2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım bıberona alısan cocuk memeyı zor alır azcık dayanman lazım agladıgında sadece gogsunu vermen lazım emmedı dıye bıberon verırsen bı daha tutmaz senı o dırendıkce sen memeyı dayaman lazım agzına

Silikon göğüs ucu denedin mi canim? Sut biraz fazla geliyo kullanirken dikkat etmek lazim amA belki de markasina gore uçları farklıdır. Benimki avent

Canim benim ya seninkide tuafmis ilk defa duyuyorum Allah yardimcin olsun

İhmal etme hayatim bizide haberdar et olurmu opuyoruz sizi

Kizlar benim oglum da sarilik iki gun hastanede kaldik fototerapi aldi.. Cok uzuldum, doymadigini dusunerek mama verdim ama dun yeni bir doktora gittik cok rahatlatti beni.. Gunde dort defa cisini yapyorsa doyuyordur merak etme, mama falan da verme dedi.. Kakayi bazi brbek gunde bes kere bazisi bes gunde bir kere yapar kaka olcut degil dedi.. Ben rahatladim simdi sadece emziriyorum.. Benzer durumda olan varsa belki yardimci olur..

Ben lansion gogus ucu kremi suruyorum simdiden canim cunku gogus uclarim asiri hassas uzerine yatinca bile aciyo kremi surerken aciyo rmzirirken yara olcak diye korkuyorum

Kizlar bebegim geceleri uyanmiyo ben uyandirmasam. Sizin ne durumda,kac saatte uyandiriyosunuz? ac kslcak diye korkuyorum. Cogu zaman memede uyuyo

sütüm de azaldı üzüntüden zaten

biz geçen cumartesi doğduk. cuma günü düştü göbeğimiz

yaaa belki oğlumunkide geçmiştir biz bir aylık olduk 2 haftadır ilaç da kullanıyoruz gözleri ve yüzü sapsarı doktorda 3 hafta sonra gelin dedi gelecek hafta gideceğiz

kaç oldun canım ben bugün 40 bitti hala bişey yok, korkuyorum sezeryan olcam diye, çocuğun kilosundan da haberm yok en son gittiğimde sölemedi dr, bende sormayı unuttum benden iki hafta sonra olan bi arkadaşım dün doğurdu, psikolojim bozulcak yakında valla, çok korkuyorum doğumdan ama artık gelmeli yani

Canim stres olma sabret az kaldi. Dogum seklinide dusunme hic. Hakkinizda hangisi hayirlisiyla öyle doğacak bebegin. Zaten hu gunlerde dogmasa bile en gec haftaya bugun emzirmeye caliscaksin. Boyle dusun ve son hamile gunlerinin keyfini cikar canim

Kizlar bebegim geceleri uyanmiyo ben uyandirmasam. Sizin ne durumda,kac saatte uyandiriyosunuz? ac kslcak diye korkuyorum. Cogu zaman memede uyuyo
Canım benim oğluş 3 saatte bir emiyo. Bazen 2 buçuk oluyo. Ben kendisinin uyanmasını bekliyorum hep. Çok şukur kilo alımı iyi dedi dr. Acıksa zaten uyanır die hiç uyandırmadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…