2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Iki gun once iki kere oldum bende ona bagliyorm ama bugun bel agrim kasik agrimda var dr hersey normal demese yine heyecan yapicam ama dr herseyim guzrl sıkıntı yok dedi galiba muayeneyle.ilgili bi durum

Ay sorma yaa en ufak bişeyden bile unutlanir olduk bi dogursaydik hayirkisiyla
Ins hakkimizda hayirlisi artik.belkide dogum belirtisidir kuzum ins.bende bi hafta once olup dogum baslamayinca ondan dedim
ama hic belli olmazmis biliomusin bianda suyun gelebilir yada bigunde acilma.olabilir ve dogum baslar benimki kanalda da noluyo hala nazlarda sipa

Arkadaşım sakın ağlama sütün hepten gider hemen dereotu yemeye başla günde 3 kere göreceksin iki güne sütün artacak ama sakın maydanoz yeme sütünü azaltır. Ben dereotunu denedim işe yarıyor

Ben mama da veriyorum gunde 3 kez. Sen veriyomusun
Hayır vermiyorum. Hastane çıkışında kilo kaybetmiştik. 10. Gün 100 gr, 15. Gün kontrole gidince 350 gr almıştık doktor gerek yok dedi. Haftaya da normal giderse mama vermek istemiyorum. Doktor mu yönlendirdi sizi.

Ebemiz soyledi. Haftaya var dr kontrolumuz. Biz de 15. Gun 300 gr almistik. Simdi durumu nasil bilmiyorum. Bugun emzik aldi esim. Emzigi de kabul etmesi yavrum. Saatlerce meme emcek yine. Bu durumda be sut olur ne bisey. Her mama verdigimde vicdan azabi duyuyorum. Allahim yardimcimiz olsun.

Kizlar gogus acima son noktayi koyan hametan yanik ve pisik kremi oldu denemek isterseniz beni cok rahatlatti yalniz emzirirken siliyorum bilginiz olsun :)

Insallah canim valla biktim.artik yine dusa girdim bi umut belki bi belirti olur

BİZİMDE 7 GÜNDE KONTROLÜMÜZ VARDI 250 GR KİLO KAYBI VAR DOKTOR ÇOK BULDU BENİM BİLDİĞİM İLK HAFTA KİLONUN % 10 KAYBEDİLİRMİŞ SİZLERDE NASIL OLDU ?

BİZİMDE 7 GÜNDE KONTROLÜMÜZ VARDI 250 GR KİLO KAYBI VAR DOKTOR ÇOK BULDU BENİM BİLDİĞİM İLK HAFTA KİLONUN % 10 KAYBEDİLİRMİŞ SİZLERDE NASIL OLDU ?
Biz 150 gr kaybetmisiz 4. gun gitmistik. 15. Gun gittigimizde dogum kilosundan 150 gr fazla cikmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…