Onu da denedim ı ıh fayda etmedi banagöğüs ucu çatlamaması için tahinin üzerinde biriken yağı sürün her emzirme sonrası hanımlar. yıkamanızda gerekmiyor hem yapay kremler gibi..
Ya bende de buyukler yani kaynanamla annem surekli duzgun yemek yemiyorsun yeterli yrmiuorsun ondan sugun olmuhot fiye surekli yorum yapiyorlar. Cok yardimci oluyorlar het konuda yemek ev isi misafir agirlama su sut ile ilgili yorum yapmasalar hatiks olacakvalla yardimci olmak oyle mudahale ederek olmuyo canim al bendende o kadar uc gundur cok gerginim.herseyimi yanlis yapiyorum anlamadim ki emzirme seklime bile karisiyoo yaa
Bende de gogus catlaklari ve parca kopmalati oldu bir hafta sonra sutum geri kacti. Bende hametan ile gatmastan kremi kafisyirip surdum oyle iylesti. Ben hala sizler gibi bir umut sutum yine ilk haftadaki gibi gelir diye emzirmrye devam ediyorum. Distan yaralar toparladi gibi. Emzirirken icerde yara var gibi hissediyorum.Bol bol emzir sık sık emzir diyip duranları benim de boğasım geliyor artık benim sütüm var ama ağrıdan emziremiyorum bıktım valla
Hametan sürdüm geçirdi valla bide onu dene istersen
Ucundaki yarayı hallettim ama içten de ağrıyor benim meme. Çocuk emdikçe bıçaklar kesiyor sanki kime söylesem bol bol emzir diyor ama benimki de can ağlaya ağlaya emziriyorum yoruldum artik
Merhaba oğlumun beşiği bizim odamızda hastaneden çıktığımızdan beri aynı odayı paylaşıyoruz ailecekSevgili deneyimli anneler merhaba. Öncelikle bebişlerinizi Allah bağışlasın diyorum. Sizlere mühim bir sorum var :)
Bebeklerinizle eve geldikten kaç gün sonra ayrı yatakta yatırdınız? Bir müddet sizlerle mi yattılar? Ona göre hemen yatak alıp almamak konusunda bir karara varmak istiyorum. Yatak alanlar hemen ayrı mı yatırdınız? Oda yapmayacağım şimdilik, yatak odasına koyacağım bebek yatağını da hemen yatırılmıyorsa doğumdan sonra mı alsam diye düşünüyorum. Sizlerin bu konuda ki deneyimleriniz nelerdir? Bilgilerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler...
Aynı yatakta yatmadınız, direkt bebek yatağını kullandınız öyle mi?Merhaba oğlumun beşiği bizim odamızda hastaneden çıktığımızdan beri aynı odayı paylaşıyoruz ailecek
Komediymiss yaaDuymamazliktan gel. Benimde babaanne var bi tane burda cocuk agliyo kucagima aliorum o cocugu kucaga alistiriosunuz diye basliyo tutuyorum ne bicim tutuyosun diyo yikiyozz cocugu ne biicm c3viriyosunuz bilmem nee ulu nine gibi 24 saat tepemde
Gunduz cogunlukla o takili oluyo canim evden disari pek cikmiyorum zaten geceleri sutum akiyo diye pet takiyorum sadece gunde bir yada iki kez sicak suyla yikiyorum.iyice sonra kurilayip tekrar takiyorumKalkanı hangi sıklıkla kullanıyorsun canım. Temizliğini nasıl yapıyorsun.
Mutlaka en az bir konuda katisiorlat cani iyi yada kotu niyet ama bizi boguyor lohusa bunlar diyip anlamalari lazim birazcik ama yok illaki biseylere karisacaklarYa bende de buyukler yani kaynanamla annem surekli duzgun yemek yemiyorsun yeterli yrmiuorsun ondan sugun olmuhot fiye surekli yorum yapiyorlar. Cok yardimci oluyorlar het konuda yemek ev isi misafir agirlama su sut ile ilgili yorum yapmasalar hatiks olacak
Canım biz asımızı olduktan sonra masaAllah ne ateş nede huzursuzluk olmdı inşaAllah sizdede olmazbende yarın aşıya götürecem..götürmeden yarım saat önce calpol vericem..heralde kolundan olucak..verem aşı ya..
başka önerin varmı..ne yapacaz aşı sonrası çok hasta olacaklar..
Canım bizim bebegınde gobegi hep kanıyordu bide dısa doğru çıkıyordu özellikle glarken ve ıkınırken doktor yakma işlemi yaptı yakma işleminden 1 hafta sonra kanaması durdu ama hala ağlarken ve ıkınırken dışa doğru çıkıyor meğersem göbek fıtıgı olmuş ağlamaktan 1 yasına kadar gecermiş inşaAllah gecerKizzlaaarr bizde bugum doktora gittik baya bi sorunlatimiz vardi...
