bızde 38. haftada dogduk :)) 3400 dogdu 5 kılo olmus .Biz de 42 yiz bugün Rabbim nice 40 lar nasip etsin bebişimize inşallah.. tabi bizimki 37. Haftada geldiği için böyle. . 40 a göre biraz ufagiz ama 4-5 aylarda yakalarmisiz ayını dedi doktorumuz bakalim inşallah. .
benımde kanamam dewam edıyor kan seklınde degıl ama leke gıbı gelıyor hala. ped koyma canım ben artık bez koyuyorum bez ayarla kendıne bez koy daha rahat edersın ...ped dolmuyo sonra pişik yapıyo ve cok kotu kokuyo ben kan gelmesı azalmaya baslayınca bez koymaya basladım.. ben de hemeroıd oldumm cok rahatsızlık verıcı tuvaletımı yapamadım kasıntıdan ölücem sandm gecen gece oturamadm popomun ustune sımdı gectı arada acıyoTeşekkür ederim canım minoset aldım dün daha iyiyim
Biz de dün çıktık canım çok şükür.
Kızlar kanamaniz devam ediyor mu.
Bende hâlâ lekelenme şeklinde geliyor ne kadar sürecek bu. Ped takmaktan pisik oldum bir de hemoroid oldu doktora gitmem gerek ondan önce agdaya tabi. Nasıl olucak öyle
benımde dewam edıo lekelenme bıde kokuyo rahatsız edıcı ped koyma kagıt havlu da mantıklıymıs bende bez koyuodum bez ayarladım kendım ebır suru.Ben pedi bile az islaninca değiştiriyorum canım. Denicem kağıt havlu yu tsk ederim. Peki bu lekelenme ne kadar sürecek 40 tan sonra kurtulucam sanıyordum
Bizim kizda ayni,dokuzda basliyor onbir bucukta susuyor,biz bio gaia diye bir ilac kullaniyoruz,2 gundur rahat ettik.20 dakkaya geciyo gazi,onun disinda rezene cayi veriyorum. Ayaklarina ve karnina sicak su torbasi koyuyorum,yatmadan dus aliyor bir de gaz masaji yapiyoruz.rutine bindi artik,kabul etmek ustemiyorum ama kolitli heralde
bizede doktor ayni ilaci verdi bide sab simplex verdi rahatladik sukur.rezeneyi bi ayi doldurunca ver dedi vermiyorum artik.Biz biogaia kullanıyoruz hergün aynı saatte 5 damla verdi doktor ben gece 11 de veriyorum altını değiştirirken biraz ayaklarını havaya kaldırıyor um karnına doğru çekiyorum gazını çıkarmaya çalışıyorum sonra emzir ip uykuya geçince besige birakiyorum 3 e kadar falan uyuyoruz ama sonrası belli olmuyor bazen bir emisten sonra 6 ya kadar uyuyor bazen 1 saat aralıklarla kalkıyor ama genel anlamda ben memnunum. Gün içinde de uykumuz güzel. .ama sakin bir bebek sanki benimki çok şükür çok gazlı olanlara ise yarar mı bilmiyorum.
Bir de kızlar iki gündür bebeğime yün yelek ve patik giydiriyorum uyumadan gece gunduz ben onunda etkisine inaniyorum sıcak tutunca karnını ve ayaklarını gazı azalıyor bir deneyin derim..
Günlük süper ince ped var kotex.in varla yok arası. Tavsiye ederim. Günde 3-4 tane değiştiriyorm. Çok akınthım yok.Ben pedi bile az islaninca değiştiriyorum canım. Denicem kağıt havlu yu tsk ederim. Peki bu lekelenme ne kadar sürecek 40 tan sonra kurtulucam sanıyordum
Canım pişik için Sütünden biraz sağ sürvalla oğlumu çok kötü etti. kişisine göre değişir
Geçmiş olsun yorgunluk ve uykuduzluktan oluyor benim de grceleri üşümelerim var kollarım ve bileklerim çok ağrıyor bazen gücümü toparlayıp ayağa kalkamıycam diye korkuyorum bugünlerde geçecekte işte Allah hepimizin yardımcısı olsunKızlar gece çok kötü oldum. Atesim çıktı zangir zangir titredim sanki tüm kemiklerim sizliyor du. Baş ağrısı da cabasi. . Sabaha karşı da bebegin altını degistirirken başım döndü yere düştüm.
