2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar acil yardima ihtiyacim var bebegim gogsumu emmiyor sagip biberonla veriyorum ve az doymuyor sonra mama veriyorum ama gogsumu almiyor napmaliyim yardim edin lutfen sonradan tutar mi bebegim 4 gunluk daha.ayrica cok nazar degiyor ben okuyamiyorum hicbisi ona ne yapmaliyim yardim

Benim kan grubum 0 rh(+) esimin Ab (+) bebek b(+) 0 grubu b grubuna kan vermiş gibi oluyormuş o nedenle sarılığı uzun sürebşliyormuş Biz 2.gun farketmiştik bugün 10 günlük ama rengin hemen değişmesini bekleme dediler sarılık geçse bile renk uzun süre kalıyormuş

Işın seviyesinde değildi çok şükür yavaş yavaş da Düşüyor yerim ben o cadıyı ben de hala dev gibiyim soranlara ödem o ödem diyorum 84 kiloyum

Benim de sol memeyi almamıştı pes etmedim hastanede hemşireler Kafayı bastırınca mecbur emiyordu ben ucunu soktum Ağzına annem kafeyi bastırdı kan ter içinde kaldık ama başardık artık onu da Güzelce emiyor sen de dene Kafayı bastır tabi çok kuvvetli değil ama çıkarmasın

Aynen canım sagiyorum veriyorum gogsumu almıyor. Sinirleniyor kizariyo bozariyo. Mecbur biberonla veriyorum. Sarılık oldu geçen hafta çok beslenememekten oyüzden mama al iki saate bi ver. Sutunu ver. Yetmeyince mamayi ver. Ama mutlaka iki saat te bi Besle. Kakasini takip et. Yoksa sarilik oluo ona göre. Ve ayrıca bende nasıl meme ye alistircam bilmiyorum

beni dr da yapmadı çatı muayenesi normal doguma müsait miyim onu da bilmiyorum nstde sancı cıkacak ki öyle dedi, yumuşama olmalıymış sancı cıkınca öyle bakacakmış.. Kafam karışık valla
benimkide oyle yapcak sanirim cnm mantikli da aslinda bebegim iri olmadigi icin catim dar olsa da normal dogumu tavsiye edecek muhtemen o yuzden onceden rahatsiz etmek istemiyor olabilir

Ewin icinde de olsa yavas yavas yurumeye calis cnm yurumeyince iyice hantallasiyor insan.bende plates topunda 8 ciziyorum.
Bu arada senin dogumla ilgili bir belirtin var mi.. benim 5 gundur vajinamda acayip agri oluyor.. bir de iki gundur kahverengi ya da pembe akintim var.. tabi bu akinti dojtorun aciklik var mi diye muayenesinden sonra basladi.
hicbir belirtim yok cnm aksine bi ay oncedinden bile daha iyiyim.dedigin gibi muaynedendir muhtemelen cnm.o gun basladigina gore.bide iki gun surmez heralde benim bildigim nisan bi kere gelir.vajina agrisini bilemiyorm ama cnm o belirti olabilir.bebek zorluyordur asagiyi.

Bu arada sancim gelsin diye iki gunde yarim kilo hurma yedim.. yok arkadas.. sanci falan yok..
bende gunde uc tane yiyorum.en azindan bebege faydasi oluyordur.millrtide boswer cok rahatsiz oluyosan teli kapat.

cnm dogum yaptinmi sen gozun aydin..nasil gecti normal mi oldu sezeryan mi.

hizli olan dogumlarda kesi daha fazla oluyor galiba.bi doktor videosunda izlemistim dogumlar cok daha kisa da surebilir ama orta hizda olmasi makbul diyordu.

hemoroit onceden mi vardi dogumda mi olustu canim.

Mama verdiğin için mamanın tadını aldığı için ve biberonla daha hızlı çekiş olduğu için memeyi kabul etmiyor olabilir. Ben o hataya düştüm doktor sarilik olduğu için mama önerdi ben de bir gün boyunca 3 saatte bir mama verdim bir baktım emen kızım artık emmiyor hatta sanki ilk defa meme tutuyor gibi ememiyo bir türlü bir gece sabah 6 ya kadar o direndi ben direndim çok aciktigi için tutmak zorunda kaldı memeyi ve Allaha Şükür o günden sonra tuttu bir daha da mamaya elimi sürmedim. Ve sarılığı da 3 gün sonra gecti şükür.

