Ben butun gun takiyorum kalkani neredeyse canim ondan hafifledi ne zaman butun gun gogus pedi kullanmak.zorunda kalsam acidan duramiyorum bana dokunuyo en azindanDenedim. Bi nebze acıyı azaltıyor . Çıkarıp verince tekrar sil baştan. Göğüs pedi de yapabilirmi ki. Göğüs pedi kullanıyorum hep. Sık sık değiştiriyorum aslında
Iki tane varya canim ben delikli olmayan hava almayani kullaniyorum hep biriken sutimude dondurucuya atiyorum boylelikle...butun gun takiyorum ben hic cikarmadan pede yada sutyene temas etmediginden gogus ucu rahatlatti benicnm gogus kalkanini nasil kullandin bende de var pek fayda etmedi yanlismi kullabdimki
ben de emzirmeye çalıştım. yok öyle bi acı ya. iki doğum yaptım biri normal diğeri sezeryan. doğum acısı bunun yanında hiçbişey değilAllahım nasıl geçecek bu göğüs acısı. 17 gün oldu doğum yapalı hala aynı. Denemediğim şey kalmadı. Zeytinyağı, tahin yağı, lansinoh, medicassol, zeytinyağı, kakao yağı. Ama yok geçmiyor.var mı göğüs yarası geçen?
Canim benim de öyle şişti sonra gece bebeği emzirdim beşiğine yaptırırken bi kan fışkırdı Allahtan kv vardı eşimi kaldırdım hemen acile gittik içini sıktı lar dr ma gittim o iyice sıktı içini. korkma acimiyor hiç bir müdahele sonra genel cerrah uzmanına gittim şimdi o tedavi ediyor 20 gün oldu geçmedi geç kalma dr kızdı bana geç kalmışn diyeah canım çok geçmiş olsun tekrardan.valla sen söyleyince daha çok korktum doktora gitmeye.ama hergün bakıyorum yırtılan yer iyileşti ama o tarafın içi şişti çok fazla.doktorumdan randevu almaya da çekiniyorum.adam gittin başka yerde doğurdun derse diye.gene de gitmem şart.hem sipral de taktırcam sonra onu da konuşurum hem.inşallah çabuk iyileşiriz ya.ilk sezeryanım hiç böyle olmamıştı bu çok fena oldu ya.
Haha ruyamizda uzanir belki dicemmm ama uyuyupta ruya gorecek vakitte olmuyorrNeyi ozledim biliyormusunuz. Bebegin karni doyunca huzurlu bir sekilde birakildigi yerde yzanir ya.biz hwp kucaktayiz
Duymamazliktan gel. Benimde babaanne var bi tane burda cocuk agliyo kucagima aliorum o cocugu kucaga alistiriosunuz diye basliyo tutuyorum ne bicim tutuyosun diyo yikiyozz cocugu ne biicm c3viriyosunuz bilmem nee ulu nine gibi 24 saat tepemdevalla yardimci olmak oyle mudahale ederek olmuyo canim al bendende o kadar uc gundur cok gerginim.herseyimi yanlis yapiyorum anlamadim ki emzirme seklime bile karisiyoo yaa
bence aktardan kurumuş al sıcak suyu üzerine dök bardağınla iç..ben sallama alacam. inşallah olur
bulamadım aşkım ya. aktar süt yapan çay verdi. ama damlayı aldım 25 tlye. ne kadar sürede etki ederbence aktardan kurumuş al sıcak suyu üzerine dök bardağınla iç..
sallama biraz kimyasal gibi sanki organik değil..
ama istersen salmayıda al dene
bende yarın aşıya götürecem..götürmeden yarım saat önce calpol vericem..heralde kolundan olucak..verem aşı ya..Selam kizlaar
Yarin 30 gunluk oluyoruz cok sukur. Asimiz var. Sol gogsum iyi durumda ama sag gogsum hala iyi sayilmaz. Aci ceke ceke emziriyorum. Zeytinyagi ve lansinoh suruyorum. En azindan yumusak tutuyor. Benim bu yara sebebim kesinlikle yanlis emzirmeden kaynakli. Bebegim sadece ucunu tutup cekiyo zorla agzina tikistiriyorum. Emzirirken sekilden sekile giriyoruz. Diger gogsumle emzirirken cok rahatiz cok keyifli. Ama sag goguss iskence. Uyanicakta vericem diye resmen korkuyorum. Hametan krem demissiniz yarin bende alayim. InsaAllah ise yarar.
Opuyorum
Siz hangi damlayi aldiniz??bulamadım aşkım ya. aktar süt yapan çay verdi. ama damlayı aldım 25 tlye. ne kadar sürede etki eder
tmm cnm..bulamadım aşkım ya. aktar süt yapan çay verdi. ama damlayı aldım 25 tlye. ne kadar sürede etki eder
sakın aşıdan önce verme. bağışıklığı zayıf olur. aşıdan sonra verbende yarın aşıya götürecem..götürmeden yarım saat önce calpol vericem..heralde kolundan olucak..verem aşı ya..
başka önerin varmı..ne yapacaz aşı sonrası çok hasta olacaklar..
mamma milk makerSiz hangi damlayi aldiniz??
ayyyyy inşallahtmm cnm..
benim bir haftada etki gösterdi sütüm çoğaldı..inşallah seninde artar cnm.
Kalkanı hangi sıklıkla kullanıyorsun canım. Temizliğini nasıl yapıyorsun.Canimm gogus kalkani denedinmi aventin gogus kalkanini kullaniyorum ben cok rahat ettim mecbur kalip gogus pedi kullaninca hemen aci geri basliyor
Sanırım meme süt ile dolu olunca agriyor. Benimde oluyor. Bebeğim memeyi ağzına alınca sizlamaya başlıyor. Emdikce rahatliyorum.Bol bol emzir sık sık emzir diyip duranları benim de boğasım geliyor artık benim sütüm var ama ağrıdan emziremiyorum bıktım valla
Hametan sürdüm geçirdi valla bide onu dene istersen
Ucundaki yarayı hallettim ama içten de ağrıyor benim meme. Çocuk emdikçe bıçaklar kesiyor sanki kime söylesem bol bol emzir diyor ama benimki de can ağlaya ağlaya emziriyorum yoruldum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?