2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaslar cocuklarin eldivenlerini hala takiyormusunuz. Biz 24 gunluk olduk cekelum mi sizce eldivenleri.

Kizlar kizimin burnu tikabiyo bgun oldu sag deligi hafif tikali gozukuyo nasil alacam ben icini
Otribebe aspirator var bi de deniz suyu damlatıp biraz sonra agzınla içine cekiyosun. Şuan benim kızın burnu bayaa tıkalı. Hastaneden çıkışta biraz vardı doktor damlat dedi biz korktuk bi hafta sonraki kontrolde doktora dedik siz damlatırmısınız gösterdi. Aman sık damlatmayalım falan derken nra iyice arttı işte nefes alamicak nerdeyse. Sarı irin çıkıyo. Gec kalma cok cok damlat korkma. Gecmiş olsun.

sakın aşıdan önce verme. bağışıklığı zayıf olur. aşıdan sonra ver
hımm iyi bişey daha örendim..
zaten bi ağlamayla çıktık evden ne şurup verebildim nede doğru düzgün giydirebildim..
hemşireye dedim şurup veremedim diye...korkacak kadar ateşi olmaz..olursa ver dedi..

Arkadaslar cocuklarin eldivenlerini hala takiyormusunuz. Biz 24 gunluk olduk cekelum mi sizce eldivenleri.
Biz kırkında tırnaklarını kesicez belki çıkarırız. Doktorda iki aya kadar kalabilir zararı yok dedi. Eldiveni ara ara cıkarıp havalandıryrm yoksa ayak gibi kokuyo kızımın elleri araya pamukçuklar doluyo. O emerken ben temizliyorum.

Bizim bebişte gece saat 1 gibi uyanıyor.
Sonra saat dörde beşe kadar uyumuyor. Uyku falan kalmadı
Bebisin uyanik haldeyken suskunmu hoksa bizimki gibi surekli huysuz ve aglamakli mi. Uykusuz kalmaya raziyim alti temiz karni tok ama surekli mizmiz bir huzursuzluk aglama modu. Resmen geriliyorum.

geçmiş olsun cnm..İnşallah da gecer gider sorunlar kalmaz..
ben sezeryan oladum ama dr.bebeği çıkarırkan bebeğim kan yutmuş..ama öyle böyle değil bildiğin boğulmak üzeremiş..
midesi yıkanmış falan..ALLAH ras getirsin doğum her türlüde riskli..

ben bugun kestim tirnaklarini o kadar uzunduki kivrilip ete baski yapmisti. Iki ay cok degilmi. Ben bugun scik birakzcam bakalim elleri cok sogumazsa sadece aksamlari takarim eldiveni. Sizler neler dusunuyorsunuz.

Canım senin dışı iyileşmiş miydi?benim dışarda yara falan kalmadı şimdi.kapanan yara mı açıldı yoksa kesik yer iyileşmeden mi patladı tekrardan?benim yırtılma sadece en üst derideydi.içerde açılma yoktu ve pansumanla kapandı o açılmada.şimdi bakınca açık yer yok.ağrı sızı yok.sadece şişlik var.yarın gideyim bende doktora inşallah bişey çıkmaz.

:) benim durumum farklı ama. yaralar aldı başını gidiyor. ağrı da öyle böyle değil. eczacılar da para tuzağı. en pahalısını kakalamaın derdinde. fayda etse içim yanmaz
Merhaba canım Allah yar ve yardımcın olsun umarım bir an önce geçer ağrıların herkes bi akıl vermiştir biliyorum hakkını helal et kaç gündür okuyorum seni çok kötü oldum açıkçası yazmak istedim ben hiç krem falan kullanmadım doğumdan iki gün önce soğan sürdüm şükür yara olmadı normalde doğumdan hemen sonra sürün dediler bana ama doğumum sürpriz olunca soğan götürmeyi unuttum bir masrafı yok evinde vardır bi dene istersen inşallah şifa olur Allah güç kuvvet versin tekrardan kusura bakma çooook geçmiş olsun canım

sorma ya. herkes emzir geçer diyor. o kadar ağrıya katlanmak inan hiç kolay değil. ben istemez miyim oğlumu emzirmeyi. ama bu sancı çok kötü. soğanı da deniyim. nee kadar kalacak

Merhaba anneler girip yorum yapamıyorum maalesef ama okuyorum genelde gaz ve göğüs yarası sorunlarımız var Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah bizde de gaz var maalesef ve yavrum ıkınırken gözlerimin içine bakıyor ya oturup onunla ağlıyorum çok zormuş gerçekten bugün sıcaktan galiba kızımın yüzünde küçük küçük sivilce gibi şeyler çıkmış isilikti galiba adı ne iyi gelir acaba bilen varsa şimdiden teşekkür ederim ya serin de tutmaya çalışıyorum ama neden olmuş anlamadım

sorma ya. herkes emzir geçer diyor. o kadar ağrıya katlanmak inan hiç kolay değil. ben istemez miyim oğlumu emzirmeyi. ama bu sancı çok kötü. soğanı da deniyim. nee kadar kalacak
Ahh şu millet kulağını kapa bunlara diyeceğimde zor Allah yardımcın olsun ben on dakika bekletmiştim canım çeyrek soğan koymuştum sende artık isteğine göre 10-15 dakika beklet canım inşallah geçirir

ben bugun kestim tirnaklarini o kadar uzunduki kivrilip ete baski yapmisti. Iki ay cok degilmi. Ben bugun scik birakzcam bakalim elleri cok sogumazsa sadece aksamlari takarim eldiveni. Sizler neler dusunuyorsunuz.
Unutmuşum bi d elini emmeye calışıyodu biizm kız.o yüzden emziğe alışana kadar. Hadi parmak emse neyse yumrugu agzıına sokuyodu sıpa.

aşkım benm oğlumun karnında ve bacak arasında da çok çıktı. drun verdiği krem 2 günde geçirdi. ama 2 haftadan fazla kullanma TRAVOCORT
gaz içn de aguline şurup ve rezene ii geldi. 1 kaşık ver hergün. saf zeytinyağını da öneriyorlar

krem alacam lansinoh. bi de soğan alıyım. inşallah iyi gelir de tekrar oğlumu emzireyim

Çok teşekkür ederim canım hemen deneyeceğim peki geçirdikten sonra kullanmaya devam ettin mi yoksa hemen bıraktın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…