2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mama ben tek öğün 40 cc veriyorm fazla değilmi 220 canm
120 dicektim. Saat 12den beri bi bi mememi bi digerini emiyo. Cildircam. Mama vermek istemiyorum. Daha sabah 120 cc verdim. Ne yapcam bilmiyorum. Memede zaten az sut vardi o da kalmadi boyle. Esime dwdim emzik al. Yapmam dedigim seyleri yapiyorum yaaaa

Canim benim suyu azaldiysa hic tereddut etme derim ben ne zmaan gitsem ilk suyuna bakiyor biraz azalma olsa hemen alirim diyo. Insallah hakkinda hayirlisi olsun insallah suniyle normal olur sonunda sezeryana donmez

Ne kadar guzelbi dogum hikayen olmus canim.darisi bize inşallah

Canim benim suyu azaldiysa hic tereddut etme derim ben ne zmaan gitsem ilk suyuna bakiyor biraz azalma olsa hemen alirim diyo. Insallah hakkinda hayirlisi olsun insallah suniyle normal olur sonunda sezeryana donmez
Korkum o canım ya kadar sancıyı çekip bide sezeryana dönerse ne olacak diyorum ama dediğin gibi bebğide tehlikeye atmamak lazım öyle olacaksa da hayırlısı olsun artık

Korkum o canım ya kadar sancıyı çekip bide sezeryana dönerse ne olacak diyorum ama dediğin gibi bebğide tehlikeye atmamak lazım öyle olacaksa da hayırlısı olsun artık
Bebegin suyu en onemlisi canim dun benim brbia hareket etmedi hrmen suyuna baktilar. Bugun gittim ilk suyuna bakti. Muhtemelen sana cok az suni vererek baslatacaklar baktilarki bebekte sıkıntı oluyo hemen sezeryana alirlar. Belkide cok bekletmezler onemli olan sagliginiz stres yapma. Benimdr ayni olacak oncr suni ile baslicaz. Sem be isini dusun yavrum geliyor :)

Canim cok acidi benim ama ya senin acidimi canim rahimi uyardim dedi

Sana en azından neden suni sancıyla baslatacaginin açıklamasını yapmış benim dr ultrasondan baktı ve haftaya perşembe bebeği alıyoruz dedi ve doğuma gitti soramadim bile neden diye bende ne yapacağımı bilmiyorum

Ona kavusma istegi bu kadar kuvvetli olmasa hic biri katlanilmaz zaten ben daha once ameliyat oldum dis gebelikten tupumun biri alinmisti sezeryani ondan istemiyorum cok zor oluyo ameliyat sonrasi insallah suni sanciyla acilmam cabucak oluverir
ins seninde kendi sancilarin gelir hemen canim benim

Var demekki canim bi terslik :-( ama cok sinir bi durum.adam.gibi aciklasana bizim stresimiz bize yetio artio zaten yaa off

Canim cok acidi benim ama ya senin acidimi canim rahimi uyardim dedi
Bayan olan cok kibar bakti canim ama erkek olan kafasina kadar soktu heralde keseye elledi basi yukarda hala dedi o birazcik.acidi ama uyardim.felan demedi. Bu sabahta o kadar cok akıntıim.olduki heralde suyum geliyor dedim ama su felan degil beya renkte nisanda degil dr bebegin suyuda cok iyi nedir anlamadim.yani belki muayeneden dolayidir

Bende amelyat oldugum.icin biliyorum sonucunu. Insallah kendi gonul rizalariyla gelirlerde yormazlar bizide. Benimki 42 ye kadar bekletiyor buranin tek hamisi olarak kalicam :)

Kızlar acil yardım kızım doymuyor galiba sürekli emmek istiyor bes saat meme de kaldı ne yapsam ya
canm doymadığı için değil emme refleksi de olabilir emzik kullanabilirsin zaten acıkınca emziği de kabul etmiyor ben öyle kurtarabildim kendimi. bir de memede uyuma isteği anneye yakn olmak istemesindenmiş dediler bana ama geceleri çok zor oluyor.

Bugün çok soru soruyorum ama tecrübeli anneler bisi daha sorucam. Bu sancılar öğleden beri en kısa 4 dk en uzun 10 dk arayla geliyor. Standartmi olması gerekiyor dakikalar?

Var demekki canim bi terslik :-( ama cok sinir bi durum.adam.gibi aciklasana bizim stresimiz bize yetio artio zaten yaa off
Aynen yarın gitmeyi düşünüyorum sormak için kötü bişey olsa 1 hafta sonrada gel demezdi herhalde günü doldu diye almak istediğini düşünüyorum

Mrb aynı durumdayız. Ben o boş boş emince süt kanallarına yetmiyo msjı verir diye umuyorum onlar da daha çok süt üretir. Bi hafta daha denicem. Zaten aybaşına kilosu normal gidiyosa doyuyo demektir o zaman emzik alırız. Ama zor dayanmak biliyorum. Ağlıcam nerdeyse ama sütütm azalır diye dişimi sıkıyom. Böyle avunuyom işte.

Humanayiiciyorum cAnim gunde 3 bardak. Sagdigimda tek gogsum en fazla 30 cc cijiyo. Yetmiyo tabi oglana. Mama 220 cc yiyo. Diymayinca susturamiyorum kendini yirtiyo. Dun 5 saat memede kaldi. Psikolojim bozuldu
Kac saatte bir sagiyosun? 2 ya da 3 saatte 30-60 ml yeter. Benim bebegim 20 günlük. 220 tek sefer icin cok degil mi. Gaz yaptigi icin agliyo olabilir.mama gaz yapar. Ben lohusa serbeti de iciyorum hergün. Sekerli süt yapar.

Canim bende medala kulaniyorum
Sen bir Göğüsde kac dakika ve ne kadar cikarta biliyorsun? Kendin hizinida ayarlaya biliyorsun degilmi?

Ben once emzirip kalani sagiyorum.oda biberonda 3 e denk geliyor. Once 1 dk min seviyede calustiriyorum.sonra max a kadar cikiyorum. 15 er dk sagiyorum.

Bende amelyat oldugum.icin biliyorum sonucunu. Insallah kendi gonul rizalariyla gelirlerde yormazlar bizide. Benimki 42 ye kadar bekletiyor buranin tek hamisi olarak kalicam :)
:) şartlar iyiyse bekle kuzum kendiliğinden gelmesi çok çok daha iyi zaten şimdiden özlüyoruz deli gibi seviyoruz bu kızçeler doğunca napcaz bilmem sevgiden

Canim evet kısmet o güne denk geldi Allahtan fark etmişsin hak etmiş doktor bence

Aynen yarın gitmeyi düşünüyorum sormak için kötü bişey olsa 1 hafta sonrada gel demezdi herhalde günü doldu diye almak istediğini düşünüyorum
Yarın git canım ozaman düzgün bi açıklama yapsın belki terslik yoksa beklemek istiyorsun önemli olan senin fikrin... Böyle olurmu kafasına göre yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…