Canım bugün bizim 42. Gunumuz. Bir ara dayanılmayacak duzeyde acıyodu goğsum. Emzirmeyi bırakıp sağmıştım ve sutum kaçtı. Sana şunu soyleyim denemediğim şey kalmadı ama geçirmiyor hiçbiri. Tek çozım dişini sıkıp emzirmek. Emzirdikçe yavaş yavaş kapanıyo. Benim az kaldı yaralarAllahım nasıl geçecek bu göğüs acısı. 17 gün oldu doğum yapalı hala aynı. Denemediğim şey kalmadı. Zeytinyağı, tahin yağı, lansinoh, medicassol, zeytinyağı, kakao yağı. Ama yok geçmiyor.var mı göğüs yarası geçen?
Canım çok tehlikeli bence uyurken bilmeden bebegin üzerine yatıp uyuyan çok kişi duydum Allah korusun, annem sürekli tembihler aman yatağa felan alayim deme diye. Çünkü boğulma riski var sersemlikle farkında olmayız bile.ben hastaneden eve geldiğimizde bebeği beşiğe koyuyordum.bebek odamız da.ama iki bir kalk emzir yorgunluktan artık dayanamaz oldum.bebek odamızda baza var.orada kucağıma alıp emzirip,beraber uyuduk.babamız da odamızda yer yatağında yattı.sonra sen yatak odasına geç rahat yat dedim.adamın keyfine diyecek yok.baktım çok rahat gece bebek ağlıyo ne gelen ne giden.ben de bebeği alıp yatak odamıza geçtim.gündüz beşiğinde uyuyor.gece ben ortada babası solmda oğlum sağım da.Ama hala babasını çocuğun ağlaması uyandırmıyor.illa dürtecem kalk bez getir yada bebeğe bak diye.hatta bu gece yine aynı şey oldu.sabah kavga ettim.hiç mi duymuyorsun çocuğun ağlamasını bilerek mi yapıyon.beni de bebeği de umursamıyorsun.o da çok yorgunum vs.iş yorgunluğunun arkasına sığınıyor.çok keyifsizim bu konu yüzünden ben de madem bi faydası yok geceleri yine bebek odasına geceyim diye düşünüyorum
Ben ilk 10 gün yatak odasından çıkmadım.esim aneem kv salondda sohbetler gülüşmeler çocuk ağlarsa da aman yavrumun neyi var diye odaya doluşuyolardı. Sonra ben çocugu emzirken salona gitmeye başladım koltukta oturyom herkes sessiz konuşu ya da sessiz film gibi tv izliyolardı.sonra kv gitti eşimin izni bitti işe basladı. Ben de kızım gece gündüzü öğrensin diye salonda kendi odasında gezinip emzirip uyutmaya basladım. En son annem de gitti. Kaldım bi basıma kızım göğsüme alıp gazını çıkartırken uyuya kalıyodu yere bırakınca uyanıyodu. Ben de mecbur kucagımda çocuk mutfakta cay yapmaya su doldurmaya alt değişrtme esyası hazırlamaya basladım. Bii hoşuna gitti ki o sallanma o rezillik. Artık gazı çıksın diye omzuma alıp işlerii yapıyorm bi bakmışım uyumuş. En son da yüzüstü yatmayı sevdiğini anladım. Şimdi salonddayanıma yatırp müge anlı izlicem. Sesi çok acmıyom tabi bizim yarın 40ımız çıkıyo.Arkadaşlar benim bebeğim 2 saat uyanık kalıyor.yaklaşık iki saat uyuyor.bu düzene sahip.bebek odasında beşiğinde şu anda uyuyor.9 gibi uyanacak.emzir altını değiş vs derken 2 saat içinde tekrar uyutuyorum.ondan sonra ara ara huzursuz oluyor ağlıyo uyurken emzik veriyorum sürekli bi ayağim onun odasında ama bu durumdan çok sıkılıyorum.siz gündüz oturma odasında falan uyutuyor musunuz.ben de tv izlemek istiyorum.vs vs.
Biz hafif olsun baston olsun dedik chicco litewaay plus aldık araba koltugu anakucagı aynı zmnda. Hafif 7 kilo mu ne baston. Bikaç kez dışarı çıktık eşim başladı bu çok agır cocugu kucagına alsan demeye. Şimdi kanguru falan bakıyorum. İki aylık olalım alcam.Tavsiyem tasıma kısmını göz önünde bulundur. Diger büyük arabalardan alalım illa deseydim vay basımı yerdi artık. Gezdirmek gerek zaten temiz hava gunes. Yaz bebegi bunlar :))kızlar bebeğim yarın 1 aylık olacak:)bebek doğmadan arabayı sattığımız için ev tipi ana kucağı almıştım.şimdi araba var ama oto da kullanılanlardan alsam mı?bebek arabası ile bu kadar küçük bebekler gezdirilir mi?bir de bebek arabası almadım netten bakıyorum.sizler aldıysanız bana hangi bebek arabası nı önerirsiniz.kullanışlı ve ekonomik olmasını istiyorum.şimdiden teşekkürler...
Benim kız da gögsümde uyuyordu yatakta iki kolumun altına desk yastıklar koyup yatırdık bi hafta. Sonra anladımki yüzüstü ii geliyo yanımda yatıyo artık. Basını faln kaldırabiliyo bi öbür tarafa bi beri çeviriyo yüzüstü besiğe koymaya korkuyom. Sen şimdi nası uyutuyosunCanım çok tehlikeli bence uyurken bilmeden bebegin üzerine yatıp uyuyan çok kişi duydum Allah korusun, annem sürekli tembihler aman yatağa felan alayim deme diye. Çünkü boğulma riski var sersemlikle farkında olmayız bile.
