- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
bir saat oldu aşı olalı..uyuyo daha uyanmadı..ALLAH razı olsun cnm..inşallah bizimkide sorunsuz atlatırCanım biz asımızı olduktan sonra masaAllah ne ateş nede huzursuzluk olmdı inşaAllah sizdede olmaz
Otribebe aspirator var bi de deniz suyu damlatıp biraz sonra agzınla içine cekiyosun. Şuan benim kızın burnu bayaa tıkalı. Hastaneden çıkışta biraz vardı doktor damlat dedi biz korktuk bi hafta sonraki kontrolde doktora dedik siz damlatırmısınız gösterdi. Aman sık damlatmayalım falan derken nra iyice arttı işte nefes alamicak nerdeyse. Sarı irin çıkıyo. Gec kalma cok cok damlat korkma. Gecmiş olsun.Kizlar kizimin burnu tikabiyo bgun oldu sag deligi hafif tikali gozukuyo nasil alacam ben icini
hımmsakın aşıdan önce verme. bağışıklığı zayıf olur. aşıdan sonra ver
Biz kırkında tırnaklarını kesicez belki çıkarırız. Doktorda iki aya kadar kalabilir zararı yok dedi. Eldiveni ara ara cıkarıp havalandıryrm yoksa ayak gibi kokuyo kızımın elleri araya pamukçuklar doluyo. O emerken ben temizliyorum.Arkadaslar cocuklarin eldivenlerini hala takiyormusunuz. Biz 24 gunluk olduk cekelum mi sizce eldivenleri.
Bebisin uyanik haldeyken suskunmu hoksa bizimki gibi surekli huysuz ve aglamakli mi. Uykusuz kalmaya raziyim alti temiz karni tok ama surekli mizmiz bir huzursuzluk aglama modu. Resmen geriliyorum.Bizim bebişte gece saat 1 gibi uyanıyor.
Sonra saat dörde beşe kadar uyumuyor. Uyku falan kalmadı
geçmiş olsun cnm..İnşallah da gecer gider sorunlar kalmaz..Kizzlaaarr bizde bugum doktora gittik baya bi sorunlatimiz vardi...
1. Bebegimin boynunda boyle kemik cikmis gibi bi cikinti vardi
2. Gobeginde mercimek gibi bisey cikti ve disari cikmaya basladi 43
Gunde olmamiza ragmen kanama oluyordu yeni oldu bu da.baya bi kanamaya basladi.
3. Popo uyarmadan kaka yapmiyodu
Sizinde boyle sorunlariniz warsa baslayimmm
1.cevap
Bebegimin dogumu zor oldugu icin normal dogm yaptm bu arada . kordon bogazina dolanmis sekilde dogdu mosmordu bebegm. Dr bogazina bakti 3liyle ve zor bi dogummu diye sordu evet dedm kordn bogazna dolanmsti. Zor dogumlarda bu tip seyler olabiliyor boynundada icerden kanama olmus zamanla gecicek dedi gercektende ilk oldugu gbi sislik ykk artik
2.cevap gobegi cok kanamya basladi mercimek gibi disina cikmaya baslamisti agladgnda oz3llikle daha cok kaniyordu. Granul mu bisey olmus dedi anlamadm tam olarak. Ilerlemis baya bi dedi. Once gobegini yakti kanamaya dewam ederse cocuk cerrahina gidin onu ordan keesmeleri gerekecek dedi. Insalahh gecer az once baktm yine kanamis
3.bebegmn popsunu uyarmadan kaka yapmadigni soy ledim biraz sabret dedi haftada 2 kez bile yapsa yeterli dedi.poposunu SAKIN uyarma dedi bagirsaklari tembellesit dedi. GUNDE 4 KEZ BIR CAY KASIGI SAF ZEYTIN YAGI VER DEDI.zararli olur diye vermiodum dedm . hayir daha cok yarari var dedi beyin gelisimime katki sagliyor dedi.
ben bugun kestim tirnaklarini o kadar uzunduki kivrilip ete baski yapmisti. Iki ay cok degilmi. Ben bugun scik birakzcam bakalim elleri cok sogumazsa sadece aksamlari takarim eldiveni. Sizler neler dusunuyorsunuz.Biz kırkında tırnaklarını kesicez belki çıkarırız. Doktorda iki aya kadar kalabilir zararı yok dedi. Eldiveni ara ara cıkarıp havalandıryrm yoksa ayak gibi kokuyo kızımın elleri araya pamukçuklar doluyo. O emerken ben temizliyorum.
