Allah'im bu ne tatlilik masaAllah subhanAllah yerim seni benprensimmmmmmmEki Görüntüle 1554952
canim ben sezeryan oldum sutum dogum yaptigim gun azar azar gelmeyw baslasi ve 3.gun tam anlamiyla geldi dogumdan bir hafta sonra 14 kilo vermistim ve suan gobegim dumduz :) sadece dikis agrilarin oluyor onuda bol bol yuruyus ve su icmeyle cabuk atlatabilirsin hayirli dogunlar diliyorumİyi akşamlar kızlar haziran annisiyim ama sürekli burayı da takip ediyorum haftaya çarşamba sezeryan olscam Allahın izniule normal doğumdan korktuğum halde yinede normal istiyodum ama mecburen sezeryan olmak zorundayım sizler tecrübrlisiniz bu konuda sezeryan hakkında sizlerden fikir almak istedim genel anestezi olacak peki sonrası nasil hemen ayılabildiniz mi ağrısı nasıl uyanması zormu ağrısı çok mu en önemlisi sütünüz hemen geldi mi en çok bunu düşünüyorum mama verdiniz mi bide bi kaç tane sezeryan olan gördüm karnı hala 9 aylık gibi hiç inmemişti vs vs kısaca sezerysn sonrası neler yaşadınız
neden icmiyorsun canim bende troid hastasiyim ve gunu gunune ilacimi alirim ve Allaha sukur autumde cok iyi bence ilacini aksatnaArkadaslar az once anne sutunu arttirmak icin nette gezinirken tiroid hastaligi olan annelerin yeterlu sut salinimi olmadigini okudum. Ya ben digumdan beri haplarimi icmiyorum beden bu olabilirmi acaba. Bilgisi olan var mi?
bıcı bıcı yapıyoruz teyzesi.Allah'im bu ne tatlilik masaAllah subhanAllah yerim seni ben
valla 21. gün adamı durduramadım. zaten sezeryan yaptın sorun olmaz dediKizlaaar esiyle iliskiyee giren varr miiiiii????
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun
Canım olabilir tedavi olunmazsa kroniklesiyor dedi doktor bence git bir görün 4 gündür kullanıyorum ilaçları hafifledi biraz AcimAcaba benimkide mo catlakti. Kaniyo
Canom benm bebegmde cok sikintili surekli agluyodu ozellikle gece 10 bucuktan sonra bi basliodu susmuyodu gazindan dolayi. Bi haftadir biogaia kullaniyoruz gercekten ise yaradi allhhn izniyle 40 tl fiyati smdi gazini daha cok cikariyo
canım bizim 39. gün dün aynı dediğin gibi oldu :) ara ara durup başlıyor yenidenKizlar merhaba, okuyorum da sorunlarimiz hep ayni, gaz gogusler uykusuzluk.. Benim oglum da pek uyumuyor, hele geceleri, toplam 2 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum gun icinde, yer altindan kayiyo artik, dayanamıyorum, bu gunler evet geciyor ama diyorum ben kizimi nasil buyutmusum , 2.5 yasina getirmisim, sanki bu oglan hic buyumuyor gibi geliyor.
Bir de kizlar asil sorum, 10 gun once doktora gitmistim, her sey normal, dis dikisler iyilesmis kapanmis dedi, o zamanlar bazi gunler kanama oluyordu, 40 gun icinde boyle arada kanama olmasi normal, bi sorun olsa agri ates kotu koku olur demisti, bugun 30. Gunum, 4 gundur surekli kanama oluyor, hic kesilmedi, adetin ilk gunleri gibi, her lavaboya gittigimde ped dolmus oluyor. Ama agri sizi hicbi sikayetim yok. Cok kafama takiyorum, aklima bin turlu sey geliyor, ya parca kaldiysa ya damar catladiysa ya ic dikislere bi sey olduysa falan. Sizce doktora gitmeli miyim, boyle hala.kanamasi olan var mi? Bu ara yoruldum biraz, ayakta kaldim, alakasi var midir?