Benim de öyle canım. Sutum fazla. Fışkırıyor. 5 dakika durmuyor meme de. Ben sagmiyorum ama. Sik emziriyorum. Sen neden sagiyorsun. Sürekli emzirsen. Sağlamayı denedim goguslerim çok doluyor. Rahatsız oluyorum. 2 saatte bir sağmak gerekiyor. Sen ne kadar sıklıkta sagiyorsun.Günaydın kızlar:) nasılsınız? Bebişler nasıl? Benim sütüm çok hızlı akıyor. Bebeğim emmeye başlar başlamaz süt fışkırıyor resmen( bebeğim sinirleniyor bir emiyor bir bırakıyor memeyle savaş veriyor heryeri süt oluyor. En fazla 3-4 dk emiyor. Sağıp veriyorum sorun olmuyor ama bu seferde biberona alışırsa diye korkuyorum her emeceğinde de sağıp veremem ki... Şimdi evdeyim hadi sağıyorum dışarı çıksam ne yapcam? Bir önerisi olan var mı?? Bir de bazen ağzından balgam gibi süt geliyor. NOrmal mi acaba?
kıskandım seni valla. daha bol olun inşallah.Benim de öyle canım. Sutum fazla. Fışkırıyor. 5 dakika durmuyor meme de. Ben sagmiyorum ama. Sik emziriyorum. Sen neden sagiyorsun. Sürekli emzirsen. Sağlamayı denedim goguslerim çok doluyor. Rahatsız oluyorum. 2 saatte bir sağmak gerekiyor. Sen ne kadar sıklıkta sagiyorsun.
Canım benim tesekkur ederim. ben kalkan kullaniyordum. Bıraktım bugün bakalım. Göğüs pedi koydum. Dünden beri de kenakort surdum biraz iyi geldi. Ama sızlama devam ediyor. Emdikten sonra sizliyor. Sende de oluyor muCanım belki beni hatırlarsın benimde yaraydı göğüs uçlarım. İlk 20 gün çektim o acıyı. Bugün 29 günlük oğlum. Yaklaşık 8-9 gündür göğüsüme krem, pomat hiç birşey sürmüyorum her emzirme sonrası lansinoh sürüyordum onu bile bıraktım. Yaralarım düzeldi acım yok. Hametan pişik kremi var yara ve tahrişlerede iyi geliyor. Göğüslerim iyileşmeden son 2-3 gün onu kullanmıştım o iyi geldi diye düşünüyorum. Bir de evde yalnızken göğüs uçlarını açık bırak hava almasını sağla. Ben öyle yaptım. Yaralar daha çabuk iyileşiyor. Süt sızıntısı içinde sadece göğüs pedi kullanıyorum benim pek sızıntım olmuyor. Göğüs kalkanı kullanmadım hiç. İnşallah tez zamanda göğüs ucu yarası olsn tüm arkadaşların yaraları iyileşir. Ne kadar can yaktığını iyi biliyorum.
