2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bişi sorcam bebeğim 15 günlük. .siz geceler i de 2 saatte bir emziriyor musunuz yoksa uyanmasini mi bekliyosunuz. .Doktor 2 saate 1 emzir dedi..Annem de bölme uykusunu o acikinca uyanır zaten dedi..bilemedim
Bence de acıkıncs uyanmasını bekle uyurken büyüyolar bölmemek lazım tabi sarılık yoksa bir de erken doğan bebekler biraz faxla uyur onları uyandırıp emzirmek gerekiyor

Evet canım gündüz 2 saati hiç geçmiyor gece de 3 saatte bir emziriyorum

Yani normal o zaman canim. Geçen hafta 300 gr almıştı maşallah. Bu hafta az aldı gerçi hemşire haftalik tartma dedi. Acaba sütüm yaramıyor mu
Canım düZenli emziriyorsun ne güzel, hemşire de hafta hafta bakma demiş haklı çünkü belli olmuyor benimki bi kaç gün önce az emiyordu dün ve bugün maşallah güzel emdi...
Sütün yaramasa bir haftada 300gr almazdı

nasılsınız kızlar beyadır gorusemıyoruz kızanım hıc uslu durmuyo durdugu zamanda gece nobetı ıcın enerjı bırıktrıyorum :) hepınızı cok merak edıyorum ıyısınız demı :)
Kızlar benim de öyle. Çok az kalıyor memede. Bende telaş yapıyordum. Güçlendiler herhalde. Hızlı emiyorlar
inşaallah öyledır cnm bnm bebişte cok az kalıo memede
kesınlıkle haklısın cnm annelık mukemmel

Iyi geceler kizlarrrr. InsaAllah herkes iyidir. Biz gece 00 30 da uyuyoruz. 03 e dogru uyaniyoruz 05 30 gibi ancak uyuyoruz. Duzenli bir sekilde boyleyiz. Sag gogsumun yarasi daha iyi ama tam gecmedi. Emzirirken bisileri isiriyorum. Bebegim aglamasinda ben raziyim acimasina.

Hepinizi optum. Yagmur Eslem uyumusken bende uyuyayim ☺☺☺

Allaha emanetsinizz

Uyuttum ama yatağına koymaya korkuyorum Allah yatdımcımız oldunda çok zor ya bileklerim ağrıyo yorgunluktan herkese iyi geceler

Günaydın kızlar:) nasılsınız? Bebişler nasıl? Benim sütüm çok hızlı akıyor. Bebeğim emmeye başlar başlamaz süt fışkırıyor resmen ( bebeğim sinirleniyor bir emiyor bir bırakıyor memeyle savaş veriyor heryeri süt oluyor. En fazla 3-4 dk emiyor. Sağıp veriyorum sorun olmuyor ama bu seferde biberona alışırsa diye korkuyorum her emeceğinde de sağıp veremem ki... Şimdi evdeyim hadi sağıyorum dışarı çıksam ne yapcam? Bir önerisi olan var mı?? Bir de bazen ağzından balgam gibi süt geliyor. NOrmal mi acaba?

Canım belki beni hatırlarsın benimde yaraydı göğüs uçlarım. İlk 20 gün çektim o acıyı. Bugün 29 günlük oğlum. Yaklaşık 8-9 gündür göğüsüme krem, pomat hiç birşey sürmüyorum her emzirme sonrası lansinoh sürüyordum onu bile bıraktım. Yaralarım düzeldi acım yok. Hametan pişik kremi var yara ve tahrişlerede iyi geliyor. Göğüslerim iyileşmeden son 2-3 gün onu kullanmıştım o iyi geldi diye düşünüyorum. Bir de evde yalnızken göğüs uçlarını açık bırak hava almasını sağla. Ben öyle yaptım. Yaralar daha çabuk iyileşiyor. Süt sızıntısı içinde sadece göğüs pedi kullanıyorum benim pek sızıntım olmuyor. Göğüs kalkanı kullanmadım hiç. İnşallah tez zamanda göğüs ucu yarası olsn tüm arkadaşların yaraları iyileşir. Ne kadar can yaktığını iyi biliyorum.

