Kizlar herkeste ayni sorunlar var enim oglusta bugun cok huysuz ben uyutuyorum yarim saat surmeden uyaniyor aaat 9:40dan beri böyle uykusuz kaldi simdide surekli hareket halinde yari uyur yari uyanik niye tam dalamiyor bilgisi olan bar mi bu durum hakkinda[/QjUOTE]
Ayaklarini cekiyorsa ya da agzini aciyorsa gazi vardir canim.
Canim
canim gazman bizimki resmen yapamadigi zaman cigliklar basloyo
bir hafta da salınma oldu cnm...Canim isirgan cayi ne zaman fark ettirdi sut salinimini. Resmen kayniyor demistin sanirim.allahim o kadar cok istiyorum ki soyle agzindan akarak sutunu emse. Insallah....m
Elimden geleni yapiyorum canim. Gelecek ins. Cok istiyorum. Bir an once su mama derdi biter ins. Bu jkinci gunumuz. Hadi hayirlisi.bir hafta da salınma oldu cnm...
ama günde 5-6 hatt 7 bardak içiyodum..3litre su..mercimek çorbası bulgur pilavi hep yedim..
maydonoz ve nane azaltıyomuş yeme onları..dereotuda arttırıyomuş ama hiç kullanmadım..
inşallah olur sütün..zaten beyinle alakalımış..olacak artıyo desen vede istesen mutlaka süt artar..
kolay gelsin
Benim 40. Gune kdr kanamam dewam ediordu dikislermde yeni dustu esim oyle bi istekte bulunmadi ama yazk adama artik.. Smdide adet gorucrm sanirimvalla 21. gün adamı durduramadım. zaten sezeryan yaptın sorun olmaz dedi
Banada 40 gun yasak demisyi normal dogun yaptim . 40.gune kadar kanamam oldu zaten dikislermde iyilesmemisti tamm bizmde 2 ay dir faln yokkk :) acicak gibi geliyo korkuyommben 33 günlük lohusayım dr.40 gün yasak dedi sezeryan oldum diye heralde...
bir ayda öncesinden ilişki yoktu..2,5 aydır ilişki falan yok..40 çıksın sonra..
Dinimizcede 40 gun yasak canim merak etme acimazBanada 40 gun yasak demisyi normal dogun yaptim . 40.gune kadar kanamam oldu zaten dikislermde iyilesmemisti tamm bizmde 2 ay dir faln yokkk :) acicak gibi geliyo korkuyomm
Elif benim kızda aynı senin oğlan gibi yedide başladı on ikiye kadar ağladı çıldırtti beni ikiye kadar uyudu kalktı altıya kadar ağladı gazı var galiba ne yapacağımi şaşırdımDinimizcede 40 gun yasak canim merak etme acimaz
kızdan fırsat bulup ancak girip geçmişi okuyorum :):) 40 imiz bugün çıkıyor daha rahat olurum inşallah :):)Merhaba. Goremiyoruz seni.
Canım benim dikişlerim ameliyattan 10 gün sonra alındı, evet dikiş başları bende de kalmıştı kabuk bağlamıştı kaşınıyordu ben de kopardım :):) 25 gün falan olmuştu :) Ama diğer ameliyatımda o misina kendiliğinden kaybolmuştu :)Sezaryen yapan arkadaşlar dikisimin sag tarafta başlangıç yerinde dar giysi giyince acivoluyodu
Bugün dikkatlice baktım. Dikisin baslangicinda misine gibi ip var ucunda düğüm var. 1 aydir gobegimden farketmemisim. Dikis alma falan olmamisti sadece bandaj yapistirdilar. O misine gibi ipin ucu disarda olmalimi ben icten yapildi sanmistim. Cevaplarsaniz sevinirim
Ben de korkuyorum. Acılma var mı diye 4-5 kez kontrol etmişlerdi. Acılmam 3 cmde kaldı 16 saat boyunca. O 3 cm.i de sanırım elleye elleye actılar. 2 farklı ebe bi de doktorum. Kendimi çok kötü hissettim uzun süre. Doğumdan önce de esimle korkuyoduk düşük tehlikrsi atlattık die. Sonlara doğru ben cesaretlrndim ama onda tık yoktu. Yani en son kızımızı yaptık. Düşün :)))Banada 40 gun yasak demisyi normal dogun yaptim . 40.gune kadar kanamam oldu zaten dikislermde iyilesmemisti tamm bizmde 2 ay dir faln yokkk :) acicak gibi geliyo korkuyomm
Bizimki de banyo sonrası uyumuyor. Sudayken iyi. Çıkarıp giydirirken bi ağlıyo ki. Sonra emziriyorum. Yok cin gibi. Kulagını falan temzliyorm su kaçmıssa die. En son suyun ısısını arttırdım mayıssın die. Biraz işe yaradı. 39-40:))Kızlar benim kızım banyo yaptığı gün uymuyor öğlen yaptirmistik neden olabilir ki???
Kizlar yine benim.dikis sorunumbiraz acik yazacagim ama dikislerim.cok agriyinca annem.bi bakayim.bari dedi ayy diye ciglik atti sonra bunun biri tutmamis kesik var orda cok belli bide iltihaplanmis dedi bende baktim afedersiniz vajina ve dikislerin oldugu yerde sari beyaz bisiler var kanamam kesildi gibi ama sapsari akinti gelio ve cok kasintim. Var cok kotu kokmuyo ama tedirgin oldum ben bankada calistigimdan sevk kagidiyla.hastaneye gidiyoruz bugun cumartesi o kagidi bulup doktora gidemem :-( iltihap kasinti yaparmi ki:-(
Kizlar benim oglan kolik oldu galiba hic uyumuyor aksam 7 oldumu aglama krizine giriyor gece 2 ye kdr suruyor naptiysam durmadi taki youtubetaki fon sesini actim uyuya kaldi ne zaman gececek ya icim parcalaniyor o oyle agladikca sesi kisildi aglamaktan
Canim maşallah ne cesaretlisin :) benim bakınca bile icim fena oluyo :)kızdan fırsat bulup ancak girip geçmişi okuyorum :):) 40 imiz bugün çıkıyor daha rahat olurum inşallah :):)
Canım benim dikişlerim ameliyattan 10 gün sonra alındı, evet dikiş başları bende de kalmıştı kabuk bağlamıştı kaşınıyordu ben de kopardım :):) 25 gün falan olmuştu :) Ama diğer ameliyatımda o misina kendiliğinden kaybolmuştu :)
Bana doktorum iz kalmasin diye bir krem verdi contratubes diye. Hep surmeyi unutuyorumarkadaşlar meraktan soruyorum.sezeryanla doğum yaptıktan sonra iz kalıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?