evet cnm bizimde hepatit aşısıydı..şükür ateş ağrı falan olmadıCanim biz asidan geldik. Hemsire ates yapmaz dedi. Siserse soguk uygulayin dedi. Hepatit b. Sizinde mi?
bende bugün bunu soracaktım arkadaşlara sen açtın konuyu..Kizlar merhaba, okuyorum da sorunlarimiz hep ayni, gaz gogusler uykusuzluk.. Benim oglum da pek uyumuyor, hele geceleri, toplam 2 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum gun icinde, yer altindan kayiyo artik, dayanamıyorum, bu gunler evet geciyor ama diyorum ben kizimi nasil buyutmusum , 2.5 yasina getirmisim, sanki bu oglan hic buyumuyor gibi geliyor.
Bir de kizlar asil sorum, 10 gun once doktora gitmistim, her sey normal, dis dikisler iyilesmis kapanmis dedi, o zamanlar bazi gunler kanama oluyordu, 40 gun icinde boyle arada kanama olmasi normal, bi sorun olsa agri ates kotu koku olur demisti, bugun 30. Gunum, 4 gundur surekli kanama oluyor, hic kesilmedi, adetin ilk gunleri gibi, her lavaboya gittigimde ped dolmus oluyor. Ama agri sizi hicbi sikayetim yok. Cok kafama takiyorum, aklima bin turlu sey geliyor, ya parca kaldiysa ya damar catladiysa ya ic dikislere bi sey olduysa falan. Sizce doktora gitmeli miyim, boyle hala.kanamasi olan var mi? Bu ara yoruldum biraz, ayakta kaldim, alakasi var midir?
ben 33 günlük lohusayım dr.40 gün yasak dedi sezeryan oldum diye heralde...Kizlaaar esiyle iliskiyee giren varr miiiiii????
Merhaba. Goremiyoruz seni.merhaba kızlar :))
Canim bende de aynı dikişi orda bitiriyorlar dedi bi arkadas sağ taraf daha fazla ağrıyordü hatta bide ben sorayım sana dikişin ustunde çizgi şeklinde bir şişlik var bende sende varmıSezaryen yapan arkadaşlar dikisimin sag tarafta başlangıç yerinde dar giysi giyince acivoluyodu
Bugün dikkatlice baktım. Dikisin baslangicinda misine gibi ip var ucunda düğüm var. 1 aydir gobegimden farketmemisim. Dikis alma falan olmamisti sadece bandaj yapistirdilar. O misine gibi ipin ucu disarda olmalimi ben icten yapildi sanmistim. Cevaplarsaniz sevinirim
Orta tarafta biraz cizgi gibi sislik var canim baktim. Senin kac gun oldu benim 37.gun bugun. O misine kendi mi duscek acaba. Ciktigi noktada sanki kabuk olmusCanim bende de aynı dikişi orda bitiriyorlar dedi bi arkadas sağ taraf daha fazla ağrıyordü hatta bide ben sorayım sana dikişin ustunde çizgi şeklinde bir şişlik var bende sende varmı
Kendi düşecek galiba canim 25. Gün benim 40. Gün kontrol var bekliyorumOrta tarafta biraz cizgi gibi sislik var canim baktim. Senin kac gun oldu benim 37.gun bugun. O misine kendi mi duscek acaba. Ciktigi noktada sanki kabuk olmus
Kontrolun 40. Gun mu olmasi gerekiyo illaki bilgin var mi canim. Sabahtan randevu bulamadimKendi düşecek galiba canim 25. Gün benim 40. Gün kontrol var bekliyorum
Doktor bana öyle demişti ama şart değil tabikiKontrolun 40. Gun mu olmasi gerekiyo illaki bilgin var mi canim. Sabahtan randevu bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?