2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
meme ucu ağrısına iyi gelen krem lansinoh mu hematen mi? her ne kadar insanların gözünde bu ağrılar değersiz olsa da sütümü kesen bu ağrılar oldu

valla yardimci olmak oyle mudahale ederek olmuyo canim al bendende o kadar uc gundur cok gerginim.herseyimi yanlis yapiyorum anlamadim ki emzirme seklime bile karisiyoo yaa
Ya bende de buyukler yani kaynanamla annem surekli duzgun yemek yemiyorsun yeterli yrmiuorsun ondan sugun olmuhot fiye surekli yorum yapiyorlar. Cok yardimci oluyorlar het konuda yemek ev isi misafir agirlama su sut ile ilgili yorum yapmasalar hatiks olacak

Bende de gogus catlaklari ve parca kopmalati oldu bir hafta sonra sutum geri kacti. Bende hametan ile gatmastan kremi kafisyirip surdum oyle iylesti. Ben hala sizler gibi bir umut sutum yine ilk haftadaki gibi gelir diye emzirmrye devam ediyorum. Distan yaralar toparladi gibi. Emzirirken icerde yara var gibi hissediyorum.

Sevgili deneyimli anneler merhaba. Öncelikle bebişlerinizi Allah bağışlasın diyorum. Sizlere mühim bir sorum var :)
Bebeklerinizle eve geldikten kaç gün sonra ayrı yatakta yatırdınız? Bir müddet sizlerle mi yattılar? Ona göre hemen yatak alıp almamak konusunda bir karara varmak istiyorum. Yatak alanlar hemen ayrı mı yatırdınız? Oda yapmayacağım şimdilik, yatak odasına koyacağım bebek yatağını da hemen yatırılmıyorsa doğumdan sonra mı alsam diye düşünüyorum. Sizlerin bu konuda ki deneyimleriniz nelerdir? Bilgilerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler...

Merhaba oğlumun beşiği bizim odamızda hastaneden çıktığımızdan beri aynı odayı paylaşıyoruz ailecek

Duymamazliktan gel. Benimde babaanne var bi tane burda cocuk agliyo kucagima aliorum o cocugu kucaga alistiriosunuz diye basliyo tutuyorum ne bicim tutuyosun diyo yikiyozz cocugu ne biicm c3viriyosunuz bilmem nee ulu nine gibi 24 saat tepemde
Komediymiss yaa bebisine kiysan al sen bak diceksin bakalim napicak birgun dayanabilecek mi acaba iscar almistir o kesin bebek tutma yikama konusunda

Kalkanı hangi sıklıkla kullanıyorsun canım. Temizliğini nasıl yapıyorsun.
Gunduz cogunlukla o takili oluyo canim evden disari pek cikmiyorum zaten geceleri sutum akiyo diye pet takiyorum sadece gunde bir yada iki kez sicak suyla yikiyorum.iyice sonra kurilayip tekrar takiyorum

Mutlaka en az bir konuda katisiorlat cani iyi yada kotu niyet ama bizi boguyor lohusa bunlar diyip anlamalari lazim birazcik ama yok illaki biseylere karisacaklar

bende yarın aşıya götürecem..götürmeden yarım saat önce calpol vericem..heralde kolundan olucak..verem aşı ya..
başka önerin varmı..ne yapacaz aşı sonrası çok hasta olacaklar..
Canım biz asımızı olduktan sonra masaAllah ne ateş nede huzursuzluk olmdı inşaAllah sizdede olmaz

Canım bizim bebegınde gobegi hep kanıyordu bide dısa doğru çıkıyordu özellikle glarken ve ıkınırken doktor yakma işlemi yaptı yakma işleminden 1 hafta sonra kanaması durdu ama hala ağlarken ve ıkınırken dışa doğru çıkıyor meğersem göbek fıtıgı olmuş ağlamaktan 1 yasına kadar gecermiş inşaAllah gecer

Nasıl aynı yatakta yatacaksın ki bence hiç aynı yatakta yatma gece uyku sersemligiyle dönersın bebeğinin üstüne gidersin herşey olur. Bizde hastaneden geldiğimiz gün ayırdık yatağını çok da rahatız çok şükür...

ben hastaneden eve geldiğimizde bebeği beşiğe koyuyordum.bebek odamız da.ama iki bir kalk emzir yorgunluktan artık dayanamaz oldum.bebek odamızda baza var.orada kucağıma alıp emzirip,beraber uyuduk.babamız da odamızda yer yatağında yattı.sonra sen yatak odasına geç rahat yat dedim.adamın keyfine diyecek yok.baktım çok rahat gece bebek ağlıyo ne gelen ne giden.ben de bebeği alıp yatak odamıza geçtim.gündüz beşiğinde uyuyor.gece ben ortada babası solmda oğlum sağım da.Ama hala babasını çocuğun ağlaması uyandırmıyor.illa dürtecem kalk bez getir yada bebeğe bak diye.hatta bu gece yine aynı şey oldu.sabah kavga ettim.hiç mi duymuyorsun çocuğun ağlamasını bilerek mi yapıyon.beni de bebeği de umursamıyorsun.o da çok yorgunum vs.iş yorgunluğunun arkasına sığınıyor.çok keyifsizim bu konu yüzünden ben de madem bi faydası yok geceleri yine bebek odasına geceyim diye düşünüyorum

Arkadaşlar benim bebeğim 2 saat uyanık kalıyor.yaklaşık iki saat uyuyor.bu düzene sahip.bebek odasında beşiğinde şu anda uyuyor.9 gibi uyanacak.emzir altını değiş vs derken 2 saat içinde tekrar uyutuyorum.ondan sonra ara ara huzursuz oluyor ağlıyo uyurken emzik veriyorum sürekli bi ayağim onun odasında ama bu durumdan çok sıkılıyorum.siz gündüz oturma odasında falan uyutuyor musunuz.ben de tv izlemek istiyorum.vs vs.

kızlar bebeğim yarın 1 aylık olacak:)bebek doğmadan arabayı sattığımız için ev tipi ana kucağı almıştım.şimdi araba var ama oto da kullanılanlardan alsam mı?bebek arabası ile bu kadar küçük bebekler gezdirilir mi?bir de bebek arabası almadım netten bakıyorum.sizler aldıysanız bana hangi bebek arabası nı önerirsiniz.kullanışlı ve ekonomik olmasını istiyorum.şimdiden teşekkürler...

Çok sağol canım detaylı anlatmışsın. Valla Allah kolaylık versin bakalım biz neler yaşayacağız.. Umarım eşin insafa gelir :)

bende yarın aşıya götürecem..götürmeden yarım saat önce calpol vericem..heralde kolundan olucak..verem aşı ya..
başka önerin varmı..ne yapacaz aşı sonrası çok hasta olacaklar..
Canım 30 günlükken olduğu aşı ateş yapmıyor dedi hemşire, çok şükür o gün biz de hic aşı olmamış gibiydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…