- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
o maşallah. daha çok ve sağıklı olsun sütün. damlanın adı ve fiyatı ne yarın ilk iş alıyım. bi de onu deniyim. mide çöpe döndü kilo 60 olducnm ben de aynı şeyleri yaşadım sütüm yok gibi oğlum memeden ayrılmıyodu.mememi bırakınca ağlıyodu..
mama aldık bir hafta boyunca arada mama verdim.mamayı içince hemen uyudu kaldı yavrum..çok ağladım sütüm yok diye..
eşimde hemen eczaneye koştu bi damla aldı suya katıyosum 15 damla olarak..sonrada netten ahmet marankinin ısırgan otu çayı için dediğine rasgeldim..aktardan ısırgan otu aldık sabahtan akşama 5-6 hatta 9bardak içiyodum..ve bir haftada sütüm kaynadı şimdi maşallah fışkırıyo..
bence bi dene artık mama vermiyorum....öyle güzel emiyo öyle güzel doyuyoki..ALLAH sana bol sütler versin..
ne lanet şey şu gaz ya. sabah ezanından beri mahfoldumAguline bende de ise yaramadi oyle olunca biogaia ve sab simplex verdi doktor onlar ise yaradi.
Isirgan otumu asil etkili olan.cnm ben de aynı şeyleri yaşadım sütüm yok gibi oğlum memeden ayrılmıyodu.mememi bırakınca ağlıyodu..
mama aldık bir hafta boyunca arada mama verdim.mamayı içince hemen uyudu kaldı yavrum..çok ağladım sütüm yok diye..
eşimde hemen eczaneye koştu bi damla aldı suya katıyosum 15 damla olarak..sonrada netten ahmet marankinin ısırgan otu çayı için dediğine rasgeldim..aktardan ısırgan otu aldık sabahtan akşama 5-6 hatta 9bardak içiyodum..ve bir haftada sütüm kaynadı şimdi maşallah fışkırıyo..
bence bi dene artık mama vermiyorum....öyle güzel emiyo öyle güzel doyuyoki..ALLAH sana bol sütler versin..
canım onu ben de aldım. heşire bırak ded. ciğerine etki eder kokus onlara göre ağırmışKızlar Merhaba. .bişi sorcam sizinde bebisleriniz bazen hızlı nefes alıp verio mu..normal mi bilemedim ya..geçen gün çok gazı olunca acı elma yağı sürmüştüm gobegine. .acaba kokusu Ciğerlerine mi dokundu..bi arkadas yazmıştı burda..korktum ben de..ara ara hızlı nefes alıp verio uyurken...tam uykuya dq dalamio
gidecegim doktor ikili testimi ve ayrintili doppleri yaptirdigim cok iyi tecrubeli bir doktor, hem plasentamin durumunu ogrenmek hem bebegimin boy/kilo gelisimini ogrenmek hemde yuzunu gormek için gidicem
slm bizde 21 gunluk olduk. i.lk 3 gun hic sutcnm ben de aynı şeyleri yaşadım sütüm yok gibi oğlum memeden ayrılmıyodu.mememi bırakınca ağlıyodu..
slm bizde 21 gunluk olduk. ilk 3 gun bir damla bile sut gelmedi. boş meme emdi. doğal olarfak aynı durumda göğüs ucu parçalandı. 4. gün göğüsler sertleşti süt gelmeye başladı. ama ben çok performanslı emziremeyince sütüm geri kaçtı şu an mama ile birlikte emziriyorum iki gogusten 30 ml anca çıkıuyor sağarak denedim.cnm ben de aynı şeyleri yaşadım sütüm yok gibi oğlum memeden ayrılmıyodu.mememi bırakınca ağlıyodu..
aşkım beni yanlış anladın. üzmek istemezdim seni. sadece her yolu denedim demek istedim.
Ay birak allah askinaa tmm iyi hos daa yardmci olmk istiolrr ama bni saha cok geriyolar yaniiiEvet canim ya her kafadan bir ses cikiyo insan salak oluyo afedersin kimi dinlicek ne yapcak bize biraksalar anne icgudusu sonucta bizden iyi kim bilecek
Cnm ben ikisinide kullandim hem damlayı hem ısırgan otunu.hangisi etkili bilemem.ama simdi sadece ısırgan cayı iciyom sükür süt oluyo..Isirgan otumu asil etkili olan.
Cnm ben ısirgan otunu ictim.bi dene.ben herseyi denedim en sonunda damla ve cay ise yaradi.bol sivi tuket.cay olabilir corba su maden suyu da cok iciyom.hazir gidalardan uzak dur.uz ge
slm bizde 21 gunluk olduk. ilk 3 gun bir damla bile sut gelmedi. boş meme emdi. doğal olarfak aynı durumda göğüs ucu parçalandı. 4. gün göğüsler sertleşti süt gelmeye başladı. ama ben çok performanslı emziremeyince sütüm geri kaçtı şu an mama ile birlikte emziriyorum iki gogusten 30 ml anca çıkıuyor sağarak denedim.((( zaten çok huzursuz bir bebeğiz surekli ıkınıyor doğru dürüst uyumuyoruz hep bir emme isteği. sutu arttırmak için bir sürü şey denedim şu an kaynar içmeye başladım. ısırgan gerçekten sütü arttırıyormu. bende mama vermek istemiyorum. cok geriliyorum mama verirken ama aç yavrum. ne yapabilirim ki....