1. Bebegimin boynunda boyle kemik cikmis gibi bi cikinti vardi
2. Gobeginde mercimek gibi bisey cikti ve disari cikmaya basladi 43
Gunde olmamiza ragmen kanama oluyordu yeni oldu bu da.baya bi kanamaya basladi.
3. Popo uyarmadan kaka yapmiyodu
Sizinde boyle sorunlariniz warsa baslayimmm
1.cevap
Bebegimin dogumu zor oldugu icin normal dogm yaptm bu arada . kordon bogazina dolanmis sekilde dogdu mosmordu bebegm. Dr bogazina bakti 3liyle ve zor bi dogummu diye sordu evet dedm kordn bogazna dolanmsti. Zor dogumlarda bu tip seyler olabiliyor boynundada icerden kanama olmus zamanla gecicek dedi gercektende ilk oldugu gbi sislik ykk artik
2.cevap gobegi cok kanamya basladi mercimek gibi disina cikmaya baslamisti agladgnda oz3llikle daha cok kaniyordu. Granul mu bisey olmus dedi anlamadm tam olarak. Ilerlemis baya bi dedi. Once gobegini yakti kanamaya dewam ederse cocuk cerrahina gidin onu ordan keesmeleri gerekecek dedi. Insalahh gecer az once baktm yine kanamis
3.bebegmn popsunu uyarmadan kaka yapmadigni soy ledim biraz sabret dedi haftada 2 kez bile yapsa yeterli dedi.poposunu SAKIN uyarma dedi bagirsaklari tembellesit dedi. GUNDE 4 KEZ BIR CAY KASIGI SAF ZEYTIN YAGI VER DEDI.zararli olur diye vermiodum dedm . hayir daha cok yarari var dedi beyin gelisimime katki sagliyor dedi.
Evet. Herkes kendi yatağında yatıyorAynı yatakta yatmadınız, direkt bebek yatağını kullandınız öyle mi?
Nasıl aynı yatakta yatacaksın ki bence hiç aynı yatakta yatma gece uyku sersemligiyle dönersın bebeğinin üstüne gidersin herşey olur. Bizde hastaneden geldiğimiz gün ayırdık yatağını çok da rahatız çok şükür...Sevgili deneyimli anneler merhaba. Öncelikle bebişlerinizi Allah bağışlasın diyorum. Sizlere mühim bir sorum var :)
Bebeklerinizle eve geldikten kaç gün sonra ayrı yatakta yatırdınız? Bir müddet sizlerle mi yattılar? Ona göre hemen yatak alıp almamak konusunda bir karara varmak istiyorum. Yatak alanlar hemen ayrı mı yatırdınız? Oda yapmayacağım şimdilik, yatak odasına koyacağım bebek yatağını da hemen yatırılmıyorsa doğumdan sonra mı alsam diye düşünüyorum. Sizlerin bu konuda ki deneyimleriniz nelerdir? Bilgilerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler...
Sevgili deneyimli anneler merhaba. Öncelikle bebişlerinizi Allah bağışlasın diyorum. Sizlere mühim bir sorum var :)
ben hastaneden eve geldiğimizde bebeği beşiğe koyuyordum.bebek odamız da.ama iki bir kalk emzir yorgunluktan artık dayanamaz oldum.bebek odamızda baza var.orada kucağıma alıp emzirip,beraber uyuduk.babamız da odamızda yer yatağında yattı.sonra sen yatak odasına geç rahat yat dedim.adamın keyfine diyecek yok.baktım çok rahat gece bebek ağlıyo ne gelen ne giden.ben de bebeği alıp yatak odamıza geçtim.gündüz beşiğinde uyuyor.gece ben ortada babası solmda oğlum sağım da.Ama hala babasını çocuğun ağlaması uyandırmıyor.illa dürtecem kalk bez getir yada bebeğe bak diye.hatta bu gece yine aynı şey oldu.sabah kavga ettim.hiç mi duymuyorsun çocuğun ağlamasını bilerek mi yapıyon.beni de bebeği de umursamıyorsun.o da çok yorgunum vs.iş yorgunluğunun arkasına sığınıyor.çok keyifsizim bu konu yüzünden ben de madem bi faydası yok geceleri yine bebek odasına geceyim diye düşünüyorum
Canım 30 günlükken olduğu aşı ateş yapmıyor dedi hemşire, çok şükür o gün biz de hic aşı olmamış gibiydikbende yarın aşıya götürecem..götürmeden yarım saat önce calpol vericem..heralde kolundan olucak..verem aşı ya..
başka önerin varmı..ne yapacaz aşı sonrası çok hasta olacaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?