2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

1 haftalik daha. Gunduz 3 yada 4 saat uyuyor tek seferde. Gece 4 saat canim.

Bebeğim 2 haftalık olcak 40 cc verdim hep ben 37 haftalık doğdu mama da smilac annem dedi 60 ver artık ay kutuya bir baktım ki 2 hafta sonrası 120 ama bizim çpcuk ağlamıyo daha demin memeden sonra ağladı aç olduğu için verdik hemen

benm oğlum da öyle canım. kucaktan indi mi uyanıyor

Kızlar bebeğimin burnu tikali ya dünden beri..fizyolojik damla ve burun Aspiratör unu denedik fayda yok..karnı da tok ama uyuyamio yavrum nefes de zor alıo sanki..içim parçalanio ne yapsam bilemedim sağlık ocağındaki doktor yapacak bişi yok dedi kaç saat oldu hala uyumadi yavrum

:) şartlar iyiyse bekle kuzum kendiliğinden gelmesi çok çok daha iyi zaten şimdiden özlüyoruz deli gibi seviyoruz bu kızçeler doğunca napcaz bilmem sevgiden
Ay evet yaa o ani dusunmesi bile agrilarini kesiyor :) ikimiz içinde beklicez canim yapacak bisey yok

Bende acayop derecede akinti Var sabah suyum geliyor Sandım dra gittim suyum cok iyiymiş az öncede Aynı sekilde geldi bu dogumun yakin olduğunu felanmi gosteriyoki anlamadim gitti

Bende acayop derecede akinti Var sabah suyum geliyor Sandım dra gittim suyum cok iyiymiş az öncede Aynı sekilde geldi bu dogumun yakin olduğunu felanmi gosteriyoki anlamadim gitti
Muayane oldunmu canim vajinal.bu yakin zamanda ben daha once iki kez olmustum ikisindede sumuksu akinti geldi uc gun falan surdu nisan sandim ama uzun surdu baya

Ben mama da veriyorum gunde 3 kez. Sen veriyomusun

Muayane oldunmu canim vajinal.bu yakin zamanda ben daha once iki kez olmustum ikisindede sumuksu akinti geldi uc gun falan surdu nisan sandim ama uzun surdu baya
Iki gun once iki kere oldum bende ona bagliyorm ama bugun bel agrim kasik agrimda var dr hersey normal demese yine heyecan yapicam ama dr herseyim guzrl sıkıntı yok dedi galiba muayeneyle.ilgili bi durum

evet canım dogumun yakın oldugunu gosterır benım arkadasımın basına geldı hatta suyu sızıntı yaptı dedık acıle gıttık suyun ıyı ıdrarını kacırmıssındır deyıp yolladılar ertesı gun dogum yaptı

Benim oglan 38 haftalik dogdu.26 gunluk. 2 gundur gunde 3 kez mama veriyorum. Similac kullaniyorum ben de. Onceden sutum yetiyodu. Saolsun kv kp hergun gunde kac kere bu cocuk cok cansiz.zayif kilo almadi hic, mama ver diyip durdular. Bi de kv gelenlerin yaninda bunun sutu yaramiyo cocuk cansiz mamaya basladik dio.cok sinirim bozuldu. Dun hungur hungur agladim. Zaten yetemiyorumdie uzuluyorum. Bide sacma sapan yorumlari var kadinin. Iyica gicik bagladim

Canim bende ayni senin dedigin gibj emziriyorum masaAllah subhanAllah tosunum 1 ayda 2 kilo 80 gr almis boyumuzda 60 cm olmus :)

Ay inşallah canim yaa hafif be ve kasik agrim var. Iki gün önce alttan muayene oldim bebek yukarda acilman yok dediler inşallah bu iki günde inmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…