Kizlar yaaa help12 gun oldu dogum yapali doktor icte uc dista sadece bir dikis var demisti bugun cesaret edip baktim cunku agrim.hic kesilmiyo 4 tane dikis saydim ben ustelik birini tam hemoroidimin uzerinden dikmis en cok da orasi sizliyo agrio yaa bu hemoroidin uzerindeki dikis nasil gecerki tuvaletimi yaparken azap cekiyorum.resmen dikis dusunce iyilesirmi acabaa ne zaman dusecek bu dikisler
bğtanem bu 2.çocuğum olduğu için az çok bilgim var. tek çözüm tedavi ve ilaç sanırımCanım nette emzirme Kampı diye bir yazı okumuştum bir blogda süt artiminida memeye nasıl alısiri falan anlatıyordu sıkıntılı bir kacgun geçiyor ama sonra sonuç aliniyordu bir sürü yorum yazan vardı az araştırsan emzirme Kampı diye yazsan bulabilirsin. Ben anne sütüne her türlü çözümü araştır elinden geleni yapiyosun eminim de biraz daha zorla olmasa mamaya geçersin. Daha cok baslardayiz cunku.Eğer hiçbişey çözüm olmasa mamaya geç hemde gönül rahatligiyla ağlaya aglaya falanda vermeni gerektirecek bişey yok. Benim yegenimi annesi bile isteye 1 ayda kesti mamaya geçti 6. Aydan sonra da devam sutune. Şimdi turp gibi maşallah var yasitlariyla da aynı. Hiç gelişim sorunu yok. Allah yardimcin olsun tatlım.
birazdan çıkıp hem damlayı hem ısırgan çayını alacam. yalnız poşet çay şeklinde olanı alsam olur değil mi. bebek huysuz olduğu için demlemeyle uğraşmam zorCnm damla bu.eczanelere sorsan daha baska takvide verebilir.bu tamamen dogalmıs.Eki Görüntüle 1553803 İnsallah sende de ise yarar.
cnm ben aktardan kurutulmuş aldım.. bardağa bi tutam atıyodum sıcak suyu kaynatıp üzerine döktümbirazdan çıkıp hem damlayı hem ısırgan çayını alacam. yalnız poşet çay şeklinde olanı alsam olur değil mi. bebek huysuz olduğu için demlemeyle uğraşmam zor
2.5 litre su iciyorum gunde. Hemen bugun aldiracan isirgan otunu. Umarim yarari olur. Fiya fot emzirmeyi bende cok isgiyorum. I kadar yorgun ve uykusuzum ki... bebegjm cok huzurzuz durekli ıkınıyor. Beslendiktdn sonra gazini cikarirken kusuyor. Sonra hıckırık baslıyor. Su an uyuyor uyurken ne kadar rahat gorunuyor. Uyanıncaki huzursuzljgunu dusununce....Cnm ben ısirgan otunu ictim.bi dene.ben herseyi denedim en sonunda damla ve cay ise yaradi.bol sivi tuket.cay olabilir corba su maden suyu da cok iciyom.hazir gidalardan uzak dur.
Acaba benimkide mo catlakti. KaniyoCanım gittim dün doktora basur değil catlakmis. Basurda daha kötü dedi doktor 20 günlük tedavi verdi gecmezse ufak bir müdahele yapıcaz dedi ilaçları düzenli kullanıyorum inşallah geçer hafifledi biraz agri
Canom benm bebegmde cok sikintili surekli agluyodu ozellikle gece 10 bucuktan sonra bi basliodu susmuyodu gazindan dolayi. Bi haftadir biogaia kullaniyoruz gercekten ise yaradi allhhn izniyle 40 tl fiyati smdi gazini daha cok cikariyo2.5 litre su iciyorum gunde. Hemen bugun aldiracan isirgan otunu. Umarim yarari olur. Fiya fot emzirmeyi bende cok isgiyorum. I kadar yorgun ve uykusuzum ki... bebegjm cok huzurzuz durekli ıkınıyor. Beslendiktdn sonra gazini cikarirken kusuyor. Sonra hıckırık baslıyor. Su an uyuyor uyurken ne kadar rahat gorunuyor. Uyanıncaki huzursuzljgunu dusununce....
Neyi ozledim biliyormusunuz. Bebegin karni doyunca huzurlu bir sekilde birakildigi yerde yzanir ya.biz hwp kucaktayizAcaba benimkide mo catlakti. Kaniyo
Canom benm bebegmde cok sikintili surekli agluyodu ozellikle gece 10 bucuktan sonra bi basliodu susmuyodu gazindan dolayi. Bi haftadir biogaia kullaniyoruz gercekten ise yaradi allhhn izniyle 40 tl fiyati smdi gazini daha cok cikariyo
ben sallama alacam. inşallah olurcnm ben aktardan kurutulmuş aldım.. bardağa bi tutam atıyodum sıcak suyu kaynatıp üzerine döktüm
şimdi ise demlikte 2-3- dakika kaynatıp içiyom..yani poşet çay hiç denemedim ..hiçde bilmiyorum..
damlanın fiyatı 18 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?