- 16 Nisan 2013
- 271
- 192
- 73
Bebisin uyanik haldeyken suskunmu hoksa bizimki gibi surekli huysuz ve aglamakli mi. Uykusuz kalmaya raziyim alti temiz karni tok ama surekli mizmiz bir huzursuzluk aglama modu. Resmen geriliyorum.
Bende otribebenin nefesle cekilen modelini aldim.ama doktor yeni doganlarda kullanma daha sonra kullanirsin sadece serum fizyolojik uygula dedi
Canım ya benim de gitti süt çok moralim bozuk sarıl şaril akan süt gitti@egemenhalit damla da çay da bi işe yaramadı
Canim ya ne olduki. Cok uzuldum senin adina. Birseyemi uzuldun.Canım ya benim de gitti süt çok moralim bozuk sarıl şaril akan süt gitti
Ne kadara al-Din çaim o kremiBana doktorum iz kalmasin diye bir krem verdi contratubes diye. Hep surmeyi unutuyorum
75 tl canim eczaneeden aldimNe kadara al-Din çaim o kremi
Bu krem mi seninki de canimİz kalmasın diye verdiniz ya catlaklarıma da süreyim i dedim doktoruma. Olur dedi. Umarım işe yarar. Sezeryan izinden daha önemli benim için :)))
Evet canım.Bu krem mi seninki de canim
Biz gece onla uyuyoruz canım maşallah 8de yattı bu saat oldu uyuyor deliksiz. İki kere besledim sadece bu saate kadar. Ama gündüz ne yapsam olmuyor kucaktan inşnce uyanıyor. Bi kaç kere deneyince de acaba uyur mu diye yatırmayı bu sefer uyu uyan uyku başına vuruyor ağla ağla iyice kötü oluyormylittlesunshine cnm az önce bişi denedim..burda bi arkadas tavsiye etmişti. .benimki nin gaz sorunu da var..aglio sürekli YouTube'a dan kolik bebek müziği yaz fon makinası sesi zaten. .2 dk dinlemeden uyudu
Yok canım gaZ ilacı veriyorum zaten. Gazı olsa uyur mu o ortalığı birbirine katar gaz sancısı çok fena morarana kadar ağlıyordu bir kaç şurup denedik en son bulduk bi tane rahatız şimdi çok şükür gaz sancımız yok bir kaç haftadır.Canim bebisinin gazi vardir mutlaka.cok kucukler daha kucaga alismazlar.vucut isin sicak geliyordur gazina o yuzden birakinca agliyordur,gaz icin ilac kullanabilirsin yada sicak su torbasi koy karnina ve ayaklarina cok iyi geliyor
Gaz yok eminim olsa evi yıkat zaten yaşadık çğnkü şindi ilaç kullanıyoruz. Uyuma sorunu da yok kucakta uyuyor koyınca uyanıyor. Esneyince açsa mama ta da süt toksa emzik veriyorum gözü kapanıyor gibi olurken bi anda kendini zorlayıp uyanıyor beşikte ya da salıncaktaysa ama kucaktaysa hemen uyuyorİlk oğlumda ben aynı sizin gibiydim ikincide tecrübeliyim şimdi , gazdan uyuyamıyorlar bebişler net bilgi çıkarabildiğin kadar çıkar bir gaz damlası da kullanabilirsin ,hem alttan hem üstten iyice gazlarını çıkardıklarında daha rahat uyuyorlar bu oğlumda çok gazlı ama gazı kakayı çıkardığında daha iyi uyuyor . Bide sürekli uyutmaya çalışma özellikle gündüz karnı tok ve keyifli olduğu anlarda yatır koltuğa altını aç çok hoşlarına gidiyor konuş mutlaka iyi dinliyorlar esneme belirtisi görünce emziriyorsan al emzir ya da pışpışla gaz yoksa bayılıyorlar hemen 2 saat sana zaman
Canim yataginda uyutmaya alıştır.bizim besigimiz sallaniyyo sallaya sallaya uyuyo
Birkaç gundur de oto koltugunda uyumaya basladi gündüzleri. Yataginda durmayinca obda salliyorum. Bizim 37 gunluk senin kac oldu
Canim ana kucagi varsa cok iyi oluyo. Bizim aksamlari gaz sancmiz oluyo sicrayip uyaniyodu dedigin gibi. Oto kolyuguna koyuyorum 2 aksamdir. Cok rahat etti sicrasa 2 salliyorum daliyo.iyice uykusu agirlasinca yatagina aliyorum. Egervhuzursuzsa gazi vardir. Kizim gazi olunca emzikle de durabiliyo. Oyalayinca unutuyo gaz sancisini sanirim.tam cozemedim. Biz de damla kullaniyoruzİki gündür beşikte sallıyorum ya da salımcağına kouıyorum tam gözü kapanıyor dalacak zorluyor kendini uyanıyor bi kaç kere böyle uyanıp uyanınca da bu sefer iyice sinirleniyor ağlıyor uykuya hiç dalamıyor. O yüzden vazgeçtim ondan da
benim dikislerimde problem oldu baya kafaya takmistim ondan galibaCanim ya ne olduki. Cok uzuldum senin adina. Birseyemi uzuldun.
Metsil reçeteye geçen bir damla sağlık ocağında yazdırabilirsiniz aklınızda bulunsunyok teşekkürler. o kadar şey denedin ki umudum bitti. boş yere çöpe atıyorum parayı. işe yarasa umurumda olmaz milyarlar. ama boşa gidince insan üzülüyor. sonuçta eşim de tek çalışıyor.
en iyisi mamaya devam. çarem kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?