- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Ikinci paragraf bendeki olay napMAM lazım boşa akıyor doyurucu değil galiba gece uykuda bile akıyorkalbiminsahibio canim biliyorum biktin ama biliyorum cok pahali, ama aklinda bulunsun diye soyluyorum mango inanilmaz sut yapiyor, hatta bi arkadasim vardi sutu tamamen kesilmişti bos veriyordu cocuk avunsun diye emzik niyetine, sonra mango yemis birkac gun sanirim, oylesine, sutu tekrar gelmeye baslamis, simdi kizi 1.5 yasinda, hala emiyor masaallah.
Bir de kizlar, on sut arka sut dengesizligi denen bir sey varmis. Oglum surekli emmek istiyordu, sutum coktu, doymasi lazim diyordum, ama sut coksa on sut de cok olabilirmis, ve bebek doydun zannediyor hemen geri acikiyormus, ben de diger tarafi veieirdim, bu sekilde sureklivon sut almis oluyormus, sut cok olunca yagli sute gecis uzarmis, birkac kere ayni gogsu vermek lazimmis boyle durumda, gercekten benim sulu kisim cok sanki, yani oglum emdikten sonra tam bosalmamis oliyordu zaten, 2 gundur ayni tarafi verdim birkac kere, ve farketti, uykusu uzadi, hala dalmakta zorlaniyor ama daldigi zaman 2 3 saat uyuyor, alakasi var mi bilmiyorum, belki gecici bi seydir yine uyanmaya baslar ama paylasmak istedim,
Benmde böyle ben en baştan yetmwxiğni düşünüp mama verdim 2 haftada 850 gram almış doktor kızdı bana mama verme dedi bende doymuyor çok olsa bişeKızlar merhabalr. .Moralim çok bozuk...günlerdir kızım gaz sancısı çekio bu yuzdrn doktora gittik ...damla verdi. .ver tartti. .25 günde 500 gr almış sadece. .Doktor demekki sütün yetmio dedi..Ek mama ver dedi. .ya sütum nasıl yetmio anlamiom Bi göğsümu emerken diğer gogsum akio..çocuğun ağzından süt akio bazen boğazına duruyo..nasıl yetmio ki napim ben
Canım biz de oyleydik. Baktım olacak iş değil. Karnını doyurup atıyorum beşiğe. İlk zamanlar ağlaya ağlaya bi hal oldu ama alıştı sonra. Biraz gaddar oldum ben açıkçasıKızlar oğlum kucağımda saatlerce uyurken yatağa koyduğum an uyanıyor. Bütün gün tv karşısında oturuyorum kucağımda çocuk. Tuvalete gidemiyorum yemek yiyemiyorum çok zor böyle. Napıcam böyle bilmiyorum. Fikri tavsiyesi olan var mı? Çok yoruldum artık her gün otur otur ne iş yapabiliyorum ne bi şey. Kayınvalidemle altlı üstlüyüz sağolsun çıkıp da bi saat bakmıyor çocuğa. Yazıklar olsun kızının çocuklarına bakmaya dünysnın bi ucuna gidiyor ama tırım tırım. Çok sinirliyim çok bitkinim açım uykusuzum yazık
mestil bebek için değil miMetsil reçeteye geçen bir damla sağlık ocağında yazdırabilirsiniz aklınızda bulunsun
benim çok fazlaydı sütüm. göğüs pedini bzen saatte bi değiştiriyordumCanım ya benim de gitti süt çok moralim bozuk sarıl şaril akan süt gitti
teşekkürler. ama artık boş yere ümit etmiycem. deneme tahtası olmaktan bıktım inanın. eşime de şunu al bunu al diyemem artık. adama da mahçup oluyorum her seferindde.kalbiminsahibio canim biliyorum biktin ama biliyorum cok pahali, ama aklinda bulunsun diye soyluyorum mango inanilmaz sut yapiyor, hatta bi arkadasim vardi sutu tamamen kesilmişti bos veriyordu cocuk avunsun diye emzik niyetine, sonra mango yemis birkac gun sanirim, oylesine, sutu tekrar gelmeye baslamis, simdi kizi 1.5 yasinda, hala emiyor masaallah.
