2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım kendiliğinden geçiyor elleme bişey sürmene de gerek yok.emzirirken sütün yağlıysa da oluyor.içi beyaz sivilce.bir günde kendiliğinden geçiyor sıkma canını.

ca
canım benim komple dikiş yerim şişti belki senin farklıdır kan toplamış benim onun öncesinde morarmıştı zaten beline kadar vajinam da dahil o kanı vücut ememeyince dışarı attı korkma sen olsa şimdiye kadar olurdu tedbir amaçlı göster

Canım bende morarma falan yok şükür.sadece yırtılan tarafta şişkik var dikişin üst tarafında yarın sabaha randevu alıcam bakalım.inşallah kan birikmesi vardır da şırıngayla çekerler kanı.ilk sezeryanımda doktorum alnıştı 2 kere.biri 10 günlükken biri de kırkım çıkınca.sana da tekrar tekrar geçmişler olsun.aslında bazılarına sonda takıyorlarmış sezeryanı yapınca.kanı alıyormuş.sonra da çekiyorlarmış pansumanla iyileşiyormuş.bize neden böyle yapmadılarsa sanki.her doktor farklı bişey yapıyor.ben yırtılna olunca K.doğumcu baktı ipi daha fazla çekrirme açılma devam eder dedi.diksek mi dikmesek mi diye g.cerraha yolladı.g.cerrah dikmeyelim tutmaz böyle iyileşcek dedi.K.doğumcu 4-5 gün sonra K.doğuma kontrol ettir dedi.gittim sırası yoktu başka doktora sıra aldım gittim.adam dedi ki bu ipi neden bırakmışlar ki işlevi yok bunun dedi ve çekti aldı ipi.anlayacağın biriinin dediği diğerini tutmuyor doktorların.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

canim onlar bebisinin kilo aliminin iyi oldugunj ve sutunun yagli oldufunu gosterir sakin bisey surme ilik su ve pamukla sil yuzunu 1 bilemedin 2 haftaya gecer:)

ben bugun kestim tirnaklarini o kadar uzunduki kivrilip ete baski yapmisti. Iki ay cok degilmi. Ben bugun scik birakzcam bakalim elleri cok sogumazsa sadece aksamlari takarim eldiveni. Sizler neler dusunuyorsunuz.
doğdu doğalı hemen hiç takmadı eldiven..taktığım çıkardı ben taktım o çokardı..
dahada takmadım..uyurken tırnaklarını kesiyom..yüzünü çiziyo yoksa parmağını falan emmiyo..

bende yarın aşıya götürecem..götürmeden yarım saat önce calpol vericem..heralde kolundan olucak..verem aşı ya..
başka önerin varmı..ne yapacaz aşı sonrası çok hasta olacaklar..

Canim biz asidan geldik. Hemsire ates yapmaz dedi. Siserse soguk uygulayin dedi. Hepatit b. Sizinde mi?

Selamlar dun kontrolumuz vardi 23 gunde 850 gr almis oglum doktor az 500 daha alabilirdi dedi zaten sarilik geciriyor ilk zamanlar hep uyuyordu beslenmesi azdi bugun aile hekimine sordum gayet iyi dedi
Her kafadan bir ses...

Biz gündüz oturma odasındayız sese alışsın diye de tv hep açık gece de yatağına götürüyorum bizim yatağın yanında sepetinde uyuyor

Gazı olmazsa güzelce beşiğinde uyuyor ama gazı varsa kucağımda uyuyoruz ben de kendimi destekliyorum senin gibi, ben uyumazsam ona bakarsam yüzüstü yatıyorum, aslında kucak kucağa uyumayı ben de çok seviyorum kokusunu heran alıyorum, sıcaklığını hissediyorum yavrumun

Gazı olmazsa güzelce beşiğinde uyuyor ama gazı varsa kucağımda uyuyoruz ben de kendimi destekliyorum senin gibi, ben uyumazsam ona bakarsam yüzüstü yatıyorum, aslında kucak kucağa uyumayı ben de çok seviyorum kokusunu heran alıyorum, sıcaklığını hissediyorum yavrumun

eczaneden bi krem aldım göğüs ağrısı ve yarası için. fiyatı biraz yüksek 25 tl ve az var içinde. ama çok iyi geldi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…