taze anneler taze bebekler günaydın:) malum çok giremiyorum foruma ama arada vaktim oldukça yazamasam da okumaya çalışıyorum, çok doluyum aslında bi ara girip içimi dokecem size
Kızlar benim bebegimin dün akşamdan beri sesi kısılmış gibi digisik çıkiyor neden olabilir ki hasta mi acaba

Gunaydin anneler. Kizim memeden ayrilmiyor.surekli arsniyor. 17 gunluk olduk.emzik icin ne kadar beklemem gerekiyor. Gogus ucu yaram iyilesmiyor surekli memede oldugundan

Benimde ilk hizli akiyor.hatta ufak bogulma tejlikeleri atlatiyoruz emerken.
Balgam gibi sut bendede oluyor.kendi agiz suyuyla sut karisiki diye ben onemsemedim avikcasi

benim kinin de uyku düzeni geceleri böyle:)

benim de sütüm bolken öyle oluyordu.hatta bebek sürekli boğulma tehlikesi geçiriyordu.yakası ağzı gözü emmese bile sütle ıslanıyordu:)sana tavsiyem bebeğin uyurken uyanmasına yakın birazını sağıp stokla.memelerin gevşemiş olur.geri kalan bebeğe yeter zten.benim sütüm azaldı.dolaba koyduğum sütleri ısıtıp veriyorum çok iyi oldu.ama son 2 poşetim kaldı

Maşallah canım.
Peki bebişin kaç dk emiyor canım bakıyor musun ben 20 dk emziriyorum uyuyor çekiyorum memeyi acaba süre mi az. .

Kızlar gece çok kötü oldum. Atesim çıktı zangir zangir titredim sanki tüm kemiklerim sizliyor du. Baş ağrısı da cabasi. . Sabaha karşı da bebegin altını degistirirken başım döndü yere düştüm.

Maşallah canım.
Peki bebişin kaç dk emiyor canım bakıyor musun ben 20 dk emziriyorum uyuyor çekiyorum memeyi acaba süre mi az. .
En az 10 dk bazen gaz sıkıştırıyor ememiyor ama genelde 20-30 dk canım, emerken uyursa uyandırıyordum 30a tamamlamak için. Saat olarak da eğer az emdiyse 1,5 saat sonra da emziriyorum
Dikkat et kendine canım sen iyi olacaksın ki bebek de iyi olsun ev işi bi kenarda dursun o uyurken sen de uyu dinlen

Olmuyor ki canım ev biraz kirli görünse eşim söyleniyor hemen

Gunaydin anneler. Kizim memeden ayrilmiyor.surekli arsniyor. 17 gunluk olduk.emzik icin ne kadar beklemem gerekiyor. Gogus ucu yaram iyilesmiyor surekli memede oldugundan
Aynı biz:)) bende 25. Güne kadar sabrettim sonra dedim emzik vercem. Herşey hallocak sandım. Tam reddetmedi emziği ama tutamıyo ağzında. Damaklıyı kabul etmedi.biberon uçluyu aldı ama onu da biberon sanıyo uykuya dalacakjen verdim. Nası iştahlı emmeye başladı. Bişi akmayınca da hem uykusu acıldı hem agladı.artık ugraşmıyorum gögüslerim de cok acımaz oldu. Eski düzen devam.en azından denemiş oldum.

bu eşler lohusa zamanında ne kadar anlayışsız. bişey de dedin mi kendilerini haklı çıkarıyorlar
Eşim diyoki bak ben 3-4 saatlik uykuyla duruyom kendimi uykusuz hissetmiyom. Oysa gece12.de yattı 8de kalktı. Dedim 8saattir uyuyon ne 4-5i. Diyoki ışık açık arada kızım da ağlıyo 4-5 saat anca kaliteli uyumuş sayılırmış hey allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…