Bir de kizlar, on sut arka sut dengesizligi denen bir sey varmis. Oglum surekli emmek istiyordu, sutum coktu, doymasi lazim diyordum, ama sut coksa on sut de cok olabilirmis, ve bebek doydun zannediyor hemen geri acikiyormus, ben de diger tarafi veieirdim, bu sekilde sureklivon sut almis oluyormus, sut cok olunca yagli sute gecis uzarmis, birkac kere ayni gogsu vermek lazimmis boyle durumda, gercekten benim sulu kisim cok sanki, yani oglum emdikten sonra tam bosalmamis oliyordu zaten, 2 gundur ayni tarafi verdim birkac kere, ve farketti, uykusu uzadi, hala dalmakta zorlaniyor ama daldigi zaman 2 3 saat uyuyor, alakasi var mi bilmiyorum, belki gecici bi seydir yine uyanmaya baslar ama paylasmak istedim,
humana denedim mi canim benim ki biraz moral bozuklugundan oldu dikislerim patladı sezeryan yerim şimdi sık sık yiyorum sabah kalkınca var gibi bakalım duyu arttırdım dere otu bi de humana aksama bitmezse iyibenim çok fazlaydı sütüm. göğüs pedini bzen saatte bi değiştiriyordum
ah ahhh. denemediğim şey kalmadı. fil gibi oldum resmenhumana denedim mi canim benim ki biraz moral bozuklugundan oldu dikislerim patladı sezeryan yerim şimdi sık sık yiyorum sabah kalkınca var gibi bakalım duyu arttırdım dere otu bi de humana aksama bitmezse iyi
kilo problemin yoksa hap kullan veya iğne yaptır canımKızlar korunma yöntemi ne düşünüyorsunuz? Spiral dusundum ama vazgectim kayma falan olabiliyormus. Bir de 40.gun kontrole giden arkadaşlar nasil muayene ediyo.sezeryan oldum ben.
Benim basenlerim de fLan cok çatlak var. Ise yarar mi acaba. Kokusu da bir acayip :)Evet canım.
Emzirirken bebege zararı olur mu acaba canımkilo problemin yoksa hap kullan veya iğne yaptır canım
yok canım olmaz. tabi sen tedbiri asla bırakma. en basit ilacı bile dra sor. sonuçta önemli bi konu bebek emzirmekEmzirirken bebege zararı olur mu acaba canım
Yarin kontrolum var detayli sorayim Sağol canımyok canım olmaz. tabi sen tedbiri asla bırakma. en basit ilacı bile dra sor. sonuçta önemli bi konu bebek emzirmek
esra51 .!.:Özellikle sıcak yerde oturan kızlar kısa kollu giydirmeye başladınız mi
Biz Adanadayiz isilik oldu yüzü bile benek benek bende dün ayaklı pijama üstündeki çorabı çıkardım battaniye ye sarmiyorm dünden beri ama kısa kollu için erken galibaBenim bebeğim 32 gunluk evim giriş kat bu yüzden çok sıcak değil.ama emerken ve uyurken ense sac kısmı terliyor bu gecede üst kısmı tamamen terlemis.bende bilek ustu bi zibini var sadece onu giydirdim battaniyeye de artik sarmiyorum.ayaklı pijamasini da corapsiz giydiriyor um.elleri ve ayakları usudukleri için değil,dolasim sistemleri tam gelişmediğiiiçin soğuk oluypmus. Bende vucut sıcaklığı na gore hareket ediyorum
Ben de bilmiyorum düşünüyorum canımKizlar daha oncede yazdim ama cevap yapılmamıştı. Yarin kontrolum var sezeryan oldugum icin agda yapamadim. Dikis yerimin bitisiginde tüyler var. Siz nasil cozum buldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?