2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bebisin uyanik haldeyken suskunmu hoksa bizimki gibi surekli huysuz ve aglamakli mi. Uykusuz kalmaya raziyim alti temiz karni tok ama surekli mizmiz bir huzursuzluk aglama modu. Resmen geriliyorum.

Suskun değil canım sürekli dolaşmak istiyor
Kucağa mı alıştı ne
Aynı bizimki de altı temiz karnı tok ama gazı mı var bilmiyorum

Bugün biraz sünnet fiyatlarını sordum lokal yada genel anestezi şeklinde oluyormuş. Fiyattan çok memnuniyete bakıyorum ama fikir alabileceğim çok kişi de yok. Internetten araştırıyorum. Bebek daha 3 haftalık. Yaptırsam mı ne zaman kime yaptırsam fikir verin kızlar
Lokal genel
Başakşehir tıp 190 400
Nisa hastanesi 395. 600
Fatih uzman. 450 600.
profosör 550. 750
Avrasya topkapı 400. 900
Safa yenibosna 250. 500
Türkiye Hast. 800

kalbiminsahibio canim biliyorum biktin ama biliyorum cok pahali, ama aklinda bulunsun diye soyluyorum mango inanilmaz sut yapiyor, hatta bi arkadasim vardi sutu tamamen kesilmişti bos veriyordu cocuk avunsun diye emzik niyetine, sonra mango yemis birkac gun sanirim, oylesine, sutu tekrar gelmeye baslamis, simdi kizi 1.5 yasinda, hala emiyor masaallah.

Bir de kizlar, on sut arka sut dengesizligi denen bir sey varmis. Oglum surekli emmek istiyordu, sutum coktu, doymasi lazim diyordum, ama sut coksa on sut de cok olabilirmis, ve bebek doydun zannediyor hemen geri acikiyormus, ben de diger tarafi veieirdim, bu sekilde sureklivon sut almis oluyormus, sut cok olunca yagli sute gecis uzarmis, birkac kere ayni gogsu vermek lazimmis boyle durumda, gercekten benim sulu kisim cok sanki, yani oglum emdikten sonra tam bosalmamis oliyordu zaten, 2 gundur ayni tarafi verdim birkac kere, ve farketti, uykusu uzadi, hala dalmakta zorlaniyor ama daldigi zaman 2 3 saat uyuyor, alakasi var mi bilmiyorum, belki gecici bi seydir yine uyanmaya baslar ama paylasmak istedim,

Kızlar merhabalr. .Moralim çok bozuk...günlerdir kızım gaz sancısı çekio bu yuzdrn doktora gittik ...damla verdi. .ver tartti. .25 günde 500 gr almış sadece. .Doktor demekki sütün yetmio dedi..Ek mama ver dedi. .ya sütum nasıl yetmio anlamiom Bi göğsümu emerken diğer gogsum akio..çocuğun ağzından süt akio bazen boğazına duruyo..nasıl yetmio ki napim ben

mylittlesunshine cnm az önce bişi denedim..burda bi arkadas tavsiye etmişti. .benimki nin gaz sorunu da var..aglio sürekli YouTube'a dan kolik bebek müziği yaz fon makinası sesi zaten. .2 dk dinlemeden uyudu
Biz gece onla uyuyoruz canım maşallah 8de yattı bu saat oldu uyuyor deliksiz. İki kere besledim sadece bu saate kadar. Ama gündüz ne yapsam olmuyor kucaktan inşnce uyanıyor. Bi kaç kere deneyince de acaba uyur mu diye yatırmayı bu sefer uyu uyan uyku başına vuruyor ağla ağla iyice kötü oluyor

Canim bebisinin gazi vardir mutlaka.cok kucukler daha kucaga alismazlar.vucut isin sicak geliyordur gazina o yuzden birakinca agliyordur,gaz icin ilac kullanabilirsin yada sicak su torbasi koy karnina ve ayaklarina cok iyi geliyor
Yok canım gaZ ilacı veriyorum zaten. Gazı olsa uyur mu o ortalığı birbirine katar gaz sancısı çok fena morarana kadar ağlıyordu bir kaç şurup denedik en son bulduk bi tane rahatız şimdi çok şükür gaz sancımız yok bir kaç haftadır.

Gaz yok eminim olsa evi yıkat zaten yaşadık çğnkü şindi ilaç kullanıyoruz. Uyuma sorunu da yok kucakta uyuyor koyınca uyanıyor. Esneyince açsa mama ta da süt toksa emzik veriyorum gözü kapanıyor gibi olurken bi anda kendini zorlayıp uyanıyor beşikte ya da salıncaktaysa ama kucaktaysa hemen uyuyor

Canim yataginda uyutmaya alıştır.bizim besigimiz sallaniyyo sallaya sallaya uyuyo
Birkaç gundur de oto koltugunda uyumaya basladi gündüzleri. Yataginda durmayinca obda salliyorum. Bizim 37 gunluk senin kac oldu

İki gündür beşikte sallıyorum ya da salımcağına kouıyorum tam gözü kapanıyor dalacak zorluyor kendini uyanıyor bi kaç kere böyle uyanıp uyanınca da bu sefer iyice sinirleniyor ağlıyor uykuya hiç dalamıyor. O yüzden vazgeçtim ondan da

Canim ana kucagi varsa cok iyi oluyo. Bizim aksamlari gaz sancmiz oluyo sicrayip uyaniyodu dedigin gibi. Oto kolyuguna koyuyorum 2 aksamdir. Cok rahat etti sicrasa 2 salliyorum daliyo.iyice uykusu agirlasinca yatagina aliyorum. Egervhuzursuzsa gazi vardir. Kizim gazi olunca emzikle de durabiliyo. Oyalayinca unutuyo gaz sancisini sanirim.tam cozemedim. Biz de damla kullaniyoruz

Metsil reçeteye geçen bir damla sağlık ocağında yazdırabilirsiniz aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…