2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Biz de 42 yiz bugün Rabbim nice 40 lar nasip etsin bebişimize inşallah.. tabi bizimki 37. Haftada geldiği için böyle. . 40 a göre biraz ufagiz ama 4-5 aylarda yakalarmisiz ayını dedi doktorumuz bakalim inşallah. .
bızde 38. haftada dogduk :)) 3400 dogdu 5 kılo olmus .

benımde kanamam dewam edıyor kan seklınde degıl ama leke gıbı gelıyor hala. ped koyma canım ben artık bez koyuyorum bez ayarla kendıne bez koy daha rahat edersın ...ped dolmuyo sonra pişik yapıyo ve cok kotu kokuyo ben kan gelmesı azalmaya baslayınca bez koymaya basladım.. ben de hemeroıd oldumm cok rahatsızlık verıcı tuvaletımı yapamadım kasıntıdan ölücem sandm gecen gece oturamadm popomun ustune sımdı gectı arada acıyo ıkınmaktan olurmus.senın normal dogummuydu ? dikişlerimde düşmedi daha

Ben pedi bile az islaninca değiştiriyorum canım. Denicem kağıt havlu yu tsk ederim. Peki bu lekelenme ne kadar sürecek 40 tan sonra kurtulucam sanıyordum
benımde dewam edıo lekelenme bıde kokuyo rahatsız edıcı ped koyma kagıt havlu da mantıklıymıs bende bez koyuodum bez ayarladım kendım ebır suru.

bizede doktor ayni ilaci verdi bide sab simplex verdi rahatladik sukur.rezeneyi bi ayi doldurunca ver dedi vermiyorum artik.

Ben pedi bile az islaninca değiştiriyorum canım. Denicem kağıt havlu yu tsk ederim. Peki bu lekelenme ne kadar sürecek 40 tan sonra kurtulucam sanıyordum
Günlük süper ince ped var kotex.in varla yok arası. Tavsiye ederim. Günde 3-4 tane değiştiriyorm. Çok akınthım yok.

Geçmiş olsun yorgunluk ve uykuduzluktan oluyor benim de grceleri üşümelerim var kollarım ve bileklerim çok ağrıyor bazen gücümü toparlayıp ayağa kalkamıycam diye korkuyorum bugünlerde geçecekte işte Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim de öyle canım. Sutum fazla. Fışkırıyor. 5 dakika durmuyor meme de. Ben sagmiyorum ama. Sik emziriyorum. Sen neden sagiyorsun. Sürekli emzirsen. Sağlamayı denedim goguslerim çok doluyor. Rahatsız oluyorum. 2 saatte bir sağmak gerekiyor. Sen ne kadar sıklıkta sagiyorsun.

kıskandım seni valla. daha bol olun inşallah.

Canım benim tesekkur ederim. ben kalkan kullaniyordum. Bıraktım bugün bakalım. Göğüs pedi koydum. Dünden beri de kenakort surdum biraz iyi geldi. Ama sızlama devam ediyor. Emdikten sonra sizliyor. Sende de oluyor mu

s.a arkadaslar benim.oglum aceleci cikti mayis annesi oldum.13 mayista oglumu kucagima aldim.24 gun oldu ilk dogdugunda gogus ucum hic yoktu simdide yara oldu ama resmen yarildi iltihap da var emzirirken agliyorum resmen.hangi kremi onerirsiniz
Madecassol ile garmestani karıştırıp surebilirsin canım. Birde kenakort var ya ağız içi merhemi. Onu surebilirsin. Ama silmen gerek.

Yaa kizlarr kizim poposunu uyarmadan kakasini yapamiyor yardimci olun sizdede var mi bu sorun ( aksama kadar acmasam poposunu yapamiyor kaka acinca poposuna dokunmadan yapamiyor kaka. Sabah inat ettm bugun kakani kendin yapacaksin dedm yikadim rahatlasn etsn diye öğleye dogru kakasini yapamadigi icin karni agrimaya basladi yine masaj yaptim dakikalarca ovaladim ayaklarnin altina. Heryerine yaptim bacaklarini ittirdim ama yok yapamiyor . poposuna dokunasiya pitir pitir yapmaya basladi kakasini. cok uzuluyorum aglamaktan yas geldi gozlerinden yavrm nasil zorlaniyor. Ya korkuyo mu anlamadm mesela pit diye azicik cikaiyo kaka sonra sikiyo poposunu daha da ikinsa bile poposubu sikiyo. Dr tavsiyesi ile biogaia diye bi damla kullanmaua basladik gece 11 bucuk da veriorm 3 gundur kullaniyoruz ama bi azalma olmadi geceleri 3 e kadar ağlıyordu normalde aglamasi azaldi ama gaziini yine cikaramiyor. Ya var mi bu durumu yasayan aramızdaaaa ???? Cevab yazin lutfenmm

geçmiş olsun canım cocuk kakasını yaparken canı acıo olabılır o yuzden kasıyodur kendını her bezlemende popo delıgıne sıvı yag sur en azından kaka cıkısını rahatlatır zamanla duzelır bıde elınden geldıgınce aglayana kadar yuz ustu yatır bebegını sırtına masaj yap gaz sıkıntısı geçer

dünden beri ne yaptıysam sütüm gelmiyor
canim yaptiklarin bi gun sonra etki edebilir.benimde epey azalmisti doktor metpamid diye bi bulanti hapi verdi yan etkisi sut hormonunu artiriyomus.benim isime yaradi iki gun ictim sutum artti.stres yapmistim baya.

Canım benim tesekkur ederim. ben kalkan kullaniyordum. Bıraktım bugün bakalım. Göğüs pedi koydum. Dünden beri de kenakort surdum biraz iyi geldi. Ama sızlama devam ediyor. Emdikten sonra sizliyor. Sende de oluyor mu
kalkani neden biraktin cnm.bende yaralar iicn kullaniyodum zor oluyor kullanmak.uzun surede takmak istemedim baski yapiyor sutume zarar vercek diye.

off yaa cok moralım bozuluyo aglamaısna dayanamıoruum bugun cok agladı dedgın gıbı baya bı uzun sure sıkılana kadar yuz ustu yatırdım karnına sıcak havlu da koyuyorumm kakası cıkacagı zaman kasıyo kendını daha da yapamıo .. gazını da cıkaramyo. ama dokundugum anda cıkarmaya baslıyo.. zeytın yagı surdum kac kere pişik oluyo dıye zaten kullanıyordum ama yok fayda etmıyor. rezene ıcırıyorum bende ıcıorum tık yok.

Kizlar su an bebeklerinizii nasil giydiriyorsunuz.ben konyada yasiyorum.alt ust uzun giydirip penye battaniyeye sariyorum yatirince uzerine bide orme battaniye ortuyorum.annem yelek giydirmemi istiyor o kadarina gerek varmi

Kızlar Merhaba ameliyat yerim çok kötü oldu iltihap oldu pıhtılaşma oldu sıktı lar 17.gün daha sargıda hala moralim cok bozuk bebegimle tam ilgilenmiyor um bu arada bebekleriniz için hangi pisik kremi kullanıyorsun uz

onun caresıne bakman lazım canım bı sekılde çunku eger elleyerek yapmaya alısırsa o şekılde alışcak ve kendı basına yapamıycak ınsallah bıan once duzelır mınıgın rabbım yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…