2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
o maşallah. daha çok ve sağıklı olsun sütün. damlanın adı ve fiyatı ne yarın ilk iş alıyım. bi de onu deniyim. mide çöpe döndü kilo 60 oldu

Isirgan otumu asil etkili olan.

Kızlar Merhaba. .bişi sorcam sizinde bebisleriniz bazen hızlı nefes alıp verio mu..normal mi bilemedim ya..geçen gün çok gazı olunca acı elma yağı sürmüştüm gobegine. .acaba kokusu Ciğerlerine mi dokundu..bi arkadas yazmıştı burda..korktum ben de..ara ara hızlı nefes alıp verio uyurken...tam uykuya dq dalamio

canım onu ben de aldım. heşire bırak ded. ciğerine etki eder kokus onlara göre ağırmış

gidecegim doktor ikili testimi ve ayrintili doppleri yaptirdigim cok iyi tecrubeli bir doktor, hem plasentamin durumunu ogrenmek hem bebegimin boy/kilo gelisimini ogrenmek hemde yuzunu gormek için gidicem
slm bizde 21 gunluk olduk. i.lk 3 gun hic sut

uz ge
slm bizde 21 gunluk olduk. ilk 3 gun bir damla bile sut gelmedi. boş meme emdi. doğal olarfak aynı durumda göğüs ucu parçalandı. 4. gün göğüsler sertleşti süt gelmeye başladı. ama ben çok performanslı emziremeyince sütüm geri kaçtı şu an mama ile birlikte emziriyorum iki gogusten 30 ml anca çıkıuyor sağarak denedim. ((( zaten çok huzursuz bir bebeğiz surekli ıkınıyor doğru dürüst uyumuyoruz hep bir emme isteği. sutu arttırmak için bir sürü şey denedim şu an kaynar içmeye başladım. ısırgan gerçekten sütü arttırıyormu. bende mama vermek istemiyorum. cok geriliyorum mama verirken ama aç yavrum. ne yapabilirim ki....

aşkım beni yanlış anladın. üzmek istemezdim seni. sadece her yolu denedim demek istedim.

Canım nette emzirme Kampı diye bir yazı okumuştum bir blogda süt artiminida memeye nasıl alısiri falan anlatıyordu sıkıntılı bir kacgun geçiyor ama sonra sonuç aliniyordu bir sürü yorum yazan vardı az araştırsan emzirme Kampı diye yazsan bulabilirsin. Ben anne sütüne her türlü çözümü araştır elinden geleni yapiyosun eminim de biraz daha zorla olmasa mamaya geçersin. Daha cok baslardayiz cunku.Eğer hiçbişey çözüm olmasa mamaya geç hemde gönül rahatligiyla ağlaya aglaya falanda vermeni gerektirecek bişey yok. Benim yegenimi annesi bile isteye 1 ayda kesti mamaya geçti 6. Aydan sonra da devam sutune. Şimdi turp gibi maşallah var yasitlariyla da aynı. Hiç gelişim sorunu yok. Allah yardimcin olsun tatlım.

Evet canim ya her kafadan bir ses cikiyo insan salak oluyo afedersin kimi dinlicek ne yapcak bize biraksalar anne icgudusu sonucta bizden iyi kim bilecek
Ay birak allah askinaa tmm iyi hos daa yardmci olmk istiolrr ama bni saha cok geriyolar yaniii

Cnm ben ısirgan otunu ictim.bi dene.ben herseyi denedim en sonunda damla ve cay ise yaradi.bol sivi tuket.cay olabilir corba su maden suyu da cok iciyom.hazir gidalardan uzak dur.

Benimkiler 23. Gun dusmeye basladi ilk dusecegi gun acaip sizlama vardi korkmustum hatta Ana dustukten sonra rahatladim agri siziyok cok sukur.. hepsi dusmedi ama daha

bğtanem bu 2.çocuğum olduğu için az çok bilgim var. tek çözüm tedavi ve ilaç sanırım

birazdan çıkıp hem damlayı hem ısırgan çayını alacam. yalnız poşet çay şeklinde olanı alsam olur değil mi. bebek huysuz olduğu için demlemeyle uğraşmam zor
cnm ben aktardan kurutulmuş aldım.. bardağa bi tutam atıyodum sıcak suyu kaynatıp üzerine döktüm
şimdi ise demlikte 2-3- dakika kaynatıp içiyom..yani poşet çay hiç denemedim ..hiçde bilmiyorum..
damlanın fiyatı 18 tl

Cnm ben ısirgan otunu ictim.bi dene.ben herseyi denedim en sonunda damla ve cay ise yaradi.bol sivi tuket.cay olabilir corba su maden suyu da cok iciyom.hazir gidalardan uzak dur.
2.5 litre su iciyorum gunde. Hemen bugun aldiracan isirgan otunu. Umarim yarari olur. Fiya fot emzirmeyi bende cok isgiyorum. I kadar yorgun ve uykusuzum ki... bebegjm cok huzurzuz durekli ıkınıyor. Beslendiktdn sonra gazini cikarirken kusuyor. Sonra hıckırık baslıyor. Su an uyuyor uyurken ne kadar rahat gorunuyor. Uyanıncaki huzursuzljgunu dusununce....

Acaba benimkide mo catlakti. Kaniyo
Canom benm bebegmde cok sikintili surekli agluyodu ozellikle gece 10 bucuktan sonra bi basliodu susmuyodu gazindan dolayi. Bi haftadir biogaia kullaniyoruz gercekten ise yaradi allhhn izniyle 40 tl fiyati smdi gazini daha cok cikariyo

Neyi ozledim biliyormusunuz. Bebegin karni doyunca huzurlu bir sekilde birakildigi yerde yzanir ya.biz hwp kucaktayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…