2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canim isirgan cayi ne zaman fark ettirdi sut salinimini. Resmen kayniyor demistin sanirim.allahim o kadar cok istiyorum ki soyle agzindan akarak sutunu emse. Insallah....m
bir hafta da salınma oldu cnm...
ama günde 5-6 hatt 7 bardak içiyodum..3litre su..mercimek çorbası bulgur pilavi hep yedim..
maydonoz ve nane azaltıyomuş yeme onları..dereotuda arttırıyomuş ama hiç kullanmadım..
inşallah olur sütün..zaten beyinle alakalımış..olacak artıyo desen vede istesen mutlaka süt artar..
kolay gelsin

Elimden geleni yapiyorum canim. Gelecek ins. Cok istiyorum. Bir an once su mama derdi biter ins. Bu jkinci gunumuz. Hadi hayirlisi.

Arkadaslar sutum az oldugu icin mamada veriyorum l. Ama bir sikintimiz var yemekten sonra kizim gazini cikafincs yemegin yarisindan fazlasini kusuyor. En az 30 dak kucagimda tuyuhorum ya ysyarkrn kusarsa diye

Kızlar benim kızım banyo yaptığı gün uymuyor öğlen yaptirmistik neden olabilir ki???

ben 33 günlük lohusayım dr.40 gün yasak dedi sezeryan oldum diye heralde...
bir ayda öncesinden ilişki yoktu..2,5 aydır ilişki falan yok..40 çıksın sonra..
Banada 40 gun yasak demisyi normal dogun yaptim . 40.gune kadar kanamam oldu zaten dikislermde iyilesmemisti tamm bizmde 2 ay dir faln yokkk :) acicak gibi geliyo korkuyomm

Dinimizcede 40 gun yasak canim merak etme acimaz
Elif benim kızda aynı senin oğlan gibi yedide başladı on ikiye kadar ağladı çıldırtti beni ikiye kadar uyudu kalktı altıya kadar ağladı gazı var galiba ne yapacağımi şaşırdım

Merhaba. Goremiyoruz seni.
kızdan fırsat bulup ancak girip geçmişi okuyorum :):) 40 imiz bugün çıkıyor daha rahat olurum inşallah :):)

Canım benim dikişlerim ameliyattan 10 gün sonra alındı, evet dikiş başları bende de kalmıştı kabuk bağlamıştı kaşınıyordu ben de kopardım :):) 25 gün falan olmuştu :) Ama diğer ameliyatımda o misina kendiliğinden kaybolmuştu :)

Banada 40 gun yasak demisyi normal dogun yaptim . 40.gune kadar kanamam oldu zaten dikislermde iyilesmemisti tamm bizmde 2 ay dir faln yokkk :) acicak gibi geliyo korkuyomm
Ben de korkuyorum. Acılma var mı diye 4-5 kez kontrol etmişlerdi. Acılmam 3 cmde kaldı 16 saat boyunca. O 3 cm.i de sanırım elleye elleye actılar. 2 farklı ebe bi de doktorum. Kendimi çok kötü hissettim uzun süre. Doğumdan önce de esimle korkuyoduk düşük tehlikrsi atlattık die. Sonlara doğru ben cesaretlrndim ama onda tık yoktu. Yani en son kızımızı yaptık. Düşün :)))

Kızlar benim kızım banyo yaptığı gün uymuyor öğlen yaptirmistik neden olabilir ki???
Bizimki de banyo sonrası uyumuyor. Sudayken iyi. Çıkarıp giydirirken bi ağlıyo ki. Sonra emziriyorum. Yok cin gibi. Kulagını falan temzliyorm su kaçmıssa die. En son suyun ısısını arttırdım mayıssın die. Biraz işe yaradı. 39-40:))

Mrb annişler,
Dün kırkımız çıktı. Çok umutluydum ben bu kırk işinden. Degişen bişi yok. Meme meme meme aynı tas aynı hamam.

Kizlar yine benim.dikis sorunum biraz acik yazacagim ama dikislerim.cok agriyinca annem.bi bakayim.bari dedi ayy diye ciglik atti sonra bunun biri tutmamis kesik var orda cok belli bide iltihaplanmis dedi bende baktim afedersiniz vajina ve dikislerin oldugu yerde sari beyaz bisiler var kanamam kesildi gibi ama sapsari akinti gelio ve cok kasintim. Var cok kotu kokmuyo ama tedirgin oldum ben bankada calistigimdan sevk kagidiyla.hastaneye gidiyoruz bugun cumartesi o kagidi bulup doktora gidemem :-( iltihap kasinti yaparmi ki:-(

Yapabilir canim.. ama iyilesirken de kasinti yapar.. dikisler tutmasa da bir sure sonra kendiliginden kayniyor diye duymustum ama uzun suruyormus sanirim.. bir de seninki epizyo mu, yirtik mi? Yirtiklarda iltihap kapma olasiligi daha fazla oluyormus..

Canim maşallah ne cesaretlisin :) benim bakınca bile icim fena oluyo :)

Kizlar sezeryandan sonra epilasyon nasil yapiyosunuz? Benim dikis yerlerinin yaninda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…