2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ikinci paragraf bendeki olay napMAM lazım boşa akıyor doyurucu değil galiba gece uykuda bile akıyor

Tam boşaltma için son anda sağıyorum

Benmde böyle ben en baştan yetmwxiğni düşünüp mama verdim 2 haftada 850 gram almış doktor kızdı bana mama verme dedi bende doymuyor çok olsa bişe

Dün kuzen gördü dedi ki soldan verirken sağdan akmazdı benim dedi bende böyle işte bebek ben ıslanıyor uz dedim

1 aylık olduk dün mevlüt oktutuk alnımızın akı ile geçti darısı sizlere inşallah

Gazlı bebeler içim masajlar var yaptırın işe yarıyor

Canım biz de oyleydik. Baktım olacak iş değil. Karnını doyurup atıyorum beşiğe. İlk zamanlar ağlaya ağlaya bi hal oldu ama alıştı sonra. Biraz gaddar oldum ben açıkçası

teşekkürler. ama artık boş yere ümit etmiycem. deneme tahtası olmaktan bıktım inanın. eşime de şunu al bunu al diyemem artık. adama da mahçup oluyorum her seferindde.
mamaya devam

benim çok fazlaydı sütüm. göğüs pedini bzen saatte bi değiştiriyordum
humana denedim mi canim benim ki biraz moral bozuklugundan oldu dikislerim patladı sezeryan yerim şimdi sık sık yiyorum sabah kalkınca var gibi bakalım duyu arttırdım dere otu bi de humana aksama bitmezse iyi

Kızlar korunma yöntemi ne düşünüyorsunuz? Spiral dusundum ama vazgectim kayma falan olabiliyormus. Bir de 40.gun kontrole giden arkadaşlar nasil muayene ediyo.sezeryan oldum ben.

humana denedim mi canim benim ki biraz moral bozuklugundan oldu dikislerim patladı sezeryan yerim şimdi sık sık yiyorum sabah kalkınca var gibi bakalım duyu arttırdım dere otu bi de humana aksama bitmezse iyi
ah ahhh. denemediğim şey kalmadı. fil gibi oldum resmen

Özellikle sıcak yerde oturan kızlar kısa kollu giydirmeye başladınız mi

esra51 .!.:
Özellikle sıcak yerde oturan kızlar kısa kollu giydirmeye başladınız mi

Benim bebeğim 32 gunluk evim giriş kat bu yüzden çok sıcak değil.ama emerken ve uyurken ense sac kısmı terliyor bu gecede üst kısmı tamamen terlemis.bende bilek ustu bi zibini var sadece onu giydirdim battaniyeye de artik sarmiyorum.ayaklı pijamasini da corapsiz giydiriyor um.elleri ve ayakları usudukleri için değil,dolasim sistemleri tam gelişmediğiiiçin soğuk oluypmus. Bende vucut sıcaklığı na gore hareket ediyorum

Kizlar daha oncede yazdim ama cevap yapılmamıştı. Yarin kontrolum var sezeryan oldugum icin agda yapamadim. Dikis yerimin bitisiginde tüyler var. Siz nasil cozum buldunuz

Biz Adanadayiz isilik oldu yüzü bile benek benek bende dün ayaklı pijama üstündeki çorabı çıkardım battaniye ye sarmiyorm dünden beri ama kısa kollu için erken galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…