Madecassol ile garmestani karıştırıp surebilirsin canım. Birde kenakort var ya ağız içi merhemi. Onu surebilirsin. Ama silmen gerek.s.a arkadaslar benim.oglum aceleci cikti mayis annesi oldum.13 mayista oglumu kucagima aldim.24 gun oldu ilk dogdugunda gogus ucum hic yoktu simdide yara oldu ama resmen yarildi iltihap da var emzirirken agliyorum resmen.hangi kremi onerirsiniz
geçmiş olsun canım cocuk kakasını yaparken canı acıo olabılır o yuzden kasıyodur kendını her bezlemende popo delıgıne sıvı yag sur en azından kaka cıkısını rahatlatır zamanla duzelır bıde elınden geldıgınce aglayana kadar yuz ustu yatır bebegını sırtına masaj yap gaz sıkıntısı geçerYaa kizlarr kizim poposunu uyarmadan kakasini yapamiyor yardimci olun sizdede var mi bu sorun( aksama kadar acmasam poposunu yapamiyor kaka acinca poposuna dokunmadan yapamiyor kaka. Sabah inat ettm bugun kakani kendin yapacaksin dedm yikadim rahatlasn etsn diye öğleye dogru kakasini yapamadigi icin karni agrimaya basladi yine masaj yaptim dakikalarca ovaladim ayaklarnin altina. Heryerine yaptim bacaklarini ittirdim ama yok yapamiyor . poposuna dokunasiya pitir pitir yapmaya basladi kakasini. cok uzuluyorum aglamaktan yas geldi gozlerinden yavrm nasil zorlaniyor. Ya korkuyo mu anlamadm mesela pit diye azicik cikaiyo kaka sonra sikiyo poposunu daha da ikinsa bile poposubu sikiyo. Dr tavsiyesi ile biogaia diye bi damla kullanmaua basladik gece 11 bucuk da veriorm 3 gundur kullaniyoruz ama bi azalma olmadi geceleri 3 e kadar ağlıyordu normalde aglamasi azaldi ama gaziini yine cikaramiyor. Ya var mi bu durumu yasayan aramızdaaaa ???? Cevab yazin lutfenmm
kenacort sende işe yaradımı canımMadecassol ile garmestani karıştırıp surebilirsin canım. Birde kenakort var ya ağız içi merhemi. Onu surebilirsin. Ama silmen gerek.
canim yaptiklarin bi gun sonra etki edebilir.benimde epey azalmisti doktor metpamid diye bi bulanti hapi verdi yan etkisi sut hormonunu artiriyomus.benim isime yaradi iki gun ictim sutum artti.stres yapmistim baya.dünden beri ne yaptıysam sütüm gelmiyor
kalkani neden biraktin cnm.bende yaralar iicn kullaniyodum zor oluyor kullanmak.uzun surede takmak istemedim baski yapiyor sutume zarar vercek diye.Canım benim tesekkur ederim. ben kalkan kullaniyordum. Bıraktım bugün bakalım. Göğüs pedi koydum. Dünden beri de kenakort surdum biraz iyi geldi. Ama sızlama devam ediyor. Emdikten sonra sizliyor. Sende de oluyor mu
off yaa cok moralım bozuluyo aglamaısna dayanamıoruum bugun cok agladı dedgın gıbı baya bı uzun sure sıkılana kadar yuz ustu yatırdım karnına sıcak havlu da koyuyorumm kakası cıkacagı zaman kasıyo kendını daha da yapamıo .. gazını da cıkaramyo. ama dokundugum anda cıkarmaya baslıyo.. zeytın yagı surdum kac kere pişik oluyo dıye zaten kullanıyordum ama yok fayda etmıyor.geçmiş olsun canım cocuk kakasını yaparken canı acıo olabılır o yuzden kasıyodur kendını her bezlemende popo delıgıne sıvı yag sur en azından kaka cıkısını rahatlatır zamanla duzelır bıde elınden geldıgınce aglayana kadar yuz ustu yatır bebegını sırtına masaj yap gaz sıkıntısı geçer
onun caresıne bakman lazım canım bı sekılde çunku eger elleyerek yapmaya alısırsa o şekılde alışcak ve kendı basına yapamıycak ınsallah bıan once duzelır mınıgın rabbım yardımcın olsunoff yaa cok moralım bozuluyo aglamaısna dayanamıoruum bugun cok agladı dedgın gıbı baya bı uzun sure sıkılana kadar yuz ustu yatırdım karnına sıcak havlu da koyuyorumm kakası cıkacagı zaman kasıyo kendını daha da yapamıo .. gazını da cıkaramyo. ama dokundugum anda cıkarmaya baslıyo.. zeytın yagı surdum kac kere pişik oluyo dıye zaten kullanıyordum ama yok fayda etmıyor.rezene ıcırıyorum bende ıcıorum tık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?