2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Bende artik bugun sabah ezanindan bu saate uyumadigi surekli arandigi icin emzik verdim ama emmeyi bilmiyor.bende uyuyamadigim icin sut olmadi.dogumdan bu gune ilk defa mama verdim.vicdan azabi cekiyorum

s.a arkadaslar benim.oglum aceleci cikti mayis annesi oldum.13 mayista oglumu kucagima aldim.24 gun oldu ilk dogdugunda gogus ucum hic yoktu simdide yara oldu ama resmen yarildi iltihap da var emzirirken agliyorum resmen.hangi kremi onerirsiniz

s.a arkadaslar benim.oglum aceleci cikti mayis annesi oldum.13 mayista oglumu kucagima aldim.24 gun oldu ilk dogdugunda gogus ucum hic yoktu simdide yara oldu ama resmen yarildi iltihap da var emzirirken agliyorum resmen.hangi kremi onerirsiniz
Hosgeldin canim, nasil bebisin iyi mi, erken dogmus yaramaz :) oglumla ayni gun dogmus. Ben bepanthen ya da hametan oneririm canim, ama emzirirken kaynamis sogumus suyla silmen gerekiyor. Dogal olsun dersen de zeytinyaginin icine sogan rendeleyip biraz bekletip onu da surebilirsin, yakabilir ama antibiyotik etkisi yapiyor. Silikon gogus ucu da kullanmistim ben kizimda. 2 ay kadar kullandim. Aslinda 40 gun sonunda bi seyim kalmamisti ama iyice iyilessin diye.dusunmustum. bunda cok sukur pek yara olmadi, az bir aci var, onu sa.bepanthenle elhamdulillah atlattim.doguma giderken biraz sogan surmustum, yanima zemzem alip, dogumhanede oglum emmeden gogsumu azcik yikayip verdim, onun etkisi mi, ikinci cocuk diye mi bilmem ama skinti cekmedim masaallah.

Bende artik bugun sabah ezanindan bu saate uyumadigi surekli arandigi icin emzik verdim ama emmeyi bilmiyor.bende uyuyamadigim icin sut olmadi.dogumdan bu gune ilk defa mama verdim.vicdan azabi cekiyorum
Valla bnim kız da agladıgı oldu meme boş diye. Ben yine de verdim. O ara teyzem de vardı. Ver dedi. 2-3 günden sonra vucut alıştı. Şimdi sürekli sütüm var. Gögsüm şişmese de süt doluyo. Hurma rezene still tea dereotu bulgur pilavı ne süt yapar dedilerse yiyom. Çay kola yok. Denemeni tavsiye ederim. Mama gaz yapıcak. Sindirimi zormuş. Kalkıp hazırlaması ayrı. Gene sana sıkıntı. En azından meme acısının hem çözümü var hem bebege zararı yok.

Canım bebek kaç günlük hiç korkma sütüm yok diye sürekli emzir bebek emdikçr artıyor boş bile olsa emzir sonuca inanamıycan vücut süt üretiyor bebek emdikçe hiç merak etme

çok geçmiş olsun.üşüttün mü acaba.dr gitseydin sen iyi olmazsan bebeğin de olmaz.dikkat et canım

görkemim, hayatımın anlamı, en büyük mutluluğum, prensim...
4 hafta önce bugün 11:45te gözlerimi seninle açtım. seni doğurmuştum. uyuyordum ama sen sabırsız davranmıştın ve hemşire ablalar emziriyorlardı kollarımda. benden önce beni gördün. o güzel gözlerinle bana bakıp annenin sütünü içiyordun. kokunu aldım ve uykuda çok ağlamışım.
şimdi ben bunları yazarken başın kalbimde ve sen uyuyorsun bu kez. yine beni hayata bağlayan o koku, parmağımı tutan o minik eller.
hoşgeldin bebeğim. nice 4 haftalara. seni çok seviyorum ışığım

görkemim, hayatımın anlamı, en büyük mutluluğum, prensim...
4 hafta önce bugün 11:45te gözlerimi seninle açtım. seni doğurmuştum. uyuyordum ama sen sabırsız davranmıştın ve hemşire ablalar emziriyorlardı kollarımda. benden önce beni gördün. o güzel gözlerinle bana bakıp annenin sütünü içiyordun. kokunu aldım ve uykuda çok ağlamışım.
şimdi ben bunları yazarken başın kalbimde ve sen uyuyorsun bu kez. yine beni hayata bağlayan o koku, parmağımı tutan o minik eller.
hoşgeldin bebeğim. nice 4 haftalara. seni çok seviyorum ışığım

Huu kizlarr kirki çıkan kimlerr biz bugun 40 gunluk olduukk...?????

Biz de 42 yiz bugün Rabbim nice 40 lar nasip etsin bebişimize inşallah.. tabi bizimki 37. Haftada geldiği için böyle. . 40 a göre biraz ufagiz ama 4-5 aylarda yakalarmisiz ayını dedi doktorumuz bakalim inşallah. .

Canım valla pudra pek onermediklerini biliyorum ben.. altını açtığında temizleyip kurulduktan sonra saf zeytinyağı sürüyorum her defasında biraz kızarıklık görünce de nivea pisik kremi sürüyorum henüz hiç pisik olmadı şükürler olsun.. 3-4 saatte bir degistiriyorum en gec bir de.

Canim bebegim ilk dogdugunda ememiyordu gogsumu ucu yoktu ben sagip agiz sutunu iciriyordum ve annemde gunde bir kere sekerli su iciriyordu sarilik olmasin diye Allaha sukur sarilik olmadi dene derim

Sağol canım şekerli suyu birinden daha duymuştum şimdi azaldı gibi sarılığı oğlumun ama aklımda bulunsun ne kadar içirmek gerekiyor

Inşallah bir an önce düşer sizinki de canım. Biraz azaldı gibi bizimki uyanmıyordu çocuk şimdi daha rahat kalkıyor

Kizlar giremiyorum hic bizimde 40 miz carsamba gunu cikti ama cok gazi var benim kizimin kivranip duruyor ins cok uzun surmez

çok geçmiş olsun.üşüttün mü acaba.dr gitseydin sen iyi olmazsan bebeğin de olmaz.dikkat et canım
Teşekkür ederim canım minoset aldım dün daha iyiyim
Huu kizlarr kirki çıkan kimlerr biz bugun 40 gunluk olduukk...?????
Biz de dün çıktık canım çok şükür.
Kızlar kanamaniz devam ediyor mu.
Bende hâlâ lekelenme şeklinde geliyor ne kadar sürecek bu. Ped takmaktan pisik oldum bir de hemoroid oldu doktora gitmem gerek ondan önce agdaya tabi. Nasıl olucak öyle

2umuzdayız ve lekelenmem devam ediyor. tavsiyem ped kullanma. çamaşırının içine 3 4 tane kağıt havlu koy. ben yle yapıyorum. sıcak havaya ve çok hareket etmeme rağmen pişiğim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…