Bana iyi geldi ama doğumdan bi ay önce başladım benağrıya iyi geliyor değil mi lansinoh. öyleyse alıyım. şu lanet olası ağrı doğum ağrısının 10 katı
:) benim durumum farklı ama. yaralar aldı başını gidiyor. ağrı da öyle böyle değil. eczacılar da para tuzağı. en pahalısını kakalamaın derdinde. fayda etse içim yanmazBana iyi geldi ama doğumdan bi ay önce başladım ben
Canım senin dışı iyileşmiş miydi?benim dışarda yara falan kalmadı şimdi.kapanan yara mı açıldı yoksa kesik yer iyileşmeden mi patladı tekrardan?benim yırtılma sadece en üst derideydi.içerde açılma yoktu ve pansumanla kapandı o açılmada.şimdi bakınca açık yer yok.ağrı sızı yok.sadece şişlik var.yarın gideyim bende doktora inşallah bişey çıkmaz.Canim benim de öyle şişti sonra gece bebeği emzirdim beşiğine yaptırırken bi kan fışkırdı Allahtan kv vardı eşimi kaldırdım hemen acile gittik içini sıktı lar dr ma gittim o iyice sıktı içini. korkma acimiyor hiç bir müdahele sonra genel cerrah uzmanına gittim şimdi o tedavi ediyor 20 gün oldu geçmedi geç kalma dr kızdı bana geç kalmışn diye
Merhaba canım Allah yar ve yardımcın olsun umarım bir an önce geçer ağrıların herkes bi akıl vermiştir biliyorum hakkını helal et kaç gündür okuyorum seni çok kötü oldum açıkçası yazmak istedim ben hiç krem falan kullanmadım doğumdan iki gün önce soğan sürdüm şükür yara olmadı normalde doğumdan hemen sonra sürün dediler bana ama doğumum sürpriz olunca soğan götürmeyi unuttum bir masrafı yok evinde vardır bi dene istersen inşallah şifa olur Allah güç kuvvet versin tekrardan kusura bakma çooook geçmiş olsun canım:) benim durumum farklı ama. yaralar aldı başını gidiyor. ağrı da öyle böyle değil. eczacılar da para tuzağı. en pahalısını kakalamaın derdinde. fayda etse içim yanmaz
sorma ya. herkes emzir geçer diyor. o kadar ağrıya katlanmak inan hiç kolay değil. ben istemez miyim oğlumu emzirmeyi. ama bu sancı çok kötü. soğanı da deniyim. nee kadar kalacakMerhaba canım Allah yar ve yardımcın olsun umarım bir an önce geçer ağrıların herkes bi akıl vermiştir biliyorum hakkını helal et kaç gündür okuyorum seni çok kötü oldum açıkçası yazmak istedim ben hiç krem falan kullanmadım doğumdan iki gün önce soğan sürdüm şükür yara olmadı normalde doğumdan hemen sonra sürün dediler bana ama doğumum sürpriz olunca soğan götürmeyi unuttum bir masrafı yok evinde vardır bi dene istersen inşallah şifa olur Allah güç kuvvet versin tekrardan kusura bakma çooook geçmiş olsun canım
Ahh şu millet kulağını kapa bunlara diyeceğimde zor Allah yardımcın olsun ben on dakika bekletmiştim canım çeyrek soğan koymuştum sende artık isteğine göre 10-15 dakika beklet canım inşallah geçirirsorma ya. herkes emzir geçer diyor. o kadar ağrıya katlanmak inan hiç kolay değil. ben istemez miyim oğlumu emzirmeyi. ama bu sancı çok kötü. soğanı da deniyim. nee kadar kalacak
Unutmuşum bi d elini emmeye calışıyodu biizm kız.o yüzden emziğe alışana kadar. Hadi parmak emse neyse yumrugu agzıına sokuyodu sıpa.ben bugun kestim tirnaklarini o kadar uzunduki kivrilip ete baski yapmisti. Iki ay cok degilmi. Ben bugun scik birakzcam bakalim elleri cok sogumazsa sadece aksamlari takarim eldiveni. Sizler neler dusunuyorsunuz.
aşkım benm oğlumun karnında ve bacak arasında da çok çıktı. drun verdiği krem 2 günde geçirdi. ama 2 haftadan fazla kullanma TRAVOCORTMerhaba anneler girip yorum yapamıyorum maalesef ama okuyorum genelde gaz ve göğüs yarası sorunlarımız var Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah bizde de gaz var maalesef ve yavrum ıkınırken gözlerimin içine bakıyor ya oturup onunla ağlıyorum çok zormuş gerçekten bugün sıcaktan galiba kızımın yüzünde küçük küçük sivilce gibi şeyler çıkmış isilikti galiba adı ne iyi gelir acaba bilen varsa şimdiden teşekkür ederim ya serin de tutmaya çalışıyorum ama neden olmuş anlamadım
krem alacam lansinoh. bi de soğan alıyım. inşallah iyi gelir de tekrar oğlumu emzireyimAhh şu millet kulağını kapa bunlara diyeceğimde zor Allah yardımcın olsun ben on dakika bekletmiştim canım çeyrek soğan koymuştum sende artık isteğine göre 10-15 dakika beklet canım inşallah geçirir
Çok teşekkür ederim canım hemen deneyeceğim peki geçirdikten sonra kullanmaya devam ettin mi yoksa hemen bıraktın mıaşkım benm oğlumun karnında ve bacak arasında da çok çıktı. drun verdiği krem 2 günde geçirdi. ama 2 haftadan fazla kullanma TRAVOCORT
gaz içn de aguline şurup ve rezene ii geldi. 1 kaşık ver hergün. saf zeytinyağını da öneriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?