2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canim ben sezeryan oldum sutum dogum yaptigim gun azar azar gelmeyw baslasi ve 3.gun tam anlamiyla geldi dogumdan bir hafta sonra 14 kilo vermistim ve suan gobegim dumduz :) sadece dikis agrilarin oluyor onuda bol bol yuruyus ve su icmeyle cabuk atlatabilirsin hayirli dogunlar diliyorum

Neden
Arkadaslar az once anne sutunu arttirmak icin nette gezinirken tiroid hastaligi olan annelerin yeterlu sut salinimi olmadigini okudum. Ya ben digumdan beri haplarimi icmiyorum beden bu olabilirmi acaba. Bilgisi olan var mi?
neden icmiyorsun canim bende troid hastasiyim ve gunu gunune ilacimi alirim ve Allaha sukur autumde cok iyi bence ilacini aksatna

Kizlar merhaba, okuyorum da sorunlarimiz hep ayni, gaz gogusler uykusuzluk.. Benim oglum da pek uyumuyor, hele geceleri, toplam 2 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum gun icinde, yer altindan kayiyo artik, dayanamıyorum, bu gunler evet geciyor ama diyorum ben kizimi nasil buyutmusum , 2.5 yasina getirmisim, sanki bu oglan hic buyumuyor gibi geliyor.

Bir de kizlar asil sorum, 10 gun once doktora gitmistim, her sey normal, dis dikisler iyilesmis kapanmis dedi, o zamanlar bazi gunler kanama oluyordu, 40 gun icinde boyle arada kanama olmasi normal, bi sorun olsa agri ates kotu koku olur demisti, bugun 30. Gunum, 4 gundur surekli kanama oluyor, hic kesilmedi, adetin ilk gunleri gibi, her lavaboya gittigimde ped dolmus oluyor. Ama agri sizi hicbi sikayetim yok. Cok kafama takiyorum, aklima bin turlu sey geliyor, ya parca kaldiysa ya damar catladiysa ya ic dikislere bi sey olduysa falan. Sizce doktora gitmeli miyim, boyle hala.kanamasi olan var mi? Bu ara yoruldum biraz, ayakta kaldim, alakasi var midir?

Teşekkür ederim canım
Canım olabilir tedavi olunmazsa kroniklesiyor dedi doktor bence git bir görün 4 gündür kullanıyorum ilaçları hafifledi biraz Acim

canım bizim 39. gün dün aynı dediğin gibi oldu :) ara ara durup başlıyor yeniden

bende bugün bunu soracaktım arkadaşlara sen açtın konuyu..
benim 33.gün ve hergün leke gibi çamaşırı kirletiyo..temizlenmedim bi türlü..ağrı koku sancı yok.bende sezeryan oldum..
dikişler iyi..kv 40 güne kadar normal dedi..

Sezaryen yapan arkadaşlar dikisimin sag tarafta başlangıç yerinde dar giysi giyince acivoluyodu
Bugün dikkatlice baktım. Dikisin baslangicinda misine gibi ip var ucunda düğüm var. 1 aydir gobegimden farketmemisim. Dikis alma falan olmamisti sadece bandaj yapistirdilar. O misine gibi ipin ucu disarda olmalimi ben icten yapildi sanmistim. Cevaplarsaniz sevinirim

Canim bende de aynı dikişi orda bitiriyorlar dedi bi arkadas sağ taraf daha fazla ağrıyordü hatta bide ben sorayım sana dikişin ustunde çizgi şeklinde bir şişlik var bende sende varmı

Canim bende de aynı dikişi orda bitiriyorlar dedi bi arkadas sağ taraf daha fazla ağrıyordü hatta bide ben sorayım sana dikişin ustunde çizgi şeklinde bir şişlik var bende sende varmı
Orta tarafta biraz cizgi gibi sislik var canim baktim. Senin kac gun oldu benim 37.gun bugun. O misine kendi mi duscek acaba. Ciktigi noktada sanki kabuk olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…