Sende baya cekmişsin canim ya..İlk bebeğim :) Sabah 8 de hastaneye yatışım yapıldı 17:30'a kadar çektim sancıyı sonra genel anestezi ile sezeryan :) Bari sancı çekmeseydimDaha fazla su iç 3 lt kadar, valla siyah kayısı daha etkili ben test ettim onayladım :) ben de 23 kilo almıştım 12 gitti 11 kaldı :) Daha da gidecek, ekmeği kes biraz da hareket edince gidiyor merak etme :)
Canim bende medala kulaniyorumSelam bende medela calma kullaniyorum.pompamda medela biberon agizkari uyumlu oldugundan emmemedigi sutu sagip iciriyorum. Emmesindede bi azalma olmuyor.
Aynen ya, madem sezeryan olacaktık niye çektik onca sancı :):) Neyse yavrularımıza kavuştuk ya önemli olan o :) 3 haftada verdim 12 kilo, siyah kayısı faydalı :):) Bol bol su tüketiyorum, sebze yemekleri, ekmek çok çok az yiyorum, süt için dereotu, bulgur pilavı kesinlikle artırıyor, bir de sıcak duşta göğsüne masaj yap o çok iyi geliyor :):)Sende baya cekmişsin canim ya..
Bunu bende hep dedim, madem sezaryan olacaktim niye cektim okadar sanciyi diye
Hata 1 hafta önce özel muhane edilmek istedim sezaryan olma riskim ne kadar büyük diye ama yapmak istemediler
Maşallah ya çabuk vermişsin
Bunu kac hafta icinde verdin?
Ben 10 kg vermişim 2 haftadada
Ama işte baya aldigim icin daha ycermek icinde yolum uzun bu kara kayısıyı bügün
Aldiracagim!
Onun dişinda beslenmen nasil?
Örnek vere bilirmisin? Ve süt olsun diye özel tükettiğin bir şey varmi?
Kızın doymuyor değil, memene alışmış ve kokuna seni emzik gibi kullanıyor, bence toplamda 2 göğüs için 30 dakikadan fazla emzirme hem sütün kendini yenileyemez hem de bebeğin gazı çok olur, 2 saatte bir emzir 15 dk bi göğüs 15 dk diğeri :)Kızlar acil yardım kızım doymuyor galiba sürekli emmek istiyor bes saat meme de kaldı ne yapsam ya
Öyle mi dersin canım uyumada da zorlanıyor mahVoldum iki gündürAynen ya, madem sezeryan olacaktık niye çektik onca sancı :):) Neyse yavrularımıza kavuştuk ya önemli olan o :) 3 haftada verdim 12 kilo, siyah kayısı faydalı :):) Bol bol su tüketiyorum, sebze yemekleri, ekmek çok çok az yiyorum, süt için dereotu, bulgur pilavı kesinlikle artırıyor, bir de sıcak duşta göğsüne masaj yap o çok iyi geliyor :):)
Kendini sıcak tut ve dolaptan birşeyleri oda sıcaklığına gelmeden tüketme gaz yapıyor bence :)
Sen neler tüketiyorsun???
Kızın doymuyor değil, memene alışmış ve kokuna seni emzik gibi kullanıyor, bence toplamda 2 göğüs için 30 dakikadan fazla emzirme hem sütün kendini yenileyemez hem de bebeğin gazı çok olur, 2 saatte bir emzir 15 dk bi göğüs 15 dk diğeri :)
Kayinvaliden ne dusuncesizmis. Takma kafana canim stresten de sutun azalir. Sütlü tatli ye, still tee denedin mi? Sutunun ne kadar geldigini anlamanin bir yolu pompayla sagmak. Bebege aciktiginda sagip verebilirsin yettiginden emin olana kadar. Ben geceleri veriyorum 30-60 ml arasiGunaydin. Dogum yapan anneler bir kulak verin bana. 2 fundur sutum gelmiyo. Oglum memeyi cekerken hep agliyo. 2 gundur mama veriyorum. Sinirlerim cok bozuk. Ogluma sut veremiyorum ki daha 26. gunumuz bugun. Oglum zaten zayif dogdu 3 kilo dogdu. Bakinca kilo almamis hissediyorum. Zaten saatlerce memede kaliyodu hep. Demekki cocugum hep acmis. Bir yandan kv senin sutun yaramiyo diyip duruyo gelen gidenin yaninda bile. Dun hungur hungur agladim. Ogluma yetemiyorum die. Ne yapcam ben
Canım kaç günlük oldunuz. 4 saat uykuda birakiyorsun ya ona takıldımBende hastanedeyken seninkinden verdiler onunla sagdim.
Kendime aldigim mini seyehat seti.
daha duzen oturtamadim sagmada.ama 2 saatte bir degil 4 saat icinde emmezse yada emerken uyursa kalani sagiyorum. Oda sicakliginda 1 gun saklayabildimiz ivinde biberonda biriktiriyorum. Hickirik tuutugunda.alt degistirirkenki aglama krizlerinde veriyorum.eve ilk geldigimizde memeden ememedigi icin sagip 30 cc kaplarda sakliyordum. Hastaneden bol bol almistim.aciktihinda once memeyi zorluyodum sonra sagdiklarimi veriyordum.
bi gun 4 keremi ne sagdim. Tamamen bosaldi sanirim tansiyonum dustu. Annem dut kanallarini hu kadar zorlama dedi.Elimle kontrol ediyorum sertse gogsum bebekte uyuyorsa sagiyorum.
