2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gorcemin dugunu kinasi icin kiyafet bakmaya gittim oluyorum yorgunluktan ya dikislerim nasil zonkluyo anlatamamne sen gelme kinaya yada dugune dediler nede kiyafeti naptin diye sordular esimdede ailesindede bem gelemicem dedigimde bi ton surat bide annemdeyim suan dugunkina bi saat uzaklikta ne olacak nasil olacak bilmiyorum olcem sinirden acidanda aglamak uzereyim

Evet canım zamanla tanıycaz. Ben 2 saatte kaldırsam da emmiyo en az 3 saat geciyo. Saglıklı olsunlar da gerisi önemli degil :)

Canım ben gecen hafta 5 saat bebegı annemebıraktım. Yeterli miktarda sut sagıp bıraktım. Stres yapma

Arkadaslar az once anne sutunu arttirmak icin nette gezinirken tiroid hastaligi olan annelerin yeterlu sut salinimi olmadigini okudum. Ya ben digumdan beri haplarimi icmiyorum beden bu olabilirmi acaba. Bilgisi olan var mi?

Selamlar dun kontrolumuz vardi 23 gunde 850 gr almis oglum doktor az 500 daha alabilirdi dedi zaten sarilik geciriyor ilk zamanlar hep uyuyordu beslenmesi azdi bugun aile hekimine sordum gayet iyi dedi
Her kafadan bir ses...
Canım bizim dogumdan sonra 200 gram verdi
O kilosuyla karşılastırınca 1 ayda 1kilo aldı. Bence de normal

bende de aynı sıkıntı vardı mustela aldım eczanedenbir dene istersen canım inşallah sende de ise yarar

Kizlar kizimin burnu tikabiyo bgun oldu sag deligi hafif tikali gozukuyo nasil alacam ben icini
canım benim bebişin de burnu tıkalı tonimer diye serum aldım eczaneden içinde burun aspiratör aldık damlayı damlatıp sonra içini temizliyoruz rahatliyor bebek

slm kızlar nasılsınız bayadir giremiyorum malum bebek var artık Allaha şükür bizim Bebiş de uyumuyor fazla o uyuyunca ben de hemen yatıyorum ev işlerini bile zor yapıyorum sürekli emmek istiyor bizde pamukcuk sıkıntısı var karbonatlı suyla sil dediler ama beceremiyorum herhalde geçmedi sizde olan varmı nasıl sildinız geçirdinız yarın bir aylık oluyoruz bizde zaman ne çabuk geçiyor

İyi akşamlar kızlar haziran annisiyim ama sürekli burayı da takip ediyorum haftaya çarşamba sezeryan olscam Allahın izniule normal doğumdan korktuğum halde yinede normal istiyodum ama mecburen sezeryan olmak zorundayım sizler tecrübrlisiniz bu konuda sezeryan hakkında sizlerden fikir almak istedim genel anestezi olacak peki sonrası nasil hemen ayılabildiniz mi ağrısı nasıl uyanması zormu ağrısı çok mu en önemlisi sütünüz hemen geldi mi en çok bunu düşünüyorum mama verdiniz mi bide bi kaç tane sezeryan olan gördüm karnı hala 9 aylık gibi hiç inmemişti vs vs kısaca sezerysn sonrası neler yaşadınız

Canım bende sezaryen oldum çok korkularim vardi hiç birini yaşamadım.uyanmam çok kolay oldu pazartesi sabahi uyanmasi gibi gözlerimi zor aciyodum uyumak istiyodum cok uzun sürmedi uyanmam.hemen sutum geldi uyandirma odasinda hemsireler emzirttiler.hamileligim sirasinda da hep sari sari akiyodu goguslerim zaten.yarin 30 gun olacak biraz gobegim var

Ayy yavrum benim gecmis olsunnn siz3de

Selamlar dun kontrolumuz vardi 23 gunde 850 gr almis oglum doktor az 500 daha alabilirdi dedi zaten sarilik geciriyor ilk zamanlar hep uyuyordu beslenmesi azdi bugun aile hekimine sordum gayet iyi dedi
Her kafadan bir ses...

23 günde 850 g gayet iyi bizde çarşamba gittik kontrole dr oğlum için çok yemiş bu dedi . Evet kilo alımı iyi ama çok emdiği için aşırı gazlı ve çok kusuyor günde en az 3 tshirt değişiyoruz. Doktorumuz bu kadar fazla emmesede büyür gelişir bu kadar gazlı olup kusmaz dedi . Doktora göre değişiyor yani görüşlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…