareket ettikcede alt tarafa baskı yapiyor bu kadar hareketli olması normal mi?

Kızlar bebeğim benim fark ettiğim son yarım saattir durmadan hareket ediyor ağrım sancim yok ama hareket ettikcede alt tarafa baskı yapiyor bu kadar hareketli olması normal mi?
Bir saatten fazladir benimde.ayni cok hareketli ama benim alt taraf yerinden cikacak gibi canimida cok yakiyor

Tedirgin oldum sizlere sormadan da Dr U aramak istemedim tşk ederim biraz rahatladım. Bu bebekler strese girince nasıl oluyorlar acaba?

Bilmiyorum.. hicbir doktorun cok hareketli oldugunda haber ver dedigini duymadim.. ama hareketlerinin azalmasini takip edin diyorlar mesela.. benimki de bazen cok hareketli oluyor.. karnimdan cikacak gibi

canım çok geçmiş olsun bu ab-o uyumsuzluğu nedir
bide sizin sarılığınız kaç gün sürdü
benm oğlumda öyle ağır uyku falan yok en fazla 2 buçuk saatte kendiliğinden uyanıp meme istiyor gün içinde de uyumadan kaldığı saatler oluyor ama bir türlü sarılığı geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…