Ama dondurucuda biriktirecek kadar cikmiuor zaten
Ahh canım benimki de öyle saat başı emziriyorum gündüzleri uyumuyor yapışık ikiz gibiyiz şu an da kucağımda uyumuş yatağa koyunca kıyameti kopsriyor. Sütüm de azaldı sanki. Ne yapmalıyım bilmiyorumAynen ya, madem sezeryan olacaktık niye çektik onca sancı :):) Neyse yavrularımıza kavuştuk ya önemli olan o :) 3 haftada verdim 12 kilo, siyah kayısı faydalı :):) Bol bol su tüketiyorum, sebze yemekleri, ekmek çok çok az yiyorum, süt için dereotu, bulgur pilavı kesinlikle artırıyor, bir de sıcak duşta göğsüne masaj yap o çok iyi geliyor :):)
Kendini sıcak tut ve dolaptan birşeyleri oda sıcaklığına gelmeden tüketme gaz yapı
yor bence :)
Kızın doymuyor değil, memene alışmış ve kokuna seni emzik gibi kullanıyor, bence toplamda 2 göğüs için 30 dakikadan fazla emzirme hem sütün kendini yenileyemez hem de bebeğin gazı çok olur, 2 saatte bir emzir 15 dk bi göğüs 15 dk diğeri :)
Ne güzel dikkat ediyorsun kendine ve böylece bebeyinede:)Aynen ya, madem sezeryan olacaktık niye çektik onca sancı :):) Neyse yavrularımıza kavuştuk ya önemli olan o :) 3 haftada verdim 12 kilo, siyah kayısı faydalı :):) Bol bol su tüketiyorum, sebze yemekleri, ekmek çok çok az yiyorum, süt için dereotu, bulgur pilavı kesinlikle artırıyor, bir de sıcak duşta göğsüne masaj yap o çok iyi geliyor :):)
Kendini sıcak tut ve dolaptan birşeyleri oda sıcaklığına gelmeden tüketme gaz yapıyor bence :)
Emme konusunda bi sorunumuz yok,onbeser dakka toplam otuz dakka emiyor iki memeden,karni doyuyor cunku fazlasini cikariyo,göguslerim dolu dolu.ponoayla da kontrol ediyorum sutum var,ama bizimki memede uyumak istiyo,memesiz dalmiyo bir turlu.fazla emince gaz yapiyor,sutler burnundan gelene kadar emiyo.2,3 dakka veriyorum ben de emzigi.dalip uyuyo kendi firlatiyoemzik vermek için çok erken değil mi süt emme düzeniniz oturdu mu 1 aydan sonra verin diyorlar
ay esra benm evlillik yıldönümümde almışsın ilk öğrendiğim de seni eylülde ,18 de doğurursun demiştim öle de olmuş 4 gün var aramızda maşallahBugün Sezeryanla on ikide kavuştum kızıma dikiş ağrısı var ve süt yok onun dışında problem yok şükür
Humanayiiciyorum cAnim gunde 3 bardak. Sagdigimda tek gogsum en fazla 30 cc cijiyo. Yetmiyo tabi oglana. Mama 220 cc yiyo. Diymayinca susturamiyorum kendini yirtiyo. Dun 5 saat memede kaldi. Psikolojim bozulduKayinvaliden ne dusuncesizmis. Takma kafana canim stresten de sutun azalir. Sütlü tatli ye, still tee denedin mi? Sutunun ne kadar geldigini anlamanin bir yolu pompayla sagmak. Bebege aciktiginda sagip verebilirsin yettiginden emin olana kadar. Ben geceleri veriyorum 30-60 ml arasi
Mama ben tek öğün 40 cc veriyorm fazla değilmi 220 canmHumanayiiciyorum cAnim gunde 3 bardak. Sagdigimda tek gogsum en fazla 30 cc cijiyo. Yetmiyo tabi oglana. Mama 220 cc yiyo. Diymayinca susturamiyorum kendini yirtiyo. Dun 5 saat memede kaldi. Psikolojim bozuldu
Ben annwmi evine göndermiştim sırf düzgün besleneyim diye tekrar çağırdım valla 2 saat bir diyelim soldan veriyor sağı sağıyorum 20 30 ne varsa çıkıyor veriyorum gece de sağdığımı ve mama veriyorumNe güzel dikkat ediyorsun kendine ve böylece bebeyinede:)
Ben şuan kötü besleniyorum
Cünkü yemek yapacak halim yok
Sabah 2 dilim ekmek, arasina hizlica bir dilim kaşar, öğlen arasida ona benzer bir şey yiyorum yoğurtla..
Akşamda dişardan sipariş veriyoruz genelde:) oğlan beni genelde gece 12 den sabah 5'e kadar uyutmuyor..
Sürekli deli gibi emek istiyor,
Dün gece fazladan 60,30 cc götürdü
Birde beni emdi sürekli ama
Bügün artık annem geldi, yapar güzel ve saglikli bir şeyler:)
Masaji bende yapıyorum
Ama biliyormusun, tamamen banyo yaparsan sütün daha cok gelirmiş:)
Masaji neden yapmiski brm iki kere.muayrnr oldum kimse masaj felan yapmadi vallaKilosu hala ayni canim ve alttan muayne oldum 1cm acilma war ama muayne acayip zordu masaj yapmis iceriye biraz off cok kotuydu persembe sabahi gidiyorum hastaneye bebisin kafasida daha tam oturmamis kanala biraz yanasmis dedi gene dr off sonumuz seseryan olcak galiba suni sancidan sonra
Amin canım inşallah sende kısa süre sonra miniğini alırsın kucağına Rabbim Bir Avazda KurtarsınAy ne gzl canım ya kolay doğum olmuş gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı basimiza artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?