İnşallah canım ya valla dua ediyorum burada sana inşallah güzel haberlerini bekliyorumkrem alacam lansinoh. bi de soğan alıyım. inşallah iyi gelir de tekrar oğlumu emzireyim
hergün 1 kaşık ver ki gazı olmasın. yine de eczacıya mutlaka sor her ilaç alışındaÇok teşekkür ederim canım hemen deneyeceğim peki geçirdikten sonra kullanmaya devam ettin mi yoksa hemen bıraktın mı
Canım kendiliğinden geçiyor elleme bişey sürmene de gerek yok.emzirirken sütün yağlıysa da oluyor.içi beyaz sivilce.bir günde kendiliğinden geçiyor sıkma canını.Merhaba anneler girip yorum yapamıyorum maalesef ama okuyorum genelde gaz ve göğüs yarası sorunlarımız var Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah bizde de gaz var maalesef ve yavrum ıkınırken gözlerimin içine bakıyor ya oturup onunla agt ğlıyorum çok zormuş gerçekten bugün sıcaktan galiba kızımın yüzünde küçük küçük sivilce gibi şeyler çıkmış isilikti galiba adı ne iyi gelir acaba bilen varsa şimdiden teşekkür ederim ya serin de tutmaya çalışıyorum ama neden olmuş anlamadım
canım benim komple dikiş yerim şişti belki senin farklıdır kan toplamış benim onun öncesinde morarmıştı zaten beline kadar vajinam da dahil o kanı vücut ememeyince dışarı attı korkma sen olsa şimdiye kadar olurdu tedbir amaçlı gösterCanım senin dışı iyileşmiş miydi?benim dışarda yara falan kalmadı şimdi.kapanan yara mı açıldı yoksa kesik yer iyileşmeden mi patladı tekrardan?benim yırtılma sadece en üst derideydi.içerde açılma yoktu ve pansumanla kapandı o açılmada.şimdi bakınca açık yer yok.ağrı sızı yok.sadece şişlik var.yarın gideyim bende doktora inşallah bişey çıkmaz.
Canım bende morarma falan yok şükür.sadece yırtılan tarafta şişkik var dikişin üst tarafında yarın sabaha randevu alıcam bakalım.inşallah kan birikmesi vardır da şırıngayla çekerler kanı.ilk sezeryanımda doktorum alnıştı 2 kere.biri 10 günlükken biri de kırkım çıkınca.sana da tekrar tekrar geçmişler olsun.aslında bazılarına sonda takıyorlarmış sezeryanı yapınca.kanı alıyormuş.sonra da çekiyorlarmış pansumanla iyileşiyormuş.bize neden böyle yapmadılarsa sanki.her doktor farklı bişey yapıyor.ben yırtılna olunca K.doğumcu baktı ipi daha fazla çekrirme açılma devam eder dedi.diksek mi dikmesek mi diye g.cerraha yolladı.g.cerrah dikmeyelim tutmaz böyle iyileşcek dedi.K.doğumcu 4-5 gün sonra K.doğuma kontrol ettir dedi.gittim sırası yoktu başka doktora sıra aldım gittim.adam dedi ki bu ipi neden bırakmışlar ki işlevi yok bunun dedi ve çekti aldı ipi.anlayacağın biriinin dediği diğerini tutmuyor doktorların.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi.ca
canım benim komple dikiş yerim şişti belki senin farklıdır kan toplamış benim onun öncesinde morarmıştı zaten beline kadar vajinam da dahil o kanı vücut ememeyince dışarı attı korkma sen olsa şimdiye kadar olurdu tedbir amaçlı göster
canim onlar bebisinin kilo aliminin iyi oldugunj ve sutunun yagli oldufunu gosterir sakin bisey surme ilik su ve pamukla sil yuzunu 1 bilemedin 2 haftaya gecer:)Merhaba anneler girip yorum yapamıyorum maalesef ama okuyorum genelde gaz ve göğüs yarası sorunlarımız var Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah bizde de gaz var maalesef ve yavrum ıkınırken gözlerimin içine bakıyor ya oturup onunla ağlıyorum çok zormuş gerçekten bugün sıcaktan galiba kızımın yüzünde küçük küçük sivilce gibi şeyler çıkmış isilikti galiba adı ne iyi gelir acaba bilen varsa şimdiden teşekkür ederim ya serin de tutmaya çalışıyorum ama neden olmuş anlamadım
doğdu doğalı hemen hiç takmadı eldiven..taktığım çıkardı ben taktım o çokardı..ben bugun kestim tirnaklarini o kadar uzunduki kivrilip ete baski yapmisti. Iki ay cok degilmi. Ben bugun scik birakzcam bakalim elleri cok sogumazsa sadece aksamlari takarim eldiveni. Sizler neler dusunuyorsunuz.
bende yarın aşıya götürecem..götürmeden yarım saat önce calpol vericem..heralde kolundan olucak..verem aşı ya..
başka önerin varmı..ne yapacaz aşı sonrası çok hasta olacaklar..
olur tabikalbiminsahibio cnm aktardan rezene almıştım kendim.icin..acaba olur mu o..yoksa eczaneden toz olan mi alacam
Kizlar kizimin burnu tikabiyo bgun oldu sag deligi hafif tikali gozukuyo nasil alacam ben icini
Burun pompası diye birşey var.Bir hevesle aldım ama çok işe yaramıyor sanki
Eki Görüntüle 1554619
Biz gündüz oturma odasındayız sese alışsın diye de tv hep açık gece de yatağına götürüyorum bizim yatağın yanında sepetinde uyuyorArkadaşlar benim bebeğim 2 saat uyanık kalıyor.yaklaşık iki saat uyuyor.bu düzene sahip.bebek odasında beşiğinde şu anda uyuyor.9 gibi uyanacak.emzir altını değiş vs derken 2 saat içinde tekrar uyutuyorum.ondan sonra ara ara huzursuz oluyor ağlıyo uyurken emzik veriyorum sürekli bi ayağim onun odasında ama bu durumdan çok sıkılıyorum.siz gündüz oturma odasında falan uyutuyor musunuz.ben de tv izlemek istiyorum.vs vs.
Gazı olmazsa güzelce beşiğinde uyuyor ama gazı varsa kucağımda uyuyoruz ben de kendimi destekliyorum senin gibi, ben uyumazsam ona bakarsam yüzüstü yatıyorum, aslında kucak kucağa uyumayı ben de çok seviyorum kokusunu heran alıyorum, sıcaklığını hissediyorum yavrumunBenim kız da gögsümde uyuyordu yatakta iki kolumun altına desk yastıklar koyup yatırdık bi hafta. Sonra anladımki yüzüstü ii geliyo yanımda yatıyo artık. Basını faln kaldırabiliyo bi öbür tarafa bi beri çeviriyo yüzüstü besiğe koymaya korkuyom. Sen şimdi nası uyutuyosun
Gazı olmazsa güzelce beşiğinde uyuyor ama gazı varsa kucağımda uyuyoruz ben de kendimi destekliyorum senin gibi, ben uyumazsam ona bakarsam yüzüstü yatıyorum, aslında kucak kucağa uyumayı ben de çok seviyorum kokusunu heran alıyorum, sıcaklığını hissediyorum yavrumunBenim kız da gögsümde uyuyordu yatakta iki kolumun altına desk yastıklar koyup yatırdık bi hafta. Sonra anladımki yüzüstü ii geliyo yanımda yatıyo artık. Basını faln kaldırabiliyo bi öbür tarafa bi beri çeviriyo yüzüstü besiğe koymaya korkuyom. Sen şimdi nası uyutuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?