Bizim kızın gazı çok olduğundan gece boyunca hic uyumadigim gun sayisi çok karni rahat ediyor sanırım başı göğsümde uyuyor, yatağa koyunca ağrıyordu ben de sabaha kadar öyle zor dayanıyordum ve arada 1 saat felan ikimiz öylece uyuyorduk ki annemler duyunca nasıl kızdı
Bende iki gündür gündüzleri oturma odasına geliyorum çok sıkıldım ana kucağında uyuyor gündüzleri iki gündürArkadaşlar benim bebeğim 2 saat uyanık kalıyor.yaklaşık iki saat uyuyor.bu düzene sahip.bebek odasında beşiğinde şu anda uyuyor.9 gibi uyanacak.emzir altını değiş vs derken 2 saat içinde tekrar uyutuyorum.ondan sonra ara ara huzursuz oluyor ağlıyo uyurken emzik veriyorum sürekli bi ayağim onun odasında ama bu durumdan çok sıkılıyorum.siz gündüz oturma odasında falan uyutuyor musunuz.ben de tv izlemek istiyorum.vs vs.
Bana lansinoh iyi geldi canım geçtimeme ucu ağrısına iyi gelen krem lansinoh mu hematen mi? her ne kadar insanların gözünde bu ağrılar değersiz olsa da sütümü kesen bu ağrılar oldu
Seninki yine iyi benim sevgili eşim bizi yatak odasında istemiyor işe gidiyorum uykum açılıyor diyor biz kızımla salonda yatıyorumben hastaneden eve geldiğimizde bebeği beşiğe koyuyordum.bebek odamız da.ama iki bir kalk emzir yorgunluktan artık dayanamaz oldum.bebek odamızda baza var.orada kucağıma alıp emzirip,beraber uyuduk.babamız da odamızda yer yatağında yattı.sonra sen yatak odasına geç rahat yat dedim.adamın keyfine diyecek yok.baktım çok rahat gece bebek ağlıyo ne gelen ne giden.ben de bebeği alıp yatak odamıza geçtim.gündüz beşiğinde uyuyor.gece ben ortada babası solmda oğlum sağım da.Ama hala babasını çocuğun ağlaması uyandırmıyor.illa dürtecem kalk bez getir yada bebeğe bak diye.hatta bu gece yine aynı şey oldu.sabah kavga ettim.hiç mi duymuyorsun çocuğun ağlamasını bilerek mi yapıyon.beni de bebeği de umursamıyorsun.o da çok yorgunum vs.iş yorgunluğunun arkasına sığınıyor.çok keyifsizim bu konu yüzünden ben de madem bi faydası yok geceleri yine bebek odasına geceyim diye düşünüyorum
Aynennn canimKomediymiss yaabebisine kiysan al sen bak diceksin bakalim napicak birgun dayanabilecek mi acaba iscar almistir o kesin bebek tutma yikama konusunda
Bnmkide oyle ama merciimek gbi kirmizi bisey var gbeginde o cikti disina dogru seninkide mi oyleydiCanım bizim bebegınde gobegi hep kanıyordu bide dısa doğru çıkıyordu özellikle glarken ve ıkınırken doktor yakma işlemi yaptı yakma işleminden 1 hafta sonra kanaması durdu ama hala ağlarken ve ıkınırken dışa doğru çıkıyor meğersem göbek fıtıgı olmuş ağlamaktan 1 yasına kadar gecermiş inşaAllah gecer
Kizlar kizimin burnu tikabiyo bgun oldu sag deligi hafif tikali gozukuyo nasil alacam ben icini
kızlar bebeğim yarın 1 aylık olacak:)bebek doğmadan arabayı sattığımız için ev tipi ana kucağı almıştım.şimdi araba var ama oto da kullanılanlardan alsam mı?bebek arabası ile bu kadar küçük bebekler gezdirilir mi?bir de bebek arabası almadım netten bakıyorum.sizler aldıysanız bana hangi bebek arabası nı önerirsiniz.kullanışlı ve ekonomik olmasını istiyorum.şimdiden teşekkürler...
Bana da annem öyle söyledi belki haklı da ama sık sık da kalkılmıyor. Allah bebeklerimizi korusunCanım çok tehlikeli bence uyurken bilmeden bebegin üzerine yatıp uyuyan çok kişi duydum Allah korusun, annem sürekli tembihler aman yatağa felan alayim deme diye. Çünkü boğulma riski var sersemlikle farkında olmayız bile.
Bizim kızın gazı çok olduğundan gece boyunca hic uyumadigim gun sayisi çok karni rahat ediyor sanırım başı göğsümde uyuyor, yatağa koyunca ağrıyordu ben de sabaha kadar öyle zor dayanıyordum ve arada 1 saat felan ikimiz öylece uyuyorduk ki annemler duyunca nasıl kızdı
Nazal asprtor var netten baktimda memnun cogu kisi aldirayim esime ve bu arada bizim kiz da sabah 5te bi uyaniyo bidaha uumak istemiyo uyunuyoda 9-10 bukuyo uykuya dalmasiBizim bebişte gece saat 1 gibi uyanıyor.
Sonra saat dörde beşe kadar uyumuyor. Uyku falan kalmadı
ağrıya iyi geliyor değil mi lansinoh. öyleyse alıyım. şu lanet olası ağrı doğum ağrısının 10 katıBana lansinoh iyi geldi canım geçti
aynen banada öyle dedi..Canım 30 günlükken olduğu aşı ateş yapmıyor dedi hemşire, çok şükür o gün biz de hic aşı olmamış gibiydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?