2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hah hah :) al bzdende okadar.. 10 aydir tik yok

aynen canım ya bugün de uyuyor geçen banyosunda da öyle oldu anlamadım neden ne istediğini bilmiyor aranıyor sürekli karnı tok emzik veriyorum atıyor emziriyorum sinir oluyor ayaktan mi üsütüyor dedim kv yok dedi olmaz ben hemen yıkıyor um dedi bilemedim :) şimdi de mışıl mışıl uyuyor

Benim kizimda 38 gun sürmüştü akinti seklinde, bu sefer baya kanama olunca korktum, ama gecti simdi sanirim, elh.

Canim dayanamadim gittim acile enfeksiyon kapmisim :-( rahimde kendiliginden yirtik olustu demisti doktorum distada epizyo var on gune anca dikisler duser bi aya da anca iyilesirsin dedi bi ay cekcem.yani abtibiyotik verdi gerci iyi gelir ins agri kesici de aldim

Canim doktora git tabi ama simdiden.kendini korkutma, ben de aynayla bakinca korkuyorum, surasi niye boyle burasi niye boyle diye. Benim ilk dogumumda iltihap olmustu, akintida koku hatirlamiyorum ama ustune oturamiyordum canim yaniyordu. Doktor kotu koku, agri, ates olursa gel dedi bana.

Gittim canim dayanamayip enfeksiyon dedi oturamiyorum yatamiyorum.nasil.bir aci bu yarabbi
eskidenmis o normal dogumlar kolaymis simdi oyle degil dedi doktor insan baktikca tuhaf oluyo zaten ama ne durumda diye bakmadanda duramiyorum

Kızlar merhabalr..bebeklerimiz ilk ay ortalama kaç kg almalı. .nete baktık ama net bişi yazmio

Selqmlar. Bizimde gaz sorunumuz basladi.doktor boagaia verdi.aksamlari 5 damla dedi. Tek seferde kullaninca isecyaramiyorun. Gun icinde Gaz sancisi geldiginde 2 damla kullansam olur mu. Biyle yapan var mi. Bugun denedim biraz rahatlatti gibi. Bide gaz sorunu basladigindan bu yana istahi azaldi. 15 er dk emziremiyorum.10 dk bi gogsumu emip uyuyor.diger gogsumu almiyor.boyle olan var mi.psikolojim bozuldu iyice. Gun ucinde o uyudugunda 10 dk bende uyuyorum.duzen falan kalmadi.calistigim icin herseyim saatli duzenliyli uyku dahil ama simdi mala bagladim resmen. Bi an once buyuselerrr

Kizlar kilo ile araniz nasil?
Vere bildinizmi? Nasil demeyeceğim :), ne kadar süre içerisinde verdiniz?

Bana dogumda 4,5 serum bağladılar!
Şimdi dogum sirasindan daha fena olmuşum!
Eve geldiğimden beri yani 3 hafdadir
2,3 kilo sanirim anca vermişim

Bu serum şişkinliği ne kadar süre içerisinde vücütdan atilirki
Yoksa zormu?

Hayirli aksamlar herkese benim bebegim gunduz uyuyor gece hep uyanik bunu nasil duzeltmemiz lazim.bir aylik olduk cuma gunu Allaha sukur :) bebekler ne zaman oturabilir ve kanguruya ne zaman koyulur disari onunla cikmak istiyorum.

Metsil damla kullanıyorum ben çok işe yaradı bi deneyin bence
yok teşekkürler. o kadar şey denedin ki umudum bitti. boş yere çöpe atıyorum parayı. işe yarasa umurumda olmaz milyarlar. ama boşa gidince insan üzülüyor. sonuçta eşim de tek çalışıyor.
en iyisi mamaya devam. çarem kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…