2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Denedim. Bi nebze acıyı azaltıyor . Çıkarıp verince tekrar sil baştan. Göğüs pedi de yapabilirmi ki. Göğüs pedi kullanıyorum hep. Sık sık değiştiriyorum aslında
Ben butun gun takiyorum kalkani neredeyse canim ondan hafifledi ne zaman butun gun gogus pedi kullanmak.zorunda kalsam acidan duramiyorum bana dokunuyo en azindan

cnm gogus kalkanini nasil kullandin bende de var pek fayda etmedi yanlismi kullabdimki
Iki tane varya canim ben delikli olmayan hava almayani kullaniyorum hep biriken sutimude dondurucuya atiyorum boylelikle...butun gun takiyorum ben hic cikarmadan pede yada sutyene temas etmediginden gogus ucu rahatlatti beni

ben de emzirmeye çalıştım. yok öyle bi acı ya. iki doğum yaptım biri normal diğeri sezeryan. doğum acısı bunun yanında hiçbişey değil

medicassol kullandım göğüs ucum felaket ağrıdığı için. bana mısın demedi. doğum sancısı bile bu kadar kötü değildi, düşünün artık ne kadar acı çektiğimi. hiçbişey mi fayda etmez ya

Canim benim de öyle şişti sonra gece bebeği emzirdim beşiğine yaptırırken bi kan fışkırdı Allahtan kv vardı eşimi kaldırdım hemen acile gittik içini sıktı lar dr ma gittim o iyice sıktı içini. korkma acimiyor hiç bir müdahele sonra genel cerrah uzmanına gittim şimdi o tedavi ediyor 20 gün oldu geçmedi geç kalma dr kızdı bana geç kalmışn diye

valla yardimci olmak oyle mudahale ederek olmuyo canim al bendende o kadar uc gundur cok gerginim.herseyimi yanlis yapiyorum anlamadim ki emzirme seklime bile karisiyoo yaa
Duymamazliktan gel. Benimde babaanne var bi tane burda cocuk agliyo kucagima aliorum o cocugu kucaga alistiriosunuz diye basliyo tutuyorum ne bicim tutuyosun diyo yikiyozz cocugu ne biicm c3viriyosunuz bilmem nee ulu nine gibi 24 saat tepemde

Selam kizlaar

Yarin 30 gunluk oluyoruz cok sukur. Asimiz var. Sol gogsum iyi durumda ama sag gogsum hala iyi sayilmaz. Aci ceke ceke emziriyorum. Zeytinyagi ve lansinoh suruyorum. En azindan yumusak tutuyor. Benim bu yara sebebim kesinlikle yanlis emzirmeden kaynakli. Bebegim sadece ucunu tutup cekiyo zorla agzina tikistiriyorum. Emzirirken sekilden sekile giriyoruz. Diger gogsumle emzirirken cok rahatiz cok keyifli. Ama sag goguss iskence. Uyanicakta vericem diye resmen korkuyorum. Hametan krem demissiniz yarin bende alayim. InsaAllah ise yarar.

Opuyorum

bende yarın aşıya götürecem..götürmeden yarım saat önce calpol vericem..heralde kolundan olucak..verem aşı ya..
başka önerin varmı..ne yapacaz aşı sonrası çok hasta olacaklar..

Kizzlaaarr bizde bugum doktora gittik baya bi sorunlatimiz vardi...
1. Bebegimin boynunda boyle kemik cikmis gibi bi cikinti vardi
2. Gobeginde mercimek gibi bisey cikti ve disari cikmaya basladi 43
Gunde olmamiza ragmen kanama oluyordu yeni oldu bu da.baya bi kanamaya basladi.
3. Popo uyarmadan kaka yapmiyodu
Sizinde boyle sorunlariniz warsa baslayimmm
1.cevap
Bebegimin dogumu zor oldugu icin normal dogm yaptm bu arada . kordon bogazina dolanmis sekilde dogdu mosmordu bebegm. Dr bogazina bakti 3liyle ve zor bi dogummu diye sordu evet dedm kordn bogazna dolanmsti. Zor dogumlarda bu tip seyler olabiliyor boynundada icerden kanama olmus zamanla gecicek dedi gercektende ilk oldugu gbi sislik ykk artik
2.cevap gobegi cok kanamya basladi mercimek gibi disina cikmaya baslamisti agladgnda oz3llikle daha cok kaniyordu. Granul mu bisey olmus dedi anlamadm tam olarak. Ilerlemis baya bi dedi. Once gobegini yakti kanamaya dewam ederse cocuk cerrahina gidin onu ordan keesmeleri gerekecek dedi. Insalahh gecer az once baktm yine kanamis
3.bebegmn popsunu uyarmadan kaka yapmadigni soy ledim biraz sabret dedi haftada 2 kez bile yapsa yeterli dedi.poposunu SAKIN uyarma dedi bagirsaklari tembellesit dedi. GUNDE 4 KEZ BIR CAY KASIGI SAF ZEYTIN YAGI VER DEDI.zararli olur diye vermiodum dedm . hayir daha cok yarari var dedi beyin gelisimime katki sagliyor dedi.

Sanırım meme süt ile dolu olunca agriyor. Benimde oluyor. Bebeğim memeyi ağzına alınca sizlamaya başlıyor. Emdikce rahatliyorum.

göğüs ucu çatlamaması için tahinin üzerinde biriken yağı sürün her emzirme sonrası hanımlar. yıkamanızda gerekmiyor hem yapay kremler gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…