- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
uyor arada canım :))Ay kk da sistem değişmiş sanırım beğen derken bile yeni sayfa açıyor, benim mesajda 3 kere yayınlanmış sindire sindire okuyalım diye heralde
Evet canım zamanla tanıycaz. Ben 2 saatte kaldırsam da emmiyo en az 3 saat geciyo. Saglıklı olsunlar da gerisi önemli degil :)Cok sagol canim ya bugun goturdum bende baska bi doktora dayanamadim12 gunde 300 gram almis boyuda 4cm uzamis cok cok normal ama sen yinede 2saatte bur emzir dedi bes on dk emio dedim ennaz on bes dk dedi ee kilo alimi iyi neden boyle dedi anlamadim doktordan doktora fark edio demekki birde kendimiz taniycaz bence bebislermizi en iyu niz biliriz onlara alistikca ihtiyaclarini kilosu boyu iyiyse neden kaldirayim kibiki saatte bir sarilikta hic yok
Canım ben gecen hafta 5 saat bebegı annemebıraktım. Yeterli miktarda sut sagıp bıraktım. Stres yapmaGorcemin dugunu kinasi icin kiyafet bakmaya gittim oluyorum yorgunluktan ya dikislerim nasil zonkluyo anlatamamne sen gelme kinaya yada dugune dediler nede kiyafeti naptin diye sordular esimdede ailesindede bem gelemicem dedigimde bi ton surat bide annemdeyim suan dugunkina bi saat uzaklikta ne olacak nasil olacak bilmiyorum olcem sinirden acidanda aglamak uzereyim
Masallah cnm cok tatli,allah bagislasin:)prensimmmmmmmEki Görüntüle 1554952
Canım bizim dogumdan sonra 200 gram verdiSelamlar dun kontrolumuz vardi 23 gunde 850 gr almis oglum doktor az 500 daha alabilirdi dedi zaten sarilik geciriyor ilk zamanlar hep uyuyordu beslenmesi azdi bugun aile hekimine sordum gayet iyi dedi
Her kafadan bir ses...
Annemde gelecek canim dugune :-( mecbur bebisde gelecekCanım ben gecen hafta 5 saat bebegı annemebıraktım. Yeterli miktarda sut sagıp bıraktım. Stres yapma
amin canım. senin lokum da çok tatlı. allah mürüvetini göstersinMasallah cnm cok tatli,allah bagislasin:)
Aynen canim benimkide oyle daha tam iyilesmedigim icinde bisey yapamiyrmSezaryen olan kızlar vajinanızda kararma oldu mu benim kapkara korktum
bende de aynı sıkıntı vardı mustela aldım eczanedenbir dene istersen canım inşallah sende de ise yararAllahım nasıl geçecek bu göğüs acısı. 17 gün oldu doğum yapalı hala aynı. Denemediğim şey kalmadı. Zeytinyağı, tahin yağı, lansinoh, medicassol, zeytinyağı, kakao yağı. Ama yok geçmiyor.var mı göğüs yarası geçen?
canım benim bebişin de burnu tıkalı tonimer diye serum aldım eczaneden içinde burun aspiratör aldık damlayı damlatıp sonra içini temizliyoruz rahatliyor bebekKizlar kizimin burnu tikabiyo bgun oldu sag deligi hafif tikali gozukuyo nasil alacam ben icini
Bende direk besigine yatirdim.Aynı yatakta yatmadınız, direkt bebek yatağını kullandınız öyle mi?
Canım bende sezaryen oldum çok korkularim vardi hiç birini yaşamadım.uyanmam çok kolay oldu pazartesi sabahi uyanmasi gibi gözlerimi zor aciyodum uyumak istiyodum cok uzun sürmedi uyanmam.hemen sutum geldi uyandirma odasinda hemsireler emzirttiler.hamileligim sirasinda da hep sari sari akiyodu goguslerim zaten.yarin 30 gun olacak biraz gobegim varİyi akşamlar kızlar haziran annisiyim ama sürekli burayı da takip ediyorum haftaya çarşamba sezeryan olscam Allahın izniule normal doğumdan korktuğum halde yinede normal istiyodum ama mecburen sezeryan olmak zorundayım sizler tecrübrlisiniz bu konuda sezeryan hakkında sizlerden fikir almak istedim genel anestezi olacak peki sonrası nasil hemen ayılabildiniz mi ağrısı nasıl uyanması zormu ağrısı çok mu en önemlisi sütünüz hemen geldi mi en çok bunu düşünüyorum mama verdiniz mi bide bi kaç tane sezeryan olan gördüm karnı hala 9 aylık gibi hiç inmemişti vs vs kısaca sezerysn sonrası neler yaşadınız
Ayy yavrum benim gecmis olsunnn siz3degeçmiş olsun cnm..İnşallah da gecer gider sorunlar kalmaz..
ben sezeryan oladum ama dr.bebeği çıkarırkan bebeğim kan yutmuş..ama öyle böyle değil bildiğin boğulmak üzeremiş..
midesi yıkanmış falan..ALLAH ras getirsin doğum her türlüde riskli..
Selamlar dun kontrolumuz vardi 23 gunde 850 gr almis oglum doktor az 500 daha alabilirdi dedi zaten sarilik geciriyor ilk zamanlar hep uyuyordu beslenmesi azdi bugun aile hekimine sordum gayet iyi dedi
Her kafadan bir ses...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?