Hah hah :) al bzdende okadar.. 10 aydir tik yokBen de korkuyorum. Acılma var mı diye 4-5 kez kontrol etmişlerdi. Acılmam 3 cmde kaldı 16 saat boyunca. O 3 cm.i de sanırım elleye elleye actılar. 2 farklı ebe bi de doktorum. Kendimi çok kötü hissettim uzun süre. Doğumdan önce de esimle korkuyoduk düşük tehlikrsi atlattık die. Sonlara doğru ben cesaretlrndim ama onda tık yoktu. Yani en son kızımızı yaptık. Düşün :)))
aynen canım ya bugün de uyuyor geçen banyosunda da öyle oldu anlamadım neden ne istediğini bilmiyor aranıyor sürekli karnı tok emzik veriyorum atıyor emziriyorum sinir oluyor ayaktan mi üsütüyor dedim kv yok dedi olmaz ben hemen yıkıyor um dedi bilemedim :) şimdi de mışıl mışıl uyuyorBizimki de banyo sonrası uyumuyor. Sudayken iyi. Çıkarıp giydirirken bi ağlıyo ki. Sonra emziriyorum. Yok cin gibi. Kulagını falan temzliyorm su kaçmıssa die. En son suyun ısısını arttırdım mayıssın die. Biraz işe yaradı. 39-40:))
Sagol canim, bu hic kesilmeden 4 gun dolu dolu devam edince korktum. Ama dun gece bicak gibi kesildi, sari akintiya donustu. Rahatladim biraz.canım bizim 39. gün dün aynı dediğin gibi oldu :) ara ara durup başlıyor yeniden
Benim kizimda 38 gun sürmüştü akinti seklinde, bu sefer baya kanama olunca korktum, ama gecti simdi sanirim, elh.bende bugün bunu soracaktım arkadaşlara sen açtın konuyu..
benim 33.gün ve hergün leke gibi çamaşırı kirletiyo..temizlenmedim bi türlü..ağrı koku sancı yok.bende sezeryan oldum..
dikişler iyi..kv 40 güne kadar normal dedi..
Keske dinlenebilsek, cok zor,2 tane olunca daha da zormus..Yorgunluk cok etkiliyor canim.benimde kanamam devam ediyor hala.gece az uyuyayim oturmakta zorlaniyorum agridan
Canim dayanamadim gittim acile enfeksiyon kapmisim :-( rahimde kendiliginden yirtik olustu demisti doktorum distada epizyo var on gune anca dikisler duser bi aya da anca iyilesirsin dedi bi ay cekcem.yani abtibiyotik verdi gerci iyi gelir ins agri kesici de aldimYapabilir canim.. ama iyilesirken de kasinti yapar.. dikisler tutmasa da bir sure sonra kendiliginden kayniyor diye duymustum ama uzun suruyormus sanirim.. bir de seninki epizyo mu, yirtik mi? Yirtiklarda iltihap kapma olasiligi daha fazla oluyormus..
Canim doktora git tabi ama simdiden.kendini korkutma, ben de aynayla bakinca korkuyorum, surasi niye boyle burasi niye boyle diye. Benim ilk dogumumda iltihap olmustu, akintida koku hatirlamiyorum ama ustune oturamiyordum canim yaniyordu. Doktor kotu koku, agri, ates olursa gel dedi bana.Kizlar yine benim.dikis sorunumbiraz acik yazacagim ama dikislerim.cok agriyinca annem.bi bakayim.bari dedi ayy diye ciglik atti sonra bunun biri tutmamis kesik var orda cok belli bide iltihaplanmis dedi bende baktim afedersiniz vajina ve dikislerin oldugu yerde sari beyaz bisiler var kanamam kesildi gibi ama sapsari akinti gelio ve cok kasintim. Var cok kotu kokmuyo ama tedirgin oldum ben bankada calistigimdan sevk kagidiyla.hastaneye gidiyoruz bugun cumartesi o kagidi bulup doktora gidemem :-( iltihap kasinti yaparmi ki:-(
Gittim canim dayanamayip enfeksiyon dedi oturamiyorum yatamiyorum.nasil.bir aci bu yarabbiCanim doktora git tabi ama simdiden.kendini korkutma, ben de aynayla bakinca korkuyorum, surasi niye boyle burasi niye boyle diye. Benim ilk dogumumda iltihap olmustu, akintida koku hatirlamiyorum ama ustune oturamiyordum canim yaniyordu. Doktor kotu koku, agri, ates olursa gel dedi bana.
Bana doktor 600 gr demistiKızlar merhabalr..bebeklerimiz ilk ay ortalama kaç kg almalı. .nete baktık ama net bişi yazmio
Kavun yapti bende kiraz ve karpuz yapmadi.. hatta karpuz sutumu arttirdi..Sağolun kızlar. .peki acaba karpuz kavun kiraz gaz yapar mı acaba ya biliyo musunuz
Metsil damla kullanıyorum ben çok işe yaradı bi deneyin bence
İz kalmasın diye verdiniz ya catlaklarıma da süreyim i dedim doktoruma. Olur dedi. Umarım işe yarar. Sezeryan izinden daha önemli benim için :)))Bana doktorum iz kalmasin diye bir krem verdi contratubes diye. Hep surmeyi unutuyorum
yok teşekkürler. o kadar şey denedin ki umudum bitti. boş yere çöpe atıyorum parayı. işe yarasa umurumda olmaz milyarlar. ama boşa gidince insan üzülüyor. sonuçta eşim de tek çalışıyor.Metsil damla kullanıyorum ben çok işe yaradı bi deneyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?