Emip doymadigini dusunuyorsan sagip çay kasigiyla icirmeyi dene canım bu şekilde memeyi de reddetmiyor aynı oranda alıyor neredeyse çünkü.

Benim tavsiyelerim bunlar canım ama tabiki doktoruna da sorsan iyi olur..

Canım yukarıda da yazdım mama dan dolayı emmiyor olabilir bana bir doktor mama ver dedi diğeri emzirme ye çalış uğraş anne sütü daha iyi geçirir sarılığı dedi.. memeyi kesecek şeylerden uzak durun bence kızlar sık sık deneyin tutan kadar sütun yerini hiçbişey tutmaz ve cok fazla sancı yaptığını da söylüyorlar. . Yine de doktorunuza sorun tabi..

Ben hep anne sütü veriyorum onburgunluk oldu . Nenolur neolmaz diye mama aldım eve ama iki kere vermisimdir. Ama Sarılık olup koca serumu yedi üç gün hastanede yattik kuvözde kaldı. Suan hala sagiyorum ama azalır sa aç kalmadan çözmek için mama bikenarda bulunsun. Keşke emse dudagini değirse bile sutler oluk oluk akio ama o kavga edio resmen memeyle

Buyuk ihtimalle doktor muayeneyle nisanimi getirdi.. zaten cok zorlamisti.. ama dun aksam bitti gelmesi. Dun aksam 25 dakikayla baslayip 10 dakikaya dusen hafif sancili kasilmalarim oldu fakat sonra gecti.. ne zamab gelecek bu sipalar.

Canim benim ilk oglum da benzer seyi yapmisti.. ilk 2 gun sutum gelmedi.. 2. Gunun aksamina sutum geldi fakat bu seferde bizimki tutmuyordu.. hic mama vermemistim fakat annem biberonla cok hafif sekerli su vermisti.. sonra ben tutana kadar direndim.. acliktan agliyordu a a mememi kabul etmiyordu.. biberon olsa hemen aliyordu.. tabi saatlerce hicbir sey vermedim.. aksam 5de basladim ugrasmaya, sabah 5de tuttu.. seninki de kucukmus.. simdi tuttu tuttu.. sonra buyudukce daha zor..

sevimli anne ayni sorun bende de var canim. Kafayi yememe az kaldi. Amaa benim goguslerim tiikanmisti sut gelmiyordu. Bugun masaj sicak havlu vs ile acildi biraz cok sukur. Sagmasi daha kolay oldu hem yumusadi. Azmettim bu kiz bu memeyi tutacak. Pes etme canim. Takipteyim seni. Tutacaklar insaAllah

Canm felak nas ve ayetel kursu yu dua niyetine okuyabilirsin.

Bizden herkese günaydınlar olsun. Gece 3. Kalkışımız emmek için. Gören dicek bu kadın bu oğlanı hiç beslememiş aç bırakmış sanki. Annelik çok farklı ve çok özel bir duygu. Babamız kalltığımızı hiç duymaz, gece yattımı o yatış. Ama ben beş dk bakmasam evladıma aklım çıkıyo. Emzirirken neler neler duşunuyo insan

Kizlar biz 19 gunluk olduk bugun.. Benm bebis iki gundur Oksurmeye basladii sanki kusmuk geliyoda oksuruyo gbi ama usutmuste olabilir ooofff ...usuttuyse ne yapilabilir daha kucucuk.. ( bizm ev sobali acaba terledide soguk mu aldi... Bide dun ddisari cikmistik cok az bi yuruduk bebek arabasinda ana kucaginin icindeydi tenteside tamamen kapaliydi heryeri iyice sariliydi. Soguk almis olabilir mi acaba ?? Napmam lazim icim skildi yaa sabah sabah.. ( aksama dogru oksurmeye basladi bugun 3 4 kere oksurdu.. Cok mu az mi onu da bilemedim varmi bu durmda olan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…