2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar nasilsiniz biz cok yogunuz kizimla ilgilenmekten hic bseye wakiy bulamiyorum geceleri uykusuzluk cabasi ama hereseye deger prensesim uyku duzeni ne zaman olusacak acaba kizlar

Ay birak allah askinaa tmm iyi hos daa yardmci olmk istiolrr ama bni saha cok geriyolar yaniii
valla yardimci olmak oyle mudahale ederek olmuyo canim al bendende o kadar uc gundur cok gerginim.herseyimi yanlis yapiyorum anlamadim ki emzirme seklime bile karisiyoo yaa

Benimkiler 23. Gun dusmeye basladi ilk dusecegi gun acaip sizlama vardi korkmustum hatta Ana dustukten sonra rahatladim agri siziyok cok sukur.. hepsi dusmedi ama daha
Ooo baya surmus seninde canim dun gece dustu bi tanesi benimde dusmeden once nasil bir sizi anlatamam dustukten sonrada igne girip cikiyo gibi hissettim sabaha kadar sukur orasi gecti darisi diger dikislerimizin basina

Kizlar emzik almayan memeden ayrilmayan bebegim icin dun avent soothie emzik siparisi verdim.bugun geldi hemen verdim.hemende aldi.once emzirdim sonra emzigi verdim hemen aldi sukur rahatladim azcik.ara ara vericem bu emzigi memeden ayrilmayan annelere siddetle tavsiye ederim.ben sanalpazar diye bi siteden aldim. 24 saat gecmeden gelfi kargo.

Allahım nasıl geçecek bu göğüs acısı. 17 gün oldu doğum yapalı hala aynı. Denemediğim şey kalmadı. Zeytinyağı, tahin yağı, lansinoh, medicassol, zeytinyağı, kakao yağı. Ama yok geçmiyor.var mı göğüs yarası geçen?

Bol bol emzir sık sık emzir diyip duranları benim de boğasım geliyor artık benim sütüm var ama ağrıdan emziremiyorum bıktım valla
Hametan sürdüm geçirdi valla bide onu dene istersen
Ucundaki yarayı hallettim ama içten de ağrıyor benim meme. Çocuk emdikçe bıçaklar kesiyor sanki kime söylesem bol bol emzir diyor ama benimki de can ağlaya ağlaya emziriyorum yoruldum artik

Canimm gogus kalkani denedinmi aventin gogus kalkanini kullaniyorum ben cok rahat ettim mecbur kalip gogus pedi kullaninca hemen aci geri basliyor

Canimm gogus kalkani denedinmi aventin gogus kalkanini kullaniyorum ben cok rahat ettim mecbur kalip gogus pedi kullaninca hemen aci geri basliyor

Geçmiyor canım sadece hafifliyor. Ben madecassol ile garmastani karıştırıp sürdü m. Biraz işe yaradı gibi

Bi hametan bi de garmastan kalmış denemediğin. Ben de seninkileri denedim en son hametan işe yaradı. Halen lansinoh da sürüyorum. Bi de meme alışıyo bi süre sonra.

Denedim. Bi nebze acıyı azaltıyor . Çıkarıp verince tekrar sil baştan. Göğüs pedi de yapabilirmi ki. Göğüs pedi kullanıyorum hep. Sık sık değiştiriyorum aslında

Canim soothie emzik demekmis fotosunu yollar mısın bugün baktım yoktu bende avent kullanıyorum ama classic benim ki

Canim benimde göğüs ucum yara olmustu garmastan pomad kullandim ara ara sagip verdim dinlendirdim gecti sukur

ah canım çok geçmiş olsun tekrardan.valla sen söyleyince daha çok korktum doktora gitmeye.ama hergün bakıyorum yırtılan yer iyileşti ama o tarafın içi şişti çok fazla.doktorumdan randevu almaya da çekiniyorum.adam gittin başka yerde doğurdun derse diye.gene de gitmem şart.hem sipral de taktırcam sonra onu da konuşurum hem.inşallah çabuk iyileşiriz ya.ilk sezeryanım hiç böyle olmamıştı bu çok fena oldu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…