canım bıberona alısan cocuk memeyı zor alır azcık dayanman lazım agladıgında sadece gogsunu vermen lazım emmedı dıye bıberon verırsen bı daha tutmaz senı o dırendıkce sen memeyı dayaman lazım agzınaKizlar acil yardima ihtiyacim var bebegim gogsumu emmiyor sagip biberonla veriyorum ve az doymuyor sonra mama veriyorum ama gogsumu almiyor napmaliyim yardim edin lutfen sonradan tutar mi bebegim 4 gunluk daha.ayrica cok nazar degiyor ben okuyamiyorum hicbisi ona ne yapmaliyim yardim
Silikon göğüs ucu denedin mi canim? Sut biraz fazla geliyo kullanirken dikkat etmek lazim amA belki de markasina gore uçları farklıdır. Benimki aventKizlar acil yardima ihtiyacim var bebegim gogsumu emmiyor sagip biberonla veriyorum ve az doymuyor sonra mama veriyorum ama gogsumu almiyor napmaliyim yardim edin lutfen sonradan tutar mi bebegim 4 gunluk daha.ayrica cok nazar degiyor ben okuyamiyorum hicbisi ona ne yapmaliyim yardim
Canim benim ya seninkide tuafmis ilk defa duyuyorum Allah yardimcin olsunEvet canım. Hamilelikten önceki kıyafetlerim bol oluyor. Ne kadar tatlı yesem de gidiyo kilolar. Dr normal dedi. Ama ben istemiyorum çok halsiz kaldım. Gece uykusuzluğu, gunduz çocuk bakımı gelen giden temizlik yemek koşturmacayım ben. Loğusalığımı ilk gunumden itibaren yaşayamadım. Çok şukur sutum iyi
İhmal etme hayatim bizide haberdar et olurmu opuyoruz siziKuru bırakıyorum aslında bezi aşağıdan bağlıyoruz zaten göbek bağı oyuntulu bez kullaniyoruz, bide alkolu var sprey onu sıkıyoruz, ama hala düşmedi, en son 12 günlükken doktora gitmiştik 18 güne kadar normal dedi yarın da düşmezse pazartesi mecbur doktora gitcez yine
Ben lansion gogus ucu kremi suruyorum simdiden canim cunku gogus uclarim asiri hassas uzerine yatinca bile aciyo kremi surerken aciyo rmzirirken yara olcak diye korkuyorumMrb cnm bn toplamda 12 kilo aldim 10mayista dogum yaptim 7 kilom gitmis cok cabuk gtmis bnd3 sasirdim.normal dofum yapmistim bn bizimde az bisey sariligimiz var emzirirken ilk verdigimde memeyi cnm cok aciyo onun disinda bide hemoroitim agriyo onun disinda annelik guzelmis cokkkk
Benim sezeryan oldu. Doguma giderken 72 suan 62 kiloyum. Bugun 11. Gunumuz. Kilom azaliyo git gideNormal dogum yapan annisler normal dogumla birlikte kac kilo gitti sizden sezaryen olanlar sizlerde kac kilo gitti arada fark oluyo mu
Tubişim sabret güzelimmm :*Kızlar takvimim gitmiş yaalütfen dualarnıza ihtiyaçim var hepimiz yavrularimiza sağ salim kavuşalim insaallah
ben 9 mayısta sezeryanla doğum yaptım. 10 kg gitmişNormal dogum yapan annisler normal dogumla birlikte kac kilo gitti sizden sezaryen olanlar sizlerde kac kilo gitti arada fark oluyo mu
sütüm de azaldı üzüntüden zatenKıyamam lagusalik bunalımı yapma canım bak sağ salim kavustun bebegine yazık günah sütünden olacaksın annesi o sensiz ne yapsın yaparsın sen at üstünden olumsuzlukları Serpil bi kendine gel Allah daha büyük dert vermesin sukret dua oku maşallah bebis ne annesi sen mutsuz olunca o da öyle olur
biz geçen cumartesi doğduk. cuma günü düştü göbeğimizkizlar merhabalar, foruma giremiyorum hiç doğum yapanları tebrik ediyorum allah anali babalı büyütsün, bekleyenlere de sağlıklı hayırlı vakitli kolay doğumlar olsun inşallah,
Doğum yapan arkadaşlar, tecrübeliler size bişey sormak istiyorum, bugün 17. günümüz gobegimiz düşmedi hala neden olabilir ve ne yapilabilir bileninz var mi, kafama takılıyor artık hiç duymamıştım bu kadar geç düşeni
yaaa belki oğlumunkide geçmiştir biz bir aylık olduk 2 haftadır ilaç da kullanıyoruz gözleri ve yüzü sapsarı doktorda 3 hafta sonra gelin dedi gelecek hafta gideceğizBenim kan grubum 0 rh(+) esimin Ab (+) bebek b(+) 0 grubu b grubuna kan vermiş gibi oluyormuş o nedenle sarılığı uzun sürebşliyormuş Biz 2.gun farketmiştik bugün 10 günlük ama rengin hemen değişmesini bekleme dediler sarılık geçse bile renk uzun süre kalıyormuş
Ben varımmm
Geçmiştir inşallah en ilk gözlerde başlayıp en son gözlerde bitiyormuşyaaa belki oğlumunkide geçmiştir biz bir aylık olduk 2 haftadır ilaç da kullanıyoruz gözleri ve yüzü sapsarı doktorda 3 hafta sonra gelin dedi gelecek hafta gideceğiz
kaç oldun canım ben bugün 40 bitti hala bişey yok, korkuyorum sezeryan olcam diye, çocuğun kilosundan da haberm yok en son gittiğimde sölemedi dr, bende sormayı unuttumbenden iki hafta sonra olan bi arkadaşım dün doğurdu, psikolojim bozulcak yakında valla, çok korkuyorum doğumdan ama artık gelmeli yani
Canım benim oğluş 3 saatte bir emiyo. Bazen 2 buçuk oluyo. Ben kendisinin uyanmasını bekliyorum hep. Çok şukur kilo alımı iyi dedi dr. Acıksa zaten uyanır die hiç uyandırmadım benKizlar bebegim geceleri uyanmiyo ben uyandirmasam. Sizin ne durumda,kac saatte uyandiriyosunuz? ac kslcak diye korkuyorum. Cogu zaman memede uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?